2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

merhaba; 2 güne kadar bizde çok fazla kimseye söylememiştik , ama artık dayanamadık , herkese söylemek istiyor insan , söyledim rahatladım hatta niye bu kadar bekledin diyenler bile oldu paylaşmak insanı mutlu ediyor

yaa bzimde aileler söylemeyelim,nazar olur şu olur bu olur dediler..bizde söylemedik,şimdide sanki gizli bişeymiş gibi saklıyoruz..sakladıkçada canım sıkılıyor..sanki yasak ilişki çocuğu oldu da herkesten gizliyoz yavrucuğumu wallaa bizde bi kaç güne söyleriz yakınlarımıza heralde..gerçi facete fln cinsiyeti belli olmadan paylaşmam heralde

kızlar diş problemi yaşayan var mı? ya benim özellikle yemek yedikten sonra bütün dişlerim ağrıyo.. doktora gittim diş etleri hassaslaşıyomuş hamileyken ondan olur bol bol fırçala diş ipiyle temizle dişini dedi..temizliyorum sürekli ama banamısın demiyo bütün dişlerim zonkluo şu anda

Benim komik bir şekilde hamile kalmadan eşim müdürümle konuşurken müdürüm hamile olduğumu anlamış. Sonra eşi geldi beni tebrik etti dedim ben hamile değilim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendik. Ondan sonra bide rahatsızlığımdan 1 ay sağlık kurulu raporu alınca duymayan kalmadı Ama insan kötü bişey aklına getirmek istemiyor herkes duysun mutlu olsun istiyor. Tek söylemeye çekindiği çocuk isteyen arkadaşlarımdı onlarda zaman içinde öğrendiler. Gerçekten paylaşmak insanı mutlu ediyor

kızlar selam,

dün doktor kontrolünü beklerken 19 haftalık hamile bir kadınla tanıştım. 46 kiloyla hamile kalıp 8 kilo almış şimdiye kadar. kendimi durduramıyorum diyordu, şu an bile gözümün önünden mandalinalar geçiyor deyince beni bi gülme aldı nasıl iştahlı anlatıyodu görmeliydiniz.

kendimi gözlemliyorum henüz erken diyorum ama önceden yemek yediğimde 3-4 saat acıkmazdım şimdi maksimum 2 saat sonra gurul gurul sesler geliyo karnımdan. akşam eşimi zor bekliyorum yemek yemek için. Allahtan gece kalkıp yeme olayı yok henüz, olmamasını da umuyorum yeterince kilolu hamile kaldım çünkü

Kalp atışlarını duyana kadar kimseye bişey söylemedik. İlk çocuğumuzdaki ilk gittiğimiz doktor öyle demişti. Şimdi de kalp atışlarını duyunca ailelere söyledik ancak anne baba teyze ve halaya. Benim arkadaşlarım bilmiyorlar. Okulda da kimse bilmiyor zira arkadaşların hepsi erkek bilseler de bişey değişmeyecek bari karnım büyüyünce öğrensinler. Ha gerekirse söylerim. Komşular da bilmiyor. Hatta amcamla aynı apartmandayız haberleri yok henüz. Az daha büyüsün hele.

Benimde zonkluyor özellikle gece yattığımda dişlerim dökülücek gibi..Yada kaşıntı gibi bir değişik...

aaa dün gece bi acıktım bi acıktım nerdeyse kalkıp yiyip yatacaktım normal miymiş bu

O biri bendim. Burda herkes yazıyor sıkıntısını derdini tasasını. Sizi forumdan uzaklaştıracak kadar kötü bir şey ise yaptığım bundan sonra sadece olumlu şeyleri paylaşayım ve paylaşsın diğer arkadaşlar.

Bebeğini kaybeden bir sürü arkadaş yazdı buraya. Hepimiz destek olmaya çalıştık elimizden geldiğince. Allah korusun sende bende diğerleri de zor bir durum yaşadıklarında gelip buraya yazacağız destek isteyeceğiz.

Hayatta bunların hepsi oluyor. İhtimalleri birileri gözümüze sokmasa dahi biliyoruz zaten.

Rabbim yaşatmasın inşallah ama Allah korusun bir sorun yaşasanız gelip yazmayacak mısınız acaba?

Diş problemi yaşıyorum bende..Gece uykumdan uyandırıyor sızlaması.Sanki dişlerim dökülücekmiş gibi..

20 lik dişlerimden biri çürümüştü. Tam doktora gitme kararı almıştım ki hamile olduğumu öğrendim. O canıma okuyor arada bir.
Sanırım önümüzdeki hafta artık gidebiliriz dişçiye canım.

Hamilelikte dişle ilgili sıkıntı çok olurmuş.

Mide bulantılarım bitmiyor..Kilo kaybediyorum..3 aylık oldum diyorum hiç kimse inanmıyor..Sinirlerim bozuldu çünkü hiçbirşey yiyemiyorum..Geçen haftadan beri mide bulantılarım tavan yaptı..Artık çıkarmaya da başladım..NE zaman geçicek??

ben testi yapar yapmaz smyledim son adet tarihimle aynı günü bekledim hep öne kayardı anneme babama sonra eşim söyledi alesine kaynanam beni kısı zannediyorduda o yüzden hemen söyledik

Doktorum dün 2 hafta sonra tamamen bitecek dedi. İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…