2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayırlı cumlar diledim ona bile cevap veren yok herkese yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor arkadaşım bende bundan onra okuyca vajisnismus topiği böyl değild

Hayırlı cumalar canım..Hamilelikteki bu alınganlıkları seviyorum ben..Hatta kimse beni sevmiyo mu diye ağlamaya başladığım zaman bile oluyor benim..

hayırlı cumlar diledim ona bile cevap veren yok herkese yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor arkadaşım bende bundan onra okuyca vajisnismus topiği böyl değild

canım o kadar kalabalığız ki bırak herkesin msjına cevap vermeyi bütün msjlar okunamıyor bile alınganlık yokkkkkyoksaaaa döverim seni

Kuzucum canım geçmiş olsun çok Bak biçok arkadaşımız yaşıyo ama sorun olmadı çok şükür sende bir doktora gitseydin canım benim ilaç verirdi hiç değilse :26:

esra_ogt sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki, arada kaynayan yazılar oluyor.. bende de oldu kaç kere cnm..
ama üstünden o kadar yazı geçmişken, yazdığım arkadaşın msjımı yine arada görebilmiş olması büyük meziyet ..
ben şaşı olacağım diye korkuyorum wallahi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben testi yapar yapmaz smyledim son adet tarihimle aynı günü bekledim hep öne kayardı anneme babama sonra eşim söyledi alesine kaynanam beni kısı zannediyorduda o yüzden hemen söyledik

Ya sorma canım benim kayınvalidemde dua edin gelininde çocuğu olsun diyordu herkese sanki benim çocuğum olmuyormuş gibiD Ben düşünmüyoruz dedikçe inanmıyordu herhalde

ben testi yapar yapmaz smyledim son adet tarihimle aynı günü bekledim hep öne kayardı anneme babama sonra eşim söyledi alesine kaynanam beni kısı zannediyorduda o yüzden hemen söyledik

Ya sorma canım benim kayınvalidemde dua edin gelininde çocuğu olsun diyordu herkese sanki benim çocuğum olmuyormuş gibiD Ben düşünmüyoruz dedikçe inanmıyordu herhalde

Bizim fotoğrafımıza da bir el atsan ya.

Kızçe dimi bak kızçe. Çok yoğun hissediyorum.

canım seinkine baktım da foto dik çıkmış..bi de tam nub çizgisi çıkmamaış gibi ..eger o gördügüm nubsa kız..ama emin olamadım..yoksa yorum yapacaktım

Son düzenleme:
kızlar yaa..ben doktorun verdiği decaviti içmiyorum son içtiğimde kusmuştum..klasik koşullanma oldu bende..gördümmü bile kusasım geliyoo.napcam yaaaaaaaaaa

heheheh sizi alıngan hamişler siziiiiiiii Valla ben özene bözene uzun uzun bişeyler yazıyorum bakıyorum kimsecikler cvp vermiyo diyorum görmedi bu kızçeler diyorum kaçıyorum İlkseeeevv kuzuuuuum doktora git önlemini al sen canım benim

nurcom o ne öyle ya.. dediğin gibi sen düşünmediğini söyledikçe, senin blöf yaptığını sanmış hanımm
şimdide demesin, ''hep bizim dualarımız sayesinde oldu'' diyee

kızlar yaa..ben doktorun verdiği decaviti içmiyorum son içtiğimde kusmuştum..klasik koşullanma oldu bende..gördümmü bile kusasım geliyoo.napcam yaaaaaaaaaa

Bu decavit vitamin hapıydı dimi o zaman başka marka nın kini iste doktorunda onu kullan cicişş ya o koşullanma zaten beni delirtecek oturma odamda köşe koltuğum var eşim onu sigara içirdiğim zamanlar arkadaşlarıyla yanık yaptı o zamandan beri soğumuştum zaten şimdi koltuğa baktıkça midem bulanıyo öğürüyorum ne saçma yaaaa

aynen benimkide öyle canım bana diyorki bayramda kızım mucizemize iyi bak bende dedimki ben biliyorum kimin ne düşündüğünü Rabbim o kadar büyükki hapı bırakır bırakmaz hamil kaldım Allah'ın sopası yok ddim kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…