Günaydın tüm güzel haziran anneleri, gününüz inşallah çok çok güzel geçer.
Denoz cum alıntı yapamadım şöyle anlatıyım bnm doktorum b.düzü kolan has. Fatma hanım eşi ise farklı bir hastanedeki Kamer bey, pcos tedavisinde kamer beye gdiyordum hamilelik haberini alınca yakınlıgindan dolayı eşine gitmeye başladım, 2 li test içinde b.çekmece kolan has. Altan beye gidicem. Emin olmamın sebebi sadece doktorumun yönlendirmedi değil tesadüf üzere çevremdende çok tavsiye ettiler yakın olduğu içinde problemlem olmadı.
Hayat365 canım doktorun sana geri dönüş yaparsa buraya yaz muhakkak ne tavsiyelerde bulunacak bakalım merak ettim
ay bebişimi sıkıştırmasında napim göbek cıktı birden kabızlıktan..hemde nasıl yanıyo gece oturarak uyuyorum...bulantıda gün boyu var zoffran diye bi ilaç verdi doktor bulantı için onu içiyorum.evet o zeytin yağına ihtiyacım olacak
tamam canım kesin yazarım telefonunu bekliyorum hala
ben bu zamana kadar bir iki kez eşime konusunu açtım.ama o hiçbi zaman kızm yada oğlum lafı etmedi.bir kere bile ağzından laf alamadım her seferinde ikisi de bize ait değil mi nasıl olsa ikisini de çok sevcez ne fark eder ki dedi.son sorduğumda kızdı artık sağlklı olsun diye dua edelim artık sorma böyle şeyler aşkım dedi.ben hamile kalmadan önce erkek bebek hastasıydım ama hamile kaldığımdan beri hep kız hissettim.bide şu son zamanlarda şehit haberleri o kadar arttı ki yüreğim cız ediyor onları izlerken, sonra korka korka allahım ya erkek olursa diye de düşünmüyo değilim.Teşekkür ederiz teyzesi, aslına bakarsan ben eşime kız çocuğunu daha çok yakıştırıyorum, sanki kızı olsa daha çok bağlanacakmış gibi geliyor.
Ama aynı zamanda bir evin bir oğlu anne baba yaşlı o yüzden erkek ister diye düşünüyorum. Arada oğlum felan diyor ama ben kıza da alıştırmaya çalışıyorum.
Benim içinse hiç farketmiyor kız yada erkek diye de birşey hissetmiyorum zaten.
cnm ya ben de doldurmuştum o formdan ama onay gelmemişti şimdi de siteyi bulamıyorum bilen birisi varsa söylese ne güzel olur.:44:kızlar iyi geceler.. arkadaşın biri paylaşmıştı gecen haftalarda sabiha paktuna keskinin bebeğimi beklerken kitabını form doldurmuştum..bugn geldi sadece 6 lira kargo parası ödedim..çok güzel bir kitap bence sizde doldurun yollayın
ay kıyamam ben sana cnm ya geliceksin inşallah sen de o haftalara.günaydın kızlaaar9. haftaya girmenin mutluluğu içerisindeyim şimdi iki basamaklı haftalara geçmeyi bekliyorum takviminde 12 hafta yazanlara bir imreniyorum sormayın
cnm paylaşırsan çok iyi olur.o kadar da değil artık canım ne bu millet sayfa sayfa sitelerin dökümünü yapmş, zaten geçtiğimiz sayfalarda paylaştılar ama ben bulamadım.yasak değilse ben biliyorum yada isteyen arkadaş bana msj atsın özelden bende bugün doldurdum formu :)
ben de zofran kullanmştm çok iyi bi ilaç, bulantıya bire bir.Sorma zaten 6 aylık hamileymişim gibi oldu karnım hele o uykusuz geceleri iyi bilirim bide batıyor ki yaa
Bende zofran kullanıyorum çok faydasını gördüm allah doktorumdan razı olsun
artık son demime gelmiştim tuvalete bile sürünerek gidiyordum ya ben dermanım kalmamıştı yaşamaya
hem zofran hem o serumlar hayatım kurtuldu
canım elevitle neydi bi hap daha vardı kan hapımıydı onu kullanmaya başladın mı
sür canım zeytin yağını biraz pamuğa damlat orayı ov zararı yok zaten benim işime çok yaradı
cnm paylaşırsan çok iyi olur.o kadar da değil artık canım ne bu millet sayfa sayfa sitelerin dökümünü yapmş, zaten geçtiğimiz sayfalarda paylaştılar ama ben bulamadım.
ben de zofran kullanmştm çok iyi bi ilaç, bulantıya bire bir.
yasak değilse ben biliyorum yada isteyen arkadaş bana msj atsın özelden bende bugün doldurdum formu :)
Valla aynen o lavman rezilliğini çekmektense evde böyle şeyleri uygulayabilirzKabızlık çeken arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum inanın benim hamilelikten önce üniversite yıllarında başlamıştı kabızlık sorunum hamilelikle beraber tavan yapmış durumda ..
