- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
5. aydan sonra karnın çıkmaya başlayacak dedi dun doktor bana. Aslında benim de şiş gibi ama şişkinlik ve gaz hissediyorum sürekli başka fizyolojik sebeplerden de olabilir. Hem zaten erken benim. Bi de diyeti bıraktım kilodan da olabilirGenetik de çok etkili be canım kimi davul gibi oluyor kiminin de zor belli oluyor. Davul gibi olmak da kötü çok şişmek de iyi değil be canım ilerki aylarda.
Ya açık karamel sarı gibi şimsi saçlarım uzayınca çok komik olmaya başlayacak. Hani röfle falan olsa hiç boyatmazdım ama şimdi boyatırım sanıyorum. Sıfır amonyak içeren organik boyalardan kullanırım diyorum. Gerçi bi zamanı gelsin hele bakalım. Kuzenime doktoru boyatmamazlık etme demişti beyazı çoktu onun da. Ama yine de boyatmadı tabii. Belki ben de her türlü komikliğe katlanır boyamam bilmiyorum. Apartmanda bi komşum var ama karıkoca doktorlar ve bayan hamile hem de açıkrenge boyatıyor saçını. Onlardan cesaret aırsam bilemem.
Şöyle hafiften bi çıksaydı fena mı olurdu
ya ben bide çok kilo verdim 7-8 kg
dört gözle karnımın çıkmasını bekliyorum
tabi çok şişmekte iyi değil bazılarının ki o kadar tatlı oluyorki derli toplu
basketbol topu gibi oluyo aynı
çıkt cnm çıkmamı hiçtokoyay ın da var göbişi.ama ben henüz hamile kıyafetleri giymiyorum çünkü evde olanlar dar da gelse hala oluyo.eşim nazar değcek diye bol kyafetler alalım diyo ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım çünkü bisürü bol şey alıp hamilelikten sonra bi kenara kaldrmak istemiyorum bir iki tane dışarı çklarken giyebileceğim bşy olsa yeter.yalnız evde giydiklerim de sıkıntı olmaya başladı çünkü üstler oluyo da alt olmuyo göbeğimi çok sıkıyo.burda bi arkadaş geçen gün göbeği çıkanlar için gazdan şişiyodur yada çok heveslendikleri için abartıyolardır gibi birşeyler yazmş ben çok sinirlendim sen söyle arkadaşım istediğin kadar heveslen yada abart kendini ne kadar şişirebilirsin?üstelik bide kilo da vermişken!nasıl saçma bi düşünce tarzıdır anlamadım.internette eğer biraz araştırırlarsa 3. ayın ortalarından itibaren rahim idrar torbasının üstünden kalkıp karın boşluğuna doğru hareket etmeye başladığı için göbeğin saklanamayacağı anlatılıyor, doktorculuk oynamanın alemi yok yani dimi, doğa üstü bi gücümüz de yok ki isteyince şişelim.bunu da söylemiş olaym dedim oh be rahatladım çok kızmıştım
bide bünyeden bünyeye çok fark ediyo bu şişme cnm aklında olsun küçük bi ihtimal içerdeki genital yapının küçük- büyük, esnek- dar olmasına bağlı ama % 99 da genetikmiş.yani annelerimizin yolundan gidermiş göbişlerimiz.
teyzeleri siz koydunuz bebişlerinizin kıyafetlerini bende şimdi özendim sizden
bizim ilk kıyafetlerimiz geçen gün interntten eşimle almıştık onun seçimleri, biraz fanatiktirde
Eki Görüntüle 552464 Eki Görüntüle 552466 Eki Görüntüle 552468
Günaydın herkese. Akşamdan beri çok kötüyüm. Ağrı, kramp, kusma ne varsa yaşadım. Şu gribi atlatayım artık ne olur dua edin bana ve bebeğime.
Ben görmemişim o arkadaşın yazdığını.
