2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

maden suyunu doktorum özellikle söyledi içme kesinlikle diye içme bence sende

iyi akşamlar arkadaşlar.
Benim bulantım sabahları çok yoğun olmak üzere 1.5 aydır full devam ediyor. Birde sürekli başım dönüyor tansiyonumu ölçüyorum genelde 10/7 civarı çok oynamada yok ama neoluyor anlamıyorum bu halde işe gitmek öldürüyor beni. bugün hastaneye gittik ilk gitmemde 1 hafta önde gidiyordu yine 4-5 gün önde çıktı. ikili tarama testini verdim cuma çıkacak hayırlı sonuçlar alırım inşallah.Bu arada bebiş tam olarak el kol yüz belli oluyordu kıpır kıpırdı. Allah görmeyi bekleyen herkese göstersin inşallah..

çok üzüldüm arkadaşım. Allah inşallah tekrar hamile kalıp bebişini kucağına almanı nasip etsin. Bebeğin ile ilgili yapılacak işleme en iyi doktorlar karar verir.Allah sana güç kuvvet versin.

merhablar hanımlarr ben temmuz topıgındeyım ama sızede sormak ıstedımm 3-4 gundur belımın kuyruk kısmı cok fecı agrıyor sızlanıyor ara ara kasıklarım agrıyorr karnım gaz dolu bunlar neysede bu kuyruk kısmındakı agrım normalmıdır yaa korkuyorumm 4 senden sonra ılk kez hamıle kaldımmm:18::18::18:

allah yardımcım olsun.ben cok cektım kusmaktan 15 gun ıse gıdemedım hayır bugun gıdıcem dıyıp ıse gıdıyodum tuvaletten cıkamadıgım ıcın en ıyısı esını ara gelıp alsın senı dıyolardı sabah aksam serum taktırdık.serum takılınca bı kac bısey yıyebılıyodum uyuyp uyandımmı yıne kusmalara baslıyodum gunde 5 kere 6 kere su ıcmeye korkar oldum.sonra bı gece kanamam oldu sureklı kustugum ıcın vucut bıyerden sonra bebege tepkı vermeye baslamıs hastanede yattım.allah bu gunlerımı aratmasın hala mıde bulantım var ama en azından sadece sabahları ıkı kere fallan kusuyorum bunada sukur :) az azda olsa yemek yıyorum.kustugum donemde 3 kılo bırde verdım sımı yenı yenı toparlıyorum kendımı bu arada ben psıbands denen bıleklıklerden takıyorum cok faydasını gordum.umarım kasım sonunda kusmalarımda tamamen bıter.

arkadaslar iyi aksamlar. biz de bugun esimle ikinci randevumuza gittik 9+5 bir gun fazla cikti, girerken tatli yemistim bebek kipir kipirdi yerinde duramiordu, o kadar guzeldi ki esim nerdeyse agladi sevincinden. muthis bi duygu herkese nasip olur insallah. boyu 3cm olmus cinsiyet belli degil tabi. 12+5 e ikili test icin gun verdi artik heyecanla bekleyecegiz zamanin gecmesini

bi de kontrolden ciktik arabaya bindik esime telefon geldi, muduru arior terfi etttirdik seni maasina zamn gelecek sorumlulugun artacak dediler :) tam bebegin sansi oldu valla

kızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
kken testi yaptırcaksınız?birde bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bana bi yer alttan bakıyoruz dedi(herkes öyle mi yapıyor acaba?kafam çok karıştı yaönereceğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı varsa paylaşırsanız sevinirim...

nerde yasıyordun canım

ikili testim 12+5 te olacak ama ben hic bir yerden randevu almadim? benim doktor ustten bakcam ense kalinligi burun vs dedi kan alcam labaratuara goturcen kromozom risk oranlari cikinca bana getircen yorumlicam dedi. bu sekilde olmuyor mu

Birisini rahatlatmak icin soylenmis birseydi ve bariz belliydi.Mumkun degil gibi birsey demedim ayrica arkadas bazi arkadaslarin karni kocaman benim dumduz diyor normal ortalamalara gore biliyoruzki 10. Haftada hamile karni olmuyor.Bu kadar kisisel alip ustune alinmasini cidden anlayamadim :) ben ne fotograf gordum ne baska birsey o bazi arkadaslarin kocaman karinlari var diyince onu rahatlatmak icin senin belki ic karnin genistir onlar heveslendikleri icin biraz abartabilirler dedim.Biliyorum gibi bir derdim yok kimseyle tartisma gibi birseyde soz konusu degil.Hamilelik heyecanini sizle gecirmek keyifli geliyor ayni donemi geciriyoruz belkide birbirimizden birseyler ogreniyoruz bazen birbirimizi rahatlatmaya calisiyoruz.Ama baska yerlere varacaksa hic girmemeyi tercih ederim.

canım bende de kısmen kasık ağrısı oluyodu. regl olmam gereken günlerde özellikle. kalp atışını duydun mu? yerinde olsam yarın bir doktora giderdim... çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz...

nerde yasıyordun canım

canım ben istanbul anadolu yakasındayım...

ikili testim 12+5 te olacak ama ben hic bir yerden randevu almadim? benim doktor ustten bakcam ense kalinligi burun vs dedi kan alcam labaratuara goturcen kromozom risk oranlari cikinca bana getircen yorumlicam dedi. bu sekilde olmuyor mu

evet bu sekilde oluyor ama ben 24 kasımda 12+1 deyken gidicektim,randevu kalmamış 27 kasıma buldum, 12+4 olucam doktor olmaz çok geç diyo(nedenki ya bak sende 12+5 te gidicekmişsin.

kızlar siz ne zaman gidiyorsunuz,beni aydınlatın lütfen.sıkıntıdan başım ağrıyor

esime uymuyordu bir gun gec geleyim mi dedim yok gec olur dedi. bildigim kadariyla 13e kdr gidebiliorsun

doktorun vardır bi bildiği diyeceğim ama 12 hafta ile 13 hafta arasında yapılıyor 12+6da bile olur yani daha benşm zamanı var hiç konusmadık bile o konuyu

Bildigim kadariyla 12 ile 14. Haftaya kadar 2'li test yapilabiliyor.Eger anadolu yakasindaysan benim doktorum perinatoloji uzmani DOcent Narter Yesildaglar Central Hospital de kendisi ayni zamanda Yeditepede arastirma ve ogretim gorevlisi.Ense kalinligi olculuyor alttan mi bakiliyor onu bilmiyorum birde kan tahlili sonuclarin ve yasin bilgisayara giriliyor bilgisayarda risk derecesini olcup soyluyor.Narter bey ayrintili ultrasonda bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…