Canım ben tam 1 ay kabızlık yaşadım ve neler çektim gözlerimde yaş kalmadı ne kanlar aktı ayıptır söylemesi
neler yaptık neler hoşaf mı dersin çorba mı dersin kuru kaysı mı dersin şurup bile kullandım hiçbiri işe yaramadı
tam 1 ay tık yoktu bende çatlama derecesine geldim ve 2 gün önce doktora gittik
bana 2 tane lavman yaptılar ve kurtuldum çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum
Doktoruna bi danış istersen daha fazla içerde katılaşmadan çaresine bak derim canım
Ozy20, merve02 kızlar inşallah sizlerde en kısa zamanda bir tahmin en azından duyarsınız, bizm doktorda başta belli olmaz daha naza çekti kendini başta çok ısrarcı oldum siz bana söylemezseniz nub teorisi varmış sizde anliyormuşsunuz bende ordan tahmin yaparım dedim şaşırdı güldü baya eşimde son baskı yaptı kızmı kızmı dedi eşim çok istiyor dedim sonra kafa salladı malesef ben erkeğe benzettim dedi böylece tahmin almıs olduk:))tabiiide rabbimden öncelikle sağlık sihaatli olmasi.
5 gün müçok geçmiş olsun canım ben bi dün çıkamadım patlıycaktım sıkıntıdan.. sıcak su iç kayısı,incir falan ye kuru beslenmemeye çalış..
ara ara ağrı giriyor tuvalate koşuyorum belki yaparım diye ama ne gelen var ne giden göbeğim çıktı bu yüzden.bebişe bi zararı olmaz değilmi...doktorumu aradım dönüş yapmasını bekliyorum...kabızlık oluyordu ama bu kadar değil bağarsaklarım sanki dondu kaldı korkuyorum valla
şu siyaha yakın kuru kayısılar var ya ondan önerdi arkadaş ama şimdi yesem faydası olurmu acaba.bir saat tuvalette zaman geçiriyom banamısın demiyo yok.
Bende yarın gidiyorum kontrole canım, bu sefer aynı güne getiremedik.
Her zamanki gibi yine çok heyecanlıyım. İkili test için 1 hafta sonraya randevu alacağız yarın bakalım. Bu arada ikili test için gideceğim doktorun adını sormuştu bir arkadaş. Arkadaşıma sordum adı Recep ama soyadını hatırlamıyor. Yarın doktorumdan öğreneceğim.
Sorma canım ama benim 2 ay çok zor geçti midemde bir şey durmuyorduki hep kusuyordum
evet şuanda sabahları aç karnına hoşaf içiyorum bide duphalac diye bi şurubum var onu kullanıyorum
çok şükür düzene girdi allahıma binlerce şükür
Artık çatlayacaktım duvarlara vuruyordum valla
sen benden bi gün öncesinya takvimde doktora da 1 gün önce git diye cumaya aldım randevuyu
kaçta randevun haber ve resimlerini bekliyoruz heyecanla
hımm kusmasan o kadar uzun sürmezdi zaten kabızlık çatlardın resmen:26: ben 1 gün çıkamayınca akşamları ağlıycak gibi oluyorumyaa çok kötü bişey inşallah yaşamazsın bi daha
sen benden bi gün öncesinya takvimde doktora da 1 gün önce git diye cumaya aldım randevuyu
hımm kusmasan o kadar uzun sürmezdi zaten kabızlık çatlardın resmen:26: ben 1 gün çıkamayınca akşamları ağlıycak gibi oluyorumyaa çok kötü bişey inşallah yaşamazsın bi daha
sezencim artık hamilelik takvimini koysana bak bebeişinde kocaman oldu dımı:) bu arada bana devaciti doktor 3 hafta önce vermişti ama çok büyük midemi bulandırıyo...içmiyorum..midem düzelsin hemen devam edecegim
Hiii canım allah yardımcın olsun sana bi şurup verir şimdi
kullanırsan faydası olur benimki çok uzun bi süreydi o yüzden fayda etmedi
hayır bir zararı olmaz bebeğe ama fazla ıkınma çünkü makat kısmı kanayabilir allah korusun hemoroid felan olursun canım
iyi günler güzel hamişler ve bebişleri . dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve duydum . doktor 1 ay sonrasına randevu verdi artık ayda bir görüşeceğiz dedi .
sağol canım benim.inşallah verir bişey doktor..ıkınmanın bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum...ay birde hemoroid olmayım ya mideyle uğrasıyorum yeterince bulantı yanma aldı başını gidiyo..
4 aydan sonra saçını boyatabilirsin dedi doktorum bana.
evet canım İSTANBULDA yaşıyorum ben medical park bahçelievler hastahanesine gidiyorum .doğumda da sut kanunlarından yararlanıp daha az ödüyorsun canım . istersen bir araştır canım . ben henüz doğumla ilgili fiyatları sormadım bir dahaki kontrolümde sorar yazarım buraya
Yok yok bişey olmaz canım hatta benim bağırsaklar doldu iyice şiştim anlatamam,
dedim kesin bebek sıkıştı keseye yer kalmadı diye oturdum ağladım doktora sorunca güldü zaten
seninde mi midende yanma oluyo benimde çok oluyo bide iğneleniyo sanki batma oluyo
Ha bide zeytin yağı sürebilrsin canım totona acı felan varsa epey yumuşatıyo
ya işte 2 hafta önce biri yazmıştı..ama unutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?