2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kızlar ara ara gırıp bakıorum maşşallah uc aylık hamıs olmuşsunuz...sızler gıbı bızlerde 2013 hazıranı beklıoruz 1 yasını doldursun da dogum gunu kutlayalım dıye

ne güzel sen de gecen yıl bizim gibydin dımı peki zaman çabuk geciyor mu..bir de cinsiyeti ne zaman öğrendin

ne güzel sen de gecen yıl bizim gibydin dımı peki zaman çabuk geciyor mu..bir de cinsiyeti ne zaman öğrendin

valla zaman cok cabuk gecıyor daha dun 4 haftalık hamıleydım suan bebsım 5 bucuk aylık amaaaa dogumdan sonra bıraz gecelerı zor gecıyor gaz vss korkutmak gıbı olmasın benım cocuk erkek ve cok gazlıydı suan gazı bıttı ama hala gecelerı zor gecıyor oturmadı duzen neyse seneye anlarsınız zaten benı ehhe cınsıyetını 10 hafta 4 gunkken ogrendım erkege benzıo galıba dendı sonrada degısmedı cnm sormak ıstedıgın bısey varsa sorabılırsın

ben de çabukgecsin istiyorum..peki bulantın çokmuydu..benmki şu an orta düzeyin biraz üstünde

ben de çabukgecsin istiyorum..peki bulantın çokmuydu..benmki şu an orta düzeyin biraz üstünde

valla cnm gecen sene ben kastamonudaydım kayınpederım vefat etmıstı sureklı sabahları öggg öggdum ve ben doguma gıderkende sabahı kustum 9 ay boyunca devam ttı ne zaman dogurdum öle bıttı ama gnelde 4 5 aydan sonra gecıomus

cabuk gecsın ısteme bence suan hamılelıgın tadını cıkar dogum yapmak lohusalık kolay degıl suan anlamıosun ama dogum yap anlarsın helede yazın dogum yapıosun herkes kapıda bacada ama sen cıkamıosun cunku cocuk sureklı emmek ıstıoo zırlıo ama 20 gunlukken ben dısarı cıktım en azından bıraz buyudu sonrası hep cıktık gezdık ama tatıle gıdemedım tabı o yzuden dıorum 2013 gelsınde bı tatıl yapalım

Son düzenleme:

BAŞA GELEN ÇEKİLECEK NAPALIM..HERŞEYİN BİR SIRASI VAR..Allah nasip ederse inşallah o günleri görürüz

2012 anneleri peki bişey soracagım..Altta hamilelik takvimi var ya..ona paralelmi oluyo doğum...mesela sizinki ne zman yazıyordu ne zaman oldu

2012 anneleri peki bişey soracagım..Altta hamilelik takvimi var ya..ona paralelmi oluyo doğum...mesela sizinki ne zman yazıyordu ne zaman oldu

benım 6 hazıran yazıodu gununde dogdu ama normal dogum ıstedıgım ıcın sonuna kadar bekledım..gunu geldıgınde sancı gelmezse sunı sancı verılıo okıs ama normalden once sancın gelırse erkende dogabılır o yuzden normal yapamazsan sezaryen derse dr un 2 hafta oncesınde sezaryene alırlar dolayısıyla 38 haftanda dogum yaparsın

ben 2012 ağustos annesiyim.hamilelik takviminde zaten son adet tarihin baz alınıyor benim 4 ğustostu 25 temmuz da doğum yaptım ama sezeryanla 10 gün önceydi.ama normal doğum olsaydı sancım ne zaman gelirdi bilemem

selam kızlar ben geldim..bi selam veriyim de geçmişe bakıyım biraz.oldu baya girmeyeli evim tadilattaydı bende annemde kaldım 10 gün yerleşme falan derken giremedim hiç nete..bu arada bende hipotiroit çıktı doktor hemen dahiliyeye yönlendirdi doktor amcada ağzı var diliyo konuşmaktan aciz bi beydi sağolsun ağzından laf alamadım hiç..tabi haftaya başka bi doktora gideceğim..ilaç verdi sadece onu kullanıyorum merak ediyorum acaba gebelikten sonra geçermi diye.var mı hiç bu konuda bilgisi olan?

hayırlı cumlar diledim ona bile cevap veren yok herkese yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor arkadaşım bende bundan onra okuyca vajisnismus topiği böyl değild

canım yaa takma ben de hamile kalam topiğinde böyle sinir olmuştum sonraki ay girmedim hamile kaldım tevafuk o ay mesela biri hayırlı cumalar ya da günaydın yazınca ben beğeniyorum sadece tekrar "sana da günaydın" yazmak gereksiz geliyor bana ondan yazmıyorum forum msn gibi oluyor sanki öyle olunca ama bu şekilde yazmayı seven arkadaşlar da var onlar da öyle mutlu oluyor yani alınganlık yapmadan paylaşım yapmana devam et bence hamileliğin ve forumun tadını çıkar

ben 2012 ağustos annesiyim.hamilelik takviminde zaten son adet tarihin baz alınıyor benim 4 ğustostu 25 temmuz da doğum yaptım ama sezeryanla 10 gün önceydi.ama normal doğum olsaydı sancım ne zaman gelirdi bilemem

hım anladım canım..evet 10 gün önce olmuş

peki gelişimi paralel mi gidiyordu..yoksa geride falanmı

canım benim 1 temmuz yazıyodu 6 temmuz da oldu. ben 41 i doldurmustum normali bekledim. suni sancı verdiler 10 saatte 1 cm acılmam oldu mecburen sezeryana aldılar. yanii pek belli olmuyo :) isteğe bağlı sezeryan istersen 38 de alıyolar. normali beklersen 42 ye kadar yolu var sancına-acılmana bağlı.. hepinize kolay hamilelik dilerimm

kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..

bana doktorum 3,5 aylıkken erkeğe benziyo dedi. 4 aylıkken de tam erkek dedi. erkekler biraz kendilerini önce gösteriyolar pipiden :)

canım yandı okuyunca.. gözyaşlarıma engel olamadım.. acını yürekten paylaşıyorum..

Rabbim sabrını versin..

canım benim başın sağolsun ( ne denirkiii.. kelimelerin tükendiği an.. Rabbim sabır versin.. Allah yine nasip etsin sağlıklı sekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…