teşekkür ederim öncelikle canım, bir şey kalmamış senin de yarın göreceksin bebeğini. iyi haberlerle dönersin inşallah.
son adet tarihim 25 ya da 26 ağustos (emin değilim) , ultrason cihazı 11+2 verdi doktor da günüyle uyumlu dedi. burdaki takvim 11 hafta sonrası 12. hafta olarak gösteriyor.
senin 11+1 oldugunu sen mi hesapladın canım
alışmamışım ki.. Evim hep temiz olurdu nizamlı olurdu.. Akşam 5 dedi mi yemeğim tüterdi ocakta. Hiçbir şeye el süremiyorum. Çamaşırlarım katlanmayı bekliyor, yıkanacaklar ayrı, mutfak desen o ocağımı gördükçe bana fenalık geliyor.. Daha kışlıkları çıkaramadım adam iki-üç kazakla idare ediyor. Çok üzülüyorum zoruma gidiyor
ayy inşallah öle bişey yoktur canım hiç bilmiyorum olabilirmi olsada düşünmüyorum zaten çevremdede genelde 2.ciyi yapanlar ilk sezeryansa yine sezeryanla doğum yaptılar
oyy oyy geç kahvaltıcılar sizii...
uyudunuzz dimii.. bak kaynanam seviyormuş, dur geliyorum
Oğlum okula öğlen gidecek, saati gelmek üzere..ama anneanesinde..
iş için yorma kendinii canım yaa.. yemeğin olsun, şöyle evi toparlasan yeter..
bende bu ara geç gidiyorum hep eve, yorgun oluyorumda..yine eşimle akşamları bayağı bişeyler yapıyoruz.. yinede temizlik işim var birazcık
haftasonu yaparım inş..cmt.si pazar .. ewt birşey desen alınır bebiş.. bende yavrucuğum diyorumm,napiim
dr bu muayenede ilk ve 2. gebeliklerdeki cinsiyetimizi sordu.. erkek dedim..
ya sanırım bu da erkek bebek, ama 2 hafta sonra teyit ederiz inş dedi..
hayırlısıyla tamamına ersinde , başka ne isterim ki dedim.. Allah'ın gücüne gider..
şu durumumda bi geçse bi rahatlayacağım sorma hiç..senin önerinde aklımda.. çok az sirke yeterli değilmi dediğin şey için.. banyoda yapayım ben onu, burda mümkün olmaz ya hani
sana soracağım bi kaç şey vardı ya dur toparlayacağım :)
selam kızlar,
doktordan geldim şimdi ikili test için gitmiştim. doktor 11+2 olduğumu 12+1 ya da 12+2 de testin daha dogru sonuc vereceğini söyleyerek haftaya erteledi randevuyu. ama üç haftadan sonra bebeğimi gördüm en azından. elleri kolları kıpır kıpırdı 4.5 cm olmuş. hoplayıp durdu muayene boyunca :)
karakose çok üzüldüm yaa. Çok ender rastlanan bir durum değil aslında. Etrafımda kaç kişinin başına geldi. Hatta ilk gittiğim doktor bile bundan bahsedip kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme bebek oluşmayabilir demişti. Ve korktuğum da bir olaydır aslında kimsenin başına gelsin istemem. Ama kısmet tabii kendi seçimimizle olan birşey değil. Bi arkadaşım kürtajdan çok korktu ve kendi düşürdü. Sorun olmadı. Bi arkadaşım da adet kanaması gibi düşürdü öyle aman aman bi ağrısı olmadı. Kuzenim kürtajla aldırdı onda da sorun yok. Seninki ölü bebek olmadığı için zehirleme riski de yoktur sanırım. Kalbi durmuş bebek daha kötü be canım sanki. Allah beterinden korusun. Doktoruna güveniyorsan bence kürtajla temizlet kurtul. Psikolojin daha erken düzelir. Bekleme süreci hem bedenin için hem psikolojin için iyi olmayacaktır. Hayırlısı olsun be canım.
benim son adet 29 ağustos o güne göre 11+1 hesapladım gerçi ileri yada geri kayabiliyor herhalde.. doktora gittiğimde bana sadece haftasını söledi hafta artı gün şeklinde sölemedi :44:bi sorayım bari yarın
kendini iyi hissettiğin bigün yaparsın hepsini yada bi günlüğüne kadın al cnm beraber hepsini halledersiniz sıkma canını boşver bebişle sen iyi olun gerisi olur gider
sen korkuyormusun normalden ben belki istersin diye söledim bi arkadaşım ilk doğumunu mecburen sezeryan yapmıştı oğlu 4 yaşında bi daha hamile kalırsam normal doğurmak istiyorum dedi de ondan merak ettim
Bugün bizim de kontrolümüz var 11+1 iz. Cinsiyetiyle ilgili bir şey söyledi mi.
