2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sor tabi muhakkak..Vitaminsiz kalmıyorsundur çünkü yiyosun herşeyi..Midene ulaşması yeterliymiş mamaların...

tamam canım ama tabi daha 2 hafta var doktora gitmeme. Vitaminsiz kalmıyorum da ya evet süt ürünleri baklagiller meyveler hepsini yiyorum kusmuyorumda ama o öğürtüye engel olmak mümkün olmuyo işte engellemekte işe yaramıyo

allahım inş.Bu ay sonunda biticek diye düşünüyorum.Evrene güzel dilekler gönderiyorum

bugün doktora gittim miniğimi gördüm 4 boyutlu gösterdi doktor amcamız 9+1 günlük çıktı el salladı bize çok güzeldi ya hareketlenmiş dedi doktor 3 hafta sonra 2li test yaparız dedi cinsiyet içinde 14 haftalıkken dedi

anlatışına çok güldüm çok yaşa sen

kızlar doktorumu aradım sabah 9da orda olmamı söyledi yat uzan hiçbişi yapma dedi
ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi
kasıklarımada arasıra ağrı giriyor
Allahım sen koru bebeğimi

anlatışına çok güldüm çok yaşa sen

Sağol canım hepimiz çok yaşayalım ama öyle yani bende bir kayınvalide var medyum memiş gibi cinsiyetini merak eden arkadaşlar buyrun gelin yani size bakınca anlar hemen kızmı erkek mi doktora ne gerek var nubu falan boşverin

Son düzenleme:
kızlar doktorumu aradım sabah 9da orda olmamı söyledi yat uzan hiçbişi yapma dedi
ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi

Korkma ama önlemini al. Yarın doktora gidene kadar yat dinlen. İçini ferah tut. Devam etmiyor sonuçta az bir şey geldi ve kesildi değil mi?

ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi

Allahım korusun ikinizide canımmm dualarım seninle eve gitmeye çalış git dinlen pozitif düşün üzme kendini nolur:26:

benimki de seninkinden canım bugün ellerinin harket ettiğini duyunca hemen erkek o diye tutturdu erkek çabuk oluşurmuş ya

o zaman geliyim ben bi

karşıdaki ne düşünür ne hisseder diye düşünmeden dan diye söyleyen insanları anlayamıyorum. çok değil biraz empati istiyoruz aslında. benim de kayınvalidem tam bir melektir. bir tek kanatları eksiktir onun yerine görümcem var sağ olsun.

Herkese merhaba,
Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Çok tatlıydı; pıt, pıt,pıt:)
Takvime göre 8 haftalık oolması gerekiyordu, ama ultrasonda 6+4 çıktı. Benzer bir durum yaşayan var mı?

ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi

canım üzülme doktorun ihtiyatlı davranmış, elbette yat uzan dinlen ayakta kalma ani hareketler yapma. üzülme

İnşallah canım..2 aydır hiçbir sosyal aktivite yapamıyoruz eşim çok sıkılıyor..

sen sosyal aktiviteden bahsediyosun , ben rutin işleri bile yapamıyorum adam deli olacak işten gelen ve sürekli sabaha kadar uyuyan bir kadın var 2,5 aydır yemek bile yapmaz oldum , sürekli uyumak dışında biiş yaptığım da yok
bu hamilelik böyle gececekse vay hallerine

Son düzenleme:
ama ben işyerindeydim
ntsye alıcam dedi

benim de pazar gününden beri lekelenme şeklinde var. 200 mg lık progestan kullanıyorum. yatınca iyi geliyor canım. özellikle ayakların biraz yukarda olsun. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah(amin)

güzel dilekleriniz için saolun kızlar
evet kesildi ama sağ kasığım çok ağrıyor hareket ettiğimde
kötü şeyler düşünmüyorum ama yüreğim pır pır
anlıyorsunuzdur beni
kendinize iyi bakın kızlar
haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…