2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

Canım alttan muayeneden bu kadar tedirgin olmayın az öncede yazdım ben 5. haftamdan itibaren alttan muayene oluyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Bende ikili test randevumu bugün alıcam doktorum alacak arayıp. 12 bitip 13 içindeyken alırız demişti. Geç olduğunu düşünmüyorum.

bildiğim kadarıyla bu test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Ama doktorun illa ki bu zaman dediğine göre onu dinleyeceksin mecbur. Benim doktorum 12+3'e randevu verdi ve testi de hemen mi alırlar gün mü verirler sonrasına bilmiyorum. O gidişimde test yaptırıp yaptırmayacağımı söyleyeceğim. Ve kaldı ki ben ilk çocuğumda yaptırdım ve bildiğin kantesti bu. Kan veriyorsun bir süre sonra cevabı geliyor.

kızlar heryere ayrı konu açmayın ya derli toplu olalım
canım burda konular çok çabuk ilerliyo bazen sayfalarca okumak gerekiyor bazı şeyleri kaçırıyoruz böyle sayfalar sadece kıyafetlerle yada başka eşyalarla olucağından fazla ilerlemez diye düşünmüştüm:44::44:

canım çok üzüldüm Allah bidaha yaşatmasın inşallah sanırım senin boş gebelik dediklerinden bende aynı durumu yaşadım ben beklemedim düşürmeyi doktor bi ilaç verdi bana alttan aldım ilacı sonra sancıyla beraber kanamam başladı ve parça parça bişiyler düşürdüm doktorumda kalan parçaları temizlemek için tekrar kürtaja aldı beni Allahım kimselere yaşatmasın bence bekleme bi an önce aldır sonra kendini toparlar tekrar denersin ve rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder inşallah

Herkese günaydın. Şükürler olsun bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Gaz bombası gibydim iki gündür

Gaz sancın kalçana vuruyordur muhtemelen. Korkulacak bir şey yok. Nelerin sende gaz yaptığını bulabilirsen onları azaltırsın.
bi de kontrolden ciktik arabaya bindik esime telefon geldi, muduru arior terfi etttirdik seni maasina zamn gelecek sorumlulugun artacak dediler :) tam bebegin sansi oldu valla
Maşallah bebeğin bereketini çabuk göstermiş
Doktorun saçmalamış biraz. İkili test 12-14. haftalarda yapılıyor. Bazı doktorlar gerek görmüyor hatta. Ben 13+5'te kontrole gideceğim. Doktorum ikili test yapacağız falan demedi son gittiğimde. Bu gittiğimde söylerse neredeyse 14 hafta olacağım. Öyle bir durum olsa risk almazdı değil mi

bu arada hepinize hayırlı günler kızlar nasılsınız ben şimdi wc den geldim nerdeyse ruhumu teslim ediyordum bu nedir ya altı üstü bir bardak süt içtim aman o neydi öyle Allahım sen bize yardım et

bu arada günaydın hamişlerr bugün nasılız....ben birazdaha iyiceneyim havada çok güzel burda

Mide bulantım uzun zamandır yoktu. Ama dünden beri çok kötüyüm. Sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra ve yatmadan önce 3 kez istifra ettim ne yazık ki. Sabahtan beri de öğürüyorum ama çıkmıyor bir şey. Bu haftalarda iyice geçmesi gerekirken, geçmiş olan mide bulantım geri hortladı.

Ya da mideme bir şey dokundu bilemiyorum.

bu arada hepinize hayırlı günler kızlar nasılsınız ben şimdi wc den geldim nerdeyse ruhumu teslim ediyordum bu nedir ya altı üstü bir bardak süt içtim aman o neydi öyle Allahım sen bize yardım et
Süt mideni mi bozdu acaba? Çok geçmiş olsun.
Ay canım sana da nazar değdi görüyor musun Toparlarsın inşallah. Üşütmemeye dikkat et. Ben de farkında olmadan üşütüyorum. Gribim tekrar canlanmış. Hapşırıp duruyorum

Ya bu gunler gecmek bılmeyecek mı ya offfff ya
ben bebısımı merak edıorm
nerdeyse kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olcam okumaktan arastırmaktan hergun aynı konular aynı seyler bı turlu akısına bırakamadım kı

merhaba ysmc,
central hospitale gideceğim kısmetse doktorlarlar hakkında araştırma yapıyodum. internet sitesine baktım kadın doğum doktorlarına ama narter yeşildağlar ismine hiç rastlamadım. :44:kendisinden bahsedebilir misin acaba

geçmiyo hully geçmioooo

bende inanılmaz gaz problemi var sinirden ölüyorum akşamları daha kötü oluyo hiç bi yere gitmek istemiyorum 9 ay bu nasıl çekilir geçmez mi ki yaaa

Son düzenleme:
Aynı ben. Ben de bu 9 ayı uzun bulmaya başladım. Daha çabuk doğsun. Bir an önce alışveriş yapmak hemencecik kucağıma almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…