2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tesekkur ederim cnm...benim doktorum degilmis seninkisi...ama 2li test icin gidecegin doktor aklımda olsun...belki beni de o doktora yonlendirir doktorum...
yas 34 oldugu icin biraz endiseliyim ben de 2li test icin, o yüzden aslında işinde iyi bir perinatoloji uzmanına gitmek istiyorum...

Sorma zaten 6 aylık hamileymişim gibi oldu karnım hele o uykusuz geceleri iyi bilirim bide batıyor ki yaa
Bende zofran kullanıyorum çok faydasını gördüm allah doktorumdan razı olsun
artık son demime gelmiştim tuvalete bile sürünerek gidiyordum ya ben dermanım kalmamıştı yaşamaya
hem zofran hem o serumlar hayatım kurtuldu
canım elevitle neydi bi hap daha vardı kan hapımıydı onu kullanmaya başladın mı
sür canım zeytin yağını biraz pamuğa damlat orayı ov zararı yok zaten benim işime çok yaradı

dün akşam gözlerimi dolduran hiç beklemediğim bşy yaşadım.artık kıyafetlerimden göbişim pırtladığı için çok komik görünüyorum bu da eşimin çok hoşuna gidiyo karnımın büyüdüğünü görmek onu çok heycanlandıryo.dün akşam yemek yerken birden "hadi ama ya ne kadar kaldı daha çok mu var doğuma ben sabredemiyorum çıksın da sevelim, başkaları hamile olunca hemen doğuruveriyor bizimki niye geçmiyo ki böyle"dediben şok tabigüldüm aşkım daha 6,5 ay var nerdeyse dedimsurat asıldı ya çok komikti bi görseniz çocuk gibiydi.sonra beraber sofrayı topladık ben bulaşıkları yerleştirirken o içeriye gitti.5 dk sonra ceylan gibi seke seke geldi"ayyyy aşkım 7 gün kald ya"dedi.aklıma gelen şey kontrolümüzdü ama hatırlama ihtimali bile yoktu çünkü eşim çok unutkandır.neye 7 gün kaldı dedim."BEBEĞİMİZİ GÖRMEMİZE"dedi ya!!!!ay ben orda şekilden şekle girdim nasıl hatırlarsın sen ya demişim adamakızdı bana ve son kontrolden sonra gün saydığını söyledi.ay çok mutlu oldum sonra da ağladım tabi
ben bu zamana kadar bir iki kez eşime konusunu açtım.ama o hiçbi zaman kızm yada oğlum lafı etmedi.bir kere bile ağzından laf alamadım her seferinde ikisi de bize ait değil mi nasıl olsa ikisini de çok sevcez ne fark eder ki dedi.son sorduğumda kızdı artık sağlklı olsun diye dua edelim artık sorma böyle şeyler aşkım dedi.ben hamile kalmadan önce erkek bebek hastasıydım ama hamile kaldığımdan beri hep kız hissettim.bide şu son zamanlarda şehit haberleri o kadar arttı ki yüreğim cız ediyor onları izlerken, sonra korka korka allahım ya erkek olursa diye de düşünmüyo değilim.
cnm ya ben de doldurmuştum o formdan ama onay gelmemişti şimdi de siteyi bulamıyorum bilen birisi varsa söylese ne güzel olur.:44:
günaydın kızlaaar 9. haftaya girmenin mutluluğu içerisindeyim şimdi iki basamaklı haftalara geçmeyi bekliyorum takviminde 12 hafta yazanlara bir imreniyorum sormayın
ay kıyamam ben sana cnm ya geliceksin inşallah sen de o haftalara.

Kabızlık çeken arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum inanın benim hamilelikten önce üniversite yıllarında başlamıştı kabızlık sorunum hamilelikle beraber tavan yapmış durumda ..
Bana kayısı incir falan hiç banamısın demedi..Ama sabahları uyanınca 2-3 bardak ılık su içince ve kahvaltıyı bundan 1 saat sonra falan yapınca faydası oluyo biraz..Sizde deneyin isterseniz yardımcı olur belki...

yasak değilse ben biliyorum yada isteyen arkadaş bana msj atsın özelden bende bugün doldurdum formu :)
cnm paylaşırsan çok iyi olur.o kadar da değil artık canım ne bu millet sayfa sayfa sitelerin dökümünü yapmş, zaten geçtiğimiz sayfalarda paylaştılar ama ben bulamadım.
ben de zofran kullanmştm çok iyi bi ilaç, bulantıya bire bir.

Evet canım çok etkili bi ilaç ya bu arada karnın çıktı mı bizimki niye çıkmıyooo acabaa:26:
Hadi hamile kıyafetleri giymek istiyorum artıkkk

Valla aynen o lavman rezilliğini çekmektense evde böyle şeyleri uygulayabilirz

tatlım yaa sut kanunu nedir , biraz bilgi verirmisin net bibilgi bulamadım yaa

sut ( sağlık uygulama tebliği ) sgk ile anlaşma yapan özel hastahanelerin %90 nında var canım . çoğu bunu kabul etmesede siz şikayet ederim dediğinizde hemen düzeltiyorlar . mesela ben ilk gittiğimde benden 100 tl muayene ücreti aldılar . bunun sadece 35 tl si için fatura kesip verdiler bana bu konularda araştırma yapan bir arkadaşım var o beni uyardı bir daha gittiğinde ben sut kanunlarını biliyorum ve ona göre muayene ücreti ödemek istiyorum dersin dedi . bende aynı şekilde yaptım ve benden 42 tl aldılar sadece . sana özelden mesaj atıyorum şimdi hangi bölümlerden ek ücret alınamayacağına dair . daha fazla bilgi bulursam paylaşırım yine

