2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
karakose çok üzüldüm yaa. Çok ender rastlanan bir durum değil aslında. Etrafımda kaç kişinin başına geldi. Hatta ilk gittiğim doktor bile bundan bahsedip kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme bebek oluşmayabilir demişti. Ve korktuğum da bir olaydır aslında kimsenin başına gelsin istemem. Ama kısmet tabii kendi seçimimizle olan birşey değil. Bi arkadaşım kürtajdan çok korktu ve kendi düşürdü. Sorun olmadı. Bi arkadaşım da adet kanaması gibi düşürdü öyle aman aman bi ağrısı olmadı. Kuzenim kürtajla aldırdı onda da sorun yok. Seninki ölü bebek olmadığı için zehirleme riski de yoktur sanırım. Kalbi durmuş bebek daha kötü be canım sanki. Allah beterinden korusun. Doktoruna güveniyorsan bence kürtajla temizlet kurtul. Psikolojin daha erken düzelir. Bekleme süreci hem bedenin için hem psikolojin için iyi olmayacaktır. Hayırlısı olsun be canım.

benim son adet 29 ağustos o güne göre 11+1 hesapladım gerçi ileri yada geri kayabiliyor herhalde.. doktora gittiğimde bana sadece haftasını söledi hafta artı gün şeklinde sölemedi :44:bi sorayım bari yarın

kendini iyi hissettiğin bigün yaparsın hepsini yada bi günlüğüne kadın al cnm beraber hepsini halledersiniz sıkma canını boşver bebişle sen iyi olun gerisi olur gider

ayy inşallah öle bişey yoktur canım hiç bilmiyorum olabilirmi olsada düşünmüyorum zaten çevremdede genelde 2.ciyi yapanlar ilk sezeryansa yine sezeryanla doğum yaptılar

sen korkuyormusun normalden ben belki istersin diye söledim bi arkadaşım ilk doğumunu mecburen sezeryan yapmıştı oğlu 4 yaşında bi daha hamile kalırsam normal doğurmak istiyorum dedi de ondan merak ettim

Son düzenleme:

3.oğlunmu geliyo canım maşallah Allah bağışlasın bide eşin 4 erkekle uğraşmakta zordur:) benimde ilki erkek bunu kız istiyorum çok ama Allah hayırlı evlat versin napalım

Bugün bizim de kontrolümüz var 11+1 iz. Cinsiyetiyle ilgili bir şey söyledi mi.

sana katılıyorum arkadaşım beklemek çok zor olur.. çoook geçmiş olsun karakose Allah'ım kucağını boş bırakmasın hemen versin bi bebek inşallah sana dualarımız seninle..

bu sefer korkuyorum ilkinde normal istiyodum ama çocuk tersti suyum azalmıştı beklemedik aldırmak zorunda kaldık ama bu sefer normal doğumu zaten tercih etmezdim o zamanki cesaretim yok

Gel gel canım gel valla yakın olsak ne iyi olurdu..oh ne güzl anane olması yakında sana yardımcı oluyor en azından..tabi sende yoruluyorsun işte akşama kadar ben en azından evdeyim..
aa bi erkek daha geliyor desene hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda:)askerleri çoğaltıyosun yani:))
Canım wc de kullanıyorum ben yarım litre suya bir çorba kaşığı olacak şekilde ayarlıyorum..inan bayağa faydası oluyor..onunla silindikten sonra kurulanıyorum güzelce ..iç çamaşırın hiç ıslak kalmasın günde 2-3 kez değiştirdiğim oluyor geçti şükür..iç çamaşırlarımıda ütüledim tabi bu arada..ıkı takiple bişeyin kalmaz inş. canım

bu sefer korkuyorum ilkinde normal istiyodum ama çocuk tersti suyum azalmıştı beklemedik aldırmak zorunda kaldık ama bu sefer normal doğumu zaten tercih etmezdim o zamanki cesaretim yok

anladım cnm Allah sağ salim kucaklarımıza versin de bebişlerimizi nasıl olduğu çok önemli değil

merhabalar.hayırdır arkadasım neden dıkıs atılacak ogrenebılırmıyım.bende rahım anomalısı varda rahım agzı yetmezlgıde olabılıyormus onun ıcın sordum.

