2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim çok üzüldüm,rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşallah..bide şöyle düşün,sağlıksız bebeklerin kalbi dururmuş,belki de doğsaydı sakat olabilirdi,rabbim hakkımızda en iyisini bilir,,sebat et,inşallah yakında sağlıklı bir gebelik geçirirsin..allah yardımcın olsun

Başımdan aşağı kaynar su döküldü okurken.
Canım benim, çok üzüldüm çok üzüldün biliyorum... Ne desem boş şu an sana. Allahım sabırlar versin sana.......

canım benim ya...sen normal kontrolemi gitmiştin bugün...peki anladın mı daha önce..AllaH bir daha nesip eder inşallah canım benimAllah sabır versin sana inşallah

Son düzenleme:

canım benm yaa inan çok üzüldüm tatlım,hem de çook..acını yürekten paylaşıyorum..İnş. Allah yine bir mucize kondurur göbeğine...Kendine çok dikkat et tatlım,senin sağlığın çok önemli...

saolun kızlar...
Normal kontrole gitmiştik,
okadar neşeliydik..
Bizden başka bi çift daha vardı, kız ağlıyodu eşi teselli ediyodu..
Sıramı verdim onlara, okadar da dua ettim inş gülerek çıkarlar o odadan diye..
Biz girdik yıkıldık..
Hiç kanamam ağrım yoktu,
beklesem bukadar kötü olmazdım.. Hazırlıklı olurdum..
Top gibi toplamış başını gövdesine miniğim ((
neyse, vardır bir hayır..

Mesajını okuyunca boynumun arkasında bir ağrı hissettim, şok oldum... Ne denir ki, Takdiri İlahi.
Rabbim acını hafifletsin, bol bol sabır versin canım. Sana eşine ve ailenize bunu unutturacak güzel günler göstersin inşallah.

hangi doktora gittin canım karar verdinmi cok sevindim bebeşine masallah diyorum

kızlar az önce bahsetmıstım kahve rengı akıntı gelıo dıye karnım baya agrıdı kadın dogum hastanesıne gittim ve alttan baktı kalp atısı görünmüo dedi.bebek duruyomus ama kalp atısı yok dedi.snra tekrar baska bıyere gıttık aynı hastaneymıs oda göremedı bu ulturason eskı pazartesı gel dedı basına böle bişey gelen vArmı.kalp durmus denılen.acıldekı ulturason detaylı degılmıs.ne kadar dogruysaa...yorumlarınızı beklıyrum cok üzgünüm cokk.halbukı okdar cok istemıstım ki.

canım yaa.. Allah yardımcın olsun... çok üzüldüm Allah tekrardan sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah...

oooy canım yaa.. pazartesiyi bekleme cumartesi muayene yapan biryere git. zaten için içini yer...

Kalp atışını göremiyosa nasıl pazartesiye erteleyebilir?!!!!
Hemen başka bir acile, kadın doğuma falan biryerlere git ve kontrolünü yaptır. Bu çok önemli birşey. Kendini sıkıntıya sokma ve sakin ol lütfen.
Asla pazartesiyi bekleme Allah korusun bebek içerde zehirlemeye başlayabilir. Tabi inşallah makineler hatalıdır da bir sıkıntı yoktur :85:

ıkı yere gıttım ikiside göremedii bebek aynı duruyodu gördüm ama kalp atısını göremedim dedi doktor .özellerın acılınde doktor yokmus kadın dogum.yaaa bebeğim öldüyse söyle diyip bagrdım bak güzelim ben net göremedi görsem neden söylemeyım dedı ben durmus demıom dedı.bnm gıbı basına gelen vrmı.belkı umut yok ama ben umudumu kaybetmek ıstemıyrum

ee peki kanaman ve ağrın için bişey demedilermi?
Şuan için ağrın ve kanaman devam ediyomu?:26:

canım kelimelrin bittiği an ne diyebilirimki..Ama inan içecek suyu yiyecek ekmeği olsa illaki doğardı canım..sakın kendini üzme herşeyde vardır bi hayır..iki kez kayıp yaşamış biri olarak acını çok iyi anlıyorum inan şu an çok yeni acın ama zamanla hafifleyecek ve tekrar çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşacaksın..Allah sabır versin..

Canım pazartesini bekleme bence özele git derim..hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil..inşallah miniğin hala seninledr canım dualarımız seninle..

canımya 2 tane üst üste kaldıramayacagımmm..bari seninki yaşasın nolurrr.Allahım yaşatmasın bu acıyıı

çok üzüldüm canım, çok kötü oldum... Allah sabır versin... tüp bebek miydi? inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız...

Allah sabır versin ağlamaktan yazamadım ne diyeceğimi bilmiyorum ben en son yazdığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve istemsiz ıkıntılardan dolayı sol kasığımda ağrım var ve size bakayım dedim bu haberleir okuyuncada çok ama çok üzüldüm Allah güç kuvvet sabır sersin Nektarcım Allahım senin sağlığını eksik etmesin inşallah tekrar sorunsuz yaşatsın sana hamileliği. Allaha emanet ol

Nektar gerçekten çok çok üzüldüm canım. İçim yandı resmen Ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah'ım sana sabırlar versin. İnşallah en kısa zamanda , sağlıkla yeniden anne olursun..Aminn

aynı durum bende de var, bol bol zeytinyağı tüketiyorum, biraz iyi geliyor. tabi bir de kuru kayısı deniyor ama artık bana kayısı falan etki etmiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…