2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tamam bak soruyoruuuum ...ben her sabah muhakkak kahvaltıdan önce öğürmeye başlıyorum lavaboya koşuyorum öğür öğür sadece sarı bi su çıkıyo hafif kıvamlı. Annemin dediğine göre safraymış onu çıkarınca bir rahatlıyorum anlatama rahat rahat kahvaltımı yapıyorum tüm günde rahatım ama çıkarmadığım gün bana cehennem oluyor Anneme sordum sen yaşıyomuydun böyle diye hayır dedi kayınvalidemde de olmamış sizden yaşayan varmı dicektim yani normalmi ki her sabah bu sıvıyı çıkarmam bildiğin sarı yani bide acı acı yapıyo boğazımı çıktıktan sonra

ay canım yaaa..Geçen gün seni düşündüm..Bu kız piyasada yok nerelerde acaba diye...

Telefonundan çekip eklesen. Ben öyle yapıyorum.

ay ne güzeeelllll..

Ben varım.
Sabah mide boş olduğundan öğürdükçe sadece sarı sarı safra geliyor. İğyenççç.

içim kıpır kıpır olduu, maşallah ona

ben kaçıyorumm, yarın görüşürüz kızlar

Ben varım.
Sabah mide boş olduğundan öğürdükçe sadece sarı sarı safra geliyor. İğyenççç.

Evet çıkarması iğrenç ama sen rahatşamıyor musun o çıktıktan sonra :44: normaldir inşallah bu safra çıkarma olayı gittiğimde sorcam doktora

Bişey yemediğin için normal canım..Zaten o safrayı çıkarınca rahatlıyormuşsun bende duydum da..Malesef ben akşam 9 civarında kustuğum için hiç öyle bişey olmadı bende..Ama normal..Günde 3 defadan fazla kusuyorsan doktorunla görüşmen lazım canım biliyosun dimi.Bende yeni öğrendim..Serum takmaları için ..

canım çok sevindim darısı başına bende nasıl heycanlanıyorum Rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın inşallah

canım benim sağol
arada giriyorum okuyup çıkıyorum..evde uyumaktan nete giremiom isyerinde de çok yazmak istemiom diye biraz ayrı düstük
sen nasılsın?

İyiyim bildiğin hamilelik işte..Mide bulantısı çok fazla bende canım..Bende iş yerinde girebiliyorum akşam kabus gibi çünkü..Bende 24 kasımda gidicem bebeğimi görmeye inş...Bende görmek istiyorum ellerini kollarını...

Ama ben yiyorum ki canım yani kahvaltımıda yapıyorum akşam yemeğine kadar ara öğünlerimide yiyorum muhallebi yapıyorum kendime meyve yiyorum akşam yemeğimi yiyorum ama yinede sabahları uyanır uyanmaz koşa koşa safra çıkarmaya gidiyorum Aam yinede sorcam canım doktora gittiğimde bir değil iki değil her sabah aynı şey

aynı canım bnde aynen öyleyim ya birde memişlerim çok acıyo

canım çok sevindim darısı başına bende nasıl heycanlanıyorum Rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın inşallah
çok tesekkür ederi..amin canım insallah sizinde güzel haberlerinizi alırız

benide 29 kasımda çağırmıstı ama ikili test için geç kalcağımı düsündüm ,çünkü 29 kasımda 13+4 oluyodum.sekreter kız bugün çağırdı,geç kalıyorum diye..sende bi görüs geç kalma ..görceksin insallah bebeğinin kollarını incecik bacaklarını
4 kılo aldım bulantım olmadı diye

sor tabi muhakkak..Vitaminsiz kalmıyorsundur çünkü yiyosun herşeyi..Midene ulaşması yeterliymiş mamaların...

Rahatlamaz olur muyum. Dünyanın en mutlu insanı oluyorum.

bende yaaa bazen düşünüyorum kusmaktan iyidir diye ama inşallah normaldie normalse kusmaktansa safraya razıyım bide ben ömrü hayatımda sadece zehirlendiğim kustum yani kusamam hiç sayılıdır kustuğum hatta nadir. Belkide diyorum ondan oluyodur bu safra bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…