2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ya hamilelikte işte abuk sabuk rüyalar görüyoruz.bir de endişeleniyoruz bebişimiz için tabi sağlıklı mı olacak nasıl diye..sen de bilinç altında etkilenmişsin işte...hiç canını sıkma..rüya işte boşver

öncelikle alınganlıkla hiçbir alakası yok onu bi söylemek istedim.ikincisi 100 lerce hamile görmüş bir bilimcinin yazdığı makale de yanılabilir bu iki.üçüncüsü de dikkat ettiysen "ilk üç aylık döneminde pantolonların dar gelmesi bebeğe ve gebeliğe bağlı karın büyümesine değil annenin aldığı kilolara bağlıdır." diye bir cümle var orda, bunu yazan o yüzlerce hamile görmüş bilimci kilo verdiği halde olmamaya başlayan kıyafetlerin de açıklamasını yapmıştır umarım.ayrıca bu mümkün olmayan bşy değil en son gittiğimde doktora sizce bu kadar erken çıkması normal mi ilerleyen aylarda nasıl olacak diye sorduğumda vücut yapımdan dolayı normal olduğunu söyledi.o zaman diplomayı kasaptan falan mı almış olması lazım?bence konu uzamasın çünkü tartışmaya çok açık.gözü kapalı bşylere aaa evet bu böyle dediğimiz sürece gözümüzün önünde olup biteni görmemiz biraz imkansız zaten.arkadaşım özel albümüme bi bakarsan iyi olur senin için yaptım çünkü.
canım benim mümkün değil bazı insanlara anlatamıyosun öyle okumuşlar ya o kesin öyledir.mümkün değil kilodur gazdır diyip sonra da kalkıp alınganlıktan dem vuruyorlar.tıp okumadım ama okuyanlar mümkün olabileceğini söylüyor imkansız bşy değil, hiçbirimizin havalı pompası da yok o kadar şişirsin kendini çok komik bşy ayrıca allahım nerelere geldik ya merak eden varsa ben 2 ay önceki fotomu özelden kendisine gösterivereyim bi analiz yapsın bakalım ne kadarını ben şişirebilirim diye.bak bide sen harekete kadar kendi gözünle görüp bide dokunup hissetmişsin.töbe yarabbim o annenin taşdığı doğa üstü bi canlı da çok hızlı büyüyo ondan mı hareketi şimdiden hissediliyo.o da sen ben gibi bi kadın karnındaki de bildiğin çocuk işte ama yok anlatamazsın bak makalede 20. haftadan önce hissedemezsin diyomuş gazdır o gaz
cnm benim bu konunun alınganlıkla uzaktan yakından ilgisi yok.çıkıntı da sıfır.özel albüm yaptım merak edenler gelip temmuz ve ağustostaki resmime baksınlar artık ne diyim???

CANIM sizi o kadar iyi anlıyorum ki gelip arkadaslar buraya yazıyo bulantilarimiz var diye
Dua ediyorum Allah yardımcınız olsun
Ama doktorum bana sağlıklı gebeliğe işaret dedi hatta süper dedi
Bide bende gen bozukluğu olduğu için hiç itirazım yok
İns bebeklerimiz sagliklidir
Sabredecez Canm

hamiş anneler napıyosunuz?bugün burda hava çook güzeel ve artık miskinlik yapmayıp son son bu güzel havaların tadını çıkarmam lazım diye düşünüyorum..göbüşümüde alıp yanıma dışarı gezmeye çıkıyoruz biz yavrucuğumla :))

CANIM sen burda kimseye Bişey ispatlamak zorunda degilsin
İnanan inansın inanmayan inanmasın dün konuştuk ya hani bu konu hakkında
Sabah kalktığımda bi baktım küçük top gibi karnım çıkmış gaz zannettim ana değil
İcime çekmeye çalıştım yok girmiyo karnım içeri esim isten gelmişti sabah esime gösterdim karnın çıkmış oley die bagiriyo
Ve annem bana küçük kardeşimi 3 aylıkken hareketlerini hissettiğini söyledi
Şimdi geçirmiş gormuş annem mı yalan söylüyor makaleler mı

Son düzenleme:

amin canım ...
benim ilk bebegımde daha cok olmustu saglıklı dogdu.
şimdi iki tane su bıle içemıyorum ıster ıstemez nasıl beslenecekler dıye düşünmekten kendımı alamıyorum

bencede herkesın bunyesı farklıdır doktor sadece tıbbı olarak konusur dunyada kac kısı yasıyor herkesın hamılelıgı farklı vucut yapısı farklı bılımsel seylere sınır oluyorum.ben hamıle kalmaya calısırken hep soruyordum cogu kısı hamıle kaldıgında akıntısı devam etmıs ben her ay tuh akıntım ok hamıle degılım dıyordum.ama hamıle kaldıgımda akıntımın olmadıgını gordum.ben ıkı yıldır hamıle kalmaya calıstım bende gobegım cıksın dıye beklıyorum.hamılleık oncesı gobusum vardı zaten yınede az daha cıktı alt karnım.bı buyusun karnımı gere gere dolasacagım abartmaksa abartırımda.ozlemle bekledım ben bu bebegı her sabahta elımle yokluyorum ne kadar buyuduk buyumedıkmı dıye bır santım sısse yıne farkedıyorum karnımı.herkes kendını bılır bence doktor benı ne bılsın.bu arada albumunu goremedım baktım ama :)

amin canım ...
benim ilk bebegımde daha cok olmustu saglıklı dogdu.
şimdi iki tane su bıle içemıyorum ıster ıstemez nasıl beslenecekler dıye düşünmekten kendımı alamıyorum

