2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aynı durum bende de var, bol bol zeytinyağı tüketiyorum, biraz iyi geliyor. tabi bir de kuru kayısı deniyor ama artık bana kayısı falan etki etmiyo :))

Bende yeni bşladı öyle yapcam artık bende kuru kayısı aldırdım zeytinyağımda var yarın başlıcam kabızlık diyetine çok yıprandım bugün kendim umrumda değilim ama bebeğim nasıldır acaba iyidir inşallah ben acile gitmemek için kndimi zor tutuyorum istemedende olsa çok zorlandım bugün inşallah ona bir etkisi olmamıştır

kızlar iyi akşamlar,kontrolümüz vardı bugün.şükür herşey yolundaher gittiğimde kalp atışlarını dinletiyor doktorumuz 11+0 ım bugün,haftaya cumartesi test tarihimi verdi.ozamanda inşallah 12+1 olucaz.girmeden önce şeker yedim dediğiniz gibi ama öyle aman aman hareketini göremedim yavrumun.biraz elini oynattığını gördüm.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız...

allah sabır versin nektar arkadaşım tmm inş doktorar görememiştir belki ters felan dönmüştür bebek yazdıklarınızı okuyunca insan ister istemez üzülüyor birşey merak ediyorum ilk gebelikleriniz mi bende endişeliyim inş bebeişim sağlıklıdır inş kalbi durmaz insan ister istemez kendini yerinize koyuyor gerçekten zor llah sabır versinn metanetli olun allah en kısa zamanda nasip edecek nektar hiç üzülme tmm sende bebeğinin kalbini görürüsün inş güzel düşün

canım geçmişi daha yeni okuyorum,mesajını gördüm.çok üzüldüm,Allah sabrını verir inşallah,umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim sana.Allaha emanet ol...

Ahh canım ne kadar üzüldüm..söyle bı bakayım dedim topige..içim yandı resmen.ALlah sabır versin canım..en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve onu sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın ins..ne kadar da alışmıştık sana topicte

Son düzenleme:
bu gece uyku tutmadı şöyle bir bakayım derken başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. NektaR çok üzüldüm başımız sağolsun kısa zamanda toparlarsın umarım
ttmm; inşallah bebeğin sapasağlam duruyodur dualarım seninle

Nektar;
Allah sabır versin çok üzücü gerçekten inşallah yanlış teşhistir.. diyicek söz bulamıyorum.. Allah yardımcın olsun..

CANIM kıyamam nasıl için yanmistir Allah sabır versin
Ama söyle duşun Demekki sagliksizmis
Rabbim bir daha yaşatmasın kürtaj icinde şimdiden gecmis olsun
İnşallah bidaha hamile kalırsın ve yavrunu saglicaklA kucağına alırsın

kanamam yok sadece tuvalete girince ıkı uc damla kahverengı leke görüom doktorda ufak bı kanama olmus ıcte oda durmus dedi

CANIM ihmal etme muhakkak bi özel hastaneye git Nobetci kadın dogum vardır
Erteleme Pazartesi'ye asla
İnsallah bi sıkıntı yoktur of bugun ikinci Kotu haber

iyi geceler kızlarr bende üçüzlere hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
merve ve akasya arkadaşlarım beni tanırlar tüp bebek sayfasından
ben tüp bebekle üçüzlerime gebe kaldım haftaya durumlarına bakılacak eğer bi sorun varsa birini alabilir dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun
normal şartlarda bende haziranda doğum yapcam kısmetse ama üçüz olunca büyük ihtimal erken doğarlarmış yinede yazmak istedim haziran annelerine

iyi geceler kızlarr bende üçüzlere hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
merve ve akasya arkadaşlarım beni tanırlar tüp bebek sayfasından
ben tüp bebekle üçüzlerime gebe kaldım haftaya durumlarına bakılacak eğer bi sorun varsa birini alabilir dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun
normal şartlarda bende haziranda doğum yapcam kısmetse ama üçüz olunca büyük ihtimal erken doğarlarmış yinede yazmak istedim haziran annelerine

Kızlar aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı
Ben kullanıyorum ve 2 güne bir burnum kanıyor
Acaba bu iğneden dolayı mı kanıyor benim gibi olan var mi

Kuzucugum hosgeldin nasılsın ucuz kelebekler nasıllar

Kızlar aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı
Ben kullanıyorum ve 2 güne bir burnum kanıyor
Acaba bu iğneden dolayı mı kanıyor benim gibi olan var mi

canım ben kullandım ama öyle bişey yaşamadım ama normaldir bence kan cıvık olunca kanama olabilir

Kuzucugum hosgeldin nasılsın ucuz kelebekler nasıllar

hoşbulduk tatlımmm valla bulantılar öldürüyo beni onun dışında çok şükür iyiyz
sen nasılsın bebişin nasıl bulantın varmı senin

Ay CANIM olmaz mı hastanelik olacak derecede olmuştu hemde
Ama azaldı çok şükür şimdide bas ağrısınlar mide yanması çıktı
Bas ağrım çok fena gözlerim kor olacak nerdeyse
Ama az once baktım normalmiş
Seninkide azalır inş haftan biraz daha ilerlesin

Nasıl bir sorun varsa alacaklarmis yani

canım şimdi üçüz gebelikler biraz riskli hem anne için hemde bebişler için
erken doğma riski var falan
doktorumda dediki ayrıntılı bi bakılsın ense kalınlıklarına falan anormal bi durum varsa birisini öldürmemiz gerekebilir dedi
ama yok üçüde sağlıklıysa devam edersiniz dedi
hayırlısını diliyorum rabbimden sağlıklı olsunlarda sayısı önemli değil canım

Öncelikle tebrik ederim. İnşallah sorunsuz ilerler hamileleğin ve sağlıcakla alırsın 3 yavrunuda kucağına...
İkiz oluncada erken doğuyorlar herhalde ki üçüzde öyledir Ya ne kadar güzel, şuan karnında 3 tane melek var
Allahım ne güzel nimetlerin var :) Dua edicem senin için, inşallah 3 üde sağlıklıdır, 3üde aynı gün doğar annesinin kucağına amiiinnn

Son düzenleme:

üf ya çok zor bu bulantı işi geçer benimkide inşallah
baş ağrısı bende de oluyo kuzum yaa zaten migrenim var bide üstüne okulda çocukların sesi derken baş ağrım fırlıyo gidiyo neyse bugünümüze şükür diyelim

canım çok sağol teşekkürler inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırırz hepimiz bende seni tebrik ederim canım
saol güzel duaların için canımmm rabbim hepimizin yavrusunu korusun onları bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…