2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benimde zonkluyor özellikle gece yattığımda dişlerim dökülücek gibi..Yada kaşıntı gibi bir değişik...

Diş problemi yaşıyorum bende..Gece uykumdan uyandırıyor sızlaması.Sanki dişlerim dökülücekmiş gibi..

valla şu an utanmasam oturup ağlıycam çok fena zonkluo yaaa ağrı kesici de içilmio parol içsen hiç bi işe yaramıyo

kızlargeçmişi okuyamıyorum yine bulantılar feci..ikili test için kan verdim. Ultrasona girdim. Bebiş 5 günde 6 günlük büyümüş, boyu 3,5cm(baştan popoya) olmuş Benim geç yumurtlamadan olan arayı kapatmış evladım Kan bir tüp veriliyor. Kan sonuçları 1-2 güne gelecekmiş ama tek başına onlarla gerekli yorum yapılması pek mümkün değilmiş doktorun dediğine göre, 13.haftada ense, burun kemiği vs. ölçümleri yapılacak ve hepsi birlikte yorumlanacakmış. İkili testin özellikle önerilmesinin nedeni, 3lü ve 4lü ye göre daha kesin sonuç vermesi, hata payının daha az olması. Şimdi iki hafta bebişimi görmek ve ölçümler için bekleyeceğim

Merhaba canım sanada hayırlı cumalar

angel hiç keyfim yok arkadaşım
dün gece 3te bi sancıyla uyandım
doğruldum dua ettim biraz sürdü ve geçti
sabahta açık pembe çok az akıntı geldi kasıklarım ağrıdı
şimdi iyiyim bir şey yok
ama endişeleniyorum yinede :18:

cnm 8 haftalık nasıl 4 cm oluyo..benimki bile anca 3 cmdir

Doktorunu aradın mı? Progestan alıyor musun?

kanı neden önceden almışlar ki :44: onu da 2 hafta sonra alsaydı daha net bir şekilde yorumlamaz mıydı ki doktorun acaba?
her doktor farklı gerçekten..
maşallah miniğine, büyümüş

inşallah herşey yolundadır ya :26: doktorunu aramalısın bence de..

cnm genelde banada oluyor
sık sohbet ettiğim arkadaşımlarım cvp veriyor
diğerleri slm almıyorlar,
başta üzülüyordum ama alıştım şimdi

olurmu öle şey arkadaşlar valla ben insan seçmiyorum kim denk gelirse muhabbet ediyorum hormonlarınızın esiri olup alıngan olmayın fıstıklar

cnm genelde banada oluyor
sık sohbet ettiğim arkadaşımlarım cvp veriyor
diğerleri slm almıyorlar,
başta üzülüyordum ama alıştım şimdi

hayırlı cumlar diledim ona bile cevap veren yok herkese yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor arkadaşım bende bundan onra okuyca vajisnismus topiği böyl değild

canım doktoruna bildirdin mi?? pazar günü bende yaşadım acile falan gittim panik halde. kendi doktorum ertesi gün görebildi beni ve aynen şöyle söyledi bunlar olabilir panik yapma ama bana da bildirmeyi ihmal etme.. bence doktorunu durum hakkında bilgilendir. ben iğne kullanıyorum progestan bi daha olmadı. sende endişelenme bence plesantanın rahim ağzına yakın olmasından dolayı böyle kanamalar olabiliomuş. allah sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..

hayırlı cumlar diledim ona bile cevap veren yok herkese yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor arkadaşım bende bundan onra okuyca vajisnismus topiği böyl değild

Alınganlık yapmayın valla hepinizi na na yaparım.

Herkes birbirine yazıyor burda. Bizim topikte gruplaşma yok çok şükür. Herkesin arada kaynayan yazıları oluyor kızlar yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…