2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
7 verengul merhaba.seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.sen ikili test tarihini aldın mı?ne zaman?kaç haftalık olucaksın o gün?

7 verengul merhaba.seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.sen ikili test tarihini aldın mı?ne zaman?kaç haftalık olucaksın o gün?

Canım kusura bakma, şöyle bi geçmişi okuyayım dedimde şimdi gördüm mesajını.
Bana doktor 2 hafta sonra gel demişti. İkili test için çağrıyorum falan demedi. O tarihte haftaya salı gününe geliyo işte :26: 20 kasıma. Sen devlette yaptırmayacakmıydın ikili testi?

cnm bu testin adı zaten 11-14 testi
yani 14. haftaya dek gıdılebılıyor,
bu doktor ne mantıkla bunu söylemiş anlamış degılım
hastanedekı durumlar ıcın soylemıstır
yoksa hıc sıkıntı yok

canım bende yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum.ama ordaki doktor doluymuş.senin doktoru arattırdım arama motorundan central hospitalde doktorlarımız arasında yok.acaba narter bey dışardan mı geliyor belli günlerde?

canım yüksek ihtimalle ogün yapacaktır. banada en uygun günler 20-21 kasım dedi.ama önerdiği doktordan randevu bulamadım.sen nereye gidiyorsun?bu arada bebeğin sat ınla uyumlu mu?benim üç gün geriden geliyor

Ben devlete gidiyorum canım. 9 haftalıkken gittim 10 haftalık olduğunu söyledi. Benimkide önden gidiyo sanırım :) Ben sorun olacağını zannetmiyorum 27 kasımda gitmenin. Randevu alacağın yani ikili testi yaptıracağın doktora ulaşma imkanın yokmu ona sorsaydın keşke? Geç olup olmayacağını?

bence hiç ugrasma
mhrs sıstemıne gır
kartal devletten randevu al
hem o gune randevu bulursun hem ucretsız yaptırırsın
benım tahmını dogum tarıhım 10 hazıran
ve benı 26 kasım da cagırdılar
buna gore bır tarohe alabılırsın
madem anadolu yakasındasın
ben olsam oyle yapardım

cnm bu testin adı zaten 11-14 testi
yani 14. haftaya dek gıdılebılıyor,
bu doktor ne mantıkla bunu söylemiş anlamış degılım
hastanedekı durumlar ıcın soylemıstır
yoksa hıc sıkıntı yok

yok aslında hastanenin karını düşünseydi beni dışarı yollamazdı.git başka yerde yaptır ozaman dedi o tarihlerdebende başka alternatif hiç düşünmediğim için aklım karıştı birden.
şimdi hafta hesaplanırken şöyle mi oluyor?örneğin 12+4 te gitsem 13 haftalık mı hamile olmuş olucam ben?çünkü internet hesaplamalarında örneğin 13. hafta için (12+0 ile 12+6 arası )diyor
buarada sen ne zaman gidiceksin?bide bana yeditepe alttan bakıcaz dedi bişey olmaz mı ,uzun süre bakıcak çünkü(

Canım stres yapma, herşeyde bir hayır vardır. O doktordan alamıyorsan randevuyu başka yerde yaptırırsın. Bu alttan bakma olayı benimde kafamı karıştırdı. İnşallah benim doktorum böyle bişey istemez :26: 3 aylık şeye bakılırmıki alttan, çok tedirgin oldum

hayır hastanenın karını degıl de kendı randevu tarıhlerını dusunmus olabılır
bu ıkılıyı tamamen kacırsan bıle 3 lu testle telafı edebılıyorsun o kadar stress yapma kı kacırmadın
bence devlete gıt
hıc ugrasma özelle
mhrs gov tr den randevu alabılırsın Anadolu yakasında bır suru hastane var
ben 26 kasım da gıdıcem

doktorum yok olmaz dedi.testi yapıcak uzmanı aradım oda olur dedi ama 26 kasım için.ben arayıp tekra randevu alana kadar 26 sıda dolmuştu.27 sine alabildim....

benimde senin tarihlerine uygularsam 23 ünde gitmem gerekli.ama ben ogünlere bulamadım.27 sine buldum,yarında biraz araştırcam.umarım başka bi yer bulurum.sen nerde yaptırıcaksın arzucum?

mnsroz, mhrs den baktım sımdı, E 5 deki Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma da 26 Kasım a randevu alabılıyorsun,
hıc de gec kalmıs sayılmazsın
12. haftanın ıcındeyken gıtmıs olursun.

ben Kartal Devlet te yaptırıcam.
Özel sigortam olmasına ragmen orada yaptırıcam.
Özelde daha çok bekliyorsun;
sadece luks bekleme salonları var
baska da bırsey yok..

ben Kartal Devlet te yaptırıcam.
Özel sigortam olmasına ragmen orada yaptırıcam.
Özelde daha çok bekliyorsun;
sadece luks bekleme salonları var
baska da bırsey yok..

teşekkürler canım ilgilendiğin için,sen kimden randevu aldın peki?doktor tercihi yapılabiliyor mu?bi önerin var mı?bu arada vaktin olduğu sürece tabiki seni daha çok görmek istiyoruz topiğimizde.özletme kendini emi

bu hafta bende de cok basladı batmalar :S:S ve cok korkutuyor.. uff bu kum da nerden cıktı ya

O kadar huzursuz ediyor ki benide anlatamam.Sanki 1-2 saniye küçük bir iğne batırıyorlar sora anında geçiyor.Gün içinde artarsa doktora gidicem.Rahim karna doğru genişliyormuş 11-12. haftalarda bundanda olabilir diye okudum bi kaynakta.Umarım atlatırız arkadaşım

Benim 5 haftalıktan itibaren alttan bakılıyor canım. Bugün son alttan muayenem sanırım. 12 haftadan sonra üstten bakmaya başlıcam demişti. Arkadaşım da Amerikan Hastanesinde riskli gebelik uzmanı bir akrabasına oldu muayenelerinin hepsini ve o da ilk 3 ay alttan bakmayı tercih ediyordu. İşinde bu kadar uzman kişiler, risk olsa bunu tercih etmezler diye düşünüyorum.

Ben her muayeneden sonra çıkıp gezmeye gittim. Ne sancım ne lekelenmem hiçbir şeyim olmadı. Korkma.

Bebeğinin kalbi durduysa eğer ve bunu ikinci bir doktora da okeylettiysen seni zehirleyebilir, çok daha kötü sonuçlar doğurabilir tatlım,
dikkatli ol ve çok fazla bekleme. Rabbim sabır versin ama şunu anladımki önemli olan bizlerin sağlığı.. O bizi cennette bekliyor olacak..
Çok fazla yorma canını fakat kararını hızlı ver..

Benimde ilk bebeğimin kalbi 10. haftadayken durmuştu. Bir gece yarısı 03.00'ta uyandım lavaboya gittim kanamam vardı tıpkı adet kanaması gibi.Eşim sabah 04.30 gibi işten geldi (değişik bir vardiya düzeni var) sabaha kadar ağladım. Sabah erkenden doktoruma telefon ettim gittik, vajinal muayene etti. Kalp atışı yok, kanaman çok şiddetli hemen kürtaja alınmalısın en geç yarın dedi. Ben de ikinci bir doktora gittim. Aynı cümleleri duydum. Randevulaştık ertesi güne.. İşlem yapıldı ve bitti.

Ama ben bu hamileliğimde bile onun etkisindeyim.. Sevincimi yaşayamıyorum.

Önemli olan senin sağlığın eşinin sağlığı bir an önce toparla kendini ve rabbimden ümidi kesme, tekrar çalışmalara başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…