Valla fotoğrafta neyin ne olduğu belli oluyor.Gazla ya da çok heveslendiğim için bu kadar şişiremem herhalde kendimi. Ki hamile kalmadan önceki halim profilimde albümümde var bakıp aradaki farkı görebilir şüpheye düşenler.
O fotoğrafı ekledikten sonra bir süre aynı kaldı göbişim ama bu hafta biraz daha şişti. Benim kotlarımın hiç biri olmuyor. Hamile pantolonu almak zorunda kaldım 1 tane. Small çok güzel oldu ama beli sıkı dedi satıcı kadın. Hızlı büyüyor karnın 2 hafta sonra giyemezsin medium al yazık olmasın dedi.
merhaba kızlar
nasılsınız benim pazar gününden beri çok bulantım var
bulantı hapı bile 5-6 saat idare ediyor.
doktor rapor veriyim diyor
şirkettede işlerimi yapcak biri yok
eşim var ama o başka departmanda
Fanatik bir bebek olucak anlaşılan kaçışı yok bebişin Allah giydirmek nasip etsin canım hepsi çok güzeller
Cinsiyeti ne olursa olsun zaten çok sevicez bu kesin , benim için hiç farketmiyor sağlıklı ,iyi bir insan olması , kaderinin güzel olması herşeyden önemli.Eşim kız çocuk konusunda çok hevesli tabiki erkek olursada sevicek, açıkcası onun çok hevesli olması benide rahatsız ettiki ağladım.Ancak ilk bebekte kız olmasını çok isterim çünkü onun o hevesi beni çok rahatsız ediyor ve 2. de kafam rahat olsun istiyorum.Bende konuşmak istemiyorum ama onun kendini şartlamaması için erkek çocukda olabileceğini ona hatırlatmaya çalışıyorum.Sizin yaptığınız çok doğru ama benim eşimde çok hevesli kız olsun tepesinden indirmesin etrafında dolaşsın ona naz yapsın gülücük atsın benim kocada böyle işte....
çok teşekkür ederiz teyzesi Allahım hepimizin bebişlerini sağlık sıhaatle giydirmeyi nasip etsin
babası fanatk çocuğumada seçim hakkı bırakmıyor öyle şansı yokmuş, bende birşey demiyorum hevesini alsın bakalım
cnm zaten bebişin yaptığı göbişse eğer mümkün değil içeri çekilmiyo ben çok denedim çekmeyi yanlar sönüyo ama ortada yusyuvarlak kalyo minişimin yeri çok ilginç.benim hala göbeğim yok:44: yani önceden beri olan halis türk kasımdan başka birşey yok, rahatlıkla içime çekebiliyorumannemede sordum anca 5inci ayda belliydi benimki dedi bakalım bu gidişle bende ona benzicem galiba ama hafifte olsa olabilirdi hiçte kilo almadım aynı ben, zaten biraz kilom vardı iyi oldu böylesi işime gelmedi değil
ya cnm ben anlamıyorum abartmak nedir ki nasıl bi tabirdir bi insan kendini nasıl bu kadar şişirebilir ve nasıl çatlatabilir çok komikkızlar benımde karnım cok sıs ustelık daha 8.haftamdayım ben
buna ragmen gorsenız 5 aylık dersınız
bu iç karının dar yada geniş olması ıle alakalıymıs
yanı rahım buyuyunce ıc karnı dar olanların hemen bellı oluomus
abartmıyoruz yanı
