2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar,
pazar sabahı kahverengi lekelenmelerle uyandım... ödüm koptu... p.tesi dr.a gittim bebişim iyi çok şükür. 5cm olmuş güzel bebeğim. kıpır kıpırdı maşallah serum verdi dr. ve iğne verdi. azaldı ama hala tam olarak geçmedi maalesef. kasıklarımda ağrı oluyor ara ara. 19 kasımda ikili testimiz var, kanama da olduğu için dr. daha da önemsedi bu testi. inşallah güzel sonuçlarla döneriz. bu korkular çok fena... Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. hani erkek-kız konularını konuşuyoruz ya bazen, o gün acilde serum alırken hiç bir şeyin onun sağlığından daha önemli olmadığını düşündüm, sizinle de paylaşmak istedim. böyle işte...

Evet bu yazı bazı kadınlar için doğrudur elbette. Eltimin karnı 12. haftasında top gibiydi. 44 kilo ile hamile kaldı ve karnı nerdeyse içine göçüktü. Şu an 17. haftasını bitirdi ve dün elimi karnına koyduğumda bebeğin vurduğunu bariz hissettim defalarca. Bu da mümkün değildir çoğu kaynağa göre. Ama onun doktoru bunun çok mümkün olduğunu söylüyor. Çok zayıf olduğu ve karnının çok erken çıktığı için.

Neye göre nasıl değişiyor bu durumlar bilmiyorum ama ben dün okuduklarımızın da değişebiliceğini bizzat gördüm.

Son düzenleme:
İstifra yokki bende.. olsa belki rahatlarım ama sadece bulantı sabahtan başlayıp akşama kadar sürüyor. Üzülüyorum bebeğimde besinsiz kalıyorsa diye..

bende de o şekildeydi.sık sık yemek yiyince, bulantım baya azaldı.aç kaldıkça bulanıyor bulandıkça yemek yiyemiyordum ama sık sık yiyince azaldı..bir dene istersen..

canım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldümm..
neler hissettiğini tahmin edebiliyorum malesef
gebeliği yeni öğrendiğin zamanlar olsa..yani 6.haftaya kadar olduğunda kendiliğinden düşük olması sağlanabilir
ama şuan senin için olması gereken kürtajdır..içeride parça kalmaması lazım çünkü
aksi halde sonra sıkıntı oluyor.. dr'unda bu şekilde yapacaktır zaten

tekrardan geçmiş olsun..
Allahım zamanı gelince kucağını doldursun canım seninde
Allahım sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebek nasip etsin cümlesine..

slm hanımlar nasılsınız bebişler ve siz iyisinizdir umarım....bebiş için balık yemek ii olduğundan eşim balık almış gelmiş somon balığı fırında yaptı masaya oturur oturmaz midem bulandı ilk defa zorla yedim bebişim için... ne yesem de durdursam mide bulantımı istifra etmek istemiyorum...

bulantısı olan arkadaşlarım sizleri daha iyi anlıyorum şimdi ALLAH yardımcınız olsun canlar yaaa...

merhaba anneler
nasılsınız?
kimdi bilmiyorum "bulantım yok demeyin bir gün sonra benim başladı" diye
ben de eşime herkesin bulantısı kusması varmış dedim
benim de bugün itibariyle hafif bulantım oldu ama çok belirgin değil. iştahım yok ve yediğim şeyler; meyve, ekmek, zeytin, domates, zorla süt, peynir, yağsız hamur işleri
dün sıcak yemek vardı. kokusunu duyunca midem yandı. kokusu ağır geldi. ceviz yemeye çalışıyorum. onuda zorla ilaç içiyor gibi oluyor. bende durumlar bu.
umarım herkesin en yakın zamanda bulantıları geçer. çünkü ben artık kendimi tanıyamıyorum.

bugün bol bol göbek ve kıyafet muhabbeti olmuş
cicileriniz çok güzel hepinizin bayıldım
benim zamanım olmuyor bakacak ve alacak. ama çok hevesleniyorum o da ayrı mesele.

göbek konusuna gelince bende şişkinlik var olmasına rağmen pantolonlarım oluyor hala.

