- 8 Ekim 2012
- 242
- 0
- 46
Oh sonunda okumalar bitti :
Of ben de çok sıkıntı yapıyorum galiba kendime.. Esim deli gibi erkek cocuk istiyor..yaptıgım sıkıntıdan mı bilemiyorum dün gece kız gördüm rüyamda o kadar tatlıyı ki gözler açık mavi teni bembeyaz tombis bise ağzında emzik pembe giymişti..ALlah im yerim onu ben.ama ona rağmen rüyamda bile esimi dusunup adam akıllı sevinemiyorum. Erkek hissetmistim ben falan diyorum.kalkınca söyledim hemen kız galiba bizimki diye alışsın en azından kız olma ihtimaline de
Bnm 20lik dişlerim çıkıyordu biraz da sorunluydu,alınacaktı..hamile kalınca kaldı öyle. Kalmadan önce çok fena ağrıyordu ama hamdolsun öyle kötü ağrımadı hamilelikte..ama sonrasında yine sorun çıkarabilir bakalım napcam o zaman
Bana da öyle geliyordu bı ara ama ben kendi acımdan baktığımda okuyorum okuyorum o an hangi ruh halindeysem hangisiyle alakalı sorun yaşıyorsam ona cevap veriyorum canım..bazılarını da okurken beğeniyorum sadece çünkü yazacak bir şeyim olmuyor..biraz d hamileliğin etkisi sanırım bu alınganlik,çoğumuzda oluyor..
Ben de bekliyorum bekliyorum geçmiyor günler 2 Aralık'ta gideceğim ben de ins.ya kızlar ya benim takvimib burda bir hafta ilerde gözüküyro sizinkide orda mı birde doktorum son kontrolümden bir ay sona çağırdı iki hafta kaldı çok merak ediyorum ya çok uzun
Bnm doktorum çok mü rahat yaa 12 saate kadar yolculuk yapabilirsin demişti yakın zamanda..benimki 1-1.5 saatlik bi yolculuktu ama bisey olmadı çok şükürankaraya kadar ucakla geldım yaptıgım yolculuk bı saatti.ama olcak olunca oluyo malesef..ama cok şükür kötü olsan zaten yat hıc kalkma derdım masallah iisin sadce dıkkat et progestan kuklan dedi.sımdı kullanıorum ama ankaradakı gittiğim doktora küfür ediyorum hep.çünkü yola cıkm adan sordum bısey olrumu diye oda bısey olm az dedi dünkü doktorum kızdı normalde bnm hastam yola cıkcaksa ben düşük önleyıcı hap verıom ve ertesi günü hapı verıom sana neden vermems dedı yola cıkanların haberı olsun bnm gibi üzülmeyın sonra
Hosgeldin aramıza..iyi yaptın da yazdın bundan sonra da paylaşımlarını minikinin gelişimi hakkında yazacaklarını merakla bekliyoruz..Merhaba ttmm. Formu uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Kahverengi akıntı benimde olmuştu. İlk olarak işyerimde ayağa kalkıp bir yere giderken sanki idrarımı kaçırmışım gibi sulu bir akıntı oldu. Hemen en yakın hastaneye gittim her şey normal dedi. Sonra 1 hafta devam etti. Pazar günü dayanamayıp acile kontrollerimi yaptırdığım hastaneye gittim (türkiye hastanesi). Alttan muayene etti. Hiç bir problem görünmüyor dedi ve her ihtimale karşı progestan verdiler. Daha sonra rutin kontrol için kendi doktoruma gittim o da hiç bir sorun görünmüyor, sadece hareketlerine çok dikkat et dedi, eşinle bir süre ilişkiye girme dedi, ilacı da bıraktım. Yaklaşık 1 ay boyunca devam etti akıntım. Bazen lekelenme şeklinde bazen su gibi. 1 ay boyuncada eşimle beraber olmadık. Sonra bir anda kendiliğinden kesildi. Allah a şükür bir problemimiz yok. 12. haftamın son günlerini yaşıyorum. Yarın kontrolümüz var. Umarım bilgilendirebilmişimdir. Çok fazla kafana takmaman için yazdım. Sadece doktorun dediği gibi dikkat et.
oncelıkle hayırlısı tabıkı benım esımın ılk evlılıgınden oglu var.bızımde gonlumuzden gecen kızdı tabıkı.oda erkegı duyunca aynı esın gıbı olmustu.oncelıkle saglıklı ve hayırlı olması tabıkı.kızda bızım oglanda degılmı..doktorum evet ılk mı dedı bende evet dedım.oda hanı ılk erkekler erkek cocugu ıster ya bılemem belkı ondan ole benı sevındırmek ıcın dedı.bende aaa bız kız dusunmustuk deyınce erkege benzıyor dedım erkek demedım dedı.ama o bacak arasına falan baktıgını gordum ultrasonda erkege benzıyor demeden once.ben sormamıstım bıle cunku daha on haftalık bellı olmaz dıye kendı soyledı.bakalım sımdı bellı olur artık ıyıce.allah gonlunuzdekını versın arkadsım saglıkla ınsallah.
Of ben de çok sıkıntı yapıyorum galiba kendime.. Esim deli gibi erkek cocuk istiyor..yaptıgım sıkıntıdan mı bilemiyorum dün gece kız gördüm rüyamda o kadar tatlıyı ki gözler açık mavi teni bembeyaz tombis bise ağzında emzik pembe giymişti..ALlah im yerim onu ben.ama ona rağmen rüyamda bile esimi dusunup adam akıllı sevinemiyorum. Erkek hissetmistim ben falan diyorum.kalkınca söyledim hemen kız galiba bizimki diye alışsın en azından kız olma ihtimaline de
20 lik dişlerimden biri çürümüştü. Tam doktora gitme kararı almıştım ki hamile olduğumu öğrendim. O canıma okuyor arada bir.
Sanırım önümüzdeki hafta artık gidebiliriz dişçiye canım.
Hamilelikte dişle ilgili sıkıntı çok olurmuş.
Bnm 20lik dişlerim çıkıyordu biraz da sorunluydu,alınacaktı..hamile kalınca kaldı öyle. Kalmadan önce çok fena ağrıyordu ama hamdolsun öyle kötü ağrımadı hamilelikte..ama sonrasında yine sorun çıkarabilir bakalım napcam o zaman
ya kzılar niye kimse benm yazdıklarıma cevap vermiyor
Bana da öyle geliyordu bı ara ama ben kendi acımdan baktığımda okuyorum okuyorum o an hangi ruh halindeysem hangisiyle alakalı sorun yaşıyorsam ona cevap veriyorum canım..bazılarını da okurken beğeniyorum sadece çünkü yazacak bir şeyim olmuyor..biraz d hamileliğin etkisi sanırım bu alınganlik,çoğumuzda oluyor..