2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

arkadaşım haklı, kişiden kişiye farklılık gösterir elbette ama 7. haftamda belirgin bir kahverengi lekelenme 9. haftamda da kanama geçirdim. kanama sabaha karşı olmuş pijamama geçecek kadar çoktu. bir iki gün lekelenme olarak devam etti sonra geçti . hemen doktora gitmiştik sabah, takip eden hafta neredeyse hiç kalkmadım yataktan dinlendim. yalnız şimdi bakıyorum da benim doktorum bariz bi şekilde rahatmış. bana progestan yazdı ama kanama devam ederse iç, lekenme olarak devam ederse kullanmana gerek yok demişti. ben de onun tavsiyesiyle kullanmamıştım hiç. şükürler olsun ki bir şey olmadı.

içini ferah tut geçecektir Allah'ın izniyle

Herkese merhaba,
Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Çok tatlıydı; pıt, pıt,pıt:)
Takvime göre 8 haftalık oolması gerekiyordu, ama ultrasonda 6+4 çıktı. Benzer bir durum yaşayan var mı?

AYNISINI BEN YAŞADIM 12 GÜN ERKEN ÇIKTI BENDE GERİ ALDIM ANCA 9 OLDUM YOKSA 11 HAFTAMIN İÇİBNDEYDİM DOKTOR Banada DEDİ ACABA TAM ÖLÇÜLEMİYOR MUKİ İNŞ BÜYÜR MİNİŞİM :) SIKINTI YOK ONDA BÜYÜMESİ ÖNEMLİ :)

normal canım merak etme benimde 9+1 2.37 çıktı bugün

geçmiş olsun canım..bacaklarının altına yastık al öyle uzan inşallah en kısa zamanda geçer.....

iğne değik cnm hap bnmki.amin inşallah herşey güzel olsun.hep burdan okurdum iyi gidiıodu hersey aklıma hıc gelmedı bısey..anneme hep cınsıyet bellı olunca alcam dıodum alma dıodu sımdı hak verdi cok üzgünüm.

Ben aynısını yaşadığım için hiç bulandırıcı gelmiyo canım

Kızlar ben çok fenayım ya ayıptır söylemesi kabız olmuşum yarım saattir cebelleşiyorum ama halimi görseniz ağlardınız ya hala daha tam rahatlamış değilim bayılıp kalcam sandım çok kötüyüm yaaa

Evet canım yapıyorlar en azından benim gittiğim hastanedeki doktor yaptı
Her devlet hastanesi yapmıyor bu testi yapanların bazıları da cok ileri tarih veriyor, ben bu hastaneyi ertesi güne randevu verdiği için tercih ettim, doktoru da hastaneyi de burdan bir arkadas tavsiye etti.
Randevu aldım, başka bir doktorda takip de olduğumu ve haftamı söyledim yaptılar.
Bütün ölçümleri söylüyorlar ayrıca doktor bir form dolduruyor bütün sayısal bilgiler orada kayıtlı oluyor.
Doktor sonucu ister bana getir ister kendi doktoruna götür fark etmez dedi.
Teşekkür ederim canım allah hepimizin bebeğine sağlık versin, testi yaptıranlar temiz çıksın inşallah.

ceviz ye yada 4 5 tane kuru kayısı ıuzerınede ılık su ıc

tesekkur edrım arkadasım bılgılendırdıgın ıcın.amın ınsallah bende carsamba gıdecegım ınsallh sonuclarımız temız cıkacak allahın ıznıyle.

kızlar bugün menünüzde ne var bakimmm..ben ıspanak yapıyomm...pirinçli...canım sebze çekiyo bu ara..marketten brokoli ve karnabaharda aldım...yarın da hiç denemedim ama canım çok fırında karnabahar çekti valla:) benimki yemez ama ben yiyeyim yeter

karnabahara bayılırııımmm yapılırmı sımdı bu bana.ben etlı bıber dolma ve corba yaptımm bırde salataa..

Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz kızlar. Hamile dolu burası hamile. Yemek saymayın.

ha ha ha dogru soyluyorsun gormedık duymadık bılmıyoruz desınler butun arkadslar napalım hıc doymuyoruz masallah ılk uc aya kadar aserıyormus kadınlar uc aydan sonrası psıkolojıkmıs.3,aydan sonra yazalım bızde napalım :)

slm kızlar ara ara gırıp bakıorum maşşallah uc aylık hamıs olmuşsunuz...sızler gıbı bızlerde 2013 hazıranı beklıoruz 1 yasını doldursun da dogum gunu kutlayalım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…