2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Şöyle hafiften bi çıksaydı fena mı olurdu
ya ben bide çok kilo verdim 7-8 kg
dört gözle karnımın çıkmasını bekliyorum
tabi çok şişmekte iyi değil bazılarının ki o kadar tatlı oluyorki derli toplu
basketbol topu gibi oluyo aynı

ben çok şişmiştim ya karnına bi toplu iğne batırsan fısss edecekmiş gibi elim ayağım falan ayy ne zordu inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder tekrar o günleri bize de kimi arkadaşlarım benim kadar olmadılar ve hatta doğumdan bikaç hafta sonra incecik kalıverdiler şok oldum. Şahsen öyle olmak daha hoş görünüyor şimdi bana.

teyzeleri siz koydunuz bebişlerinizin kıyafetlerini bende şimdi özendim sizden

bizim ilk kıyafetlerimiz geçen gün interntten eşimle almıştık onun seçimleri, biraz fanatiktirde

Ben görmemişim o arkadaşın yazdığını.
Valla fotoğrafta neyin ne olduğu belli oluyor. Gazla ya da çok heveslendiğim için bu kadar şişiremem herhalde kendimi. Ki hamile kalmadan önceki halim profilimde albümümde var bakıp aradaki farkı görebilir şüpheye düşenler.

O fotoğrafı ekledikten sonra bir süre aynı kaldı göbişim ama bu hafta biraz daha şişti. Benim kotlarımın hiç biri olmuyor. Hamile pantolonu almak zorunda kaldım 1 tane. Small çok güzel oldu ama beli sıkı dedi satıcı kadın. Hızlı büyüyor karnın 2 hafta sonra giyemezsin medium al yazık olmasın dedi.

merhaba kızlar
nasılsınız benim pazar gününden beri çok bulantım var
bulantı hapı bile 5-6 saat idare ediyor.
doktor rapor veriyim diyor
şirkettede işlerimi yapcak biri yok
eşim var ama o başka departmanda

Ben görmüştüm o yazıyıda bence boşverin herşey ortada yani benim göbeğim birazcık çıktı sertleşti ve şişirsemde sizin resimlerinizdeki gibi orantılı bir şişlik olmuyor sanki kilo almışım göbek yağım var gibi oluyo yani bunun abartısı taklidi şişirmesi olmaz siz rahat olun gebişler kimse kimseyle aynı yapıda değil herkesin kendine özel bir formu var ben geçenlerde otobüste bir hamileyle karşılaştım yanıma oturdu 1 hafta sonra doğumu varmış karnını görseniz sanki 3-5aylık gibiydi kimse kimseyle bir değil aynı zamanda hamilelikte göbekleri karşılaştırıp benim şiş senin değil sen abarttın sen şişirdin sen içine çektin gibi saçma sapan diyaloglara girmeninde bir anlamı yok ergenliği aştık hepimiz yetişkin bireyleriz anne adaylarıyız dimi ama

Son düzenleme:

Canım benim ya Allahım sana güç versin arkadaşım ben gelicem artık ama haaa yardımaaaa üzülüyoruum

Fanatik bir bebek olucak anlaşılan kaçışı yok bebişin Allah giydirmek nasip etsin canım hepsi çok güzeller

çok teşekkür ederiz teyzesi Allahım hepimizin bebişlerini sağlık sıhaatle giydirmeyi nasip etsin
babası fanatk çocuğumada seçim hakkı bırakmıyor öyle şansı yokmuş, bende birşey demiyorum hevesini alsın bakalım

benim eşim de erkek olmasını çok istiyor.. kız olsa sevmeyecek misin diye soruyorum onu da erkek gibi yetiştirecem diyor. bu durum biraz canımı sıkıyor açıkçası ama hayalleri varmış onu sporcu yetiştircekmiş falan.. akrabaların yanında da erkek istediğini dile getiriyor onlar da kız olsun bak görürsün daha çok seveceksin diolar. inş dedikleri gibi olur.. bir de eşim tarafında 3 kız torun var henüz erkek torun yok. o yüzden de istiyor olabilir..bnm tarafımda ilk torun olacağı için hiç bir sorun yok 4 gözle bekleniyor..

