2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende aynı temizlikçi tuttum her hafta geliyor..Yemeyi annemlerde yiyyoruz..Eve geliyoruz..Yatıyorum..Aynı durum bende de var.İnş. geçicek ama..

canım benim sıkma canını inşallah sağlıkla alırsın bebeğine kucağına kalbini ferah tut

benimki de seninkinden canım bugün ellerinin harket ettiğini duyunca hemen erkek o diye tutturdu erkek çabuk oluşurmuş ya

çok biliyorlar onlar canım

Gelgel Zaten biri olmasa biri mutlaka kötü oluyo ama benim malesef kayınvalidemde kayınpederimde ömür törpüsü kara bahtım kör talihim

evet diş sorunu bende yaşıorum, apse falanda oluo arada.

ben son zamanlarda çok alınganım psikolojim aşırı derecede hassas yoksa benimde 2 kaybım var kesinlikle eleştirmek yada yargılamak için söylemedim lütfen yanlış anlama bebeğini kaybeden bütün arkadaşlarımın tanıdığım tanımadığım hepsinin başı sağoslun... benim ki aşırı bir tepki olabilir tabiki ama bu kesinlikle psikolojimle alakalı seni kırdım yada üzüdüysem özür dilerim..

kızzzzlarr sabah yazmıstım bana doktor cok hafif düşük tehliken var deyip progestan verdi kahve rengi yanı kırmızoya yakın akıntı gelıo.dun verdı ama hala gecmedi karın agrısı normal agır iş yapma cok gezme dedi.cook üzüldüm hala gelio tuvalette.ne zaman geççek off offf tuvalete gitmeye korkar oldum.kahvaltı dahıl hıc bısey hazırlımaıom hıc bır iş yapmıorum dınlendıgımı düşünüyorum zaten eşimle beraber hakkariye gitmicem de zaten.düzelsin istiyrum yolculuk yaptıgıma bın pişmanım..allahım nolursun bebeğim benmle kalsın bişe olursa kendımı asla affedemem.ankarada idrarda yanma ve kan görülmüştü enfeksıyn demıstı ama izmirdeki doktr hafıf dusuk tehlıksı var dedi bılsem cıkarmydım yolaaa.arkadaslar eger bı doktor sıze güven vermıosa mutlaka degstrın ankaradakı doktor özel olmasına ragmen bana güven vermemstı en feksyn var dedıgı halde ınanıp verdıgı ılacı kullanmamstım halbukı alakası yokmus

canım benim sakin ol çoğu hamişte oldu bu akıntı sakın kımıldama öylece yat tatlım iş falan yapmayı bi süre unut. iğnemi verdi hap mı verdi canım.. hapsa etkisi biraz geç oluyor sakin ol iğne hemen kana karıştığı için daha etkili bendede çok bel ağrısı olmuştu ve benim düşüklermde var çok korkmuştum iğneyle düzeldi hapta aynı görevi görüyor sen sakin ol olumlu düşün sadece herşey çok güzel olacak nasipse..

Herkese merhaba,
Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Çok tatlıydı; pıt, pıt,pıt:)
Takvime göre 8 haftalık oolması gerekiyordu, ama ultrasonda 6+4 çıktı. Benzer bir durum yaşayan var mı?
gayet normal canım o takvim hesabı 14.gün yumurtlamaya göre oysa ki kadınların bir çoğu saat gibi 14.günde yumurtlamaz, değişir. Pıt pıtlar hayırlı olsun,ne mutlusundur kim bilir

ay çok güldüm, bakalım kabul olacak mı k.validenin duası, benim ki de erkek istiyor ama ben de hissediyorum kız diye

benim bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu ama geçti hemen, zaten progestan kullanıorum, işallah tekrar olmaz.

buarada benim doktor kontrolum 1 ay sonraya, o zamana kadar cinsiyetini öğrenemicem,
artık sizinkiler yavaş yavaş belli olur, haberlerinizi alırız.

ya doktor demir hapı verdi, bende bulantı yaptı sanki ya, şimdiye kadar bulantım falan olmuordu benim, sizdede var mı böyle bişey

evet diş sorunu bende yaşıorum, apse falanda oluo arada.
bende de çok fena oldu canım ya özellikle diş etlerim çok kötü
sakin ol canım hemen kötü düşünme hafif bi tehlike demiş kanması olan çok arkadaş oldu hepsinin minişleri sapasağlam çok şükür seninki de öle olucak canım benim sen sıkma canını dinlen ilaçını kullanmaya devam et yakında geçer

