7 verengul merhaba.seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.sen ikili test tarihini aldın mı?ne zaman?kaç haftalık olucaksın o gün?
canım ben istanbul anadolu yakasındayım...
evet bu sekilde oluyor ama ben 24 kasımda 12+1 deyken gidicektim,randevu kalmamış27 kasıma buldum, 12+4 olucam doktor olmaz çok geç diyo (nedenki ya bak sende 12+5 te gidicekmişsin.
kızlar siz ne zaman gidiyorsunuz,beni aydınlatın lütfen.sıkıntıdan başım ağrıyor
Bildigim kadariyla 12 ile 14. Haftaya kadar 2'li test yapilabiliyor.Eger anadolu yakasindaysan benim doktorum perinatoloji uzmani DOcent Narter Yesildaglar Central Hospital de kendisi ayni zamanda Yeditepede arastirma ve ogretim gorevlisi.Ense kalinligi olculuyor alttan mi bakiliyor onu bilmiyorum birde kan tahlili sonuclarin ve yasin bilgisayara giriliyor bilgisayarda risk derecesini olcup soyluyor.Narter bey ayrintili ultrasonda bakiyor.
Canım kusura bakma, şöyle bi geçmişi okuyayım dedimde şimdi gördüm mesajını.
Bana doktor 2 hafta sonra gel demişti. İkili test için çağrıyorum falan demedi. O tarihte haftaya salı gününe geliyo işte :26: 20 kasıma. Sen devlette yaptırmayacakmıydın ikili testi?
canım bende yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum.ama ordaki doktor doluymuş.senin doktoru arattırdım arama motorundan central hospitalde doktorlarımız arasında yok.acaba narter bey dışardan mı geliyor belli günlerde?
canım yüksek ihtimalle ogün yapacaktır. banada en uygun günler 20-21 kasım dedi.ama önerdiği doktordan randevu bulamadım.sen nereye gidiyorsun?bu arada bebeğin sat ınla uyumlu mu?benim üç gün geriden geliyor
canım bende yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum.ama ordaki doktor doluymuş.senin doktoru arattırdım arama motorundan central hospitalde doktorlarımız arasında yok.acaba narter bey dışardan mı geliyor belli günlerde?
canım yüksek ihtimalle ogün yapacaktır. banada en uygun günler 20-21 kasım dedi.ama önerdiği doktordan randevu bulamadım.sen nereye gidiyorsun?bu arada bebeğin sat ınla uyumlu mu?benim üç gün geriden geliyor
cnm bu testin adı zaten 11-14 testi
yani 14. haftaya dek gıdılebılıyor,
bu doktor ne mantıkla bunu söylemiş anlamış degılım
hastanedekı durumlar ıcın soylemıstır
yoksa hıc sıkıntı yok
yok aslında hastanenin karını düşünseydi beni dışarı yollamazdı.git başka yerde yaptır ozaman dedi o tarihlerdebende başka alternatif hiç düşünmediğim için aklım karıştı birden.
şimdi hafta hesaplanırken şöyle mi oluyor?örneğin 12+4 te gitsem 13 haftalık mı hamile olmuş olucam ben?çünkü internet hesaplamalarında örneğin 13. hafta için (12+0 ile 12+6 arası )diyor
buarada sen ne zaman gidiceksin?bide bana yeditepe alttan bakıcaz dedi bişey olmaz mı ,uzun süre bakıcak çünkü(
yok aslında hastanenin karını düşünseydi beni dışarı yollamazdı.git başka yerde yaptır ozaman dedi o tarihlerdebende başka alternatif hiç düşünmediğim için aklım karıştı birden.
şimdi hafta hesaplanırken şöyle mi oluyor?örneğin 12+4 te gitsem 13 haftalık mı hamile olmuş olucam ben?çünkü internet hesaplamalarında örneğin 13. hafta için (12+0 ile 12+6 arası )diyor
buarada sen ne zaman gidiceksin?bide bana yeditepe alttan bakıcaz dedi bişey olmaz mı ,uzun süre bakıcak çünkü(
Ben devlete gidiyorum canım. 9 haftalıkken gittim 10 haftalık olduğunu söyledi. Benimkide önden gidiyo sanırım :) Ben sorun olacağını zannetmiyorum 27 kasımda gitmenin. Randevu alacağın yani ikili testi yaptıracağın doktora ulaşma imkanın yokmu ona sorsaydın keşke? Geç olup olmayacağını?
bence hiç ugrasma
mhrs sıstemıne gır
kartal devletten randevu al
hem o gune randevu bulursun hem ucretsız yaptırırsın
benım tahmını dogum tarıhım 10 hazıran
ve benı 26 kasım da cagırdılar
buna gore bır tarohe alabılırsın
madem anadolu yakasındasın
ben olsam oyle yapardım
doktorum yok olmaz dedi.testi yapıcak uzmanı aradım oda olur dedi ama 26 kasım için.ben arayıp tekra randevu alana kadar 26 sıda dolmuştu.27 sine alabildim....
benimde senin tarihlerine uygularsam 23 ünde gitmem gerekli.ama ben ogünlere bulamadım.27 sine buldum,yarında biraz araştırcam.umarım başka bi yer bulurum.sen nerde yaptırıcaksın arzucum?
ben Kartal Devlet te yaptırıcam.
Özel sigortam olmasına ragmen orada yaptırıcam.
Özelde daha çok bekliyorsun;
sadece luks bekleme salonları var
baska da bırsey yok..
Benim uykum geldi, görüşürüz güzel anne adayları, size iyi sohbetler
bu hafta bende de cok basladı batmalar :S:S ve cok korkutuyor.. uff bu kum da nerden cıktı ya
bi de kontrolden ciktik arabaya bindik esime telefon geldi, muduru arior terfi etttirdik seni maasina zamn gelecek sorumlulugun artacak dediler :) tam bebegin sansi oldu valla
Canım stres yapma, herşeyde bir hayır vardır. O doktordan alamıyorsan randevuyu başka yerde yaptırırsın. Bu alttan bakma olayı benimde kafamı karıştırdı. İnşallah benim doktorum böyle bişey istemez :26: 3 aylık şeye bakılırmıki alttan, çok tedirgin oldum
herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?