günaydın canımm :)) yeni haftan hayırlı olsun, ben de sabırsızlıkla yarının gelmesini ve 9. Haftaya başlamayı çok istiyorum :))
Herkese günaydın. Şükürler olsun bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Gaz bombası gibydim iki gündür
Gaz sancın kalçana vuruyordur muhtemelen. Korkulacak bir şey yok. Nelerin sende gaz yaptığını bulabilirsen onları azaltırsın.
Maşallah bebeğin bereketini çabuk göstermiş
Doktorun saçmalamış biraz. İkili test 12-14. haftalarda yapılıyor. Bazı doktorlar gerek görmüyor hatta. Ben 13+5'te kontrole gideceğim. Doktorum ikili test yapacağız falan demedi son gittiğimde. Bu gittiğimde söylerse neredeyse 14 hafta olacağım. Öyle bir durum olsa risk almazdı değil mi
gaz sancısıevvet olabılır cunku yapamıyorummm:26:canım bende de kısmen kasık ağrısı oluyodu. regl olmam gereken günlerde özellikle. kalp atışını duydun mu? yerinde olsam yarın bir doktora giderdim... çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz...
selam kızlar,
doktordan geldim şimdi ikili test için gitmiştim. doktor 11+2 olduğumu 12+1 ya da 12+2 de testin daha dogru sonuc vereceğini söyleyerek haftaya erteledi randevuyu. ama üç haftadan sonra bebeğimi gördüm en azından. elleri kolları kıpır kıpırdı 4.5 cm olmuş. hoplayıp durdu muayene boyunca :)
sizin çocuklar kaç yaşında?
benim oğlum 5buçuk yaşında anasınıfına başladı bu sene canım senin ilk çocukmu
Ya kızlar ben bısı sorcam bız burda yazılanlardan daha mı erken dogum yapcaz
sezeniiimmmmmnasılsınn canımm yavrularlaa?
al benden de o kadar...1 haftadır baş ağrısı hat safhada.. özellikle akşam ve geceleri..
kan hacmimizde artış oluyormuş bu haftalarda,baş ağrısı ondanmış.. başka birşey olmasında..
öncelikle allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)
öncelikle Allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)
öncelikle allah o günleri görmeyi nsaip etsin hepimize ben burdaki tarihten 1 hafta önce yapıcam kısmet olursa sezeryan olucağı için ama normal doğum yapacak olanlar bu tarihten öncede sonrada olabilir:)
gözün aydın canım kocaman olmuş bebişin ne güzel bende 1 aydır görmüyorum bebişimi yarın görücem ölüyorum meraktan ve heyecandan :18:
yanlız sen benden 5 gün öncesin takvime göre ben bugün 11+1im sen nasıl 11+2 oluyosun anlamadım:44:
günaydın ağlasın canım boşver sizden önemli mi keyf çekin işte
merhaba ysmc,
central hospitale gideceğim kısmetse doktorlarlar hakkında araştırma yapıyodum. internet sitesine baktım kadın doğum doktorlarına ama narter yeşildağlar ismine hiç rastlamadım. :44:kendisinden bahsedebilir misin acaba
sezeryanın üstünden 3-4 sene geçince normal yapılabiliyor artık diye duymuştum doğrumu burcum?
benimkide 7 yaşında 2.ınıfa gidiyor..2.olucak kısmetsebenim oğlum 5buçuk yaşında anasınıfına başladı bu sene canım senin ilk çocukmu
aynen canım ya bendede aynı dert zor geliyor iş yapmak kaç gündür bende kışlıkları toplıyım diyorum o enerji gelmiyor bir türlüalışmamışım ki.. Evim hep temiz olurdu nizamlı olurdu.. Akşam 5 dedi mi yemeğim tüterdi ocakta. Hiçbir şeye el süremiyorum. Çamaşırlarım katlanmayı bekliyor, yıkanacaklar ayrı, mutfak desen o ocağımı gördükçe bana fenalık geliyor.. Daha kışlıkları çıkaramadım adam iki-üç kazakla idare ediyor. Çok üzülüyorum zoruma gidiyor
yok canım olmuyomuş benim ilki sezeryan 7 sene geçmiş gene önermiyoruz sezeryan olucak dedi doktor riske girmiyolarmış dikişlerin zarar görme ihtimali varmışayy inşallah öle bişey yoktur canım hiç bilmiyorum olabilirmi olsada düşünmüyorum zaten çevremdede genelde 2.ciyi yapanlar ilk sezeryansa yine sezeryanla doğum yaptılar
asemmm seni görmek ne güzel tembel kahvaltısı hazırlıyordumkızımla kahvaltı yapıyoruz..diğerine bişey demicem oğlum desem kızsa alınır,kızım desem erkekse..:)) patates haşlayıp yemeyi adet haline getirdim sabahları hafif ve güzel oluyor..ama bu kadar karbonhidrat alımı beni napar bilmiyorum senindemi başağrısı canım aynen..kan hacmine bağlı olsunda canım valla başımın ağrısından hiç iş yapamadım 1 haftadır ev göçüyor bugün biraz temizlik yapıcam
senin oğluş nasıl okuldamı? bebe ne alemde
yok canım olmuyomuş benim ilki sezeryan 7 sene geçmiş gene önermiyoruz sezeryan olucak dedi doktor riske girmiyolarmış dikişlerin zarar görme ihtimali varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?