2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oğluşumu okula gönderdim şimdi bide bi türk kahvesi yanındada sigara ne güzel olurdu

ahhhh ah sorma monalisa bende yemeğimi yedim kahvemi içiyorum nasıl güzel giderdi

canım benim yaa çok kuruyosun kafanda kurdukça rüyalarına giriyor.. biraz rahat olmaya çalış

EPDURAL ANESTEZ araştırabilirisn canım

bilgi için teşekkür ederim öğretici oldu. bu hastane ve doktorlar için iyi şeyler duymaya başladım etrafımdan ve buradan yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.

teşekkürler canım. azaldı baya akıntının içinde az bir şey oluyor arada. iş güç yaptığım yok zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri :) yine de olacaksa oluyor işte. napalım tedbir bizden sonucu Allahtan... dediğin gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. inşallah canım bu gebeliğin güzel geçer, sağlıkla ve hayırla alırsın kucağına bebeğini(amin)

ikisindede belden aşağısı uyuşuyor..sadece teknikleri farklı epiduralde kateterden gerektikçe ilaç veriyorlar..
ama spinalde tek seferde ilacı enjekte ediyorlar bitiyor..ve sanırım epiduralde ilaç omurilik sıvısına karışmıyor ama spinalde karışıyor..yani birinde omuriliği saran zarın iç tarafına diğerinde dış tarafına veriyor ilacı
yani teknikleri farklı .. dr'un nasıl yapmak isterse.. sanırım sezeryanda ilacın etkisinin zayıfladığını hiç hissetmesin hasta diye direk spinal yapıyorlar(yaklaşık 5 saat kadar tam uyuşuk kalmıştım)
çünkü normal doğumda daha çok epidural yapıyorlar..çünkü doğuma eşlik etmek adına tam uyuşma olmasın isteniyor

bebeği miadından genelde 10 gün önce alıyorlar sezeryanda
birde ses falan olmuyor.. bende ilk senin gibi düşünmüştüm.. ama koldanda bi iğne yapılmıştı..sakinleştirici gibi birşey olsa gerek..
kuzu kuzu oluyorsun, tatlı bi ağırlık çöküyor ama uyanıksın..hiç aklına ameliyatla ilgili birşey gelmiyor..zaten 5 dk ya kalmadan bebeğini alıyorlar, giydirince daha işlem devam ederken sen bebeğini kokluyorsun, göğsüne yatırıyorlar..bu tatlı bir duygu tabiki yani lafın kısası çok rahat oluyor, düşündüğün gibi olmuyor inan..

aman iyi yapıyorsun o zaman canım
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin..

ins canım endişelerin rüyalarına taşınmış anlaşılan , içini rahat tutmaya çalış , allahın izniyle sağsalim sağlıklı alırsınn kucağına bebeğini, o kadar hassas dönemler yaşıyoruz ki , bilinç altımız bize sürekli oyun oynuyor aynı seyleri bende yaşıyorum maalesef ve bisüre etkisinde kalıyorum

Ya kızlar ben bısı sorcam bız burda yazılanlardan daha mı erken dogum yapcaz

evet

kesinlikle ve doktorlar da onu tavsiye ediyorlar

arkadaslar bu ıkılı test sonuclarını aynı gun mu alıyoruz acaba bılgısı olan varmı bu konuda..

sanırım bekliyoruz hemen sonuç gelmiyo

canım ben de epidural sezeryan olacaktım ama bi panik oldum bi panik oldum ameliyathanede elim ayağım titremeye midem bulanmaya başladı hemen bi iğne yaptılar ben uyumuşum anında bebek ağlamasıyla uyandım giydiriyorlardı karnımda dikiş atıyorlardı ama ben bebeğe bakarken hiç hissetmedim bile zaten çok uzun süre belden aşağım yokmuş gibi hiç bir şey hissetmedim ve korktum bile bi ara

çok konuşuluyo ya bu aralar ondandır bence aklımız hep testlerde bi de bizim kızlar da görürdü bebeği sevip geri karınlarına koyduklarını hatta eşleri bile

