Merhaba herkese;
Ben de dün yeni bir doktora gittim.Kadıköy Şifa da bir doktordaydım hastaneden hiç hiçç memnun olmadığım için kendime bal gibi bir doktor buldum.Neyse,bebeğimizi gördük bizde :) tam 8+0 dık bu gün.4 cm olmuş bizimki.Herkese sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dilerim.Burada hepimiz aynı heyecanı paylaşıyruz,dilerim birbirimizle iletişimimz de anneliğe yakışır şekilde olur.Tatlı mutlu paylaşımlar
Söylesen doktoruna canım. Muadili daha küçük bir ilaç vardır belki. Bende elevit içiyorum maşallah kocaman ama yapacak bir şey yok diye zorla zorla gidiyor.
ben çıktım kızlarrrrrr birazdan bebişimi görmeye gidicem:118: kendinize iyi bakınnn
benimkide var ya diyork se iyi kilo aldın ha 47 kiloyum kalçanda genişledi anne gibi dön kendininkinde bak diyecen olmuyor pa r no yak
sen de ona yap az rahatsızlansa kesin bu kanser ona benziyo falan de onla ilgili hikayeler anlat
Ya kızlar karnı cok buyuyen var mı
ben cok zor durumda kaldım bugun ılk defa tayt gıymedım pantolon gıydım
dugmeler acık gezıorm
sımdı gıdıp pantolon alcam
neden bu kadar buyudu acep
ben de elevit içiyorum burnumu gözümü kapatıp kocaman bi su bardağı su ile içinceee farkına bile varmadan gidior, ama yan etkilernde zaten bulantı yapar diyor ben de o yüzden akşam yatmadn 30-45 dk evvel içiyrum
hayırrr adanadayım ve tekim burda galiba sanırsam
Ya kızlar karnı cok buyuyen var mı
ben cok zor durumda kaldım bugun ılk defa tayt gıymedım pantolon gıydım
dugmeler acık gezıorm
sımdı gıdıp pantolon alcam
neden bu kadar buyudu acep
adanayı çok merak ediyorum.Bir türlü gitmek nasip olmadı..
hayırrr adanadayım ve tekim burda galiba sanırsam
ozycim hadi hayırlı haberlerle dön bebişe bizden selam
Esracım valla ben senin yerinde olsa derimBenim ki geçen gün karnımı gördü diyo ki ben kilo verdim sen şişmeye başladın bende dedim ben pırt yaparım iner ama seninki en fazla bu kadar iner dedim ayrıca hiç kilo vermemişsin siyah giymişsin sadece dedim bide kahkaha patlattım hihiih Acımam
Bulbulcüm ya valla çok mantıklı bak bunu denicem kesinlikle ben yine cvbını veriyorum ama bu daha esprili tamam tuttum bunu süpersin
Hully cim benim bi büyüyo bi sönüyo gazdan sanırım ya ama ben almadım henüz pantolon alıcam en kısa zamanda çünkü tayt gitmekten sıkıldım ben hep dar kesim dar paça pantolon giyiyodum ama artık kan dolaşımıma engel olamam o yüzden tayt bağımlısı oldum hayırlısı
Yolu düşünce haber verenler hele ki de özellikle gelenler itinayla gezdirilir
kilo mu aldın acaba canım? Benm de büyüdü biraz ama hala pantolonlarm oluyo
e sımdı pantolonu alcaz ya soradan bıze kucuk mu gelcek o
Bende başlarda sabah içiyordum ama midemi çok fena bulandırıyor diye çok uzun zamandır gece yatmadan alıyorum. İnşallah etkisinden bir şey kaybetmiyordur gece içince. :18:
e sımdı pantolonu alcaz ya soradan bıze kucuk mu gelcek o
eh aldım tabı 5 kılo kadarama gobısle gogusler cok baska bısı yok
yok canım ya burda bi arkadaş yazdı dünmü geçen günmü ne o almış işte ayarlanabşliyomuş zaten bi beden büyük alırız seneyede giyeriz
Bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım bende İzmir Medikal Park a gidiyorum muayene ücreti 42,5 tl aldılar onun dışında hiçbirşey ödemedim ama 30 aralıkta ikili test var onun için 150 muayene 50 de yapılcak testlr için yani totalde 200 tl ödicekmişim bu sut kanunu 2 li testi içeriyormu ki :44:
öyle mii bayaa almışsın amaa :) ben 2 kilo aldım çok diyorum henüz ilk iki ayın içindeyiz çünkü :) ama yiyebiliyosan güzel ben tiksiniyorum herşeyden
malesef oyle canım daha sımdıden bı ayı oldum ben
hıc de kusmadım mıde bulantısı olmadı ıstahım yerınde
ama bu kaar da kılo almaya gerek yoktu
tabı yapcak bısı yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?