sen sosyal aktiviteden bahsediyosun , ben rutin işleri bile yapamıyorum adam deli olacak işten gelen ve sürekli sabaha kadar uyuyan bir kadın var 2,5 aydır yemek bile yapmaz oldum , sürekli uyumak dışında biiş yaptığım da yok
bu hamilelik böyle gececekse vay hallerine
güzel dilekleriniz için saolun kızlar
evet kesildi ama sağ kasığım çok ağrıyor hareket ettiğimde
kötü şeyler düşünmüyorum ama yüreğim pır pır
anlıyorsunuzdur beni
kendinize iyi bakın kızlar
haberdar ederim
benimki de seninkinden canım bugün ellerinin harket ettiğini duyunca hemen erkek o diye tutturdu erkek çabuk oluşurmuş ya
o zaman geliyim ben bi
karşıdaki ne düşünür ne hisseder diye düşünmeden dan diye söyleyen insanları anlayamıyorum. çok değil biraz empati istiyoruz aslında. benim de kayınvalidem tam bir melektir. bir tek kanatları eksiktir onun yerine görümcem var sağ olsun.
kızlar diş problemi yaşayan var mı? ya benim özellikle yemek yedikten sonra bütün dişlerim ağrıyo.. doktora gittim diş etleri hassaslaşıyomuş hamileyken ondan olur bol bol fırçala diş ipiyle temizle dişini dedi..temizliyorum sürekli ama banamısın demiyo bütün dişlerim zonkluo şu anda
O biri bendim. Burda herkes yazıyor sıkıntısını derdini tasasını. Sizi forumdan uzaklaştıracak kadar kötü bir şey ise yaptığım bundan sonra sadece olumlu şeyleri paylaşayım ve paylaşsın diğer arkadaşlar.
Bebeğini kaybeden bir sürü arkadaş yazdı buraya. Hepimiz destek olmaya çalıştık elimizden geldiğince. Allah korusun sende bende diğerleri de zor bir durum yaşadıklarında gelip buraya yazacağız destek isteyeceğiz.
Hayatta bunların hepsi oluyor. İhtimalleri birileri gözümüze sokmasa dahi biliyoruz zaten.
Rabbim yaşatmasın inşallah ama Allah korusun bir sorun yaşasanız gelip yazmayacak mısınız acaba?
çok biliyorlar onlar canım
GelgelZaten biri olmasa biri mutlaka kötü oluyo ama benim malesef kayınvalidemde kayınpederimde ömür törpüsü kara bahtım kör talihim
Aaa onu bilmiyorum ama genelde izmir,istanbul bide doğuda olan arkadaşlarımız var sanırsam
kızzzzlarr sabah yazmıstım bana doktor cok hafif düşük tehliken var deyip progestan verdi kahve rengi yanı kırmızoya yakın akıntı gelıo.dun verdı ama hala gecmedi karın agrısı normal agır iş yapma cok gezme dedi.cook üzüldüm hala gelio tuvalette.ne zaman geççek off offf tuvalete gitmeye korkar oldum.kahvaltı dahıl hıc bısey hazırlımaıom hıc bır iş yapmıorumdınlendıgımı düşünüyorum zaten eşimle beraber hakkariye gitmicem de zaten.düzelsin istiyrum yolculuk yaptıgıma bın pişmanım..allahım nolursun bebeğim benmle kalsın bişe olursa kendımı asla affedemem.ankarada idrarda yanma ve kan görülmüştü enfeksıyn demıstı ama izmirdeki doktr hafıf dusuk tehlıksı var dedi bılsem cıkarmydım yolaaa.arkadaslar eger bı doktor sıze güven vermıosa mutlaka degstrın ankaradakı doktor özel olmasına ragmen bana güven vermemstı en feksyn var dedıgı halde ınanıp verdıgı ılacı kullanmamstım halbukı alakası yokmus
gayet normal canım o takvim hesabı 14.gün yumurtlamaya göre oysa ki kadınların bir çoğu saat gibi 14.günde yumurtlamaz, değişir. Pıt pıtlar hayırlı olsun,ne mutlusundur kim bilirHerkese merhaba,
Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Çok tatlıydı; pıt, pıt,pıt:)
Takvime göre 8 haftalık oolması gerekiyordu, ama ultrasonda 6+4 çıktı. Benzer bir durum yaşayan var mı?