çok haklısın ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazım..
zamanla kaynanalık ruhumu kaçıyor insanın içine nedirr
Allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın .. bahsi geçenlerede dirlik,düzen, afiyet versin -ki kimseye bulaşmasınlar

Geçmiş olsun canım..Ben şöyle söyliyim..6.haftadan itibaren mide bulantım vardı..Ama kusmaya 11.haftada başladım..Belki hormonlardan dır.. arkadaşımda çok kusmuştu 4.aya girdi ve bitti kusmaları..Demir ilacıda alıyordu..Yani yine hormonlar ne yapıyorsa yapıyor diye düşünüyorum..

Canım, benimde 9. haftamın içindeyken 2 damla açık kahve lekelenmem olmuştu. Hamileliğimin başından beri önlem için progestan kullanıyordum sabah akşam. Günde 3 e çıkar kesilene kadar demişti. Çok şükür devamı gelmemişti.

Sonra kontrole gittiğimde içerde ufaak bir kanama olmuş ve kesilmiş ki kahverengi leke gelmiş o gün demişti. Aktif olarak kanama sürüyorsa kırmızı gelir demişti. Lekelenmen kanamaya döner gibiyse bence durma acile git. İğne olan arkadaşlar var burda. Serum verebilirler. Daha çabuk kesilir.

Aklına da hemen en kötü ihtimalleri getirme. Şakır şakır kanamayla giden arkadaşlar oldu bebekleri tosun gibi şimdi.

Ayy masAllah yaaa senin minige de..ben de bebisimin oynadığını görmek istiyorum artikk çok özeniyorum size..cinsiyeti hakkında da bir tahmin yapar herhalde 2hafta sonra.. gecmis olsun canım bu arada.uzun zamandır yoktun merak ettik seni

ah ne güzel anlattın yaşadıklarımı aynı şeyden banada oluyoben sabahları istifra öğürme gelmeden anlayabiliyorum çok farklı bişey o. çıkacağını anladığım zaman pozisyonumu alıyorum en geç 5 dk içerisinde çıkmış oluyo. köpüklü sarı su çok zorluyo çıkarırken gözlerimden yaşlar getiriyo :26::26:ama onu çıkardıktan sonra öyle bi rahat oluyorum ki anlatamam. çok mu mide bulandırıcı oldu anlatışım ne

ne testi yaptırıosnz ya ben hıc bılmıorm
benım saglık occagına kaydım bıle yok neden gıdıorz saglık ocagına bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım

kimliğimle gittim bizim il değişikliği olduğundan evin tam adresini verdim..her mahallenin ve caddenin doktoru ayrı bizim caddeye bir doktor bakıyor mesele bölmüşler işte.sana en yakın sağlık ocağı senindir canım ona gitmelisin...doktorun istediği birkaç test vardı onları yaptırdım onlarda temiz çok şükür sorun yok...sağllık ocağıda takip ediyor seni tansiyon kilo felan hatta şok oldum 1 hafta önce 60 kiloydum ALLAH ım 64 çıktım... :)))))) aşılarını felan takip ediyorlar birde....

cnm 8 haftalık nasıl 4 cm oluyo..benimki bile anca 3 cmdir

bende anlamadım 4cm şaşırdım açıkcası benimki kısa mı kalmış diyorum bende :))) ben dün gittim.8+0 dı 1.57 cm boyu normal dedi doktor...bügün 8+1 işte dokuzun içindeyiz. normal heralde benimki değil mi???

Canım ilaç etkisini daha geç gösteriyor..
bende kullandım ilacı ama bende kesilmedi diye, iğne yaptırdım.pruloton depot.
iğneyi yaptırdığım gibi kesildi..mucize gibi iğne..yine ilacı kullanmayı devam edip,kalkmadan istirahat et
dr bana wc haricinde kalkma demişti, çok şükür kesildi..ilaçlarıda kestim artık
bence iğneyi konuş dr'unla.. genelde sadece progestanla geçiştiriyorlar..banada kk da bi arkadaşım söyledi iğneyi yaptırmam için
dr'uma söyledim, sağolsun sadece keseyi gördüğü bi gebelik için iğneydi,serumdu tedavi konusunda çok ilgilendi..
geçmiş olsun.. kendine iyi bak.. düzelir , geçer istirahatlede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…