2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın canımm :)) yeni haftan hayırlı olsun, ben de sabırsızlıkla yarının gelmesini ve 9. Haftaya başlamayı çok istiyorum :))

yarın sende baslıcan annesı
ay ne guzel yaaaa
hepımız nasıl cırpınıyoruz
emınım burdakı herkes cok ıyı anneler olcak
sımdıden delı oluorz bebıslerımız ıcın

gaz sancısıevvet olabılır cunku yapamıyorummm:26:karnım davull giibii bgnde gecmıs gıbı cunku dun gece bıraz yaptımdACOK SUKUR RABBIM EE bu arada dr aradım oda normall dınlen dedı hafta cars..kalp atısımız ıcın gıdecegızzz ınslllcok sagolunn kızcelerrr optum hepıcazınızııııı

gözün aydın canım kocaman olmuş bebişin ne güzel bende 1 aydır görmüyorum bebişimi yarın görücem ölüyorum meraktan ve heyecandan :18:

yanlız sen benden 5 gün öncesin takvime göre ben bugün 11+1im sen nasıl 11+2 oluyosun anlamadım:44:

Ya kızlar ben bısı sorcam bız burda yazılanlardan daha mı erken dogum yapcaz

öncelikle Allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)

asemmm seni görmek ne güzel tembel kahvaltısı hazırlıyordumkızımla kahvaltı yapıyoruz..diğerine bişey demicem oğlum desem kızsa alınır,kızım desem erkekse..:)) patates haşlayıp yemeyi adet haline getirdim sabahları hafif ve güzel oluyor..ama bu kadar karbonhidrat alımı beni napar bilmiyorum senindemi başağrısı canım aynen..kan hacmine bağlı olsunda canım valla başımın ağrısından hiç iş yapamadım 1 haftadır ev göçüyor bugün biraz temizlik yapıcam
senin oğluş nasıl okuldamı? bebe ne alemde

Son düzenleme:
öncelikle allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)

amın canım ınsallah
eger daha erken oluosa bende sezeryan yapım mademmm
1 hafta 1 haftadır

öncelikle Allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)

sezeryanın üstünden 3-4 sene geçince normal yapılabiliyor artık diye duymuştum doğrumu burcum?

öncelikle allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)

amın canım ınsallah
yaaa bende o zaman sezeryan yapım 1 hafta 1 haftadır

amın canım ınsallah
yaaa bende o zaman sezeryan yapım 1 hafta 1 haftadır

teşekkür ederim öncelikle canım, bir şey kalmamış senin de yarın göreceksin bebeğini. iyi haberlerle dönersin inşallah.

son adet tarihim 25 ya da 26 ağustos (emin değilim) , ultrason cihazı 11+2 verdi doktor da günüyle uyumlu dedi. burdaki takvim 11 hafta sonrası 12. hafta olarak gösteriyor.

senin 11+1 oldugunu sen mi hesapladın canım

günaydın ağlasın canım boşver sizden önemli mi keyf çekin işte

alışmamışım ki.. Evim hep temiz olurdu nizamlı olurdu.. Akşam 5 dedi mi yemeğim tüterdi ocakta. Hiçbir şeye el süremiyorum. Çamaşırlarım katlanmayı bekliyor, yıkanacaklar ayrı, mutfak desen o ocağımı gördükçe bana fenalık geliyor.. Daha kışlıkları çıkaramadım adam iki-üç kazakla idare ediyor. Çok üzülüyorum zoruma gidiyor