kabızlık konusunda ben hamile olmadan önce düzenim nasılsa aynı aslında
ben kendimi bildim bileli bağırsaklarım tembeldir. o nedenle fazla değişiklik yok. ayrıca ben ne kadar yemesem de kayısı kurusu ve ılık su gerçekten etkili olabilir.

canım çok geçmiş olsun..
iğne,serum seni daha iyi hissettirecektir, varolan lekelenmende geçecektir Allah'ın izniyle..
mümkün oldukça yat dinlen, iş ws yapma..mecburi durumlarda ayağa kalk yani..
benimde aynı durumum vardı şuan rahatladım çok şükür
bende iğne ,serum yapıldım ve progestan kullandım. söylediğinede yürekten katılıyorum..hergün ona sahip olduğuma şükredip,sağlıkla kavuşmak için dua ediyorum..
Allahım herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun.malesef ben bu sene 19.haftamda bebeğimi kaybettim ve neler hissettim anlatamam..
bu gebeliğiminde başlangıcı zor geçti, şuanda enfeksiyon için ilaca başladım..ve önceki bebeğimi de enfeksiyon sebebiyle kaybetmiş olmam yüksek ihtimal
o yüzden inan şuan yüreğim hop hop ediyor.. acılar çekipte insanın kucağının bom boş olması ne kadar ağır bir durum..
o yüzden sağlıkla kavuşacağı yavrusu olsun insanın başka ne istenir.. hepsi canımız, kanımız..

Allahım cümlemizinkini sağlıkla tamamına erdirsin
sende içini ferah tut, dinlenince daha iyi olursun..güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun her zamann

tatlım çok üzüldüm öncelikle rabbim başka kötü bişey yaşatmasın ama bebek yok neden kürtaj ediyorlar annemin seneler öncesi olmuştu böyle bi kese oluşmuştu ama bebek yoktu ilaçla gtti olanda kürtajı araştır az daha tkrr geçmiş olsun allah sabır versin

cnm başa çıkamıyoruz çoğumuz ben 6. haftamın sonunda başladım öğürmeye ve kusmaya hala devam tam gaz ümit ediyoruz ki 3 ayın sonunda biter diye sabredicez ayrıca bebeğin besinsiz kalmaz zaten ilk 3 ay kanında besleniyor kordon oluşmadığı için yediğin sana gidiyor bebeğe faydası yok tuzlu şeyler peynir tüket maden suyuda iyi geliyor bana dene belki vücudun birine alışır kolay gele

tatlım yazını beğendim katılıyorum mehselimde cnm arkadaşım hamişiz burda hepimiz kendimizce bazen alınganlıklarımız oluyor örneğin bikaç gün önce burdan çıkmayı düşündüm buraya giriyodum slm veriodum kmse bişi yazmıodu bi gruplaşma var sanki diodum tabi evham sadece :) hormonlar bide ahhh bnmde dümdüz bi göbüşüm var bazı bayanlarımız normalde çok zayıf olmakla bazılarımızın hafif çıkıntıları olabiliyor ama bu bebekten değil fasülye kdr sıpanın ne kdr ağırlığı olucak zaten birine söylesek gülerler istisnai belki bazı arkadaşlarımızın çıkmışta olabilir bilemiyorum sebebini ama olabilir herşey herkes hormonlu burda kmse brbrne bulaşmasın dıtttt :) şurda güzel güzel paylaşımlarımızı yapıp doğumlarımızı bekleyelim hiç gerek yok tatsızlığa tatlım

mutlaka yiyebildiğin birşey vardır canım, onu bulmaya çalış Benimki şehriye çorbası idi misal, tam iki hafta sadece onunla beslenebildim. Galeta,elma, mandalin, beyaz nohut leblebi deneyebilirsin, bende hiç işe yaramadı ama kimisine bulantı bantları işe yarıyor. Zencefilli pastil önermişti doktorum, o da işe yaramadı bende.Doktorum yemekle birlikte su içmenin bulantıyı arttırdığını söyledi, suyu uyumadan önce ve gece kalkıp içiyorum. İki saatte bir minik minik yiyip yatarak geçiriyorum ben. Bebeğe bir şey olmaz hemen merak etme, şu an bebek senin yediklerinden değil rezervlerinden besleniyor zaten. Ama sen yine de yiyebildiğin kadar yemeye çalış ki rezervler sonraya da lazım

