herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
teşekkür ederim cnm utandırdınız beniçok tatlılar yaa..maşAllah canım ne beceriklisin..ben hiç anlamam böyle şeyler örmekten
canım abartmıyorsun, hormonlar tavan yapmış durumda bizim şimdi en hassas dönemlerimiz. Doktorum uyarmıştı, bu ara önemli kararlar almayın toplantı vs. girmemeye çalışın diye. Kendini rahatlatmaya çalış ama bebiş de üzülüyor seninle, annenlere gitmek iyi fikir bence en azından destek olurlar yalnız kalmazsınbu gece annemlere gectim... ama ailem bıle olsa kendı evımde rahat oldugum gıbı olamıyorum....var imkanlarımız sürekli arıyor konusuyoruz ama ben cok etkılendım sabah msj atmıs gunaydın dıye hüngür hüngür agladım.....abartıyorum bıraz ama engel olamıyorum kendıme.. kabuslara gelıncede su 3 ayı bı doldursak bebegımle galıba bende rahatlayacam..... ama daha var vakıt :S
canım ne kadar fazlan olduğunun pek önemi yok, senin 7 kg. ya kadar sorun yok, 7 kg.dan sonra serum gerekecek. İnşallah vermezsin o kadar da gerek kalmaz
canım, benim zaten kg fazla.73 kiloyum 15 kg fazlam var.bu kiloları da pko hastalığına yakalanınca aldım.bu hastalık hızla kilo aldırıyormuş. şimdi de ben kendi açımdan soru olacağını düşünmedim.hani kg fazla olduğu için...ama sakıncası varsa bu durumun doktora bir sorsammı acaba dersin??
geçmiş olsun canım, kabul etmeseydin misafir keşke ne zordur şimdi sanakızlar ben bugün çok kötüyüm hasta oluyorum burnum yanıyo başım ağrıyo kendimide çok haliz hisediyorum bide akşama misafir kabul etim artık son enerjimle onları hallediyim evi toplammam mamalar yapmam lazım:2:
geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucakGeçmiş olsun kızlar Allah güç kuvvet versin şifa versin bende iki gündür giremiyorum doğru düzgün dün sol elim kırılmışçasına bir acıyla uyandım hastaneye gittik röntgen çekemedikleri için kan aldılar :26: Buün eşim sonuçları aldı romatizmal bişeymiş eşimde tam açıklama yapmıyo bana kafam çok karıştı ara sıra yaşıyorum böyle kol ağrıları sanki kırılmış gibi ertesi gün azalıyo 3. gün geçiyo. Doktor doğumdan sonra tedavi uygulucaz demiş ne olabilir ki anlamıyorum
canım, bekleme git kürtaja. Böyle daha fazla yıpranırsın. İnşallah bir sonrakini çabucak kucağına alırsınherkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
evet var. bazen sol bazen sagda batma, boyle bazen de kaslarım ıcerden cekiliyomus gbı bı hıs yasıyorum. Dr.um sureklı degılse endiselenme, rahmi tutan kaslar geriliyordur demişti.. ama eger sureklı ve devamlıysa kontrol ettır derimkızlar sol kasığınızda hafif batmalar yaşayanınız var mı aranızda?Doktorumu aradım kum döküyor olabilirsin dedi:44::44:
canım abartmıyorsun, hormonlar tavan yapmış durumda bizim şimdi en hassas dönemlerimiz. Doktorum uyarmıştı, bu ara önemli kararlar almayın toplantı vs. girmemeye çalışın diye. Kendini rahatlatmaya çalış ama bebiş de üzülüyor seninle, annenlere gitmek iyi fikir bence en azından destek olurlar yalnız kalmazsın
canım ne kadar fazlan olduğunun pek önemi yok, senin 7 kg. ya kadar sorun yok, 7 kg.dan sonra serum gerekecek. İnşallah vermezsin o kadar da gerek kalmaz
geçmiş olsun canım, kabul etmeseydin misafir keşke ne zordur şimdi sana
geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak
canım, bekleme git kürtaja. Böyle daha fazla yıpranırsın. İnşallah bir sonrakini çabucak kucağına alırsın
Hanımlar mide bulantılarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Yemek yiyemiyorum su içemiyorum.. Bütün gün yatıyorum.. Doktorumuz bulantı için hap verdi ama onu kullanmakta istemiyorum. Tuzlu kraker yemeye çalışıyorum boğazıma diziliyor. Durumum feci..
Sabahları yataktan kalkmadan tuzlu kraker yiyorum, kahvaltımı uyandıktan en erken şekilde yaparsam bulantım hafifliyor. Aynı zamanda kahvaltıda yediğim tuzlu siyah zeytin bulantımı bastiriyor. Birde burda bi arkadaşımız yazmıştı ama şimdi hatırlamıyorum kimin yazdığını sağolsun zencefilin bulantıya iyi geldiğini söylemişti bende içtiğim çaya zencefil koydum ve yarım kalan kahvaltımı o sayede tamamladım ama tabi tamamen önlemek mümkün değil dışarı çıkması gereken içeride kalamıyor malesef
Mehsel_Eray arkadaşım fazla alıngan olduğunu düşünerek birşey yazmak istemedim ama biraz uzadı galiba mevzu açıklayayım.Üstüne alınmana gerek olmadığını yanlış anladığını düşünüyorum o yüzdende açıklıyorum.Bir arkadaş herkesin karnının büyüdüğünü kendi karnının dümdüz olduğunu söylemişti bende panik yapmaması için ve rahatlaması için bunu söyledim ki zaten gerçek olanda bu çünkü o arkadaş hamileliğinin 10. haftasına yeni girmişti..10. HAFTASINA YENİ GİRMİŞ BİR İNSANIN KİLO ALMASI DOĞALDIR BELKİ KARIN BÖLGESİNDE SERTLEŞME OLMASI NORMALDİR ANCAK BEBEK SEBEBİ İLE KARNININ ÇIKMASI NORMAL DEĞİL ZATEN OLSADA İÇ KARNI DARDIR YADA DAHA ÖNCE HAMİLELİK YAŞAMIŞTIR.Ki ben o arkadaşa senin iç karnın geniştir belki dedim.Çünkü bizlerin karın boşluğu zaten var ve o kese 10. haftalarda çok küçük vücut zaten onu kamufle eder.Öyle olmasa insanların kaç santimliK kistleri oluyor yada ciğerleri su topluyor herkes şiş gezer.Senin büyümüşse 10. haftada valla istisnai bir durumdur burdaki karın fotoğrafları çekmek heveslerimizi paylaşmak için kimseninkiyle yarıştırmak için değil sanırım.100 lerce hamile görmüş bir bilimcinin yazdığı makaleyi okumanı tavsiye ederim .-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
İstifra yokki bende.. olsa belki rahatlarım ama sadece bulantı sabahtan başlayıp akşama kadar sürüyor. Üzülüyorum bebeğimde besinsiz kalıyorsa diye..
kızlar acayip kabızlık çekiyorum yaklaşık 5 gündür tuvalete cıkamıyorum ayıptır söylemesi..ne yapıcam şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?