kızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
kken testi yaptırcaksınız?birde bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bana bi yer alttan bakıyoruz dedi(herkes öyle mi yapıyor acaba?kafam çok karıştı ya önereceğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı varsa paylaşırsanız sevinirim...
kızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
kken testi yaptırcaksınız?birde bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bana bi yer alttan bakıyoruz dedi(herkes öyle mi yapıyor acaba?kafam çok karıştı ya önereceğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı varsa paylaşırsanız sevinirim...
Günaydınn herkese
gunaydıın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlarrr
günaydın hanımlar ve bebişler :))))
canım burda konular çok çabuk ilerliyo bazen sayfalarca okumak gerekiyor bazı şeyleri kaçırıyoruz böyle sayfalar sadece kıyafetlerle yada başka eşyalarla olucağından fazla ilerlemez diye düşünmüştüm:44::44:kızlar heryere ayrı konu açmayın ya derli toplu olalım
herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
Gaz sancın kalçana vuruyordur muhtemelen. Korkulacak bir şey yok. Nelerin sende gaz yaptığını bulabilirsen onları azaltırsın.merhablar hanımlarr ben temmuz topıgındeyım ama sızede sormak ıstedımm 3-4 gundur belımın kuyruk kısmı cok fecı agrıyor sızlanıyor ara ara kasıklarım agrıyorr karnım gaz dolu bunlar neysede bu kuyruk kısmındakı agrım normalmıdır yaa korkuyorumm 4 senden sonra ılk kez hamıle kaldımmm:18::18::18:
Maşallah bebeğin bereketini çabuk göstermişbi de kontrolden ciktik arabaya bindik esime telefon geldi, muduru arior terfi etttirdik seni maasina zamn gelecek sorumlulugun artacak dediler :) tam bebegin sansi oldu valla
Doktorun saçmalamış biraz. İkili test 12-14. haftalarda yapılıyor. Bazı doktorlar gerek görmüyor hatta. Ben 13+5'te kontrole gideceğim. Doktorum ikili test yapacağız falan demedi son gittiğimde. Bu gittiğimde söylerse neredeyse 14 hafta olacağım. Öyle bir durum olsa risk almazdı değil mikızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
bu arada günaydın hamişlerr bugün nasılız....ben birazdaha iyiceneyim havada çok güzel burda
Süt mideni mi bozdu acaba? Çok geçmiş olsun.bu arada hepinize hayırlı günler kızlar nasılsınız ben şimdi wc den geldim nerdeyse ruhumu teslim ediyordum bu nedir ya altı üstü bir bardak süt içtim aman o neydi öyle Allahım sen bize yardım et
Ay canım sana da nazar değdi görüyor musunMide bulantım uzun zamandır yoktu. Ama dünden beri çok kötüyüm. Sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra ve yatmadan önce 3 kez istifra ettim ne yazık ki. Sabahtan beri de öğürüyorum ama çıkmıyor bir şey. Bu haftalarda iyice geçmesi gerekirken, geçmiş olan mide bulantım geri hortladı.
Ya da mideme bir şey dokundu bilemiyorum.
Bildigim kadariyla 12 ile 14. Haftaya kadar 2'li test yapilabiliyor.Eger anadolu yakasindaysan benim doktorum perinatoloji uzmani DOcent Narter Yesildaglar Central Hospital de kendisi ayni zamanda Yeditepede arastirma ve ogretim gorevlisi.Ense kalinligi olculuyor alttan mi bakiliyor onu bilmiyorum birde kan tahlili sonuclarin ve yasin bilgisayara giriliyor bilgisayarda risk derecesini olcup soyluyor.Narter bey ayrintili ultrasonda bakiyor.
Ya bu gunler gecmek bılmeyecek mı ya offfff ya
ben bebısımı merak edıorm
nerdeyse kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olcam okumaktan arastırmaktan hergun aynı konular aynı seyler bı turlu akısına bırakamadım kı
Aynı ben. Ben de bu 9 ayı uzun bulmaya başladım. Daha çabuk doğsun. Bir an önce alışveriş yapmak hemencecik kucağıma almak istiyorum.Ya bu gunler gecmek bılmeyecek mı ya offfff ya
ben bebısımı merak edıorm
nerdeyse kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olcam okumaktan arastırmaktan hergun aynı konular aynı seyler bı turlu akısına bırakamadım kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?