2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim gözaltlarım çok kötü koyu( mecburum sürmeye çünkü makyajsız beni gören hiç olmadı iş yerinde dışarı çıkamam ki makyajsız...

benim eşim çok fena bir odamızın yani çocuk odası olucak odanın perdesi bordomavili bakalım hayırlısı nabıcaz bilmiyorum bu kadarıyla, en güzeli aşırıya kaçmamak ama
ilk gelen hediyeleriniz görünüyor tatlım onlarda birbirinden güzel yesinler minik totoyu sağlık sıhhatle giymeyi nasip etsin Allahım
kızların cicileri ama bir başka oluyor ya süslü püslü minik minik

heh şimdi göründü oyh maşşallah
annesi ne kadar hamaratmışsın sen öyle ya ne kadar şanslı bebiş renklere bayıldım nasıl yazılı yaptın öyle küçük melek olucak bebişin tam olmuş

gebelikte neren ağrırsa ağrısın sadece PAROL alabiliyorsun malasef. ancak dikkat edin PAROL PLUS DEĞİL... tanıdığımız bütün doktorlar bunu söyledi bana..

Çift karakterli İkizler insanları bu özelliklerini daha bebekken belli ederler. İkizler bebeklerini ve çocuklarını anlamak güçtür, çünkü bir an neşeliyken bir an sonra ağlamaya başlayabilirler.

Aynı biçimde dersleriyle ilgili de çok sorun yaşayacaklardır. En sevdikleri ders birkaç gün sonra en sevmedikleri ders halini alabilir. Ayrıca yerinde duramama gibi bir özellikleri vardır.

İkizler çocuklarının minicik bir bebekken bile karyolalarının parmaklıklarını aşmayı deneyebilirler ve böylelikle de anneleriyle babalarını korkutmayı başarırlar. Onlarla yaşamak mayın tarlasında dolaşmak gibidir: her an her şey olabilir.

Ancak çocuğunuz İkizler burcundansa şanslı da sayılırsınız. Güzel sanatlar ve spor gibi konularda öylesine beklenmedik başarılar gösterebilirler ki onlarla gurur duyarsınız. Çalışmayı sevmemelerine rağmen zekâları sayesinde okulda başarılı olan öğrenciler de çoğunlukla İkizler burcundandır.

Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

Ciciler paylaşmaya başlamışsınız. Herkes erkek mi bekliyor hep mavi-kırmızı Ben alışverişe başlamadım henüz.

Dün akşamdan beri gaz sancım var. Sabah da kustum söylemesi ayıp. Bugün halsizim.

cinsiyetleri hayırlısıyla belli olsun da biz de rahatlayalım onlar da rahatlasın artık

Durumun ne olduğunu anlamaya çalışırken karşılaştım bunu bir inceleyin istersiniz;

Analk Hali ve Gebelik Muayenelerinde Hastaneler lave cret Alabilir-29.02.2012

0212 440 1 440 CANIM NUMARA BU BEN ARADIM BİR ARKADAŞIMIN TVSİYE ETTİĞİNİ VE KİTABI TALEP ETTİĞİNİ SÖYLEDİM
ben de aradım az önce cnm çıkan yetkili nerdeyse yarım saat konuştu 2 tane seti tanıttı.ben size dönücem dedim en son artık.10 gün içinde istediğim kitabın geleceğini söylediçok teşekkür ederim sana
amin yarabbim inşallah cnm benim,hepimizin minişleri onların içini dolduruversin inşallahben de baylıyorum kızlarınkine küçük duduşkalar ama heveslenmiyim diye hep ara kıyafetleri gözüme kestirmeye çalşıyorum iyice bi belli olsun artık ondan sonra bakıcam.
ay çok teşekkür ederim, ben liseden beri çok hoşlanıyorum bşyler üretmekten, örgüden.çok da eğlenceli mesleğim gereği de hep üretmek zorundaydm.yazının önce kağıda profilini çıkardım ilmeklere göre her harfe kaç ilmek düşer ara boşlukları kaç olur onları hesapladım öyle yaptm.ama erkek olursa minişim giyemicek onuolsun belki 2. de tutar ben onu taaa 2008 de yapmıştım.

geçmiş olsun cnm :26:hala hafilemedi mi ya:44:inşallah son demleridir.ben bu paylaştıklarımı taaa bekarken yapmıştım hazrlık başlamadı yani birileri bşyler getirirse cicler oluyo anaca.biraz daha bekliyim diyorum ama kendimi de zor tutuyorum.:18:

Ben hiçbir şey almadım almayı da düşünmüyorum. Yakınlarımda yaşananlardan sonra eşimle verdik bu kararı. Hamile olduğumu öğrendiğim gün iki eltim bizdelerdi hep beraber kutlamıştık. Kız çocuk çok sevdiğim için biri pembe patik getirmişti diğeri de yelek. Bir onlar var bende o kadar.

