konuyu açtım kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nelri-bebislerinin-cicileri.html#post27298527 buyrun...
teyzeleri siz koydunuz bebişlerinizin kıyafetlerini bende şimdi özendim sizden
bizim ilk kıyafetlerimiz geçen gün interntten eşimle almıştık onun seçimleri, biraz fanatiktirde
Eki Görüntüle 552464 Eki Görüntüle 552466 Eki Görüntüle 552468
Ayrıca midesinde yanma olanlr biz bir çözüm bulduk sabah bir tane kesme şeker benim yanma olmadı iki gündür maşallah
az bekliyorum cnm 7 gün sonra ben de alıcam bitane minşime daral gelmesin diyeKız normal kıyafetlerde sıkmasın şimdi:26: sonuçta hamile pantolonlarının beli lastikli oluyo
ben şimdiden aldım bileama dur bakalım ne zaman giyineceğim
doğrudur cnm çok iyi yapmış napsın kadın yorulmuştur artık kimse inanmaynca çıldır geçirmiş işte zavallım, yalan mı söylicek halbuki dimi ama.bana da son gittiğim doktor zayf hamile kaldğım ve göbişim erken çıktığından gerginlikten dolayı hassasiyet fazla olacağı için artık hareketleri hissedersin demişti ama daha bşycik duymadım bekliyorum bakalım sabırsızlıkla.allahım insan o heyecana nasıl dayanır ki düşünemiyorum bile.Gerçekten hiçbir şey kitaplarda yazanlar gibi olmuyor. Eltimdeydim dün ortak arkadaşlarımızla birlikte keyif yaptık. Arkadaşlarımızdan biri daha hamile ama o aralıkta doğuracak inşallah.
Eltim şu an 18. haftanın içinde ve 13. haftasından beri ısrarla hissediyorum oynadığını diyordu bebeğinin. İnanmıyorduk.Son 2 haftadır da bildiğiniz dışardan elle hissediliyor diyordu oynadığı. Ona da inanmıyorduk ki en sonunda cinnete geldi dün.
Yedi çikolatayı aradan 5 dk geçti gelin şimdi hemen dedi. Göbişine elimi koydum ve gerçekten çok bariz şekilde hissediliyordu.
Bugüne kadar okuduğum hemen hemen her yerde 18. haftada ancak kelebek çırpınışı gibi hissedebilirsiniz yazıyordu. Bu kelebek melebek değildi. Bildiğiniz vuruyordu dün.
tam olarak ne dedin sen cnm kitabı o numaradan mı talep ettin yani.numarıyı verebilir misin mesaileri bitmeden ben de arıyım bi.kızlar bu kızların bahsettiği kitap var ya ola ilgili bir numara buldum kültür bakanlığına ait aradım dedim böyle böyle ve kitabım on günekadar gelicek istyene yazabilirim noyu bebeğimizi beklerken kitabı
ayrıca midesinde yanma olanlr biz bir çözüm bulduk sabah bir tane kesme şeker benim yanma olmadı iki gündür maşallah
yok hayatım ya alınganlıktan falan değil artık bu.baksana biçok arkadaş benimle aynı şeyi düşünüyormuş meğer onların da içine dokunmuş, söyledik rahatladık ohMehselcim çok alıngan oldun kız senin hormonlar bayağa hareketli galiba:)) Canım o arkadaşta belki öyle demek istememiştir..ama şu gerçekki karın kaslarıyla ilgili bişey ..sık kilo verip alanların göbekleri daha hızlı çıkıyor çünkü göbekteki deri müsait kolay açılmaya..mesela benim ilk hamileliğimde nerdeyse 5. aya kadar doğru dürüst göbeğim yoktu sinir oluyordumBu hamileliğimde zaten karnım daha önce bi genişleme yaşadığı için olsa gerek 2 aylık olur olmaz 4-5 aylık gibi oldum.her gören hamilemisin diyor hele akşamları iyice şişiyorum..ne olacak benim bu halim bilmiyorum
cnm senin eşin kız hastası ama bunlar hep erkek kıyafeti sankifikri mi değişiyo acaba:44:
Maşallah hepsi çok tatlı sağlıcakla giyinsin inşallah paşamız
vay minik hamisi vaayyçok tatlı canım yaa ben de trabzonluyum eşim takımla pek alakası yok geçen kardeşime diyor "dayısı takım işi sende" bizimki de minik hamsi yani inşallah
avatarın çok cici yaagöbüşler belli olunca daha da olayın etkisine giriliyor heralde? ben de daha bişi yok.çook büyümesinden de korkuyorum öğrencilerin diline düşersem diye
az bekliyorum cnm 7 gün sonra ben de alıcam bitane minşime daral gelmesin diye
doğrudur cnm çok iyi yapmış napsın kadın yorulmuştur artık kimse inanmaynca çıldır geçirmiş işte zavallım, yalan mı söylicek halbuki dimi ama.bana da son gittiğim doktor zayf hamile kaldğım ve göbişim erken çıktığından gerginlikten dolayı hassasiyet fazla olacağı için artık hareketleri hissedersin demişti ama daha bşycik duymadım bekliyorum bakalım sabırsızlıkla.allahım insan o heyecana nasıl dayanır ki düşünemiyorum bile.
