baktım sımdı sorgulama ekranına hıcbısı cıkmadı canım ya
benbı tanesıne gıtsem olmaz mı herhangıbırıne
sadece kımlıkle gıtmem yeterlı mı canım
benımkı 10 artı 2 ıken cekıldı ama net fotom yenı fotom haftaya carsamba olur ıkılı test ıcın gıdecegım.zaten cınsıyetı soyler o zman 13 falan oluyorum..zaten senın resmı gorunce hemen cantamdan aldım geldım resmı .yıne bakıyorum senınkıne benzıyorhayırlısı sen erkekmı ıstıyordun yoksa kızmı gonlunde olan.
anladım canım coook teşekkür ederim bilgilendırdıgın için çcidden icimi rahatlattın sagolasın ıkı gundur kendın kendımı yedim ben neden yola cıktım dıye..banada progestan verdi ama toplam 3 tane ıcmem ragmen kesılmedı dedgın gıbı ınsllah sonuna kadar hepımızın iyi gecer de saglıklı bı sekılde bebegımızı kucagımıza alırız aminnMerhaba ttmm. Formu uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Kahverengi akıntı benimde olmuştu. İlk olarak işyerimde ayağa kalkıp bir yere giderken sanki idrarımı kaçırmışım gibi sulu bir akıntı oldu. Hemen en yakın hastaneye gittim her şey normal dedi. Sonra 1 hafta devam etti. Pazar günü dayanamayıp acile kontrollerimi yaptırdığım hastaneye gittim (türkiye hastanesi). Alttan muayene etti. Hiç bir problem görünmüyor dedi ve her ihtimale karşı progestan verdiler. Daha sonra rutin kontrol için kendi doktoruma gittim o da hiç bir sorun görünmüyor, sadece hareketlerine çok dikkat et dedi, eşinle bir süre ilişkiye girme dedi, ilacı da bıraktım. Yaklaşık 1 ay boyunca devam etti akıntım. Bazen lekelenme şeklinde bazen su gibi. 1 ay boyuncada eşimle beraber olmadık. Sonra bir anda kendiliğinden kesildi. Allah a şükür bir problemimiz yok. 12. haftamın son günlerini yaşıyorum. Yarın kontrolümüz var. Umarım bilgilendirebilmişimdir. Çok fazla kafana takmaman için yazdım. Sadece doktorun dediği gibi dikkat et.
tokayaycım hemen yazmak istedim bebişene maşallah
Çok ama çok tatlı bir kızın olucak bence nuba göre açıkça belli yesinler onun totosunu
tokoyaycımmm gözün aydın ne kadar büyümüş bebiş maşallah önden bile gidiyomuş
Ben de 2 kilo aldım bende çok sık acıkıyorum yaaa
hakketen pek narin gözüküo miniş
merhaba gebeliğim cok yenı suan içn ne zamn dogum olucak bılemıyrm ama bır sorum olucaktıı korkunç karın agrım var ve ishal oldum korkuyorum normal mı bu ishal cvp larsanız cok sevınırım:18:
hayırlı olsun cnm hoşgeldin karın ağrısı bende oldu ilk 1-2 hafta adet olucakmışım gibi bi ağrı.. ishali bilmiyorum bol su iç 3-4 gün devam ederse de ihmal etme bi görün doktora cnm..
forumdan niye ayrıldın ki:44:
iyi olamsına sevındım bende merakla ıkılı test yaptıracakları merak etmekteydım.az ayrıntılı anlatsana ulatrasonda nelere baktılar.test hemen mı cıktı.ne mutlu sana bu stresten kurtuldun darıı bızım basımıza ınsallah.saglıkla bebısını kucagına al ınsallah.
