2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım benım zor bı durum ama herseyde bır hayır vardır sen kurtaja gıt derım ben bı kac ay sora yıne baslarsın calısmalara

Allah yardımcın olsun. Güvendiğin doktor hangisiyse git ve konuş. Kürtaj mı öneriyor yoksa kendiliğinden düşmesini mi. Bu konuda hiç fikrim yok. Ne dersem yanlış olabilir.:18:

çok tatlılar yaa..maşAllah canım ne beceriklisin..ben hiç anlamam böyle şeyler örmekten
teşekkür ederim cnm utandırdınız beniherkes yapabilir bence alın elinize ipi şişi açın interneti yazı google a ordan baka baka yaparsınız hem çok güzel vakit de geçiriyo.

kesenin içinde bebek yoksa kalp atşı sonradan durmamış o zaman, hiç bebek yokmuymuş yani anlamadım.eğer bebek vardı da kalp atşı durduysa arkadaşn dediği gib anneyi zehirliyor cnm sen bi an önce güzel bi muayene ol çaresine bak.en kısa zamanda kendini toparlayınca da tekrar çalışmalara başlarsınız zaten allah sabır versin inşallah çok üzgünüm

canım allah yardımcın olsun bitanem bundada vardır bir hayır inşallah

bizide ekleyin =) 29/06/2013'te yavrumu alacağım inşallah kucağıma.. Kalp atışlarımızı da 07/11/2012 tarihinde duyduk.. İlk bebeğim... yaş 23 =)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz bir şekilde hallolur.

canlar ben çıkıyorum yarın bizim pazarımız var gelemeyebilirim buraya.bu arada biz 200 lü günleri atlatmış 199 olmuşuz yeni gördümkendinize ve minişlerinize iyi bakın bol bol dinlenin, uykularınız kabussuz olsun.hepinizi öptüm kocamaaaan

kızlar sol kasığınızda hafif batmalar yaşayanınız var mı aranızda?Doktorumu aradım kum döküyor olabilirsin dedi:44::44:

canım abartmıyorsun, hormonlar tavan yapmış durumda bizim şimdi en hassas dönemlerimiz. Doktorum uyarmıştı, bu ara önemli kararlar almayın toplantı vs. girmemeye çalışın diye. Kendini rahatlatmaya çalış ama bebiş de üzülüyor seninle, annenlere gitmek iyi fikir bence en azından destek olurlar yalnız kalmazsın

canım ne kadar fazlan olduğunun pek önemi yok, senin 7 kg. ya kadar sorun yok, 7 kg.dan sonra serum gerekecek. İnşallah vermezsin o kadar da gerek kalmaz

geçmiş olsun canım, kabul etmeseydin misafir keşke ne zordur şimdi sana

geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak

canım, bekleme git kürtaja. Böyle daha fazla yıpranırsın. İnşallah bir sonrakini çabucak kucağına alırsın

kızlar sol kasığınızda hafif batmalar yaşayanınız var mı aranızda?Doktorumu aradım kum döküyor olabilirsin dedi:44::44:
evet var. bazen sol bazen sagda batma, boyle bazen de kaslarım ıcerden cekiliyomus gbı bı hıs yasıyorum. Dr.um sureklı degılse endiselenme, rahmi tutan kaslar geriliyordur demişti.. ama eger sureklı ve devamlıysa kontrol ettır derim

Sağol canım inşallah

canım çok üzüldümmm... (((((( bir bilgim yok benim ama doktorların dediğini yapsan daha iyi olmazmı canım...

