cinsiyetini doktoru tahmin eden varmı yada sizin hissettikleriniz...nedir kızlarrrr
hamiş anneler tünaydıın hepinizee :) ya kızlar bişey soracam size,sizler hamile olduğunuzu çevrenizdeki herkese söylediniz mi?bizim hala anne-babalar ve çok yakın arkadaşlar dışında kimse bilmiyor...Allah göstermesin bebişime bişey olur da sonra insanların sorularıyla muhattap olmamak adına venazar değmesin diye kimseyle paylaşmak istemedik..ama acaba çok mu abarttık bu süreyi bilemedim..biz bugün itibariyle 11. haftamıza girdiik...aslnda avazım çıktığı kadar bağırıp "ben hamileyim a dostlar" demek istiyorum :)) siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
merhaba;2 güne kadar bizde çok fazla kimseye söylememiştik , ama artık dayanamadık , herkese söylemek istiyor insan , söyledim rahatladım hatta niye bu kadar bekledin diyenler bile oldu paylaşmak insanı mutlu ediyor
merhaba;2 güne kadar bizde çok fazla kimseye söylememiştik , ama artık dayanamadık , herkese söylemek istiyor insan , söyledim rahatladım hatta niye bu kadar bekledin diyenler bile oldu paylaşmak insanı mutlu ediyor
aslında burayı çok seviyorum ama işte bebek kayıplarını okudukça morelim bozuluyordu yani formdakileri takip etmek tabikide bilgilendirici ama ne bileyim doğuma 2 gün kala bebeğini kaybetmiş bir arkadaşını anlatmış biri şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum beni kaygılandırdı o yüzden ayrılmak istedim..
Aslında burası psikolojik bir dayanışma ortamı oluyor. Morali bozulanın moralini düzeltmeye çalışıyoruz, mutlu olanın sevincine seviniyoruz. Hem önümüzü görüyoruz ve korkularımız azalıyor. Bizden bikaç hafta önceki arkadaşlarımızın yaşadıklarından tecrübelenip kendi yaşayacaklarımıza hazırlıklı davranıyoruz ve normal olduğunu bilip panik yapmıyoruz. Kafamızı kurcalayanları burda konuşuyoruz kendimiz gibi olanları görüyoruz. Belki ayda bir doktora gidiyoruz ama burda sürekli herkes doktor tecrübesini paylaşınca Türkiye'nin dört bir yanındaki doktorlardan bilgi almış gibi oluyoruz. Aramızdan biri kötü durumlar yaşayabilir elbet destek olacağız dua edeceğiz. Olumsuzluk gördüğümüz her yerden kaçmaya çalışmak doğru değil bence.
kızlar diş problemi yaşayan var mı? ya benim özellikle yemek yedikten sonra bütün dişlerim ağrıyo.. doktora gittim diş etleri hassaslaşıyomuş hamileyken ondan olur bol bol fırçala diş ipiyle temizle dişini dedi..temizliyorum sürekli ama banamısın demiyo bütün dişlerim zonkluo şu anda
aslında burayı çok seviyorum ama işte bebek kayıplarını okudukça morelim bozuluyordu yani formdakileri takip etmek tabikide bilgilendirici ama ne bileyim doğuma 2 gün kala bebeğini kaybetmiş bir arkadaşını anlatmış biri şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum beni kaygılandırdı o yüzden ayrılmak istedim..
Aslında burası psikolojik bir dayanışma ortamı oluyor. Morali bozulanın moralini düzeltmeye çalışıyoruz, mutlu olanın sevincine seviniyoruz. Hem önümüzü görüyoruz ve korkularımız azalıyor. Bizden bikaç hafta önceki arkadaşlarımızın yaşadıklarından tecrübelenip kendi yaşayacaklarımıza hazırlıklı davranıyoruz ve normal olduğunu bilip panik yapmıyoruz. Kafamızı kurcalayanları burda konuşuyoruz kendimiz gibi olanları görüyoruz. Belki ayda bir doktora gidiyoruz ama burda sürekli herkes doktor tecrübesini paylaşınca Türkiye'nin dört bir yanındaki doktorlardan bilgi almış gibi oluyoruz. Aramızdan biri kötü durumlar yaşayabilir elbet destek olacağız dua edeceğiz. Olumsuzluk gördüğümüz her yerden kaçmaya çalışmak doğru değil bence.
Çok haklısın çok güzel bir konuya değinmişsin. Gerçek hayatta da sürekli olumlu şeylerle karşılaşmıyoruz sonuçta. Bende bebek kayıplarını okuduğumda çok üzülüyorum ama sadece o zorluğu yaşayan arkadaşlarımıza yorum yazamıyorum elim gitmiyor ama dua ediyorum Allahım onlara sabır versin birdaha yaşatmasın aynı acıyı diye sanal alemde sanal arkadaşlıklarımız var ama dualarımız dileklerimiz paylaştıklarımız bunların hepsi birer gerçek
kızlar selam,
dün doktor kontrolünü beklerken 19 haftalık hamile bir kadınla tanıştım. 46 kiloyla hamile kalıp 8 kilo almış şimdiye kadar. kendimi durduramıyorum diyordu, şu an bile gözümün önünden mandalinalar geçiyor deyince beni bi gülme aldınasıl iştahlı anlatıyodu görmeliydiniz.
kendimi gözlemliyorum henüz erken diyorum ama önceden yemek yediğimde 3-4 saat acıkmazdım şimdi maksimum 2 saat sonra gurul gurul sesler geliyo karnımdan. akşam eşimi zor bekliyorum yemek yemek için. Allahtan gece kalkıp yeme olayı yok henüz, olmamasını da umuyorum yeterince kilolu hamile kaldım çünkü
kızlar diş problemi yaşayan var mı? ya benim özellikle yemek yedikten sonra bütün dişlerim ağrıyo.. doktora gittim diş etleri hassaslaşıyomuş hamileyken ondan olur bol bol fırçala diş ipiyle temizle dişini dedi..temizliyorum sürekli ama banamısın demiyo bütün dişlerim zonkluo şu anda
Kalp atışlarını duyana kadar kimseye bişey söylemedik. İlk çocuğumuzdaki ilk gittiğimiz doktor öyle demişti. Şimdi de kalp atışlarını duyunca ailelere söyledik ancak anne baba teyze ve halaya. Benim arkadaşlarım bilmiyorlar. Okulda da kimse bilmiyor zira arkadaşların hepsi erkek bilseler de bişey değişmeyecek bari karnım büyüyünce öğrensinler. Ha gerekirse söylerim. Komşular da bilmiyor. Hatta amcamla aynı apartmandayız haberleri yok henüz. Az daha büyüsün hele.
Mide bulantılarım bitmiyor..Kilo kaybediyorum..3 aylık oldum diyorum hiç kimse inanmıyor..Sinirlerim bozuldu çünkü hiçbirşey yiyemiyorum..Geçen haftadan beri mide bulantılarım tavan yaptı..Artık çıkarmaya da başladım..NE zaman geçicek??
aaa dün gece bi acıktım bi acıktım nerdeyse kalkıp yiyip yatacaktım normal miymiş bu
Doktorum dün 2 hafta sonra tamamen bitecek dedi. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?