Amin canım inşallah Babalar heyecanlı pekte hevesli artık bizde heveslerini kırmadan idare edicez

cnm zaten bebişin yaptığı göbişse eğer mümkün değil içeri çekilmiyo ben çok denedim çekmeyi yanlar sönüyo ama ortada yusyuvarlak kalyo minişimin yeri çok ilginç.
ya cnm ben anlamıyorum abartmak nedir ki nasıl bi tabirdir bi insan kendini nasıl bu kadar şişirebilir ve nasıl çatlatabilir çok komik resmen doktorculuk işte ama malesef herşey öyle kitaplardaki gibi olmuyo.ben istemez miyim fit ve seksi kalmayı.zatewn yıllarca beklemişim çeksen içine çekilmiyo göğsümü gere gere dolaşıyorum valla
benim de ilk bebeğim cnm, ilk göz ağrım gözümün nuru aman kilo almıyım vücudum bozulmasın diye pimpiriklenenlerden değilim sıkı bir sporla gidiyor zaten çoğu zaman ona bile gerek kalmıyor emzirmek vücuttaki tüm sistemi yeterince hızlı çalştırdığ için yağ yakımına sebep olur zaten.ben bitane lastikli kot alıcam bu doktor kontrolümden sonra onun üstüne ne giysem olur zaten kışa girdik yünler esniyor illa gebe kıyafetine gerek yok zaten çok da pahalılar.bir iki beden büyük alsam beni kurtarır.
sanırm ben o kadar kilo almıycam sadece göbek gidiyor kilo vermeye devam ediyorum.annem 8 kilo almş bende ve göbeğinde 1 tane çatlak yok kilosu da hemen gitmiş.1 tane o beli lastikli kot alsam tamam işte bütün 9 ayı geçirtir o bana.arkadaşlarımın da çoğu doğumdan hemen 1 ay sonra eski fit hallerine geri döndüler hatta bazıları fazladan 2-3 kg da verdiler istemeden, üstelik deli gibi de yemek yiyolardı.yaşayıp görcez bakalım.
teyzeleri siz koydunuz bebişlerinizin kıyafetlerini bende şimdi özendim sizden

bizim ilk kıyafetlerimiz geçen gün interntten eşimle almıştık onun seçimleri, biraz fanatiktirde

cnm senin eşin kız hastası ama bunlar hep erkek kıyafeti sankifikri mi değişiyo acaba:44:
çok haklısın cnm benim de ilk paylaştğım fotomda ne kadar zayıf olduğum belli.deli miyiz biz alla allah ya!benim kottan başka eşofmanlarım olmuyor evin içinde mecbur lastikli pijamayla dolaşıyorum alican gibiçtçtl atletlerimi kaldrdım.s beden giyiyordum şimdi l aldım ama omuzlardan kasıyor pantolonu da l almayı düşünüyorum.

Yok şişmesinden kastım karnımızın çıkması canım senin bu ikinci hamileliğin galiba
öyle elim kolum burnum yüzüm şişmesinde tövbee

Maşallah hepsi çok tatlı sağlıcakla giyinsin inşallah paşamız

Kız normal kıyafetlerde sıkmasın şimdi:26: sonuçta hamile pantolonlarının beli lastikli oluyo
ben şimdiden aldım bile ama dur bakalım ne zaman giyineceğim

Gerçekten hiçbir şey kitaplarda yazanlar gibi olmuyor. Eltimdeydim dün ortak arkadaşlarımızla birlikte keyif yaptık. Arkadaşlarımızdan biri daha hamile ama o aralıkta doğuracak inşallah.

Eltim şu an 18. haftanın içinde ve 13. haftasından beri ısrarla hissediyorum oynadığını diyordu bebeğinin. İnanmıyorduk. Son 2 haftadır da bildiğiniz dışardan elle hissediliyor diyordu oynadığı. Ona da inanmıyorduk ki en sonunda cinnete geldi dün.

Yedi çikolatayı aradan 5 dk geçti gelin şimdi hemen dedi. Göbişine elimi koydum ve gerçekten çok bariz şekilde hissediliyordu.

Bugüne kadar okuduğum hemen hemen her yerde 18. haftada ancak kelebek çırpınışı gibi hissedebilirsiniz yazıyordu. Bu kelebek melebek değildi. Bildiğiniz vuruyordu dün.

Kız normal kıyafetlerde sıkmasın şimdi:26: sonuçta hamile pantolonlarının beli lastikli oluyo
ben şimdiden aldım bile ama dur bakalım ne zaman giyineceğim

kızlar bu kızların bahsettiği kitap var ya ola ilgili bir numara buldum kültür bakanlığına ait aradım dedim böyle böyle ve kitabım on günekadar gelicek istyene yazabilirim noyu bebeğimizi beklerken kitabı

ayrıca midesinde yanma olanlr biz bir çözüm bulduk sabah bir tane kesme şeker benim yanma olmadı iki gündür maşallah

Ay çok komikler ya aynen bende diyorum bak erkekde olursa playstation oynarsın, politika ile ilgili bildiklerini anlatırsın, maç izlersiniz aynen diyorduki ben kızımada hepsini öğretirim araba kullanmasını herşeyi.Ben ağlayınca saçmalama aşkım erkek olursada sevicem diyor şimdilerde de beni rahatlatmak için :) erkek olursa oto fuarına gideriz dimi diyor..Ama valla eminim kız için ölüyor, artık bana belli etmiyor hatta kız bebek gördüm geçen televizyonda ne tatlı dimi dedim korkuyorum kız çocukları sevmeye ben birşey demicem dedi hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…