evet canım bende sezeryandan memnundum bu yüzden bendede cesaret yok ama bu aralar epidural sezeryanı düşünüyorum daha cabuk ayaklanıyormuşsun ilk çıktığındada daha az acı hisediyormuşsun genel anestesi olmadığı içnde bebeği hemen emzirebiliyormuşsun bilimiyorum doktora danışıcam:44:

CANIM çok gecmis olsun çok üzüldüm
Sakın düşüğü kendin yapmayı bekleme ben 2 kere düşük yaptım
O kadar zor ve ağrıli bir surecki zaten sen bebeği düşürsen bile kalan parçaları temizlemek için kürtaja alıyorlar muhakkak
Bence bekleme git ol da bi an once atlat
İnsallah bi daha yasamazsın

Benim bulantılar yine başladı bu sabah neden acaba :26:
Kusmamak için kendimi zor tutuyorum eski günlerime dönmek istemiyorum
Benim gibi olan var mı kızlar

yakın olsaydım gelirdim bak..aramızda ne yollar, ne dağlar var canımm:)
dediğin gibi çok şükür hem annem hem k.validem yakın..
her ikiside ilgileniyor
ya tembellik yaptım hemen hemen 3 haftadır evdeydim sezen..canım evde olunca iş bitmiyor, çok daha yorucu oluyor..-ben evdeyim- deme yanii :)o daha zorlu..
sadece öğlen uykuları yaptım o güzel oluyor bak
bebişlerimiz için Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
net değil canım..
ben sormadımda zaten,erken dönem ya.. kendisi ihtimal verdi,sonra yine bakarız dedi..
2 hafta sonra yine muayenem var..ilk 4 ay sık sık görüşelim dedi.bana uyar--dedim:)
seninde yakındır sanırım bi sonraki muayene

bu bahsettiğin şekilde deneyeyim, sirkeli suyu.. antibiyotik içiyorum, azaldı sanki..2 gün sonra test yaptıracağım zaten

bende spinal sezeryan olmuştum..çok çok rahattı
aynı bahsettiğin gibi..bu saatten sonra normal yaptıracaklarını sanmıyorum zaten sezeryandan dolayı, hayırlısıyla zamanı geldiğinde bunda da spinal istiyorum..
ilkinde genel olduysan, bu sefer o ana tanıklık et uyanık ol cnm

bu epıdural le spınal arasında ne fark var kı.bu arada bebegı alırken kırt kurt dıye ses oluyormu.bende rahım anomalısı var bebegım normal dogum pozısyonuna gecemeyecegı ıcın sezeryan olacagım hemde bebegımı tehlıkeye atmamıs olacagım en erken ne zman alıyorlar sezeryana.bende epıduralı onerdıler ama korkuyorum onlar orda keserken ben ayık bır sekılde.

öncelikle günaydın anneler.o kadar korktum ki bu gece geçmişe hiç bakmadan direk yazyorum.rüyamda 5-6 aylık hamileydim.ama işin garip yan bebeğimi arasıra dışar çıkarıp sevip karnını doyurup geri koyabiliyordum.çok güzel bir erkek bebekti öpmeyi bile öğrenmiş kime yaklaştırsam hemen öpüveriyordu yanağını.sonra altını değiştirmek için yatak odasına gittim.zıbınını çıkardım ne göreyim bebeğin sol bacağı küçücük kalmış ayak daha oluşmamış yani gelişimi tamamlanmamıştı sonra yengeme neden böyle kalmış çocuğun bacağı büyüdü de artık aldıramam dedim.nasıl olsa daha doğmasına var, ikide bir çıkarma da o da gelişsin dedi.allahım çıldrcaktım uyandım yatakta deli gibi ağladm çok korkuyorum neden böyle bi rüya gördüm ben anlamadım.allahım nolur sağlıklı olsun eli ayağı heryeri düzgün olsun

bilmiyorum canım eşim de zararlı olur diyo senin doğumdan sonra bi yan etki falan oldumu? baş ağrısı falan oluyormuş bide felç falan diyorlar eşim olmaz diyor ama eşime diyorum sende girersin doğumabenden önce onu yatırırlar heralde oğlumun sünnetinde bile bayılıyordu kaçtı duramadı yanında fena oldu maşşalah seninde 3. geliyor küçükmü çcocukların erkek dedi doktorun ne güzel söylemiş hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…