Benim bir arkadaşım o hastanede başka bir doktora gidiyor ileri yaşta ve ikiz gebeliği olduğu için doktoru 2'li test ona yapılamadığı için ayrıntılı ultrasona Narter beyi önermiş.Ben kadın doğumda erkeklerin daha nazik ve başarılı olduğunu düşünüyorum bu bir önyargı sadece lütfen kimse üstüne alınmasın tabikide çok iyi hatta daha iyi bayan doktorlarımızda var neyse kendisi yurt dışında eğitim almış birçok araştırmalara katılmış şuan üniversitede sanırım prof.luk almaya çalışıyor.Kendisi riskli gebelik uzmanı olduğu için çok detaycı, aynı zamanda normal doğumu destekleyen birisi önceliği öyle, ticari kafa yok bize gereksiz tahlil yaptırmıyor hatta bir arkadaşım 2 haftada bir gidiyor doktoruna Narter bey 9. ve 10. hafta çağırmadı 12. haftanda gel 2'li testini yapalım dedi.Mesela ilk gittiğimde hastaydım çok fazla öksürüyordum kendiside çıkmak üzereydi kanımı alacak kişiye gidip hastam gelecek çıkma biraz daha bekle demiş daha sonra yönlendirdiği dahiliye doktoruna gelip açıkladı oldukça ilgiliydi.Hatta yediğimiz sağlıksız besinleri ve havanın bebeğin beslendiği plesanta ya geçtiğini ve ileri yaşlarda kanser görülme riskinin etkisiyle ilgili araştırma yapmışlar Türkiye bu konuda korkunç durumda artık kanser çok genç yaştaki insanlarda görülmeye başladı bu konuda tubitak'a gitmişler araştırmayı geliştirmek için teşvik istenmiş ama önleri kesilmiş.İnsanlar seslerini çıkarmıyor diye hayıflanıyordu ve doğal beslenmeye çalışmam konusunda uyardı açıkcası ben sevdim ama yeni gidiyorum çok iyi midir bilmiyorum ancak başka bir doktor önerdiğine göre işindede iyidir heralde diye düşünüyorum.Birde orayı seçmemdeki bir sebep olası bir durumda küvez için para alınmıyor sgk geçerli.Eğer özel sigortanızda varsa sgk dan daha az ödüyorsunuz, çok ucuz değil ama şifa,acıbadem vb. hastanelerden bariz çok daha uygun olduğu kesin.

sezeryanın üstünden 3-4 sene geçince normal yapılabiliyor artık diye duymuştum doğrumu burcum?

ayy inşallah öle bişey yoktur canım hiç bilmiyorum olabilirmi olsada düşünmüyorum zaten çevremdede genelde 2.ciyi yapanlar ilk sezeryansa yine sezeryanla doğum yaptılar

Son düzenleme:
ayy inşallah öle bişey yoktur canım hiç bilmiyorum olabilirmi olsada düşünmüyorum zaten çevremdede genelde 2.ciyi yapanlar ilk sezeryansa yine sezeryanla doğum yaptılar
yok canım olmuyomuş benim ilki sezeryan 7 sene geçmiş gene önermiyoruz sezeryan olucak dedi doktor riske girmiyolarmış dikişlerin zarar görme ihtimali varmış

oyy oyy geç kahvaltıcılar sizii...
uyudunuzz dimii.. bak kaynanam seviyormuş, dur geliyorum
Oğlum okula öğlen gidecek, saati gelmek üzere..ama anneanesinde..
iş için yorma kendinii canım yaa.. yemeğin olsun, şöyle evi toparlasan yeter..
bende bu ara geç gidiyorum hep eve, yorgun oluyorumda..yine eşimle akşamları bayağı bişeyler yapıyoruz.. yinede temizlik işim var birazcık
haftasonu yaparım inş..cmt.si pazar .. ewt birşey desen alınır bebiş.. bende yavrucuğum diyorumm,napiim
dr bu muayenede ilk ve 2. gebeliklerdeki cinsiyetimizi sordu.. erkek dedim..
ya sanırım bu da erkek bebek, ama 2 hafta sonra teyit ederiz inş dedi..
hayırlısıyla tamamına ersinde , başka ne isterim ki dedim.. Allah'ın gücüne gider..
şu durumumda bi geçse bi rahatlayacağım sorma hiç..senin önerinde aklımda.. çok az sirke yeterli değilmi dediğin şey için.. banyoda yapayım ben onu, burda mümkün olmaz ya hani
sana soracağım bi kaç şey vardı ya dur toparlayacağım :)

yok canım olmuyomuş benim ilki sezeryan 7 sene geçmiş gene önermiyoruz sezeryan olucak dedi doktor riske girmiyolarmış dikişlerin zarar görme ihtimali varmış

oh çok sevindim valla zaten hiçte öyle bişey duymamıştım ben sezeryanla çok rahat bi doğum geçirdim tabiki zorlukları var ama sezeryanı yinede tercih ederim.

slm kizlar uzun suredir giremiyorum
dun girdim bi baktim bi arkadasimiz afini suan hatirlamiyorum bebeginin kalp atislari yokmus gecmis olsun diliyorum allahim sabir versin..
bu gun mubarek bi gun ranbim dualarinizi kabul eylesin bebislerimizi sag salim kucagimiza versin sayfalarda cok hizli ilerlemis gecmisi okuyamadim herkes iyidir insallah benim de bebegim iyi 14 haftada dikis atilacak bana banada dualarinizda yer verirseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…