Bütün annelere ve anne adaylarına iyi akşamlar diliyoruuummm
umarım herkesin sağlığı iyidir,meleklerimiz de mışılll mışılll güvenle,huzurla uyuyorlardır...
kızlar bugün hamile kıyafetleri de satan ismi lazım değil genel bir kıyafet mağazasına girdim...kotlarıma,pantolonlarıma giremediğim için ya da girebildiğim zamanlarda da düğmelerin istemsiz olarak fırlayıp patladığıı için o kısıma yöneldim...hamileler için özel tayt bile yapmışlar :) kotlar,pantolonlar çok tam göbüşlerimize göre lastikli ve rahat....biraz daha vakit geçmesini bekliyorum,şu an kaç beden alacağıma karar veremedim...
bu arada maden suyu megnezyum açısından zengin diye doktoruma içeyim mi diye sormuştum,gerek yok asitli içeceklerden uzak dur dedi...kimi dr istediğin kadar içebilirsin diyor,size tavsiyede bulunan oldu mu,ne dersiniz?
Sevgileerrrrr
maden suyunu doktorum özellikle söyledi içme kesinlikle diye içme bence sende
kızlar sol kasığınızda hafif batmalar yaşayanınız var mı aranızda?Doktorumu aradım kum döküyor olabilirsin dedi:44::44:
canım abartmıyorsun, hormonlar tavan yapmış durumda bizim şimdi en hassas dönemlerimiz. Doktorum uyarmıştı, bu ara önemli kararlar almayın toplantı vs. girmemeye çalışın diye. Kendini rahatlatmaya çalış ama bebiş de üzülüyor seninle, annenlere gitmek iyi fikir bence en azından destek olurlar yalnız kalmazsın
canım yaaaa evet ıyı geldı annemlere gelmek.. ama sevgılı esım bazen gıcık edıyordu konusmalarıyla ama sımdı anladımkı bır o kadarda destekmiş.. gece uyurken elımı karnıma koyardı öyle rahatlardımkı sankı bebegede gıdıyordu sıcaklıgı...şimdi anne evı olsun olmasın o sıcaklıgı nasıl hıissedebilirimki... bayanlaqr siz siz olun cok fazla sinirlenmeyın kocalarınıza
herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
ay napim tatlım ya kmse brbryle kötü olsun istemiyorum şurda tatlı tatlı doğuralım şu sıpaları bnm ki şmdiden fena valla burnumda getirio :) sabah akşam kusuyorum günde 2,3 doktorum cuma yatırıyo serum vericek zayıfladımda brz beslenemiyorum hiç su içsem kusuyorum o derece bakalım serum belki azcık ayağa diker benianneme bazen şikayet ediyorum bnde dioki etsin sana bak kolay değil annelik kızım diyo
kızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
kken testi yaptırcaksınız?birde bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bana bi yer alttan bakıyoruz dedi(herkes öyle mi yapıyor acaba?kafam çok karıştı ya önereceğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı varsa paylaşırsanız sevinirim...
cnm başa çıkamıyoruz çoğumuz ben 6. haftamın sonunda başladım öğürmeye ve kusmaya hala devam tam gaz ümit ediyoruz ki 3 ayın sonunda biter diye sabredicez ayrıca bebeğin besinsiz kalmaz zaten ilk 3 ay kanında besleniyor kordon oluşmadığı için yediğin sana gidiyor bebeğe faydası yok tuzlu şeyler peynir tüket maden suyuda iyi geliyor bana dene belki vücudun birine alışır kolay gele
tatlım yazını beğendim katılıyorum mehselimde cnm arkadaşım hamişiz burda hepimiz kendimizce bazen alınganlıklarımız oluyor örneğin bikaç gün önce burdan çıkmayı düşündüm buraya giriyodum slm veriodum kmse bişi yazmıodu bi gruplaşma var sanki diodum tabi evham sadece :) hormonlar bide ahhhbnmde dümdüz bi göbüşüm var bazı bayanlarımız normalde çok zayıf olmakla bazılarımızın hafif çıkıntıları olabiliyor ama bu bebekten değil fasülye kdr sıpanın ne kdr ağırlığı olucak zaten birine söylesek gülerler istisnai belki bazı arkadaşlarımızın çıkmışta olabilir bilemiyorum sebebini ama olabilir herşey herkes hormonlu burda kmse brbrne bulaşmasın dıtttt :) şurda güzel güzel paylaşımlarımızı yapıp doğumlarımızı bekleyelim hiç gerek yok tatsızlığa tatlım
merhablar hanımlarr ben temmuz topıgındeyım ama sızede sormak ıstedımm 3-4 gundur belımın kuyruk kısmı cok fecı agrıyor sızlanıyor ara ara kasıklarım agrıyorr karnım gaz dolu bunlar neysede bu kuyruk kısmındakı agrım normalmıdır yaa korkuyorumm 4 senden sonra ılk kez hamıle kaldımmm:18::18::18:
nerde yasıyordun canım
ikili testim 12+5 te olacak ama ben hic bir yerden randevu almadim? benim doktor ustten bakcam ense kalinligi burun vs dedi kan alcam labaratuara goturcen kromozom risk oranlari cikinca bana getircen yorumlicam dedi. bu sekilde olmuyor mu
canım ben istanbul anadolu yakasındayım...
evet bu sekilde oluyor ama ben 24 kasımda 12+1 deyken gidicektim,randevu kalmamış27 kasıma buldum, 12+4 olucam doktor olmaz çok geç diyo (nedenki ya bak sende 12+5 te gidicekmişsin.
kızlar siz ne zaman gidiyorsunuz,beni aydınlatın lütfen.sıkıntıdan başım ağrıyor
canım ben istanbul anadolu yakasındayım...
evet bu sekilde oluyor ama ben 24 kasımda 12+1 deyken gidicektim,randevu kalmamış27 kasıma buldum, 12+4 olucam doktor olmaz çok geç diyo (nedenki ya bak sende 12+5 te gidicekmişsin.
kızlar siz ne zaman gidiyorsunuz,beni aydınlatın lütfen.sıkıntıdan başım ağrıyor
kızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
kken testi yaptırcaksınız?birde bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bana bi yer alttan bakıyoruz dedi(herkes öyle mi yapıyor acaba?kafam çok karıştı ya önereceğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı varsa paylaşırsanız sevinirim...
neden sezaryan mı istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?