2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
baktım sımdı sorgulama ekranına hıcbısı cıkmadı canım ya
benbı tanesıne gıtsem olmaz mı herhangıbırıne

olur bence canım ya ben kaydımı aldırırken eski sağlık ocağına gitmedim direk yeniye gittim aldılar sen bi tanesine karar ver git orda bakarlar zaten..

Ben gönlümden kız geçiyor ama hiç farketmez tabi ilk bebeğim olucak sonuçta ama eşim erkek istiyor hatta bu sabah onla baktık nuba göre oda kıza benzetip kısa süreli bir hayal kırıklığı yaşadı :)) benim kide 10+1 eklediğim foto zaten , senin doktorun neye göre tahmin etti acaba ne güzel tahminde de bulunmuş bizimki hiç birşey söylemedi

Son düzenleme:
anladım canım coook teşekkür ederim bilgilendırdıgın için çcidden icimi rahatlattın sagolasın ıkı gundur kendın kendımı yedim ben neden yola cıktım dıye..banada progestan verdi ama toplam 3 tane ıcmem ragmen kesılmedı dedgın gıbı ınsllah sonuna kadar hepımızın iyi gecer de saglıklı bı sekılde bebegımızı kucagımıza alırız aminn

tokayaycım hemen yazmak istedim bebişene maşallah
Çok ama çok tatlı bir kızın olucak bence nuba göre açıkça belli yesinler onun totosunu

Gerçek mi.
Eşim ben hamile olmadan önce hep erkek istiyordu. Dün durup dururken erkek çocuk fikrinden uzaklaştım ben, kızlar çok sevimli gelmeye başladı dedi. Adama malum mu oldu ne.

tokoyaycımmm gözün aydın ne kadar büyümüş bebiş maşallah önden bile gidiyomuş

Ben de 2 kilo aldım bende çok sık acıkıyorum yaaa
hakketen pek narin gözüküo miniş

Seninki de kocaman olmuştur şimdi annesi. Hemen fotoğraf isteriz bizde.
Benim bu kadar yemeye 2 kilo almam mucize. Gerçi yediklerim 3 gündür midemde fazla kalmıyor. Bugün yine tuvalete yetişemedim.

merhaba gebeliğim cok yenı suan içn ne zamn dogum olucak bılemıyrm ama bır sorum olucaktıı korkunç karın agrım var ve ishal oldum korkuyorum normal mı bu ishal cvp larsanız cok sevınırım:18:

hayırlı olsun cnm hoşgeldin karın ağrısı bende oldu ilk 1-2 hafta adet olucakmışım gibi bi ağrı.. ishali bilmiyorum bol su iç 3-4 gün devam ederse de ihmal etme bi görün doktora cnm..

bu nub teorisi ne derece doğruymuş, bakalım bir iki hafta sonra cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman görürürz gerçek mi, fos mu?

hayırlı olsun cnm hoşgeldin karın ağrısı bende oldu ilk 1-2 hafta adet olucakmışım gibi bi ağrı.. ishali bilmiyorum bol su iç 3-4 gün devam ederse de ihmal etme bi görün doktora cnm..

aslında dun gttım cok mınık dedı agrılarımda düşük olabılır dedı ıyıce korktum belkıde korkudan agrıdı karnım bılemedım napıcam mıdem de bulntı bu kadr erken bulanır mı mıde:26:

hamiş anneler tünaydıın hepinizee :) ya kızlar bişey soracam size,sizler hamile olduğunuzu çevrenizdeki herkese söylediniz mi?bizim hala anne-babalar ve çok yakın arkadaşlar dışında kimse bilmiyor...Allah göstermesin bebişime bişey olur da sonra insanların sorularıyla muhattap olmamak adına ve nazar değmesin diye kimseyle paylaşmak istemedik..ama acaba çok mu abarttık bu süreyi bilemedim..biz bugün itibariyle 11. haftamıza girdiik...aslnda avazım çıktığı kadar bağırıp "ben hamileyim a dostlar" demek istiyorum :)) siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?

forumdan niye ayrıldın ki:44:

aslında burayı çok seviyorum ama işte bebek kayıplarını okudukça morelim bozuluyordu yani formdakileri takip etmek tabikide bilgilendirici ama ne bileyim doğuma 2 gün kala bebeğini kaybetmiş bir arkadaşını anlatmış biri şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum beni kaygılandırdı o yüzden ayrılmak istedim..

ultrasonda biraz daha fazla bakıyor 3-4 defa boyunu ve ense kalınlığını ölçüp ortalamasına bakıyor, burun kemiğine bakıyor sonra işte ultrasonla yerinden oynatıyor tepkilerine bakıyor sonra kan tahlli için yolluyor normalde sonucu almak biraz uzun sürüyor ama benim farklı oldu çünkü ablam hastanede profesör sonucu hemen aldık..çok şükür rabbime herşey normal çıktı..çok mutluyummm..artık bebişim benden beslenecek...