Sağol canım hepimiz çok yaşayalım ama öyle yani bende bir kayınvalide var medyum memiş gibi cinsiyetini merak eden arkadaşlar buyrun gelin yani size bakınca anlar hemen kızmı erkek mi doktora ne gerek var nubu falan boşverin
bende de çok fena oldu canım ya özellikle diş etlerim çok kötüevet diş sorunu bende yaşıorum, apse falanda oluo arada.
sakin ol canım hemen kötü düşünme hafif bi tehlike demiş kanması olan çok arkadaş oldu hepsinin minişleri sapasağlam çok şükür seninki de öle olucak canım benim sen sıkma canını dinlen ilaçını kullanmaya devam et yakında geçerkızzzzlarr sabah yazmıstım bana doktor cok hafif düşük tehliken var deyip progestan verdi kahve rengi yanı kırmızoya yakın akıntı gelıo.dun verdı ama hala gecmedi karın agrısı normal agır iş yapma cok gezme dedi.cook üzüldüm hala gelio tuvalette.ne zaman geççek off offf tuvalete gitmeye korkar oldum.kahvaltı dahıl hıc bısey hazırlımaıom hıc bır iş yapmıorumdınlendıgımı düşünüyorum zaten eşimle beraber hakkariye gitmicem de zaten.düzelsin istiyrum yolculuk yaptıgıma bın pişmanım..allahım nolursun bebeğim benmle kalsın bişe olursa kendımı asla affedemem.ankarada idrarda yanma ve kan görülmüştü enfeksıyn demıstı ama izmirdeki doktr hafıf dusuk tehlıksı var dedi bılsem cıkarmydım yolaaa.arkadaslar eger bı doktor sıze güven vermıosa mutlaka degstrın ankaradakı doktor özel olmasına ragmen bana güven vermemstı en feksyn var dedıgı halde ınanıp verdıgı ılacı kullanmamstım halbukı alakası yokmus
Ya sorma Rabbim bana erkek evlat verirse büyük konuşmayacağım ama gelecekte nasıl davranmayacağıma dair baya bi bilgi sahibi oldum
Bak sen bakamazsan o bakar haHayır imkanı olsa bakarlar mı acaba. Gerçi bende öğretmenim bizimki fol yumurta yokken ben gelip çocuğuna bakamam dedi:S
Ben Bartın danım Bartınlı yoktur herhalde bende bi renk oldum
benim bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu ama geçti hemen, zaten progestan kullanıorum, işallah tekrar olmaz.
buarada benim doktor kontrolum 1 ay sonraya, o zamana kadar cinsiyetini öğrenemicem,
artık sizinkiler yavaş yavaş belli olur, haberlerinizi alırız.
ya doktor demir hapı verdi, bende bulantı yaptı sanki ya, şimdiye kadar bulantım falan olmuordu benim, sizdede var mı böyle bişey
aaaa 10 kilo mu aldınnMaşallah
kızzzzlarr sabah yazmıstım bana doktor cok hafif düşük tehliken var deyip progestan verdi kahve rengi yanı kırmızoya yakın akıntı gelıo.dun verdı ama hala gecmedi karın agrısı normal agır iş yapma cok gezme dedi.cook üzüldüm hala gelio tuvalette.ne zaman geççek off offf tuvalete gitmeye korkar oldum.kahvaltı dahıl hıc bısey hazırlımaıom hıc bır iş yapmıorumdınlendıgımı düşünüyorum zaten eşimle beraber hakkariye gitmicem de zaten.düzelsin istiyrum yolculuk yaptıgıma bın pişmanım..allahım nolursun bebeğim benmle kalsın bişe olursa kendımı asla affedemem.ankarada idrarda yanma ve kan görülmüştü enfeksıyn demıstı ama izmirdeki doktr hafıf dusuk tehlıksı var dedi bılsem cıkarmydım yolaaa.arkadaslar eger bı doktor sıze güven vermıosa mutlaka degstrın ankaradakı doktor özel olmasına ragmen bana güven vermemstı en feksyn var dedıgı halde ınanıp verdıgı ılacı kullanmamstım halbukı alakası yokmus
kızlar doktordan geldim sanırım kızım oluyor
bi fotoları var kı çok komık, kıpır kıpırdıense kalınlığı 2 mm cıktı.
tek kötü sey enfeksiyon çıktı idrardafitil ve antibiıotık e basladım..
tamam bak soruyoruuuum...ben her sabah muhakkak kahvaltıdan önce öğürmeye başlıyorum lavaboya koşuyorum öğür öğür sadece sarı bi su çıkıyo hafif kıvamlı. Annemin dediğine göre safraymış onu çıkarınca bir rahatlıyorum anlatama rahat rahat kahvaltımı yapıyorum tüm günde rahatım ama çıkarmadığım gün bana cehennem oluyor Anneme sordum sen yaşıyomuydun böyle diye hayır dedi kayınvalidemde de olmamış sizden yaşayan varmı dicektim yani normalmi ki her sabah bu sıvıyı çıkarmam bildiğin sarı yani bide acı acı yapıyo boğazımı çıktıktan sonra
ne testi yaptırıosnz ya ben hıc bılmıorm
benım saglık occagına kaydım bıle yok neden gıdıorz saglık ocagına bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım
cnm 8 haftalık nasıl 4 cm oluyo..benimki bile anca 3 cmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?