CANIM seninkiler ikiz galiba maşallah subhanallah
Benimkilerde ikizdi ama öbür kese gitti maalesef olsun ama
Muhakkak biliyorsundur 12. Haftadan sonra bebeklerimizin
Bizden beslenecegini söyledi doktorum yani şimdilik senin depolarından besleniyor bebek
Üzülme tatlım

Ayrıca bu yazıyı okuyupda onun üzerinden gitmedim bu tip şeylerde bir şey duydum diye ona takılıp kalacak sabit fikirli bir insanda değilim tecrübelere her zaman saygılıyımdır, ama cidden yazdığım şeyin sadece bir kelimesini çekip onun üzerine savaş açıldı gerçekten çok çok ayıp...Çıkıyorum.Umarım herkes iyi bir hamilelik geçirir

heyyy bayanlar biraz sakin olun ya çok saçma bişey için tartışıyosunuz şu anda hamişleri germeyelim lütfen

biliyorum canım ama benım kokrum bitmemesi ılk hamileliğimde dokuz ay yıyemedım ..şimdide aynısı olursa ewet bırde ikiz .. insaallah saglıkla tasırım dogururum
senind ebebegın sana sımsıkı tutunur saglıkla dogar insaallah

anam oku oku yeni bitirdim nasılsınız meleklerim meshelcim takma okonuyu insanlr birbirerine sayguı duymayı bilmiyorlar farklı görüşleri olableceğini düşünmüyorlar tamam o doktor makale yazmış ama bir ilaç hakkında bile doktorların farklı farklı düşünceleri var

[

kızlar hamile hamile birbirinizi germeyyin lütfen konuları tam okumadım ama suan hassasız sinirlenince bebeklerımıze yansır ..
cıkmana gerek yok arkadasım yanlıs anlasılma olabılır kişiler arasında uzatmayalım lütfen

hakıkaten he ne bu bu kadar benım karnısım da kocaman aysenın fatmanın az olabılır
yanı bu cok onemlı degıl saglıklı hamıslık gecırelım yeter
kımse karnı sımdıden sısenlere ınanmak zorunda degıl
benım kocamaaaaaaann karnım var mesela
ama emınım bebekten
olsun be ya kırmayalım bırbızrımızı

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Yakın çevremde o kadar çok özürlü denip normal doğan çocuklara rastladım ki... Bi komşumuza kesin down sendromlu dediler 22li 3'lü testlerde. Ama kız aldırmadı ne yapayım kaderim böyleymiş dedi. Çocuk bi doğdu sapasağlam. Sonra yine bi aşle dostumuzun gelini uzun tedavilerden sonra hamile kaldı tabi bütün testlerini falan eksiksiz yaptırmak istedi ama ona da down sendromlu olacak dediler. O da bunca sene bebeğim olmadı bundan sonra da özürlü olacaksa da kabulum dedi. Şimdi cin gibi bi kızı var. Buna benzer vakaları sıralamaya devam edebilirim.
Olumsuz sonuç çıktığında aldırmayı düşünen arkadaşlar lütfen iyi düşünsünler testlerin ve doktorların yanılma payı var ve özürlü diye sapasağlam bebeklerini öldürebilme ihtimalini umutmasınlar. Aldırmayı düşünmeyen arkadaşlar da yanlış bir tanı sonucu bütün hamileliklerini stres içinde geçirebileceklerini hesaba katsınlar bence. Yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi tercihi tabiki ama özellikle de aldırma ihtimali olan arkadaşlara tanık olduğum olayları anlatmak istedim.

Canım ağrın bacağına vuruyosa bel fıtığın olabilir bence bir doktora danış. Alanında uzman doktorlar röntgen çekmeden de muayene ile anlayabiliyolar. Çünkü fıtık varsa bazı haraketleri yapamıyosun. Belini sıcak tutmaya çalış eğer fıtık varsa yani sinirin omurlarının arasına sıkışmışsa sıcak onun gevşeyip rahatlamasını sağlıyo. Fıtık yanlış bir harakette anında oluşabilecek bir rahatsızlık. İnşallah değildir ama eğer varsa bilinçli davranman gerekir. Bu arada eşine çok çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir.

Çok sevindim canım. Yaşadığın onca kötü tecrübeden sonra haklı olarak stresliydin. İnşallah bu sefer rabbim kucağını dolduracak. Tatilde de iyice rahatlarsınız artık.

benimkide kocaman .. hatta görseniz 6 aylık hamile sanabilirsiniz.. kesin bebektenn =)) bu gidişle 16 aylıkken doğurcam benn ..

bugün işyerinde hiççççççççççççççççççç iş yapmadım
aylk aylak geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…