Hımm evet benden 3 tüp kan aldılar idrar falan istemediler
Haydi sor sor
kızlar doktordan geldim sanırım kızım oluyor
bi fotoları var kı çok komık, kıpır kıpırdıense kalınlığı 2 mm cıktı.
tek kötü sey enfeksiyon çıktı idrardafitil ve antibiıotık e basladım..
ben kalbinin attığını gördüğüm günden beri erkek hissediyorum..bugün 11+5 teyiz..yanılma payı çok yüksek ama doktor popo kısmının kalkık olduğunu onunda kız bebek belirtise olduğunu söyledierkekse asağı doğru olurmus..ellerini geriyodu, bacaklarını karnına çekiodu canım benim ya çok tatlıydı:))
foto ekleyemeyeceğim üzgünümtaratmam lazım,imkanım yok su an..yüzü bile belli ama:)
kocaman kulakları ve ağzı vardıburnu vardı
ben kalbinin attığını gördüğüm günden beri erkek hissediyorum..bugün 11+5 teyiz..yanılma payı çok yüksek ama doktor popo kısmının kalkık olduğunu onunda kız bebek belirtise olduğunu söyledierkekse asağı doğru olurmus..ellerini geriyodu, bacaklarını karnına çekiodu canım benim ya çok tatlıydı:))
foto ekleyemeyeceğim üzgünümtaratmam lazım,imkanım yok su an..yüzü bile belli ama:)
ay canım yaaa..Geçen gün seni düşündüm..Bu kız piyasada yok nerelerde acaba diye...
tamam bak soruyoruuuum...ben her sabah muhakkak kahvaltıdan önce öğürmeye başlıyorum lavaboya koşuyorum öğür öğür sadece sarı bi su çıkıyo hafif kıvamlı. Annemin dediğine göre safraymış onu çıkarınca bir rahatlıyorum anlatama rahat rahat kahvaltımı yapıyorum tüm günde rahatım ama çıkarmadığım gün bana cehennem oluyor Anneme sordum sen yaşıyomuydun böyle diye hayır dedi kayınvalidemde de olmamış sizden yaşayan varmı dicektim yani normalmi ki her sabah bu sıvıyı çıkarmam bildiğin sarı yani bide acı acı yapıyo boğazımı çıktıktan sonra
o zaman eve gidince bi uğrasayımTelefonundan çekip eklesen.Ben öyle yapıyorum.
içim kıpır kıpır olduu, maşallah onaben kalbinin attığını gördüğüm günden beri erkek hissediyorum..bugün 11+5 teyiz..yanılma payı çok yüksek ama doktor popo kısmının kalkık olduğunu onunda kız bebek belirtise olduğunu söyledierkekse asağı doğru olurmus..ellerini geriyodu, bacaklarını karnına çekiodu canım benim ya çok tatlıydı:))
Ben varım.
Sabah mide boş olduğundan öğürdükçe sadece sarı sarı safra geliyor. İğyenççç.
tamam bak soruyoruuuum...ben her sabah muhakkak kahvaltıdan önce öğürmeye başlıyorum lavaboya koşuyorum öğür öğür sadece sarı bi su çıkıyo hafif kıvamlı. Annemin dediğine göre safraymış onu çıkarınca bir rahatlıyorum anlatama rahat rahat kahvaltımı yapıyorum tüm günde rahatım ama çıkarmadığım gün bana cehennem oluyor Anneme sordum sen yaşıyomuydun böyle diye hayır dedi kayınvalidemde de olmamış sizden yaşayan varmı dicektim yani normalmi ki her sabah bu sıvıyı çıkarmam bildiğin sarı yani bide acı acı yapıyo boğazımı çıktıktan sonra
evet canım ikili test için kan aldılar..1 hafta 10 güne çıkar dediler..80 lira ücret verdim.doktor herseyi güzel ense kalınlığı da güzel..yüzde 60 sağlıklı, kan sonucu da temiz çıkar,yüzde yüz dıebiliriz dedi.3 lü ye gerek yok dedi.down olanların burnu düz oluyor çıkıntı olmuyor dedi.
demir için ferrozinc verdi. folık asit devam dedi.
insallah geçer enfeksiyonum da
darısı sizin güzel haberlerinize
canım benim sağol
arada giriyorum okuyup çıkıyorum..evde uyumaktan nete giremiom isyerinde de çok yazmak istemiom diye biraz ayrı düstük
sen nasılsın?
Evet çıkarması iğrenç ama sen rahatşamıyor musun o çıktıktan sonra :44: normaldir inşallah bu safra çıkarma olayı gittiğimde sorcam doktora
Bişey yemediğin için normal canım..Zaten o safrayı çıkarınca rahatlıyormuşsun bende duydum da..Malesef ben akşam 9 civarında kustuğum için hiç öyle bişey olmadı bende..Ama normal..Günde 3 defadan fazla kusuyorsan doktorunla görüşmen lazım canım biliyosun dimi.Bende yeni öğrendim..Serum takmaları için ..
Rahatlamaz olur muyum.Dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
çok tesekkür ederi..amin canım insallah sizinde güzel haberlerinizi alırızcanım çok sevindim darısı başına bende nasıl heycanlanıyorum Rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın inşallah
İyiyim bildiğin hamilelik işte..Mide bulantısı çok fazla bende canım..Bende iş yerinde girebiliyorum akşam kabus gibi çünkü..Bende 24 kasımda gidicem bebeğimi görmeye inş...Bende görmek istiyorum ellerini kollarını...
Ama ben yiyorum ki canım yani kahvaltımıda yapıyorum akşam yemeğine kadar ara öğünlerimide yiyorum muhallebi yapıyorum kendime meyve yiyorum akşam yemeğimi yiyorum ama yinede sabahları uyanır uyanmaz koşa koşa safra çıkarmaya gidiyorumAam yinede sorcam canım doktora gittiğimde bir değil iki değil her sabah aynı şey
Rahatlamaz olur muyum.Dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?