tam olarak ne dedin sen cnm kitabı o numaradan mı talep ettin yani.numarıyı verebilir misin mesaileri bitmeden ben de arıyım bi.
0212 440 1 440 CANIM NUMARA BU BEN ARADIM BİR ARKADAŞIMIN TVSİYE ETTİĞİNİ VE KİTABI TALEP ETTİĞİNİ SÖYLEDİM
sut ( sağlık uygulama tebliği ) sgk ile anlaşma yapan özel hastahanelerin %90 nında var canım . çoğu bunu kabul etmesede siz şikayet ederim dediğinizde hemen düzeltiyorlar . mesela ben ilk gittiğimde benden 100 tl muayene ücreti aldılar . bunun sadece 35 tl si için fatura kesip verdiler bana bu konularda araştırma yapan bir arkadaşım var o beni uyardı bir daha gittiğinde ben sut kanunlarını biliyorum ve ona göre muayene ücreti ödemek istiyorum dersin dedi . bende aynı şekilde yaptım ve benden 42 tl aldılar sadece . sana özelden mesaj atıyorum şimdi hangi bölümlerden ek ücret alınamayacağına dair . daha fazla bilgi bulursam paylaşırım yine
çok teşekkür ederim cnm , bildiğim iyi olur
benim eşim de erkek olmasını çok istiyor.. kız olsa sevmeyecek misin diye soruyorum onu da erkek gibi yetiştirecem diyor. bu durum biraz canımı sıkıyor açıkçası ama hayalleri varmış onu sporcu yetiştircekmiş falan.. akrabaların yanında da erkek istediğini dile getiriyor onlar da kız olsun bak görürsün daha çok seveceksin diolar. inş dedikleri gibi olur.. bir de eşim tarafında 3 kız torun var henüz erkek torun yok. o yüzden de istiyor olabilir..bnm tarafımda ilk torun olacağı için hiç bir sorun yok 4 gözle bekleniyor..
kızlar bebişlerin kıyafetlerini ayrı bi topic açıpmı paylaşsak ultoson resimleri gibi mesela
yok canım nerde bunları aldığımızda bir fikrimiz bile yoktu o kızına giydirme aşkıyla aldı bunları, kızını hamsi yapmaydı hayalide tutmadı gibi pazartesi değişiklik olmassa tabi
Aman canım ya nolur nolmaz ben sana msj attım isteyen diğer arkadaşlarada atıcam ama 10 dk da bir atabiliyorum zaman dolsun onlarada msj olarak atarım
Bizim tarafta bebekler hep kız, o nedenle bizim taraf erkek olsa daha çok sevinecekmiş gibime geliyor ama benim için öncelikle sağlıklı olması önemli,
eşim tarafında da hep erkek bebek var ve sürekli olarak kv "erkek çocuklarını severiz biz, kız çocuğu fazlalık" der durur..cehalet işte..
Benim neden hiç ilgimi çekmiyor bebek kıyafetleri, bebek mağazaları.. Psikolojim de bir saçmalık mı vaaaar?
Böyle hayal etmemiştim ben kendimi aslında, çok hevesli, çok heyecanlı,kıpır kıpır olacaktım ama olana bakınca tam tam tam tersi oldum..
Sevinirsin, "çok sevinme daha 12 haftalık bile yapmadın"
Heyecanla paylaşırsın "ne bu mutluluk dur bakalım daha doğmamış çocuğa don biçme"
Geçenlerde bir içime düştü internetten bir beşik sitesine baktım: "ooooo sen çok kaptırdın, dur daha kan pıhtısı o daha"
derler...
derler.... derler.... derler....
Karar aldım, bunu yapan insanlarla mümkün mertebe görüşmeyeceğim, zor durumda ise hiçbirşey paylaşmayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?