Son düzenleme:
Doğum Çantası
Kendiniz İçin:

Bunlar 2-3 takım gecelik veya pijama (bebeğinizi emzireceğinizden önden düğmeli olanları tercih edilmelidir), sabahlık, çorap, terlik, bol miktarda iç çamaşırı, kişisel temizlik ürünleri (diş fırçası, diş macunu, sabun, havlu, tarak, deodorant, kolonya, vs.), küçük el aynası, bol miktarda hijyenik ped, en az iki adet emzirme sütyeni, meme uçlarını korumak için hazır satılan kompresler, meme ucunuza sürmek için krem, meme ucunuzu temizlemek için kullanacağınız mendiller, kirli çamaşır torbası.
Ses kayıt eden cihazınız varsa, yanınızda götürerek bebeğinizin ilk ağlamalarını kaydedebilirsiniz. Varsa video kamera veya fotoğraf makinenizi de yanınızda götürmeniz, ilk günün o güzelliği ve mutluluğunu ileride tekrar yaşama imkanı sunacaktır… Eğer bebeğiniz için günlük tutmayı planlıyorsanız, yanınızda bir defter ve kalem götürmeyi de ihmal etmeyin. İlk günün heyecanı ve mutluluğunu anında aktarma imkanınız olmuş olur.
Ayrıca bir paket peçete veya rulo havlu da çok işinize yarayabilir.
Hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafeti doğumdan önce hazırlayıp, yerini eşinize göstermenizde çok büyük fayda var. Tabiki önceden hazırladığınız valizinize de koyabilirsiniz. Yanlız hazırlayacağınız kıyafetin bedeninin, doğum öncesi kıyafetlerinizden en az bir beden daha geniş olmasına dikkat edin veya bol elbiseleri tercih edin. Ya da hamileyken giydiğiniz hamile kıyafetlerinizden bir takım koyabilirsiniz.
Bebeğiniz için:En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
Islak mendil (allerji testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
Zıbın (3 adet)
Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
Başlık (2 adet)
Patik (2 çift)
Çorap (3 çift)
Eldiven (2 çift)
Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
Bebek battaniyesi (1-2 adet)
Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
Bebek mendili (Bol miktarda)
Mama önlüğü (3-4 adet)
Kirli çamaşır torbası (1 adet)
bebe şampuanı
süt sağma cihazı
Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası da listeye dahil edilmelidir. Hastaneden çıkarken bebeğinize giydirmek istediğiniz özel bir giysi varsa onu da unutmayın…
Emzik ve koruyucu kutusu
Biberon (meme ucu yenidoğan boyu olmalı)
Pişik kremi
Edindiğim bilgilere göre bazı hastahanelerde, bebeğin yatağına konmak üzere çarşaf isteniyormuş. Bunu önceden öğrenmenizde fayda var. Eğer böyle bir talep olursa yanınınızda bir de bebeğiniz için çarşaf takımı götürmeniz gerekir.
Eğer meme ucu probleminiz olur ve bebeğinizi emzirme sorunu ortaya çıkarsa annenin meme ucuna takılan silikon meme uçlarından (meme kalkanı da deniyor) bir veya iki tane yanınızda götürmenizde fayda var. En azından böyle bir durumla karşılaşırsanız vakit kaybetmeden bebeğinizi emzirebilirsiniz. Meme kalkanı aynı zamanda meme ucu çevresinde yaralar oluşan annelerin, bebeklerini emzirirken memeye temasını önlemesi açısından da faydalı oluyor.

Süt yapan doğal besinler: havuç rendesi her öğünde,
rezene çayı (artı gaz giderir),
karpuz,
*karaüzüm çekirdeği ile dövülüp kompostu yaplııp içilecek…
baklava
taze meyve suyu (portakal suyu gaz yaparsa elma suyu)mesela nar suyu 6 saat sonra taşırıyor
etli nohut yemeği
marul
balık
*maydanoz
*boza
*sahlep
tahin helvası
bal ve çörek otu karışımı
taze soğan
mercimek çorbası
*HURMAAA

NOT:Annenin aldığı gaz yapıcı yiyecekler süt yoluyla bebeğe geçer. Bunlar arasında baklagiller, mercimek, portakal, çig yenen bazı sebze ve meyveler yer alır. Meyveleri komposto şeklinde, sebzeleri de pişirerek yemek, gaz oluşumunu azaltacaktır. Bebekler ilk aylarda gaz sancısı çekerler. Bu dönemde ağladıkları için anneler verdikleri sütün yetmeyeceğini düşünerek ek gıdalara başlama hatası yapar. Eğer bebek ayda 500 gram alıyorsa ek gıdaya gerek yoktur. Zaten anneler iki bebeğe yetecek kadar süt üretebilirler.

Ben de altıncı-yedinci ayda yapacağım alışverişi. Kendimi tutamayıp bir örgü siparişi verdim ama yeğenime de hediye edebilirim.

kızlar uyanınca kahvaltıdan önce canı çikolata çeken varmı? ben öncedende çikolata canavarıydım şimdi yanımdan ayırmıyorum

Ben çikolatayı ve de tatlı olan hiçbir şeyi ağzıma süremiyorum. Önceden de aram yoktu tatlıyla ama yiyince afedersiniz istifra ediyorum. Hamile kaldığımdan beri 1 tane yemedim. Geçen gün arkadaşım çok güzel ama bak diye diye yedirdi bir tane 10 dk sonra midemde değildi artık.

herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen

bunları okuyunca miniğimin karyolasının parmaklıklarını aştığını,yaramazlıklarını ve okul hayatını hayal ettimm.. çok güzel yaa..yerim ben onun hareketli bacaklarını,minik poposunu

Kalp durunca bebek anneyi zehirlemesin diye hemen kürtaj yapılıyor. Beklemeni tavsiye etmem.
Allah sabrını bol versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…