Ben gönlümden kız geçiyor ama hiç farketmez tabi ilk bebeğim olucak sonuçta ama eşim erkek istiyor hatta bu sabah onla baktık nuba göre oda kıza benzetip kısa süreli bir hayal kırıklığı yaşadı :)) benim kide 10+1 eklediğim foto zaten , senin doktorun neye göre tahmin etti acaba ne güzel tahminde de bulunmuş bizimki hiç birşey söylemedi
Gerçek mi.
Eşim ben hamile olmadan önce hep erkek istiyordu. Dün durup dururken erkek çocuk fikrinden uzaklaştım ben, kızlar çok sevimli gelmeye başladı dedi. Adama malum mu oldu ne.
Seninki de kocaman olmuştur şimdi annesi. Hemen fotoğraf isteriz bizde.
Benim bu kadar yemeye 2 kilo almam mucize. Gerçi yediklerim 3 gündür midemde fazla kalmıyor.Bugün yine tuvalete yetişemedim.
Ben gönlümden kız geçiyor ama hiç farketmez tabi ilk bebeğim olucak sonuçta ama eşim erkek istiyor hatta bu sabah onla baktık nuba göre oda kıza benzetip kısa süreli bir hayal kırıklığı yaşadı :)) benim kide 10+1 eklediğim foto zaten , senin doktorun neye göre tahmin etti acaba ne güzel tahminde de bulunmuş bizimki hiç birşey söylemedi
forumdan niye ayrıldın ki:44:
iyi olamsına sevındım bende merakla ıkılı test yaptıracakları merak etmekteydım.az ayrıntılı anlatsana ulatrasonda nelere baktılar.test hemen mı cıktı.ne mutlu sana bu stresten kurtuldun darıı bızım basımıza ınsallah.saglıkla bebısını kucagına al ınsallah.
maşşallah canım bebişine oda büyücek görceksin kollarını hatta dönerse yüzünü bilesadece kalp atışını görmek için alttan bakmıştı doktorum diğer kontrollerde normal muayne etti bu sefer farklı bir doktora gi dicem bilmiyorum nası olucak en azından bir genellemeyle öğreniyim dedim:)
bizimde boyumuz uzamış koca adam olmuşuz 5.5 cm + bacaklar 2cm 7.5 cm dedi doktorumuz
eşimde uzun olucak bu çocuk belli aynı babası fotokopim şunun kafaya bak diyip durmuştu
oncelıkle hayırlısı tabıkı benım esımın ılk evlılıgınden oglu var.bızımde gonlumuzden gecen kızdı tabıkı.oda erkegı duyunca aynı esın gıbı olmustu.oncelıkle saglıklı ve hayırlı olması tabıkı.kızda bızım oglanda degılmı..doktorum evet ılk mı dedı bende evet dedım.oda hanı ılk erkekler erkek cocugu ıster ya bılemem belkı ondan ole benı sevındırmek ıcın dedı.bende aaa bız kız dusunmustuk deyınce erkege benzıyor dedım erkek demedım dedı.ama o bacak arasına falan baktıgını gordum ultrasonda erkege benzıyor demeden once.ben sormamıstım bıle cunku daha on haftalık bellı olmaz dıye kendı soyledı.bakalım sımdı bellı olur artık ıyıce.allah gonlunuzdekını versın arkadsım saglıkla ınsallah.
aslında dun gttım cok mınık dedı agrılarımda düşük olabılır dedı ıyıce korktum belkıde korkudan agrıdı karnım bılemedım napıcam mıdem de bulntı bu kadr erken bulanır mı mıde:26:
Biz nub teorisine göre tahminde bulunduk göbeğin altındaki çıkıntı poposuna paralel duruyorsa kız ama hafif yukarı doğru bakıyorsa erkek?Bir daha bakar mısın son fotonuza? :)
merhaba gebeliğim cok yenı suan içn ne zamn dogum olucak bılemıyrm ama bır sorum olucaktıı korkunç karın agrım var ve ishal oldum korkuyorum normal mı bu ishal cvp larsanız cok sevınırım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?