2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hangi tahliller için istediler ki 863 tl :44: Benim daha kan tahlili dışında başka birşey istemediler bide haftası geldiğinde 2 li test dediler onu yapan doktorun sgk ile anlaşması yokmuymuş öyle bişey herkes 200 lira ödüyomuş :44: neyse artık olmadı ödücez ..

ben çıktım kızlarrrrrr birazdan bebişimi görmeye gidicem:118: kendinize iyi bakınnn
ben de 1 saat sonra çıkıcam. önce eve gitmem lazım ama (hastaneyle mesafemiz 10 dk)
çıtçıtlı badi giymişim bugün hiç de aklıma gelmedi kontrolde sorun olur mu olmaz mı, gidip üzerimi değişcem..
bi heyecanlıyım kii...

oyle dıorm artık bende ama ıcten ıcede uzuluorm
52 kılolardaydım sonra 58 e cıktım sımdıde 62,5 kıloyum ,
neyse dedıın gıbı bebısler saglıklı olsunda gerısı bos

ay canım aldım aldım küsme özür dilerim arkadaşlar haklısınız hep hormonlaradan balgattan aldım canım seninkide ora mı

evet canım benmkide balgattaki..ben hastane odalarınıda gezdim..güzel fakat biraz küçük,o kdr aile,akraba,arkadaş nasıl sığcak o odaya bilmiyorum..neyse herkes de aynı zamnda gelmesin

Aaa onu bilmiyorum ama genelde izmir,istanbul bide doğuda olan arkadaşlarımız var sanırsam

aaa ankarayı neden unutuyorsun şekeriim..bizde varıız..huu huuu

valla hayvan gıbı oldum zaten kendıme ınanamıorm
bu ne bu kadar anlamadım az da yesem cok da yesem durduramıorm kendımı sureklı sısıorm

Aaaa iştah güzel tabi bebiş beslensinde sende azıcık frenle hullycim ya yoksa son aylarda çok zorlanırsın huuuu az yi gari

rutin kontroller için tahlil istiyorlarya kan tahlili ve idrar tahlilleri 22 kalem tahlil vardı ... benim doktorum istediğin yerde yaptırabilirsin tahlilleri burda yaptırmak zorunda değilsin demişti .

heheh yaaa çok afedersin cicim ya hayatımda ilk defa bu kadar çok arkadaşım oldu herkesi takip etmeye çalışırken nevrim dönüyo vallahi Ankarayı severiiiiim soğuktur ama olsun soğuğuda severim

rutin kontroller için tahlil istiyorlarya kan tahlili ve idrar tahlilleri 22 kalem tahlil vardı ... benim doktorum istediğin yerde yaptırabilirsin tahlilleri burda yaptırmak zorunda değilsin demişti .

Ben başka doktora mı gitsem ya benden hiç 22 kalem tahlil istemediler bak aklım karıştı şimdi :44:

benimde bulantılarım çok bende bişey yiyemeyenlerdenim zorla bişeyler yemeye çalışıyorum ama olmuyor hele akşamları bişey yiyesim gelmiyor

Ne güzel bebişini görceksin dünyanın en güzel heyecanı ya neden sorun olsun canım ya açı verirsin çıtçıtı ben dizden yukarı çizme giymiştim doktor daha rahat bişeyler giyinin gelirken dedi ben böyle rahatım dedim sıyırdım aşağı kadar çizmeyi

Aslında listeye artık çok yeni giren olmaz cinsiyet sekmesi de eklenecek.cinsiyet sekmesiyle il sekmesi birlikte eklense ne güzel olurdu dimi

heheh yaaa çok afedersin cicim ya hayatımda ilk defa bu kadar çok arkadaşım oldu herkesi takip etmeye çalışırken nevrim dönüyo vallahi Ankarayı severiiiiim soğuktur ama olsun soğuğuda severim

hihihi takılıyorum tatlım,canım sıkıldı evde durmaktan ankara güzeldir,kışın soğuğu çok fena olsa da yinede severim ben...hele de ankara kışın gelinliğini giyince sevilmez mi

benimde bulantılarım çok bende bişey yiyemeyenlerdenim zorla bişeyler yemeye çalışıyorum ama olmuyor hele akşamları bişey yiyesim gelmiyor

geçen haftaya kadar bende böyleydim şimdi 1 gün olsa 2 gün olmuyor geçiyor mu acaba diyorum bulantını bastırmak içinde zencefil önerebilirim banada burdan bikaç arkadaşada çok iyi geldi zencefil

Aynen benimde öyle saat 17:00 olduğunda ben çok kötü hissediyorum kendimi.Yeme fobisi oluştu bende..Sonra saatlerce midem bulanıyo..En son tabi mutlu son...Tuvalet :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…