çok güldüm bu lafa canım senin de mi geçmedi bulantılar hala, perişan etti bizi bu sıpalar ya, annem diyor ki bi doğsun bir bir soralım hesabını

kızlar ya birşey dikkatimi çekti, bu bir haftada (11 ve 12) bebeğin boyu neredeyse iki katına çıkıyor ya, maşallah içeride çalışıyor bebişler durmadan..demek o yüzden sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum ben

çok güldüm bu lafa canım senin de mi geçmedi bulantılar hala, perişan etti bizi bu sıpalar ya, annem diyor ki bi doğsun bir bir soralım hesabını

ay napim tatlım ya kmse brbryle kötü olsun istemiyorum şurda tatlı tatlı doğuralım şu sıpaları bnm ki şmdiden fena valla burnumda getirio :) sabah akşam kusuyorum günde 2,3 doktorum cuma yatırıyo serum vericek zayıfladımda brz beslenemiyorum hiç su içsem kusuyorum o derece bakalım serum belki azcık ayağa diker beni anneme bazen şikayet ediyorum bnde dioki etsin sana bak kolay değil annelik kızım diyo

serum güzel oluyor valla ama sürekli serum da olmaz ki, bana kalsa direk serumla gezeyim. 2-3 iyiymiş canım ya, benim bu hafta azaldı biraz diyorum ki günde 4-5 oluyor yine bir ara 10-15 idi(evlerden uzak).Kaç kilo verdin sen?

serum güzel oluyor valla ama sürekli serum da olmaz ki, bana kalsa direk serumla gezeyim. 2-3 iyiymiş canım ya, benim bu hafta azaldı biraz diyorum ki günde 4-5 oluyor yine bir ara 10-15 idi(evlerden uzak).Kaç kilo verdin sen?

3 kilo verdim ben 54 ile hamile kalmıştım bikaç gün oldu tartılalı belki 1 kilo daha gtmiştir bişey yemiyorum ki çnkü serum ne kdr idare eder acaba :s

Bütün annelere ve anne adaylarına iyi akşamlar diliyoruuummm
umarım herkesin sağlığı iyidir,meleklerimiz de mışılll mışılll güvenle,huzurla uyuyorlardır...
kızlar bugün hamile kıyafetleri de satan ismi lazım değil genel bir kıyafet mağazasına girdim...kotlarıma,pantolonlarıma giremediğim için ya da girebildiğim zamanlarda da düğmelerin istemsiz olarak fırlayıp patladığıı için o kısıma yöneldim...hamileler için özel tayt bile yapmışlar :) kotlar,pantolonlar çok tam göbüşlerimize göre lastikli ve rahat....biraz daha vakit geçmesini bekliyorum,şu an kaç beden alacağıma karar veremedim...
bu arada maden suyu megnezyum açısından zengin diye doktoruma içeyim mi diye sormuştum,gerek yok asitli içeceklerden uzak dur dedi...kimi dr istediğin kadar içebilirsin diyor,size tavsiyede bulunan oldu mu,ne dersiniz?
Sevgileerrrrr

mrb cnm kıyafet alabilirsin bnce sorun olmamalı bnde pazartesi inş kocişle alışverişe çıkıcam brz miniğe brz bana brz kocaya kışlıklar lazım lastikli ürünlerden almayı düşünüyorum bi sorun olmaz bnce kazak mesela lycralı olanlar sonradanda giyilebiliyor pantlonların zaten göbek kısmı uzun lastikli bnce al rahat rahat takıl ben şuan eşofman ve şu uzun lastikli etekler haricinde brş gymiyorum giyemiyorum değil ama sıkmasın diye belki tehlikeli olur die tercih etmiyorum maden suyuna gelince valla günde 1 tane içmezsen bulantım hiç gtmio beni yatıştırıo ben içiyorum cnm napim bi nebze midemi rahatlatıo

okulda olduğum için mecbur kumaş pantolon giyiyorum, elbise de çok rahat oluyor...izine ayrılırsam ben de hep öyle takılacağım inş.

Ben demiştim canım aramıza hoşgeldin İnşallah hepimizin 4. ayda biter de rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…