benim de ilk bebeğim cnm, ilk göz ağrım gözümün nuru aman kilo almıyım vücudum bozulmasın diye pimpiriklenenlerden değilim sıkı bir sporla gidiyor zaten çoğu zaman ona bile gerek kalmıyor emzirmek vücuttaki tüm sistemi yeterince hızlı çalştırdığ için yağ yakımına sebep olur zaten.ben bitane lastikli kot alıcam bu doktor kontrolümden sonra onun üstüne ne giysem olur zaten kışa girdik yünler esniyor illa gebe kıyafetine gerek yok zaten çok da pahalılar.bir iki beden büyük alsam beni kurtarır.Hııı bende okuyunca sinirlenmiştim yaa bide evlat hasreti çekmişim ben tüp bebekle hamile kaldım yani çok hevesleniyorum
seninde ilk hamileliğin değil mi hevesleneceğiz tabi hakkımız bazılarının kesesi dar olurmuş bazılarınınkide iç kesesi büyük olurmuş
bakalım belki benimkide 1 haftaya çıkar inş.sen kulak asma canım o söylenenlere boşver türlü türlü insan var işte
sıkma canını sakın.evet söylediğinde haklısın bu arada 12. haftada dediğin gibi rahim artık karın boşluğuna yerleşiyor diye bende okudum
evet doğumdan sonra giyemeyeceğiz doğru dediğin gibi 2-3 parça bişey alsak yeter oda doktora giderken temiz temiz giyiniriz
sanırm ben o kadar kilo almıycam sadece göbek gidiyor kilo vermeye devam ediyorum.annem 8 kilo almş bende ve göbeğinde 1 tane çatlak yok kilosu da hemen gitmiş.1 tane o beli lastikli kot alsam tamam işte bütün 9 ayı geçirtir o bana.arkadaşlarımın da çoğu doğumdan hemen 1 ay sonra eski fit hallerine geri döndüler hatta bazıları fazladan 2-3 kg da verdiler istemeden, üstelik deli gibi de yemek yiyolardı.yaşayıp görcez bakalım.Aslında artık çok modern hamile kıyafetleri var eskisi gibi değil. İlla 9 aylık halini düşünme. Hamile pantolonlarının belleri lastikli ve derece derece büyütüp küçültebiliyorsun. Şimdiden alabilirsin kendini hiç zora sokma. Ve sonrasında da uzun süre giyeceksin onları haliyle. Bi 15-20 kilo vermen gerekecek çünkü ve zaman alacak. Üzerine şimdiden çok bol şeyler almana gerek yok. Hafif dökümlü alırsın doğumdan sonraki zayıflama sürecinde de zamanı geldiğinde giyebilirsin.
cnm senin eşin kız hastası ama bunlar hep erkek kıyafeti sankiteyzeleri siz koydunuz bebişlerinizin kıyafetlerini bende şimdi özendim sizden
bizim ilk kıyafetlerimiz geçen gün interntten eşimle almıştık onun seçimleri, biraz fanatiktirde
çok haklısın cnm benim de ilk paylaştğım fotomda ne kadar zayıf olduğum belli.deli miyiz biz alla allah ya!benim kottan başka eşofmanlarım olmuyor evin içinde mecbur lastikli pijamayla dolaşıyorum alican gibiBen görmemişim o arkadaşın yazdığını.
Valla fotoğrafta neyin ne olduğu belli oluyor.Gazla ya da çok heveslendiğim için bu kadar şişiremem herhalde kendimi. Ki hamile kalmadan önceki halim profilimde albümümde var bakıp aradaki farkı görebilir şüpheye düşenler.
O fotoğrafı ekledikten sonra bir süre aynı kaldı göbişim ama bu hafta biraz daha şişti. Benim kotlarımın hiç biri olmuyor. Hamile pantolonu almak zorunda kaldım 1 tane. Small çok güzel oldu ama beli sıkı dedi satıcı kadın. Hızlı büyüyor karnın 2 hafta sonra giyemezsin medium al yazık olmasın dedi.
