2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben keseyi gördükten sonra söledim valla herkese tebrik ediyorum çok bile sabretmişsin artık riskli dönemlerimiz bitmek üzere bence söleyebilirsin hatta ne duruyosun hadi hemen söleeeee

ozy benımde mıde bulantım olmadı hıc haftamız ynı galıba hemen hemen senın gonlunden gecen nedır bebısınle ılgılı sende erkek mı hıssedıyorsun.oncelıkle saglıklı olması dılegıyle tabıkı..

canım dr cankaya tıp merkezınde calısıyor
kendı muayeneside var
yerı bılıosundur

valla cnm öncelikle sağlıklı olması dileğiyle eğer bi oğlum bi kızım olucaksa oğlum önce olsun abi olsun istiyorum çünkü benim abim var bi kız çocuğu için inanılmaz büyük bi destek..ama kız çocukları da çok tatlı oluyorrrrr.. yani şu desem yalan olur ikisi de kabulüm

Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446

Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım. Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.

Eller kafada.

Eki Görüntüle 554406

ozgnmn arkadaşım ne kadar büyümüş Maşalllah sizin bebişlere ya bende bi şekil şemalli görebilseydim bebeğimi çok merak ediyoruuuum :18::18: Tokoyaycım dün ara sıra girdim sizin vesikalığı görmek için ama uyumuşum sonra Maşallah canım ya çok güzel gülümsüyor sanki bide çok huzurlu görünüyor Maşallah canımm

hayırlısı olsun arkadasım.sen ıkılı teste ne zman gıdıyorsun.

ben keseyi gördükten sonra söledim valla herkese tebrik ediyorum çok bile sabretmişsin artık riskli dönemlerimiz bitmek üzere bence söleyebilirsin hatta ne duruyosun hadi hemen söleeeee

hahaha :)) zaten zor tutuyorum kendimi sende gaza verdin beni :)) akşam eşim gelsinde akrabalarada söyleyelim o zaman yaa....ne bilim düşük fln olur diye çok korkuyorum...bide benim dün 10. haftamın bitmesi lazımdı..bugün 10+1 olmamız lazım..ama niye hala 10. hafta yazıyor hamilelik takvimimde bi bilginiz var mı ?

ben söylemedim, aileler dışında kmse bilmiyor.
Teyze, kuzen muzen felana söylemedik.
İş yerinde de çok yakın 3 bayan arkadaşımdan başka kimse bilmiyor.
Daha 1 ay felan söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası

Ben dün sabah Anadolu yakasında oturmama rağmen Kağıthane Devlet Hastanesinde Zeki Bey'e gittim(gvn1907'nin tavsiyesiyse)
2'li test için geldiğimi söyledim haftamı sordu ve doktor hemen ultrasona aldı aynı zamanda bir form dolduruyor.
Sigara kullanıyor musun?
Yaşın kaç?
İlk gebelik mi? Düşük vs yaşadın mı?
Son adet tarihin gibi sorulara cevap verdim.
Ultrasonda bebeğin burun ve kemiğine baktı ense kalınlığını ölçtü, ben bebeğe bakmaya çalışınca kıpırdama dedi
Ama sonra bana izletti ve her yerini gösterdi Allahım ne hareketli bir bebek tıpkı ben
11+4 yani 12 haftalığım dedim ama ölçümlerde bebeğim 12+2 yani 13 haftalık çıktı koca kafalı

Doktor ölçümleri forma kaydetti ultrason çıktısıyla birlikte formu bana verip kan vermemi istedi.
Sonucunu da ister bana getir ister kendi doktoruna götür dedi.
1 tüp kan verdim ve sonucu haftaya çıkacak.
Devlet hastanesi olmasına rağmen temiz bir yerdi doktor işini bilen biri gibiydi ben tereddüt yaşamadım. Sadece kalabalık tahmin edersiniz ki.
Ben de 2'li test için araştırma yaptım bazı hastaneler bu testi yapmıyor, yapanlar ileri tarih veriyor haftama uymuyordu ama Kağıthane devletten ertesi güne randevu alabiliyorsunuz.
Benim bütün işlemlerim 1 saat sürmedi sadece aç gelmemi istemişlerdi.

Mrb kızlar bayadır takip edemiyodum maşallah bebekler büyümüş :) bende ailemin yanına geldim istanbula onun için girmeye çok vaktim olmadı. Kızlar istanbula gelmişken burda bi doktora görünmek istiyorum bugün. Anadolu yakasında maltepedeyim iyi bi doktor arıyorum özel olursa bide hemen girebilirsem iyi olur çok vaktim yok varmı önerebileceğiniz bi doktor :/

cinsiyetini doktoru tahmin eden varmı yada sizin hissettikleriniz...nedir kızlarrrr

acaba 2 li testin ücreti ne kadar bilen varmı

gecmıs olsun hayırlı haberler alırsın ınsallh.bende ozel bır hastaneye gıdıyorum.ıkılı test ucretlı ve kendı doktorum yapıyor.oyle devlet hastanesıne gıdıp ıkılı test yaptırmak ıstıyorum denılınce yaptırılıyormu bunu bılmıyordum.herhangı bır kadın dogumcudan mı randevu alıp gıdıyorsun.burun kemıgı ense olcumunu falan su kadar bu kadar dıye soyluyorlarmı.bebısıne saglık dılerım arkadasım.umarım sonuclarında ıyı cıkar gonlumuzu ferah tutalım.sukur sen atlattın hayırlısıyla sonuclarında ıyı cıkar ınsallh.

cok sükür suan daha ıyıyım ılaç yaptı belkıde bulantımda gectı gttı zaten cok erken 4 haftalık faln olur mu kı bulantıı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…