2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Mehselcim çok alıngan oldun kız senin hormonlar bayağa hareketli galiba:)) Canım o arkadaşta belki öyle demek istememiştir..ama şu gerçekki karın kaslarıyla ilgili bişey ..sık kilo verip alanların göbekleri daha hızlı çıkıyor çünkü göbekteki deri müsait kolay açılmaya..mesela benim ilk hamileliğimde nerdeyse 5. aya kadar doğru dürüst göbeğim yoktu sinir oluyordum Bu hamileliğimde zaten karnım daha önce bi genişleme yaşadığı için olsa gerek 2 aylık olur olmaz 4-5 aylık gibi oldum.her gören hamilemisin diyor hele akşamları iyice şişiyorum..ne olacak benim bu halim bilmiyorum

avatarın çok cici yaa göbüşler belli olunca daha da olayın etkisine giriliyor heralde? ben de daha bişi yok.çook büyümesinden de korkuyorum öğrencilerin diline düşersem diye

ayrıca midesinde yanma olanlr biz bir çözüm bulduk sabah bir tane kesme şeker benim yanma olmadı iki gündür maşallah[/QUOTE]

O KESME SEKERI AC KARNINA MI ALIOSUN BENIM COK FENA MIDEM YANIO

Kız normal kıyafetlerde sıkmasın şimdi:26: sonuçta hamile pantolonlarının beli lastikli oluyo
ben şimdiden aldım bile ama dur bakalım ne zaman giyineceğim
az bekliyorum cnm 7 gün sonra ben de alıcam bitane minşime daral gelmesin diye
doğrudur cnm çok iyi yapmış napsın kadın yorulmuştur artık kimse inanmaynca çıldır geçirmiş işte zavallım, yalan mı söylicek halbuki dimi ama.bana da son gittiğim doktor zayf hamile kaldğım ve göbişim erken çıktığından gerginlikten dolayı hassasiyet fazla olacağı için artık hareketleri hissedersin demişti ama daha bşycik duymadım bekliyorum bakalım sabırsızlıkla.allahım insan o heyecana nasıl dayanır ki düşünemiyorum bile.
tam olarak ne dedin sen cnm kitabı o numaradan mı talep ettin yani.numarıyı verebilir misin mesaileri bitmeden ben de arıyım bi.
yok hayatım ya alınganlıktan falan değil artık bu.baksana biçok arkadaş benimle aynı şeyi düşünüyormuş meğer onların da içine dokunmuş, söyledik rahatladık oh

cnm senin eşin kız hastası ama bunlar hep erkek kıyafeti sankifikri mi değişiyo acaba:44:

yok canım nerde bunları aldığımızda bir fikrimiz bile yoktu o kızına giydirme aşkıyla aldı bunları, kızını hamsi yapmaydı hayalide tutmadı gibi pazartesi değişiklik olmassa tabi

Maşallah hepsi çok tatlı sağlıcakla giyinsin inşallah paşamız

amin canım çok saol hepimizin bebişleri sağlıkla giysin cicilerini

vay minik hamisi vaayy çok tatlı canım yaa ben de trabzonluyum eşim takımla pek alakası yok geçen kardeşime diyor "dayısı takım işi sende" bizimki de minik hamsi yani inşallah

ehehe ayh yesinler onun hamsiliğini olucaklar valla bizimkilerin kaçışı yok sanırım benim eşim trabzon/of lu orayı görmeden önce bune ya diyordum görünce heryer bordo mavi anladım, bu ts aşkı hastalık gerçekten

avatarın çok cici yaa göbüşler belli olunca daha da olayın etkisine giriliyor heralde? ben de daha bişi yok.çook büyümesinden de korkuyorum öğrencilerin diline düşersem diye

evet cnm göbişi görünce tam anlamıyla hamile olduğunu anlyosun zaten.öğrenci milleti her türlü konuşuyo zaten boşver sen onları.inşallah senin de benm gibi yusyuvarlak bitek göbişin çıkar

çok teşekkür ederim cnm , bildiğim iyi olur

kızlar uyanınca kahvaltıdan önce canı çikolata çeken varmı? ben öncedende çikolata canavarıydım şimdi yanımdan ayırmıyorum

Bizim tarafta bebekler hep kız, o nedenle bizim taraf erkek olsa daha çok sevinecekmiş gibime geliyor ama benim için öncelikle sağlıklı olması önemli,
eşim tarafında da hep erkek bebek var ve sürekli olarak kv "erkek çocuklarını severiz biz, kız çocuğu fazlalık" der durur..cehalet işte..

kızlar bebişlerin kıyafetlerini ayrı bi topic açıpmı paylaşsak ultoson resimleri gibi mesela

Benim neden hiç ilgimi çekmiyor bebek kıyafetleri, bebek mağazaları.. Psikolojim de bir saçmalık mı vaaaar?
Böyle hayal etmemiştim ben kendimi aslında, çok hevesli, çok heyecanlı,kıpır kıpır olacaktım ama olana bakınca tam tam tam tersi oldum..

Sevinirsin, "çok sevinme daha 12 haftalık bile yapmadın"
Heyecanla paylaşırsın "ne bu mutluluk dur bakalım daha doğmamış çocuğa don biçme"
Geçenlerde bir içime düştü internetten bir beşik sitesine baktım: "ooooo sen çok kaptırdın, dur daha kan pıhtısı o daha"
derler...
derler.... derler.... derler....

Karar aldım, bunu yapan insanlarla mümkün mertebe görüşmeyeceğim, zor durumda ise hiçbirşey paylaşmayacağım..

yok canım nerde bunları aldığımızda bir fikrimiz bile yoktu o kızına giydirme aşkıyla aldı bunları, kızını hamsi yapmaydı hayalide tutmadı gibi pazartesi değişiklik olmassa tabi

olsun cnm erkek hamsi olmuyo muymuş yani benim eşim de koyu fb li ben de öyle ama eşim kadar değil.kz da olsa erkek de olsa sanırım fb li olacak yenidoğan seti ve biçok kıyafeti bak ben daha evlenmeden önce nişanlıyken örmüştüm bunları arada kız cicişleri de yaptm tabi
Eki Görüntüle 552564 Eki Görüntüle 552565 Eki Görüntüle 552566 Eki Görüntüle 552567 Eki Görüntüle 552568 Eki Görüntüle 552569 Eki Görüntüle 552570 Eki Görüntüle 552571
bu ikisi de gelen ilk hediyelerimiz

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım karşındaki insanlara ne kadar samimi olursan içini gösterirsen onlara kendilerinde hevesini kırma yorum yapma cürreti buluyorlar deli oluyorum buna
bizim iki tarftanda ilk torun herkes heycan içersinde eşimin tarafı kızcıydı, benm ailem sağlıklı olsun yorum bile yapmadı erkeğe benzediğini öğrennce sadce sanırım benim babam çok sevindi çünkü 2 kızı var torununda yaşıcak Allahın izniyle çoğu şeyi hemde torun çok ayrı şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…