2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
geçmiyo hully geçmioooo

Bende inanılmaz gaz problemi var sinirden ölüyorum akşamları daha kötü oluyo hiç bi yere gitmek istemiyorum 9 ay bu nasıl çekilir çekmez mi ki yaaa

ayyy canım yaaaa
cok komık bı durum ama
rezıl olcam dıe bende cok uzuluorm bazen bende de cok gaz var
sanırım 12. Haftadan sora gecer yanı ole umuyorum
benımde aksamları artıo ama tutmuorm valla bebek yapıo dıorm :)

valla uyanıkken tutsam da uyurken kaçıyomuş benimki eşim öle diyo bişey değil adam bayılcak uyur uykusunda

hayır canım geç olmaz.
ikili test 11*14 haftalar arasında olur.

geçmiş olsun canım mide bulantısı bu aralar tavan yapıyormuş ama belkide mideni üşütmüşsündür..dikkat et kendine

ayyy tokoyay, canım birşey dokunmuştur belki de ya da bulantılar sana son bir kez veda ediyordur

oncelıkle gecmıs olsun.umarım boyle bır seyı bır daha yasamazsın.ben bebegımın kalp atısını 5artı 4 ıken vajınal ultrasonla duymustum.yolk kesesının yanında nokta seklınde de bebegım gorunmustu.aslında hep derler yolk kesesı varsa bebekte vardır dıye.ama rabbımın bılecegı ış.ıcıne sınmıyorsa bır doktora daha gorun kı daha emın ol.o da aynısını soylerse kendılıgınden dusmesını bekleme.mutlaka kurtajını ol.her ne kadar bebek olusmasa bıle rahım kalınlıgın bebegın yerlesmesı amacıyla cıddı bıcımde kalınlasmıstır.kurtaj rahımını tamamen temızleyecektır.kendılıgınden dusmesını beklersen belkı vucudun tamamen temızlenmemıs olabılır.ustelık kendılıgınden dusururken kanaman cok uzun surecegı ıcın ve cok agrın olacagı ıcın bu senı psıkolojık olarak tamamen yıpratacaktır.gonul ısterkı ıyı bır haberın olsun bıze bugun.ama allah boyle uygun gorduyse mutlaka vardır bır bıldıgı hanı dıyorlarya doga saglıksız bebegı yok edr dıye belkı saglıksız bır bebektı benım ıcın de bebek ıcınde en ıyısı buydu dıye tesellı ver kendıne.kurtaj ol kı tertemız bır rahımle 3,ayında tekrar bır hamılleık haberı alalım ınsallh senden.allah sabır versın arkadasım kendını uzme.herseyde bır hayır vardır bunuda unutma.

kızlar midem çok kötüü..başımda agrıyo,sersem gibiyim bugün..az sonra rehberlik dersine girecem çocuklara..poşetimi de cebime koyayım ne olur ne olmaz canavar bir sınıfa girecem..kusacagım yoksa bile kustururular

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun..bu haftalarda başağrısı normal diyor hamilelik günlüğünde al bendende o kadar..kendini fazla zorlama canım akışına bırak..canavarlar yesin birbirini:))

çalışmayan anne adayından da günaydın.. Ama çook sönük.. Mide bulantısı nedeniyle kraker yiyoruz.. Evimiz arkamızdan ağlıyor.. Bizde kös kös yatıyoruz =)

çok sağol canım sanırım süt dokundu evet ama sıvı olarak bi sütü içebiliyodum rahat oda dokunursa yandık yani. bu havalarda dikkat edin kendinize ilaçta kullanamıyoruz yiyebilenler bol bol meyve yiyin

Canım Allah yardımcın olsun..bu haftalarda başağrısı normal diyor hamilelik günlüğünde al bendende o kadar..kendini fazla zorlama canım akışına bırak..canavarlar yesin birbirini:))

sezeniiimmmmm nasılsınn canımm yavrularlaa?
al benden de o kadar...1 haftadır baş ağrısı hat safhada.. özellikle akşam ve geceleri..
kan hacmimizde artış oluyormuş bu haftalarda,baş ağrısı ondanmış.. başka birşey olmasında..

selam kızlar,

doktordan geldim şimdi ikili test için gitmiştim. doktor 11+2 olduğumu 12+1 ya da 12+2 de testin daha dogru sonuc vereceğini söyleyerek haftaya erteledi randevuyu. ama üç haftadan sonra bebeğimi gördüm en azından. elleri kolları kıpır kıpırdı 4.5 cm olmuş. hoplayıp durdu muayene boyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…