2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı
Ben kullanıyorum ve 2 güne bir burnum kanıyor
Acaba bu iğneden dolayı mı kanıyor benim gibi olan var mi
Merve tatlım bende 2. tedavimde dr. tedbir amaçlı transfer sonrası 2 kutu kan sulandırıcı iğne vermişti bende de olmuştu tatlım burnum kanıyordu ama sen yinede dr una belirt bunu belki dikkatli olmamız gerekir

Son düzenleme:

Amiin inşallah canım =) Bende teşekkür ederim içten mesajın için...

CANIM inşallah 3'ude sagliklidir meleklerinin
Hastaneden gelince muhakkak yaz bana çok merak ederim
Guzel haberlerini bekliyoruz
Yok CANIM yok biz bu bebeklei hasretle bekledik
Ne zorlu yollardan geçtik Rabbim devamını getirsin inşallah

canım bende araştırdım doktoru,aradım sordum hafta içi akşam 6 dan sonra ve tek pazar günleri geliyormuş.hafta içi gündüzleri başka yerdemi çalışıyor acaba?bi bilgin var mı?

canım hoşgeldin,tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallah,süper bişey bir anda 3 tane

Bu ne ya. Ne kötü günmüş bugün. İki kötü haber üst üste çok fazla.
ttmm inşallah şu an hastanedesindir ve bir yanlışlık vardır durumda. Senden iyi haberler alalım bari ne olur.

Nektar, ne olur durumundan haberdar et bizi. Çok alışmıştık sana biz.

Şifam CANIM benim nasılsın iyi mısın CANIM arkadasım
Bira toparlanabildin mı Bebek iyi değil mı bi sıkıntı yok
Doktoruma soracağım evet kan görmek istemiyorum

canım hoşgeldin,tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallah,süper bişey bir anda 3 tane

hoşbulduk canımmm aminnnnn evet hem çok güzel hem çok garip bi duygu yaa içimde 3 tane melek varr

inşallah mervecimm yaa haftaya perşembe gitcem yazarım mutlaka gelince inşallah güzel haberlerle dönerim
evet tatlım ne zorlu yollar ne stresler sıkıntılar Rabbim devamını getirsin inşallah sağlıkla hayırla

Şifam CANIM benim nasılsın iyi mısın CANIM arkadasım
Bira toparlanabildin mı Bebek iyi değil mı bi sıkıntı yok
Doktoruma soracağım evet kan görmek istemiyorum
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah tatlım eh işte diyebiliyorum :2: bebek iyi teyzesi gelişimi haftasına göre ilerliyor kontrollerde içimizi rahatlatıyor evet dr kan iptal etsin bende ne korkmuştum burnum kanadıkça :18: ama benim 2 kutu kullanmam gerektiği için dr a bahsetmededn kurtulmuştum iğneden kandan sanırım sen uzun süre devam edeceksin ilgilensin dr cuk

Son düzenleme:

Cnm şuan ne diceğimi gerçekten bilmiyorum şok olmuş durumdayım yani bilmiyorum sana ve bebeğine çok alışmıştık Rabbim sabır versin çok üzgünüm..

Ah CANIM ya hayat iste her şey bizler için zaman her seyin ilacı
Çok sevindim bebeğin iyi olmasına sağlıklı olsunda aman aman
Ben 4. Haftadan beri kullanıyorum daha da kullanacağım galiba
Kan tutacak beni yakında

evet canım aynen zaman inşallah banada ilaç olacak özellikle kızımı kucağıma aldığım anda çok sağol teyzesi iyi bakalım keyfi yerinde bebeğimin senin ve bebeğinin hep iyi sağlıklı haberlerini alalım inşallah bana müsade tatlım çok uykum var sizlere iyi geceler hoş sohbetler

Bugün bu topik güzel haberlere aç canım. O güzel haberi de sen getirdin.
Çok sevindim, gözün aydın ama içim çok buruldu benim bu akşam. Tüm keyfim kaçtı.

canım herkes gibi bende acını taa içimde hissettim hepimizin başına gelebilir doğana kadar bu risk hep var ve olucakta rabbim en kısa zamanda seni evladınla tekrar kavuştursun inşallah

kızlar günaydın diyecektim ama iki üzücü haberi gördüm, çok üzüldüm

tmmm, inşallah ultrason hatalıdır. Bekleme canım, özel muayeneye git. İnşallah güzel haberini alırız. Allah'ım sen koru

Nektar,canım o kadar üzüldüm ki anlatamam. İnşallah çabucak yavruna kavuşursun yeniden. Lütfen yalnız kalma, yanında hep birileri olsun. İnsan acısını yaşamak için yalnız kalmak istiyor ama sonradan anlıyor ki yalnız kalmak daha zor. Allah sana ve ailene sabır versin dayanma gücü versin

günaydın,
bu sabah uyandığımdan beri bebeğimin sanki kalbi atmıyomuş duygusu kapladı beni. bütün hamilelik belirtilerim gitmiş gibi hissediyorum gece kabus kabus üstüneydi inşallah meleğim benimledir kızlar inşallah şu an yaşadığım kuruntudur. eşime söyledim öylece kaldı mesaim 12ye kadar en yakın hastaneye gideceğiz iyi dileklerinize ihtiyacım var kızlar.

günaydın kızlar . nektarcığım çok üzüldüm . ALLAH sabırlar versin canım . İNŞALLAH hayırlı zamanda bebeğin tekrar sana gelir .
tmm İNŞALLAH sende güzel haberlerle gelirsin canım

canım haberlerden etkilenmişsindir korkma, git yine de için rahatlar. Benim ilk haftalarda her hafta gidiyordum şimdi iki haftada bire düştü, bir zararı yok hem de içinin rahatlamasına çok yardım ediyor bebeğini görmek

canım çok merak etmiştim seni, çok sevindim iyisin özelden mesaj atayım dedim ama mesaj kutun doluymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…