Aman canım ya nolur nolmaz ben sana msj attım isteyen diğer arkadaşlarada atıcam ama 10 dk da bir atabiliyorum zaman dolsun onlarada msj olarak atarım

Evet canım çok etkili bi ilaç ya bu arada karnın çıktı mı bizimki niye çıkmıyooo acabaa:26:

çıkt cnm çıkmamı hiç tokoyay ın da var göbişi.ama ben henüz hamile kıyafetleri giymiyorum çünkü evde olanlar dar da gelse hala oluyo.eşim nazar değcek diye bol kyafetler alalım diyo ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım çünkü bisürü bol şey alıp hamilelikten sonra bi kenara kaldrmak istemiyorum bir iki tane dışarı çklarken giyebileceğim bşy olsa yeter.yalnız evde giydiklerim de sıkıntı olmaya başladı çünkü üstler oluyo da alt olmuyo göbeğimi çok sıkıyo.burda bi arkadaş geçen gün göbeği çıkanlar için gazdan şişiyodur yada çok heveslendikleri için abartıyolardır gibi birşeyler yazmş ben çok sinirlendimsen söyle arkadaşım istediğin kadar heveslen yada abart kendini ne kadar şişirebilirsin?üstelik bide kilo da vermişken!nasıl saçma bi düşünce tarzıdır anlamadım.internette eğer biraz araştırırlarsa 3. ayın ortalarından itibaren rahim idrar torbasının üstünden kalkıp karın boşluğuna doğru hareket etmeye başladığı için göbeğin saklanamayacağı anlatılıyor, doktorculuk oynamanın alemi yok yani dimi, doğa üstü bi gücümüz de yok ki isteyince şişelim.bunu da söylemiş olaym dedim oh be rahatladım çok kızmıştım
bide bünyeden bünyeye çok fark ediyo bu şişme cnm aklında olsun küçük bi ihtimal içerdeki genital yapının küçük- büyük, esnek- dar olmasına bağlı ama % 99 da genetikmiş.yani annelerimizin yolundan gidermiş göbişlerimiz.

benim hala göbeğim yok:44: yani önceden beri olan halis türk kasımdan başka birşey yok, rahatlıkla içime çekebiliyorum annemede sordum anca 5inci ayda belliydi benimki dedi bakalım bu gidişle bende ona benzicem galiba ama hafifte olsa olabilirdi hiçte kilo almadım aynı ben, zaten biraz kilom vardı iyi oldu böylesi işime gelmedi değil

5. aydan sonra karnın çıkmaya başlayacak dedi dun doktor bana. Aslında benim de şiş gibi ama şişkinlik ve gaz hissediyorum sürekli başka fizyolojik sebeplerden de olabilir. Hem zaten erken benim. Bi de diyeti bıraktım kilodan da olabilir Genetik de çok etkili be canım kimi davul gibi oluyor kiminin de zor belli oluyor. Davul gibi olmak da kötü çok şişmek de iyi değil be canım ilerki aylarda.

bana da ilk üç ay önermiyoruz dedi 1 ay sonra falan 1 kereliğine boyatmayı düşünüyorum kendi rengime dönmek için sen boyatmayı düşünüyomusun:44:

Ya açık karamel sarı gibi şimsi saçlarım uzayınca çok komik olmaya başlayacak. Hani röfle falan olsa hiç boyatmazdım ama şimdi boyatırım sanıyorum. Sıfır amonyak içeren organik boyalardan kullanırım diyorum. Gerçi bi zamanı gelsin hele bakalım. Kuzenime doktoru boyatmamazlık etme demişti beyazı çoktu onun da. Ama yine de boyatmadı tabii. Belki ben de her türlü komikliğe katlanır boyamam bilmiyorum. Apartmanda bi komşum var ama karıkoca doktorlar ve bayan hamile hem de açıkrenge boyatıyor saçını. Onlardan cesaret aırsam bilemem.

kızlar benımde karnım cok sıs ustelık daha 8.haftamdayım ben
buna ragmen gorsenız 5 aylık dersınız
bu iç karının dar yada geniş olması ıle alakalıymıs
yanı rahım buyuyunce ıc karnı dar olanların hemen bellı oluomus
abartmıyoruz yanı

Hııı bende okuyunca sinirlenmiştim yaa bide evlat hasreti çekmişim ben tüp bebekle hamile kaldım yani çok hevesleniyorum
seninde ilk hamileliğin değil mi hevesleneceğiz tabi hakkımız bazılarının kesesi dar olurmuş bazılarınınkide iç kesesi büyük olurmuş
bakalım belki benimkide 1 haftaya çıkar inş.sen kulak asma canım o söylenenlere boşver türlü türlü insan var işte
sıkma canını sakın.evet söylediğinde haklısın bu arada 12. haftada dediğin gibi rahim artık karın boşluğuna yerleşiyor diye bende okudum
evet doğumdan sonra giyemeyeceğiz doğru dediğin gibi 2-3 parça bişey alsak yeter oda doktora giderken temiz temiz giyiniriz

Aslında artık çok modern hamile kıyafetleri var eskisi gibi değil. İlla 9 aylık halini düşünme. Hamile pantolonlarının belleri lastikli ve derece derece büyütüp küçültebiliyorsun. Şimdiden alabilirsin kendini hiç zora sokma. Ve sonrasında da uzun süre giyeceksin onları haliyle. Bi 15-20 kilo vermen gerekecek çünkü ve zaman alacak. Üzerine şimdiden çok bol şeyler almana gerek yok. Hafif dökümlü alırsın doğumdan sonraki zayıflama sürecinde de zamanı geldiğinde giyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…