oncelıkle hayırlısı tabıkı benım esımın ılk evlılıgınden oglu var.bızımde gonlumuzden gecen kızdı tabıkı.oda erkegı duyunca aynı esın gıbı olmustu.oncelıkle saglıklı ve hayırlı olması tabıkı.kızda bızım oglanda degılmı..doktorum evet ılk mı dedı bende evet dedım.oda hanı ılk erkekler erkek cocugu ıster ya bılemem belkı ondan ole benı sevındırmek ıcın dedı.bende aaa bız kız dusunmustuk deyınce erkege benzıyor dedım erkek demedım dedı.ama o bacak arasına falan baktıgını gordum ultrasonda erkege benzıyor demeden once.ben sormamıstım bıle cunku daha on haftalık bellı olmaz dıye kendı soyledı.bakalım sımdı bellı olur artık ıyıce.allah gonlunuzdekını versın arkadsım saglıkla ınsallah.

inşallah cnm ya hemennn koyarım fotoyu hele bi göreyim miniğimi

hala devam mı mide bulantısı kıyamam ya.. valla ben 1 kere bile kusmadım midem de bulanmadı full iştah gezdim 2 kilo alıverince panik yaptım dikkat ediyorum biraz bide yürüyüş yapıyorum yoksa alırdım 1-2 kilo daha

oncelıkle hayırlısı tabıkı benım esımın ılk evlılıgınden oglu var.bızımde gonlumuzden gecen kızdı tabıkı.oda erkegı duyunca aynı esın gıbı olmustu.oncelıkle saglıklı ve hayırlı olması tabıkı.kızda bızım oglanda degılmı..doktorum evet ılk mı dedı bende evet dedım.oda hanı ılk erkekler erkek cocugu ıster ya bılemem belkı ondan ole benı sevındırmek ıcın dedı.bende aaa bız kız dusunmustuk deyınce erkege benzıyor dedım erkek demedım dedı.ama o bacak arasına falan baktıgını gordum ultrasonda erkege benzıyor demeden once.ben sormamıstım bıle cunku daha on haftalık bellı olmaz dıye kendı soyledı.bakalım sımdı bellı olur artık ıyıce.allah gonlunuzdekını versın arkadsım saglıkla ınsallah.

forumdan niye ayrıldın ki:44:

aslında burayı çok seviyorum ama işte bebek kayıplarını okudukça morelim bozuluyordu yani formdakileri takip etmek tabikide bilgilendirici ama ne bileyim doğuma 2 gün kala bebeğini kaybetmiş bir arkadaşını anlatmış biri şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum beni kaygılandırdı o yüzden ayrılmak istedim..

ultrasonda biraz daha fazla bakıyor 3-4 defa boyunu ve ense kalınlığını ölçüp ortalamasına bakıyor, burun kemiğine bakıyor, nazal kemiği tespiti yapiyor sonra işte ultrasonla yerinden oynatıyor tepkilerine bakıyor sonra kan tahlli için yolluyor normalde sonucu almak biraz uzun sürüyor ama benim farklı oldu çünkü ablam hastanede profesör sonucu hemen aldık..çok şükür rabbime herşey normal çıktı..çok mutluyummm..artık bebişim benden beslenecek...

İnşallah canım valla ayın 30 unu sabırsızlıkla bekliyorum hamileliğimiz iyice ilerlemeden sabit bir doktor edinmemiz lazım aslında bende kararsızım ne yapsam ne etsem seçenekte var bi kaçtane bilmiyorum artık Oooo Maşallah annesi kocaman olmuş kıyamam ya bana doktor cm ni falan söylemiyor ya ama sanırım henüz daha cm olmadığı içindir Gönül istiyor bir an önce büyüsünler kucağımıza düşsünler Allahım hayali bile muhteşem

Canım benim belli olur olmaz bilgilendir bizi muhakkak merakla bekliyoruz , size de Allah gönlünüzdekini versin sağlıkla huzurla kucağına al inşallah

kanaman falan yok demi yoksa panik yapma ama olursa hemen doktora git..rahat olmaya çalış biraz belki de dediğin gibi korkudan olmuştur.. mide bulantısı konusunda yardımcı olamıycam çünkü benim 1 kere bile bulanmadı :))

Biz nub teorisine göre tahminde bulunduk göbeğin altındaki çıkıntı poposuna paralel duruyorsa kız ama hafif yukarı doğru bakıyorsa erkek?Bir daha bakar mısın son fotonuza? :)

kızlar şu mübarek cuma vakti Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin hayırlı cumalar

merhaba gebeliğim cok yenı suan içn ne zamn dogum olucak bılemıyrm ama bır sorum olucaktıı korkunç karın agrım var ve ishal oldum korkuyorum normal mı bu ishal cvp larsanız cok sevınırım:18:

e canım bı hesaplama yapsana netten son adet tarihine gore
ayrıca bendede olmustu o yasadıkların ve hala v ar endıselenmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…