2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

8+0 için 4 cm fazla değil mi canım ya. Biz dün 11+3 dük 4,5 cm çıktık. 9+1 de 2,4 cm dik.:18:

Ultrasonda yazar crl bir daha baksana bir.:18:

Söylesen doktoruna canım. Muadili daha küçük bir ilaç vardır belki. Bende elevit içiyorum maşallah kocaman ama yapacak bir şey yok diye zorla zorla gidiyor.

ben de elevit içiyorum burnumu gözümü kapatıp kocaman bi su bardağı su ile içinceee farkına bile varmadan gidior, ama yan etkilernde zaten bulantı yapar diyor ben de o yüzden akşam yatmadn 30-45 dk evvel içiyrum

ben çıktım kızlarrrrrr birazdan bebişimi görmeye gidicem:118: kendinize iyi bakınnn

benimkide var ya diyork se iyi kilo aldın ha 47 kiloyum kalçanda genişledi anne gibi dön kendininkinde bak diyecen olmuyor pa r no yak

sen de ona yap az rahatsızlansa kesin bu kanser ona benziyo falan de onla ilgili hikayeler anlat

Ya kızlar karnı cok buyuyen var mı
ben cok zor durumda kaldım bugun ılk defa tayt gıymedım pantolon gıydım
dugmeler acık gezıorm
sımdı gıdıp pantolon alcam
neden bu kadar buyudu acep

Ozycim hadi hayırlı haberlerle dön bebişe bizden selam

Esracım valla ben senin yerinde olsa derim Benim ki geçen gün karnımı gördü diyo ki ben kilo verdim sen şişmeye başladın bende dedim ben pırt yaparım iner ama seninki en fazla bu kadar iner dedim ayrıca hiç kilo vermemişsin siyah giymişsin sadece dedim bide kahkaha patlattım hihiih acımam

Bulbulcüm ya valla çok mantıklı bak bunu denicem kesinlikle ben yine cvbını veriyorum ama bu daha esprili tamam tuttum bunu süpersin

hully cim benim bi büyüyo bi sönüyo gazdan sanırım ya ama ben almadım henüz pantolon alıcam en kısa zamanda çünkü tayt gitmekten sıkıldım ben hep dar kesim dar paça pantolon giyiyodum ama artık kan dolaşımıma engel olamam o yüzden tayt bağımlısı oldum hayırlısı

Son düzenleme:
ben de elevit içiyorum burnumu gözümü kapatıp kocaman bi su bardağı su ile içinceee farkına bile varmadan gidior, ama yan etkilernde zaten bulantı yapar diyor ben de o yüzden akşam yatmadn 30-45 dk evvel içiyrum

Bende başlarda sabah içiyordum ama midemi çok fena bulandırıyor diye çok uzun zamandır gece yatmadan alıyorum. İnşallah etkisinden bir şey kaybetmiyordur gece içince. :18:

Ya kızlar karnı cok buyuyen var mı
ben cok zor durumda kaldım bugun ılk defa tayt gıymedım pantolon gıydım
dugmeler acık gezıorm
sımdı gıdıp pantolon alcam
neden bu kadar buyudu acep

kilo mu aldın acaba canım? benm de büyüdü biraz ama hala pantolonlarm oluyo

e sımdı pantolonu alcaz ya soradan bıze kucuk mu gelcek o

yok canım ya burda bi arkadaş yazdı dünmü geçen günmü ne o almış işte ayarlanabşliyomuş zaten bi beden büyük alırız seneyede giyeriz

valla hayvan gıbı oldum zaten kendıme ınanamıorm
bu ne bu kadar anlamadım az da yesem cok da yesem durduramıorm kendımı sureklı sısıorm

ben ilk gittiğimde tahliller için 863 tl istediler benden . bende listesini alıp devlet hastahanesinde yaptırdım devlet hastahanesinde yapılmayanlar için tekrar aradım hastahaneyi 300 tl dediler ama sut kanunlarına göre dedim ozaman gelin ücretsiz yapılacak dediler bana ve gerçekten ücret ödemedim . 2 li test için hiç sormadım benim doktor henüz bahsetmedi 2 li testten.

öyle mii bayaa almışsın amaa :) ben 2 kilo aldım çok diyorum henüz ilk iki ayın içindeyiz çünkü :) ama yiyebiliyosan güzel ben tiksiniyorum herşeyden

malesef oyle canım daha sımdıden bı ayı oldum ben
hıc de kusmadım mıde bulantısı olmadı ıstahım yerınde
ama bu kaar da kılo almaya gerek yoktu
tabı yapcak bısı yok artık

malesef oyle canım daha sımdıden bı ayı oldum ben
hıc de kusmadım mıde bulantısı olmadı ıstahım yerınde
ama bu kaar da kılo almaya gerek yoktu
tabı yapcak bısı yok artık

boşver tadını çıkar, ben kokuya karşı o kadar hassaslaştım ki hiç iştahım yok, zorlamayla aldım bu iki kiloyu da neyse ki kusmuyorm, doğumdan sonra verrz kilolarımızı çatır çatır bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…