Mehsel_Eray arkadaşım fazla alıngan olduğunu düşünerek birşey yazmak istemedim ama biraz uzadı galiba mevzu açıklayayım.Üstüne alınmana gerek olmadığını yanlış anladığını düşünüyorum o yüzdende açıklıyorum.Bir arkadaş herkesin karnının büyüdüğünü kendi karnının dümdüz olduğunu söylemişti bende panik yapmaması için ve rahatlaması için bunu söyledim ki zaten gerçek olanda bu çünkü o arkadaş hamileliğinin 10. haftasına yeni girmişti..10. HAFTASINA YENİ GİRMİŞ BİR İNSANIN KİLO ALMASI DOĞALDIR BELKİ KARIN BÖLGESİNDE SERTLEŞME OLMASI NORMALDİR ANCAK BEBEK SEBEBİ İLE KARNININ ÇIKMASI NORMAL DEĞİL ZATEN OLSADA İÇ KARNI DARDIR YADA DAHA ÖNCE HAMİLELİK YAŞAMIŞTIR.Ki ben o arkadaşa senin iç karnın geniştir belki dedim.Çünkü bizlerin karın boşluğu zaten var ve o kese 10. haftalarda çok küçük vücut zaten onu kamufle eder.Öyle olmasa insanların kaç santimliK kistleri oluyor yada ciğerleri su topluyor herkes şiş gezer.Senin büyümüşse 10. haftada valla istisnai bir durumdur burdaki karın fotoğrafları çekmek heveslerimizi paylaşmak için kimseninkiyle yarıştırmak için değil sanırım.100 lerce hamile görmüş bir bilimcinin yazdığı makaleyi okumanı tavsiye ederim .-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Bir kadının dışarıdan bakıldığında hamile olduğu en erken 16. hafta civarında ve ancak çıplakken anlaşılabilir. Giyinik durumda ise büyüyen karın 20. haftalar civarında fark edilebilir. Hatta biraz iri yapılı kadınlar bol kıyafetler giyerek hamileliklerinin son dönemlerine kadar durumlarını gizleyebilirler. Gebelikte karın büyüklüğünü sağlayan temel faktör bebeğin içinde bulunduğu uterus yani rahimdir. Hamilelik öncesinde yaklaşık 70-80 gram ağrılığında ve armut şeklinde olan rahim bebekle birlikte büyümeye başlar ve gebeliğin sonunda ağrılığı yarım kiloyu geçer. Rahim hamilelikten önce leğen kemiklerinin arkasında yerleşmiştir ve karın üzerinden elle hissedilemez. Hamilelik 12. haftaya ulaştığında büyümesine devam eden rahim kasıktaki tüy çizgisi civarına yükselir ve ilk kez leğen kemiklerinin üzerine çıkar. Bir başka deyişle gebeliğin ilk üç aylık döneminde pantolonların dar gelmesi bebeğe ve gebeliğe bağlı karın büyümesine değil annenin aldığı kilolara bağlıdır.
Dr. Alper Mumcu

Hanımlar mide bulantılarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Yemek yiyemiyorum su içemiyorum.. Bütün gün yatıyorum.. Doktorumuz bulantı için hap verdi ama onu kullanmakta istemiyorum. Tuzlu kraker yemeye çalışıyorum boğazıma diziliyor. Durumum feci..

Sabahları yataktan kalkmadan tuzlu kraker yiyorum, kahvaltımı uyandıktan en erken şekilde yaparsam bulantım hafifliyor. Aynı zamanda kahvaltıda yediğim tuzlu siyah zeytin bulantımı bastiriyor. Birde burda bi arkadaşımız yazmıştı ama şimdi hatırlamıyorum kimin yazdığını sağolsun zencefilin bulantıya iyi geldiğini söylemişti bende içtiğim çaya zencefil koydum ve yarım kalan kahvaltımı o sayede tamamladım ama tabi tamamen önlemek mümkün değil dışarı çıkması gereken içeride kalamıyor malesef

İstifra yokki bende.. olsa belki rahatlarım ama sadece bulantı sabahtan başlayıp akşama kadar sürüyor. Üzülüyorum bebeğimde besinsiz kalıyorsa diye..

canım haklısın ..benimde göbeğim var...bunu hem gaza hem de regl olamayınca şişkinlik kalıyor ona bağlıyorum..şu anda rahimim portakal büyüklüğünde..ama genede kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
İstifra yokki bende.. olsa belki rahatlarım ama sadece bulantı sabahtan başlayıp akşama kadar sürüyor. Üzülüyorum bebeğimde besinsiz kalıyorsa diye..

Bende sadece safra çıkarıyorum sabahları rahatlatıyor ama tüm gün bulantı çektiğim zamanlarda bile yemeye çalışıyorum ne yiyebiliyosam kusacağımıda bilsem yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…