- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz kızlar. Hamile dolu burası hamile.Yemek saymayın.
slm kızlar ara ara gırıp bakıorum maşşallah uc aylık hamıs olmuşsunuz...sızler gıbı bızlerde 2013 hazıranı beklıoruz 1 yasını doldursun da dogum gunu kutlayalım dıye
ne güzel sen de gecen yıl bizim gibydin dımıpeki zaman çabuk geciyor mu..bir de cinsiyeti ne zaman öğrendin
valla zaman cok cabuk gecıyor daha dun 4 haftalık hamıleydım suan bebsım 5 bucuk aylık amaaaa dogumdan sonra bıraz gecelerı zor gecıyor gaz vss korkutmak gıbı olmasın benım cocuk erkek ve cok gazlıydı suan gazı bıttı ama hala gecelerı zor gecıyor oturmadı duzen neyse seneye anlarsınız zaten benı ehhe cınsıyetını 10 hafta 4 gunkken ogrendım erkege benzıo galıba dendı sonrada degısmedı cnm sormak ıstedıgın bısey varsa sorabılırsın
ben de çabukgecsin istiyorum..peki bulantın çokmuydu..benmki şu an orta düzeyin biraz üstünde
valla cnm gecen sene ben kastamonudaydım kayınpederım vefat etmıstı sureklı sabahları öggg öggdum ve ben doguma gıderkende sabahı kustum 9 ay boyunca devam ttı ne zaman dogurdum öle bıttı ama gnelde 4 5 aydan sonra gecıomus
cabuk gecsın ısteme bence suan hamılelıgın tadını cıkar dogum yapmak lohusalık kolay degıl suan anlamıosun ama dogum yap anlarsın helede yazın dogum yapıosun herkes kapıda bacada ama sen cıkamıosun cunku cocuk sureklı emmek ıstıoo zırlıo ama 20 gunlukken ben dısarı cıktım en azından bıraz buyudu sonrası hep cıktık gezdık ama tatıle gıdemedım tabı o yzuden dıorum 2013 gelsınde bı tatıl yapalım
2012 anneleri peki bişey soracagım..Altta hamilelik takvimi var ya..ona paralelmi oluyo doğum...mesela sizinki ne zman yazıyordu ne zaman oldu
2012 anneleri peki bişey soracagım..Altta hamilelik takvimi var ya..ona paralelmi oluyo doğum...mesela sizinki ne zman yazıyordu ne zaman oldu
Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım.Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.
Eller kafada.
Eki Görüntüle 554406
hayırlı cumlar diledim ona bile cevap veren yok herkese yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor arkadaşım bende bundan onra okuyca vajisnismus topiği böyl değild
ben 2012 ağustos annesiyim.hamilelik takviminde zaten son adet tarihin baz alınıyor benim 4 ğustostu 25 temmuz da doğum yaptım ama sezeryanla 10 gün önceydi.ama normal doğum olsaydı sancım ne zaman gelirdi bilemem
benım 6 hazıran yazıodu gununde dogdu ama normal dogum ıstedıgım ıcın sonuna kadar bekledım..gunu geldıgınde sancı gelmezse sunı sancı verılıo okıs ama normalden once sancın gelırse erkende dogabılır o yuzden normal yapamazsan sezaryen derse dr un 2 hafta oncesınde sezaryene alırlar dolayısıyla 38 haftanda dogum yaparsın
ne güzel sen de gecen yıl bizim gibydin dımıpeki zaman çabuk geciyor mu..bir de cinsiyeti ne zaman öğrendin
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?