Gel gel canım gel valla yakın olsak ne iyi olurdu..oh ne güzl anane olması yakında sana yardımcı oluyor en azından..tabi sende yoruluyorsun işte akşama kadar ben en azından evdeyim..oyy oyy geç kahvaltıcılar sizii...
uyudunuzz dimii.. bak kaynanam seviyormuş, dur geliyorum
Oğlum okula öğlen gidecek, saati gelmek üzere..ama anneanesinde..
iş için yorma kendinii canım yaa.. yemeğin olsun, şöyle evi toparlasan yeter..
bende bu ara geç gidiyorum hep eve, yorgun oluyorumda..yine eşimle akşamları bayağı bişeyler yapıyoruz.. yinede temizlik işim var birazcık
haftasonu yaparım inş..cmt.si pazar .. ewt birşey desen alınır bebiş.. bende yavrucuğum diyorumm,napiim
dr bu muayenede ilk ve 2. gebeliklerdeki cinsiyetimizi sordu.. erkek dedim..
ya sanırım bu da erkek bebek, ama 2 hafta sonra teyit ederiz inş dedi..
hayırlısıyla tamamına ersinde , başka ne isterim ki dedim.. Allah'ın gücüne gider..
şu durumumda bi geçse bi rahatlayacağım sorma hiç..senin önerinde aklımda.. çok az sirke yeterli değilmi dediğin şey için.. banyoda yapayım ben onu, burda mümkün olmaz ya hani
sana soracağım bi kaç şey vardı ya dur toparlayacağım :)
bu sefer korkuyorum ilkinde normal istiyodum ama çocuk tersti suyum azalmıştı beklemedik aldırmak zorunda kaldık ama bu sefer normal doğumu zaten tercih etmezdim o zamanki cesaretim yok
slm kizlar uzun suredir giremiyorum
dun girdim bi baktim bi arkadasimiz afini suan hatirlamiyorum bebeginin kalp atislari yokmus gecmis olsun diliyorum allahim sabir versin..
bu gun mubarek bi gun ranbim dualarinizi kabul eylesin bebislerimizi sag salim kucagimiza versin sayfalarda cok hizli ilerlemis gecmisi okuyamadim herkes iyidir insallah benim de bebegim iyi 14 haftada dikis atilacak bana banada dualarinizda yer verirseniz sevinirim..
evet canım bende sezeryandan memnundum bu yüzden bendede cesaret yok ama bu aralar epidural sezeryanı düşünüyorum daha cabuk ayaklanıyormuşsun ilk çıktığındada daha az acı hisediyormuşsun genel anestesi olmadığı içnde bebeği hemen emzirebiliyormuşsun bilimiyorum doktora danışıcam:44:bu sefer korkuyorum ilkinde normal istiyodum ama çocuk tersti suyum azalmıştı beklemedik aldırmak zorunda kaldık ama bu sefer normal doğumu zaten tercih etmezdim o zamanki cesaretim yok
herkese merhaba arkadaşlar ben çok uzgunum 8 haftalık bebeğimin kalp atışı yok dedi yolk kesesi oluşmuş ama bebek yok dedi dunyam yıkıldı cuamay tekrar gel kurtaj ıcın konuşalım dedi hemen başka dr gıttım oda aynısını dedi ne yapacağımı bılmıyorum beklesem kendi düşsün yoksa aldırssam mı düşük sancısı çok kötu ama suanda sancımda yok yardımmmm lutfenn bukonuda bılgı sahıbı olanlar yazssın lutfen
Gel gel canım gel valla yakın olsak ne iyi olurdu..oh ne güzl anane olması yakında sana yardımcı oluyor en azından..tabi sende yoruluyorsun işte akşama kadar ben en azından evdeyim..
aa bi erkek daha geliyor desene hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda:)askerleri çoğaltıyosun yani:))
Canım wc de kullanıyorum ben yarım litre suya bir çorba kaşığı olacak şekilde ayarlıyorum..inan bayağa faydası oluyor..onunla silindikten sonra kurulanıyorum güzelce ..iç çamaşırın hiç ıslak kalmasın günde 2-3 kez değiştirdiğim oluyor geçti şükür..iç çamaşırlarımıda ütüledim tabi bu arada..ıkı takiple bişeyin kalmaz inş. canım
evet canım bende sezeryandan memnundum bu yüzden bendede cesaret yok ama bu aralar epidural sezeryanı düşünüyorum daha cabuk ayaklanıyormuşsun ilk çıktığındada daha az acı hisediyormuşsun genel anestesi olmadığı içnde bebeği hemen emzirebiliyormuşsun bilimiyorum doktora danışıcam:44:
bende spinal sezeryan olmuştum..çok çok rahattı
aynı bahsettiğin gibi..bu saatten sonra normal yaptıracaklarını sanmıyorum zaten sezeryandan dolayı, hayırlısıyla zamanı geldiğinde bunda da spinal istiyorum..
ilkinde genel olduysan, bu sefer o ana tanıklık et uyanık ol cnm
bilmiyorum canım eşim de zararlı olur diyo senin doğumdan sonra bi yan etki falan oldumu? baş ağrısı falan oluyormuş bide felç falan diyorlar eşim olmaz diyor ama eşime diyorum sende girersin doğumabende spinal sezeryan olmuştum..çok çok rahattı
aynı bahsettiğin gibi..bu saatten sonra normal yaptıracaklarını sanmıyorum zaten sezeryandan dolayı, hayırlısıyla zamanı geldiğinde bunda da spinal istiyorum..
ilkinde genel olduysan, bu sefer o ana tanıklık et uyanık ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?