2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hihihi takılıyorum tatlım,canım sıkıldı evde durmaktan ankara güzeldir,kışın soğuğu çok fena olsa da yinede severim ben...hele de ankara kışın gelinliğini giyince sevilmez mi

Farkındayım canım ya aşkolsun Ankaraya bir kere geldim yakın arkadaşımın düğünü vardı vilayet evlerimiydi neydi öyle bir yerde oraya gidene kadarda gezdirdiler bizi yani Ankarayı okadar biliyorum ama gittiğimde kıştı ve çok soğuktu ama güzelliğine laf edemem güzel şehir Ankara Atam orda birde nasıl güzel olmasın ki Ağlayasım geldi yaa

Aynen benimde öyle saat 17:00 olduğunda ben çok kötü hissediyorum kendimi.Yeme fobisi oluştu bende..Sonra saatlerce midem bulanıyo..En son tabi mutlu son...Tuvalet :26:

çok şükür ben henüz çıkarma şerefine nail olmadım hiç . ve olmazda inşallah çünkü ben kusma özürlüyüm biraz oturup ağlarım herhalde

Zencefili bende duydum ama bitkisel şeyleri korkuyorum yemeye içmeye..

Öyle çok değil ki canım ben sabah içtiğim çaya azıcık koyuyorum o da haftada 2 kez falan ihtiyacım oluyor çok bulantım olurda kahvaltı yapamazsam içiyorum kokusu bile yetiyor sağolsun

kızlar doktordan geldim sanırım kızım oluyor
bi fotoları var kı çok komık, kıpır kıpırdı ense kalınlığı 2 mm cıktı.
tek kötü sey enfeksiyon çıktı idrarda fitil ve antibiıotık e basladım..

Sanırım kızım oluyor derken doktor mu söyledi cnm?
Hani fotosuuu ???

bi an düşündüm, çizme ve muayene :44: sonra sana alttan bakıldığını hatırladım

İkili testten mi geldin sen?
Foto isteriz isteriz isteriz.

Enfeksiyon hemencecik geçer şimdi antibiyotikle. Bir şeyciğin kalmaz.

Sanırım kızım oluyor derken doktor mu söyledi cnm?
Hani fotosuuu ???

ben kalbinin attığını gördüğüm günden beri erkek hissediyorum..bugün 11+5 teyiz..yanılma payı çok yüksek ama doktor popo kısmının kalkık olduğunu onunda kız bebek belirtise olduğunu söyledi erkekse asağı doğru olurmus..ellerini geriyodu, bacaklarını karnına çekiodu canım benim ya çok tatlıydı:))
foto ekleyemeyeceğim üzgünüm taratmam lazım,imkanım yok su an..yüzü bile belli ama:)
kocaman kulakları ve ağzı vardı burnu vardı

Ya yerim ben onu maşallah

İkili testten mi geldin sen?
Foto isteriz isteriz isteriz.

Enfeksiyon hemencecik geçer şimdi antibiyotikle. Bir şeyciğin kalmaz.

evet canım ikili test için kan aldılar..1 hafta 10 güne çıkar dediler..80 lira ücret verdim.doktor herseyi güzel ense kalınlığı da güzel..yüzde 60 sağlıklı, kan sonucu da temiz çıkar,yüzde yüz dıebiliriz dedi.3 lü ye gerek yok dedi.down olanların burnu düz oluyor çıkıntı olmuyor dedi.
demir için ferrozinc verdi. folık asit devam dedi.
insallah geçer enfeksiyonum da
darısı sizin güzel haberlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…