Canım benim belli olur olmaz bilgilendir bizi muhakkak merakla bekliyoruz , size de Allah gönlünüzdekini versin sağlıkla huzurla kucağına al inşallah
hamiş anneler tünaydıın hepinizee :) ya kızlar bişey soracam size,sizler hamile olduğunuzu çevrenizdeki herkese söylediniz mi?bizim hala anne-babalar ve çok yakın arkadaşlar dışında kimse bilmiyor...Allah göstermesin bebişime bişey olur da sonra insanların sorularıyla muhattap olmamak adına venazar değmesin diye kimseyle paylaşmak istemedik..ama acaba çok mu abarttık bu süreyi bilemedim..biz bugün itibariyle 11. haftamıza girdiik...aslnda avazım çıktığı kadar bağırıp "ben hamileyim a dostlar" demek istiyorum :)) siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
kanaman falan yok demi yoksa panik yapma ama olursa hemen doktora git..rahat olmaya çalış biraz belki de dediğin gibi korkudan olmuştur.. mide bulantısı konusunda yardımcı olamıycam çünkü benim 1 kere bile bulanmadı :))
senın dedıgın hangısı peki.hangi hastane..ben hakkarıden ankaraya ucakla geldım ankarada 4 gun durup otobusle gctım ızmıre ama yollar cok duzgundu konforlu bı sekılde gelmstım ama hayırlısı yaa üzüldüm inşallah bır an önce gecer bu durum.
ozy benımde mıde bulantım olmadı hıc haftamız ynı galıba hemen hemen senın gonlunden gecen nedır bebısınle ılgılı sende erkek mı hıssedıyorsun.oncelıkle saglıklı olması dılegıyle tabıkı..
Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446
Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım.Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.
Eller kafada.
Eki Görüntüle 554406
valla cnm öncelikle sağlıklı olması dileğiyle eğer bi oğlum bi kızım olucaksa oğlum önce olsun abi olsun istiyorum çünkü benim abim var bi kız çocuğu için inanılmaz büyük bi destek..ama kız çocukları da çok tatlı oluyorrrrr..yani şu desem yalan olur ikisi de kabulüm
hayırlısı olsun arkadasım.sen ıkılı teste ne zman gıdıyorsun.
ben keseyi gördükten sonra söledim valla herkesetebrik ediyorum çok bile sabretmişsin artık riskli dönemlerimiz bitmek üzere bence söleyebilirsin hatta ne duruyosun hadi hemen söleeeee
ben söylemedim, aileler dışında kmse bilmiyor.hamiş anneler tünaydıın hepinizee :) ya kızlar bişey soracam size,sizler hamile olduğunuzu çevrenizdeki herkese söylediniz mi?bizim hala anne-babalar ve çok yakın arkadaşlar dışında kimse bilmiyor...Allah göstermesin bebişime bişey olur da sonra insanların sorularıyla muhattap olmamak adına venazar değmesin diye kimseyle paylaşmak istemedik..ama acaba çok mu abarttık bu süreyi bilemedim..biz bugün itibariyle 11. haftamıza girdiik...aslnda avazım çıktığı kadar bağırıp "ben hamileyim a dostlar" demek istiyorum :)) siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
sağol cnm..bugün kontrolüm var konuşucam bakalım doktorumla ne zman yaptırayım diye..
Ben dün sabah Anadolu yakasında oturmama rağmen Kağıthane Devlet Hastanesinde Zeki Bey'e gittim(gvn1907'nin tavsiyesiyse)
2'li test için geldiğimi söyledim haftamı sordu ve doktor hemen ultrasona aldı aynı zamanda bir form dolduruyor.
Sigara kullanıyor musun?
Yaşın kaç?
İlk gebelik mi? Düşük vs yaşadın mı?
Son adet tarihin gibi sorulara cevap verdim.
Ultrasonda bebeğin burun ve kemiğine baktı ense kalınlığını ölçtü, ben bebeğe bakmaya çalışınca kıpırdama dedi
Ama sonra bana izletti ve her yerini gösterdi Allahım ne hareketli bir bebek tıpkı ben
11+4 yani 12 haftalığım dedim ama ölçümlerde bebeğim 12+2 yani 13 haftalık çıktı koca kafalı
Doktor ölçümleri forma kaydetti ultrason çıktısıyla birlikte formu bana verip kan vermemi istedi.
Sonucunu da ister bana getir ister kendi doktoruna götür dedi.
1 tüp kan verdim ve sonucu haftaya çıkacak.
Devlet hastanesi olmasına rağmen temiz bir yerdi doktor işini bilen biri gibiydi ben tereddüt yaşamadım. Sadece kalabalık tahmin edersiniz ki.
Ben de 2'li test için araştırma yaptım bazı hastaneler bu testi yapmıyor, yapanlar ileri tarih veriyor haftama uymuyordu ama Kağıthane devletten ertesi güne randevu alabiliyorsunuz.
Benim bütün işlemlerim 1 saat sürmedi sadece aç gelmemi istemişlerdi.
Ben dün sabah Anadolu yakasında oturmama rağmen Kağıthane Devlet Hastanesinde Zeki Bey'e gittim(gvn1907'nin tavsiyesiyse)
2'li test için geldiğimi söyledim haftamı sordu ve doktor hemen ultrasona aldı aynı zamanda bir form dolduruyor.
Sigara kullanıyor musun?
Yaşın kaç?
İlk gebelik mi? Düşük vs yaşadın mı?
Son adet tarihin gibi sorulara cevap verdim.
Ultrasonda bebeğin burun ve kemiğine baktı ense kalınlığını ölçtü, ben bebeğe bakmaya çalışınca kıpırdama dedi
Ama sonra bana izletti ve her yerini gösterdi Allahım ne hareketli bir bebek tıpkı ben
11+4 yani 12 haftalığım dedim ama ölçümlerde bebeğim 12+2 yani 13 haftalık çıktı koca kafalı
Doktor ölçümleri forma kaydetti ultrason çıktısıyla birlikte formu bana verip kan vermemi istedi.
Sonucunu da ister bana getir ister kendi doktoruna götür dedi.
1 tüp kan verdim ve sonucu haftaya çıkacak.
Devlet hastanesi olmasına rağmen temiz bir yerdi doktor işini bilen biri gibiydi ben tereddüt yaşamadım. Sadece kalabalık tahmin edersiniz ki.
Ben de 2'li test için araştırma yaptım bazı hastaneler bu testi yapmıyor, yapanlar ileri tarih veriyor haftama uymuyordu ama Kağıthane devletten ertesi güne randevu alabiliyorsunuz.
Benim bütün işlemlerim 1 saat sürmedi sadece aç gelmemi istemişlerdi.
acaba 2 li testin ücreti ne kadar bilen varmı
Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım.Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.
Eller kafada.
Eki Görüntüle 554406
kanaman falan yok demi yoksa panik yapma ama olursa hemen doktora git..rahat olmaya çalış biraz belki de dediğin gibi korkudan olmuştur.. mide bulantısı konusunda yardımcı olamıycam çünkü benim 1 kere bile bulanmadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?