Aman gülüm ben her gece neler görüyorum
Anlatsam Kac cilt kitap çıkar gecen aynısını bende gördüm karnımdan çıkartıp seviyordum erkekte
Pipisini bile gördüm hatta beni bide çok korkutuyorlar peşime adam takılıyor
Gel seni kürtaj edeceğim bebeğini alacağım diyo ama ben kaçıyorum vermiyorum bebeği
Kaynanam giriyo rüyalarıma pardon onu görünce kabus oluyo zaten
Korkma bebeklerimiz sağlıklı inşallah

yok canım 2. bebeğimiz olacak inş..ama 3.gebelik
8 ay önce 2. gebelikte de kese açıldığı için sonlandı 19.haftada..
hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağız yavrularaa inşş

benim eşimde , eşinin aynısını demişti..çünkü bahsettiğin gibi öyle bi ihtimal var..
bi uzman ellerde yapılmalı.. yani teknisyene bile yaptıran hastaneler var..
bunu direk anestezi ve reanimasyon uzm .yapmalı..
aslında tüm anestezilerin riski var.. mesela oğlumu sünnet ettirecekken, dr genel anestezi yapmak istedi (6 aylık bebek)
--ama genel anestezinin riski var- uyanamama ihtimali bile var-- dedi..tabi biz ağlamaklı olduk, kalsın-- dedik..
3-4 ay daha beklemiştik, lokal anesteziyle yaptırdık sünnetini..biz ameliyathane önünde bekledik..dediğin gibi ben değil eşim daha duygusala bağlamıştı, eli ayağı dolandı bi tuhaf oldu:))
doğumda da çok sancı çektim ama sezeryan olmak zorunda kaldım bebek ters diye..ve eşime dedim: uyutulmak istemiyorum.. uyanık olmalıyım--diye..o aşamada bişey diyemedi..
çünkü bende uyanamazsam diye takıntı yapmıştım:S hamile psikolojisi işte,napim:)benim oğlumda 6 yaşında bu arada.. seninde büyük sanırım bi kaç yaş,konuşmuşmuyduk sanki:44:
Allahım bağışlasın canım oğluşunu.. Allah esirgesin cümlesinin evladınıı

Son düzenleyen: Moderatör:
ciddi baş ağrısı çekenler olmuştu ama doktor bir liste veriyor başağrısı olmaması için yapılacaklar diye bol su içmek ve nescafe içmek gerekiyordu bir sürü ben o söylenenleri hep yapmıştım baş ağrısı korkusuna şükür bişey olmadı kısmet ya Allah'ın izniyle kimseciklere bişey olmayacak inşaallah

cok tesekkur edrım verdıgın bılgı ıcın.ıcım rahatladı dıyebılırım.

selam annişler! midem fena benim de dün markete gittim ne görsem kuscaktım nerdeyse ..bugüne kadar hiç çıkarmadım ama o da çok fena rahatlıcam gibi geliyo çıkarırsam:26: yiyecek hiçbirşey görmek istemiyorum,3. ayımızın hayırlısıyla bitmesini bekliyorum inşallah düzelir midemiz

normalmiş canım ya..
bende neler görüyorum.. ayy anlatmaya bile dilim varmıyor
Allahım hayır etsin..-- diyelimm
manasız yani, yorumlanmaz bile bizim rüyalar.o kadar abzürd

Bulantılarında devam ediyormuş..mervem çok fena bi durum ama, sık dişini, 14.haftada bıçak gibi kesilir inş..
onlarda bebişlerin cilveleri işte ne yapalımm
benimde bayağı bayağı azaldı çok şükür.. bayramda çok fenaydıı

ne güzel anlatmısın canım dogurasım geldi:)

Benim bulantılar yine başladı bu sabah neden acaba :26:
Kusmamak için kendimi zor tutuyorum eski günlerime dönmek istemiyorum
Benim gibi olan var mı kızlar

ne kadar rahat etmıstınki ben sana göre erkenım ama bır gün gectı dedım ohh ertesi gün basladı..
tek teselllim bebeklerim içerde onun için bulantım var dıyorum ama yorucu bir dönem

amin canım hepimizinkini inşşalah çok üzüldüm canım inaşşalah bidaha göstermez rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder ...bende epidurale ılımlı bakmaya başladım bilemiyorum her ameliyatın bir riski var zaten

Bencede normal CANIM ya bu tür rüyalar
Yok bacım ben hiç şikayetçi değilim ne zorluklara bu bebeğe kavuştum
Rabbim devamını getirsin inş ama eski günlerime döneceğim sandim
6-7 kere kusardim sonra saymayı bırakırdim ondan sonra
O serumlar kurtardı beni kız artık nefes almaya mecalim kalmamıştı
Geçer mı dersin 14. Haftaya :26:
Umutlanayimmi

panik değilseniz en güzeli bnecede o o anı görebılmke tarif edılemez br duygu

Mesaj tekrarı ................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…