Yok şişmesinden kastım karnımızın çıkması canım senin bu ikinci hamileliğin galibaben çok şişmiştim ya karnına bi toplu iğne batırsan fısss edecekmiş gibi elim ayağım falan ayy ne zordu inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder tekrar o günleri bize de kimi arkadaşlarım benim kadar olmadılar ve hatta doğumdan bikaç hafta sonra incecik kalıverdiler şok oldum. Şahsen öyle olmak daha hoş görünüyor şimdi bana.
teyzeleri siz koydunuz bebişlerinizin kıyafetlerini bende şimdi özendim sizden
Eki Görüntüle 552464 Eki Görüntüle 552466 Eki Görüntüle 552468
cnm zaten bebişin yaptığı göbişse eğer mümkün değil içeri çekilmiyo ben çok denedim çekmeyi yanlar sönüyo ama ortada yusyuvarlak kalyo minişimin yeri çok ilginç.
ya cnm ben anlamıyorum abartmak nedir ki nasıl bi tabirdir bi insan kendini nasıl bu kadar şişirebilir ve nasıl çatlatabilir çok komikresmen doktorculuk işte ama malesef herşey öyle kitaplardaki gibi olmuyo.ben istemez miyim fit ve seksi kalmayı.zatewn yıllarca beklemişim çeksen içine çekilmiyo göğsümü gere gere dolaşıyorum valla
benim de ilk bebeğim cnm, ilk göz ağrım gözümün nuru aman kilo almıyım vücudum bozulmasın diye pimpiriklenenlerden değilim sıkı bir sporla gidiyor zaten çoğu zaman ona bile gerek kalmıyor emzirmek vücuttaki tüm sistemi yeterince hızlı çalştırdığ için yağ yakımına sebep olur zaten.ben bitane lastikli kot alıcam bu doktor kontrolümden sonra onun üstüne ne giysem olur zaten kışa girdik yünler esniyor illa gebe kıyafetine gerek yok zaten çok da pahalılar.bir iki beden büyük alsam beni kurtarır.
sanırm ben o kadar kilo almıycam sadece göbek gidiyor kilo vermeye devam ediyorum.annem 8 kilo almş bende ve göbeğinde 1 tane çatlak yok kilosu da hemen gitmiş.1 tane o beli lastikli kot alsam tamam işte bütün 9 ayı geçirtir o bana.arkadaşlarımın da çoğu doğumdan hemen 1 ay sonra eski fit hallerine geri döndüler hatta bazıları fazladan 2-3 kg da verdiler istemeden, üstelik deli gibi de yemek yiyolardı.yaşayıp görcez bakalım.
cnm senin eşin kız hastası ama bunlar hep erkek kıyafeti sankifikri mi değişiyo acaba:44:
çok haklısın cnm benim de ilk paylaştğım fotomda ne kadar zayıf olduğum belli.deli miyiz biz alla allah ya!benim kottan başka eşofmanlarım olmuyor evin içinde mecbur lastikli pijamayla dolaşıyorum alican gibiçtçtl atletlerimi kaldrdım.s beden giyiyordum şimdi l aldım ama omuzlardan kasıyor pantolonu da l almayı düşünüyorum.
ya cnm ben anlamıyorum abartmak nedir ki nasıl bi tabirdir bi insan kendini nasıl bu kadar şişirebilir ve nasıl çatlatabilir çok komikresmen doktorculuk işte ama malesef herşey öyle kitaplardaki gibi olmuyo.ben istemez miyim fit ve seksi kalmayı.zatewn yıllarca beklemişim çeksen içine çekilmiyo göğsümü gere gere dolaşıyorum valla b
Kız normal kıyafetlerde sıkmasın şimdi:26: sonuçta hamile pantolonlarının beli lastikli oluyo
ben şimdiden aldım bileama dur bakalım ne zaman giyineceğim
benim eşim de erkek olmasını çok istiyor.. kız olsa sevmeyecek misin diye soruyorum onu da erkek gibi yetiştirecem diyor. bu durum biraz canımı sıkıyor açıkçası ama hayalleri varmış onu sporcu yetiştircekmiş falan.. akrabaların yanında da erkek istediğini dile getiriyor onlar da kız olsun bak görürsün daha çok seveceksin diolar. inş dedikleri gibi olur.. bir de eşim tarafında 3 kız torun var henüz erkek torun yok. o yüzden de istiyor olabilir..bnm tarafımda ilk torun olacağı için hiç bir sorun yok 4 gözle bekleniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?