2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ara ara ağrı giriyor tuvalate koşuyorum belki yaparım diye ama ne gelen var ne giden göbeğim çıktı bu yüzden.bebişe bi zararı olmaz değilmi...doktorumu aradım dönüş yapmasını bekliyorum...kabızlık oluyordu ama bu kadar değil bağarsaklarım sanki dondu kaldı korkuyorum valla

İnşallah canım bakalım hayırlısı doktorun niye öyle naza çekmiş ki kendini allah allah
Nub teorisi ne bu arada ilk defa duydum cinsiyet belirleme için mi?

5 gün mü çok geçmiş olsun canım ben bi dün çıkamadım patlıycaktım sıkıntıdan.. sıcak su iç kayısı,incir falan ye kuru beslenmemeye çalış..

şu siyaha yakın kuru kayısılar var ya ondan önerdi arkadaş ama şimdi yesem faydası olurmu acaba.bir saat tuvalette zaman geçiriyom banamısın demiyo yok.

Hiii canım allah yardımcın olsun sana bi şurup verir şimdi
kullanırsan faydası olur benimki çok uzun bi süreydi o yüzden fayda etmedi
hayır bir zararı olmaz bebeğe ama fazla ıkınma çünkü makat kısmı kanayabilir allah korusun hemoroid felan olursun canım

şu siyaha yakın kuru kayısılar var ya ondan önerdi arkadaş ama şimdi yesem faydası olurmu acaba.bir saat tuvalette zaman geçiriyom banamısın demiyo yok.

Tabi ye canım 4-5 tane aç karnına ye üstünden bol ılık su iç

sen benden bi gün öncesinya takvimde doktora da 1 gün önce git diye cumaya aldım randevuyu
kaçta randevun haber ve resimlerini bekliyoruz heyecanla

hımm kusmasan o kadar uzun sürmezdi zaten kabızlık çatlardın resmen:26: ben 1 gün çıkamayınca akşamları ağlıycak gibi oluyorumyaa çok kötü bişey inşallah yaşamazsın bi daha

Evet canım inşallah bi daha yaşamam sizde yaşamayın aman amannn

Canım bende kontrolü bekledim koyayım inşallah artık:) bendede bulantı var canım inşallah daha kötü yapmaz bu ilaç

sağol canım benim.inşallah verir bişey doktor..ıkınmanın bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum...ay birde hemoroid olmayım ya mideyle uğrasıyorum yeterince bulantı yanma aldı başını gidiyo..

iyi günler güzel hamişler ve bebişleri . dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve duydum . doktor 1 ay sonrasına randevu verdi artık ayda bir görüşeceğiz dedi .

Medical Park Bahçelievlerde ablam doğum yaptı, eminimki çok memnun kalacaksın. Doktorundan, hemşiresinden, temizlik ve hijyeninden, ilgiden..
Rabbim hayırlı doğumlar versin..

sağol canım benim.inşallah verir bişey doktor..ıkınmanın bebeğe zararı olurmu ondan korkuyorum...ay birde hemoroid olmayım ya mideyle uğrasıyorum yeterince bulantı yanma aldı başını gidiyo..

Yok yok bişey olmaz canım hatta benim bağırsaklar doldu iyice şiştim anlatamam,
dedim kesin bebek sıkıştı keseye yer kalmadı diye oturdum ağladım doktora sorunca güldü zaten
seninde mi midende yanma oluyo benimde çok oluyo bide iğneleniyo sanki batma oluyo
Ha bide zeytin yağı sürebilrsin canım totona acı felan varsa epey yumuşatıyo

Hayat365 canım doktorun sana geri dönüş yaparsa buraya yaz muhakkak ne tavsiyelerde bulunacak bakalım merak ettim

tatlım yaa sut kanunu nedir , biraz bilgi verirmisin net bibilgi bulamadım yaa

ay bebişimi sıkıştırmasında napim göbek cıktı birden kabızlıktan..hemde nasıl yanıyo gece oturarak uyuyorum...bulantıda gün boyu var zoffran diye bi ilaç verdi doktor bulantı için onu içiyorum.evet o zeytin yağına ihtiyacım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…