Bana kayısı incir falan hiç banamısın demedi..Ama sabahları uyanınca 2-3 bardak ılık su içince ve kahvaltıyı bundan 1 saat sonra falan yapınca faydası oluyo biraz..Sizde deneyin isterseniz yardımcı olur belki...
tatlım yaa sut kanunu nedir , biraz bilgi verirmisinnet bibilgi bulamadım yaa
cnm paylaşırsan çok iyi olur.o kadar da değil artık canım ne bu millet sayfa sayfa sitelerin dökümünü yapmş, zaten geçtiğimiz sayfalarda paylaştılar ama ben bulamadım.
ben de zofran kullanmştm çok iyi bi ilaç, bulantıya bire bir.
Evet canım çok etkili bi ilaç ya bu arada karnın çıktı mı bizimki niye çıkmıyooo acabaa:26:
Hadi hamile kıyafetleri giymek istiyorum artıkkk
Aman canım ya nolur nolmaz ben sana msj attım isteyen diğer arkadaşlarada atıcam ama 10 dk da bir atabiliyorum zaman dolsun onlarada msj olarak atarım
çıkt cnm çıkmamı hiçtokoyay ın da var göbişi.ama ben henüz hamile kıyafetleri giymiyorum çünkü evde olanlar dar da gelse hala oluyo.eşim nazar değcek diye bol kyafetler alalım diyo ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım çünkü bisürü bol şey alıp hamilelikten sonra bi kenara kaldrmak istemiyorum bir iki tane dışarı çklarken giyebileceğim bşy olsa yeter.yalnız evde giydiklerim de sıkıntı olmaya başladı çünkü üstler oluyo da alt olmuyo göbeğimi çok sıkıyo.burda bi arkadaş geçen gün göbeği çıkanlar için gazdan şişiyodur yada çok heveslendikleri için abartıyolardır gibi birşeyler yazmş ben çok sinirlendim sen söyle arkadaşım istediğin kadar heveslen yada abart kendini ne kadar şişirebilirsin?üstelik bide kilo da vermişken!nasıl saçma bi düşünce tarzıdır anlamadım.internette eğer biraz araştırırlarsa 3. ayın ortalarından itibaren rahim idrar torbasının üstünden kalkıp karın boşluğuna doğru hareket etmeye başladığı için göbeğin saklanamayacağı anlatılıyor, doktorculuk oynamanın alemi yok yani dimi, doğa üstü bi gücümüz de yok ki isteyince şişelim.bunu da söylemiş olaym dedim oh be rahatladım çok kızmıştım
bide bünyeden bünyeye çok fark ediyo bu şişme cnm aklında olsun küçük bi ihtimal içerdeki genital yapının küçük- büyük, esnek- dar olmasına bağlı ama % 99 da genetikmiş.yani annelerimizin yolundan gidermiş göbişlerimiz.
Evet canım çok etkili bi ilaç ya bu arada karnın çıktı mı bizimki niye çıkmıyooo acabaa:26:
Hadi hamile kıyafetleri giymek istiyorum artıkkk
bana da ilk üç ay önermiyoruz dedi 1 ay sonra falan 1 kereliğine boyatmayı düşünüyorum kendi rengime dönmek için sen boyatmayı düşünüyomusun:44:
Aman canım ya nolur nolmaz ben sana msj attım isteyen diğer arkadaşlarada atıcam ama 10 dk da bir atabiliyorum zaman dolsun onlarada msj olarak atarım
çıkt cnm çıkmamı hiçtokoyay ın da var göbişi.ama ben henüz hamile kıyafetleri giymiyorum çünkü evde olanlar dar da gelse hala oluyo.eşim nazar değcek diye bol kyafetler alalım diyo ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım çünkü bisürü bol şey alıp hamilelikten sonra bi kenara kaldrmak istemiyorum bir iki tane dışarı çklarken giyebileceğim bşy olsa yeter.yalnız evde giydiklerim de sıkıntı olmaya başladı çünkü üstler oluyo da alt olmuyo göbeğimi çok sıkıyo.burda bi arkadaş geçen gün göbeği çıkanlar için gazdan şişiyodur yada çok heveslendikleri için abartıyolardır gibi birşeyler yazmş ben çok sinirlendim sen söyle arkadaşım istediğin kadar heveslen yada abart kendini ne kadar şişirebilirsin?üstelik bide kilo da vermişken!nasıl saçma bi düşünce tarzıdır anlamadım.internette eğer biraz araştırırlarsa 3. ayın ortalarından itibaren rahim idrar torbasının üstünden kalkıp karın boşluğuna doğru hareket etmeye başladığı için göbeğin saklanamayacağı anlatılıyor, doktorculuk oynamanın alemi yok yani dimi, doğa üstü bi gücümüz de yok ki isteyince şişelim.bunu da söylemiş olaym dedim oh be rahatladım çok kızmıştım
bide bünyeden bünyeye çok fark ediyo bu şişme cnm aklında olsun küçük bi ihtimal içerdeki genital yapının küçük- büyük, esnek- dar olmasına bağlı ama % 99 da genetikmiş.yani annelerimizin yolundan gidermiş göbişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?