geçmiyo hully geçmioooo
Bende inanılmaz gaz problemi var sinirden ölüyorum akşamları daha kötü oluyo hiç bi yere gitmek istemiyorum 9 ay bu nasıl çekilir çekmez mi ki yaaa
aynı ben. Ben de bu 9 ayı uzun bulmaya başladım. Daha çabuk doğsun. Bir an önce alışveriş yapmak hemencecik kucağıma almak istiyorum.
ayyy canım yaaaa
cok komık bı durum ama
rezıl olcam dıe bende cok uzuluorm bazen bende de cok gaz var
sanırım 12. Haftadan sora gecer yanı ole umuyorum
benımde aksamları artıo ama tutmuorm valla bebek yapıo dıorm :)
geçmiyo hully geçmioooo
bende inanılmaz gaz problemi var sinirden ölüyorum akşamları daha kötü oluyo hiç bi yere gitmek istemiyorum 9 ay bu nasıl çekilir geçmez mi ki yaaa[/QUOTAYY
VALLA ISYERINDE ZOR OLUO AMA
BEN BUTUN AKSAM TUTMUORM
ESIM FARKEDINCEDE BEBIS YAPIO DIORM:::::::::)
kızlar iyi akşamlar,çok zor durumda kaldım.doktorum bana 19-24 kasım arası 2 li testi yaptır demişti.bende randevumu almamıştım henüz.bugün aradım ve bugünler arası hiç yer yokmuşancak bikaçgün sonrasına 27 kasıma yer buldum.doktorumu aradığımda olmaz dedi.başka yere bak dedi.ben 27 kasımda 12+4 haftalık olucam.çok mu geç?sizler kaç hafta kaç günl
kken testi yaptırcaksınız?birde bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bana bi yer alttan bakıyoruz dedi(herkes öyle mi yapıyor acaba?kafam çok karıştı ya önereceğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı varsa paylaşırsanız sevinirim...
geçmiş olsun canım mide bulantısı bu aralar tavan yapıyormuş ama belkide mideni üşütmüşsündür..dikkat et kendineMide bulantım uzun zamandır yoktu. Ama dünden beri çok kötüyüm. Sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra ve yatmadan önce 3 kez istifra ettim ne yazık ki. Sabahtan beri de öğürüyorum ama çıkmıyor bir şey. Bu haftalarda iyice geçmesi gerekirken, geçmiş olan mide bulantım geri hortladı.
Ya da mideme bir şey dokundu bilemiyorum.
ayyy tokoyay, canım birşey dokunmuştur belki de ya da bulantılar sana son bir kez veda ediyordurMide bulantım uzun zamandır yoktu. Ama dünden beri çok kötüyüm. Sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra ve yatmadan önce 3 kez istifra ettim ne yazık ki. Sabahtan beri de öğürüyorum ama çıkmıyor bir şey. Bu haftalarda iyice geçmesi gerekirken, geçmiş olan mide bulantım geri hortladı.
Ya da mideme bir şey dokundu bilemiyorum.
anammmm benım cocuum da 4 gr olmus kocaman olmusssssssssssss
geçmiyo hully geçmioooo
bende inanılmaz gaz problemi var sinirden ölüyorum akşamları daha kötü oluyo hiç bi yere gitmek istemiyorum 9 ay bu nasıl çekilir geçmez mi ki yaaa[/QUOTAYY
VALLA ISYERINDE ZOR OLUO AMA
BEN BUTUN AKSAM TUTMUORM
ESIM FARKEDINCEDE BEBIS YAPIO DIORM:::::::::)
gündüz de mi oluyo senin kıyamammmbenim Allah'a şükür gündüz olmuyo akşamları ve geceleri oluyo..ya gazman gibi çok kötü bişey ya.. benim metabolizmam çok iyi çalışırdı 2 bazen 3 kez tuvalete çıkardım şimdi 1 kez çıkabiliyorum hatta bazı günler çıkamıyorum.. inşallah ilerleyen zamanlarda geçer:105:
herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
kızlar midem çok kötüü..başımda agrıyo,sersem gibiyim bugün..az sonra rehberlik dersine girecem çocuklara..poşetimi de cebime koyayım ne olur ne olmazcanavar bir sınıfa girecem..kusacagım yoksa bile kustururular
Süt mideni mi bozdu acaba? Çok geçmiş olsun.
Ay canım sana da nazar değdi görüyor musunToparlarsın inşallah. Üşütmemeye dikkat et. Ben de farkında olmadan üşütüyorum. Gribim tekrar canlanmış. Hapşırıp duruyorum
çalışmayan anne adayından da günaydın.. Ama çook sönük.. Mide bulantısı nedeniyle kraker yiyoruz.. Evimiz arkamızdan ağlıyor.. Bizde kös kös yatıyoruz =)
Canım Allah yardımcın olsun..bu haftalarda başağrısı normal diyor hamilelik günlüğünde al bendende o kadar..kendini fazla zorlama canım akışına bırak..canavarlar yesin birbirini:))
günaydın ağlasın canım boşver sizden önemli mi keyf çekin işte[/QU
bencede valla keyfinize bakın benimde ev almış başını gidiyo işten ya kayınvalideme ya anneme geçiyom oğlum nerdeyse yani ordada seriliyom zaten sonra eve atıyoz kendimizi oğluşumla hemen yatak hiç bişeye elimi sürmüyorum
canım bende yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum.ama ordaki doktor doluymuş.senin doktoru arattırdım arama motorundan central hospitalde doktorlarımız arasında yok.acaba narter bey dışardan mı geliyor belli günlerde?
Aynen canım dışardan geliyor ama hastaneyi aradığında randevu veriyorlar.Arayabilirsin yada istersen kendi mail adresini veriyim en geç 2 saate geri döner sana.
sizin çocuklar kaç yaşında?günaydın ağlasın canım boşver sizden önemli mi keyf çekin işte[/QU
bencede valla keyfinize bakın benimde ev almış başını gidiyo işten ya kayınvalideme ya anneme geçiyom oğlum nerdeyse yani ordada seriliyom zaten sonra eve atıyoz kendimizi oğluşumla hemen yatak hiç bişeye elimi sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?