Merve tatlım bende 2. tedavimde dr. tedbir amaçlı transfer sonrası 2 kutu kan sulandırıcı iğne vermişti bende de olmuştu tatlım burnum kanıyorduKızlar aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı
Ben kullanıyorum ve 2 güne bir burnum kanıyor
Acaba bu iğneden dolayı mı kanıyor benim gibi olan var mi
canım çok sağol teşekkürler inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırırz hepimiz bende seni tebrik ederim canım
saol güzel duaların için canımmm rabbim hepimizin yavrusunu korusun onları bize bağışlasın
canım şimdi üçüz gebelikler biraz riskli hem anne için hemde bebişler için
erken doğma riski var falan
doktorumda dediki ayrıntılı bi bakılsın ense kalınlıklarına falan anormal bi durum varsa birisini öldürmemiz gerekebilir dedi
ama yok üçüde sağlıklıysa devam edersiniz dedi
hayırlısını diliyorum rabbimden sağlıklı olsunlarda sayısı önemli değil canım
üf ya çok zor bu bulantı işi geçer benimkide inşallah
baş ağrısı bende de oluyo kuzum yaa zaten migrenim var bide üstüne okulda çocukların sesi derken baş ağrım fırlıyo gidiyo neyse bugünümüze şükür diyelim
Bildigim kadariyla 12 ile 14. Haftaya kadar 2'li test yapilabiliyor.Eger anadolu yakasindaysan benim doktorum perinatoloji uzmani DOcent Narter Yesildaglar Central Hospital de kendisi ayni zamanda Yeditepede arastirma ve ogretim gorevlisi.Ense kalinligi olculuyor alttan mi bakiliyor onu bilmiyorum birde kan tahlili sonuclarin ve yasin bilgisayara giriliyor bilgisayarda risk derecesini olcup soyluyor.Narter bey ayrintili ultrasonda bakiyor.
iyi geceler kızlarr bende üçüzlere hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
merve ve akasya arkadaşlarım beni tanırlar tüp bebek sayfasından
ben tüp bebekle üçüzlerime gebe kaldım haftaya durumlarına bakılacak eğer bi sorun varsa birini alabilir dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun
normal şartlarda bende haziranda doğum yapcam kısmetse ama üçüz olunca büyük ihtimal erken doğarlarmış yinede yazmak istedim haziran annelerine
Merve tatlım bende 2. tedavimde dr. tedbir amaçlı transfer sonrası 2 kutu kan sulandırıcı iğne vermişti bende de olmuştu tatlım burnum kanıyorduama sen yinede dr una belirt bunu belki dikkatli olmamız gerekir
canım hoşgeldin,tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallah,süper bişey bir anda 3 tane
CANIM inşallah 3'ude sagliklidir meleklerinin
Hastaneden gelince muhakkak yaz bana çok merak ederim
Guzel haberlerini bekliyoruz
Yok CANIM yok biz bu bebeklei hasretle bekledik
Ne zorlu yollardan geçtik Rabbim devamını getirsin inşallah
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah tatlım eh işte diyebiliyorum :2: bebek iyi teyzesi gelişimi haftasına göre ilerliyor kontrollerde içimizi rahatlatıyorŞifam CANIM benim nasılsın iyi mısın CANIM arkadasım
Bira toparlanabildin mı Bebek iyi değil mı bi sıkıntı yok
Doktoruma soracağım evet kan görmek istemiyorum
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah tatlım eh işte diyebiliyorum :2: bebek iyi teyzesi gelişimi haftasına göre ilerliyor kontrollerde içimizi rahatlatıyorevet dr kan iptal etsin bende ne korkmuştum burnum kanadıkça :18: ama benim 2 kutu kullanmam gerektiği için dr a bahsetmededn kurtulmuştum iğneden kandan sanırım sen uzun süre devam edeceksin ilgilensin dr cuk
evet canım aynen zaman inşallah banada ilaç olacak özellikle kızımı kucağıma aldığım andaAh CANIM ya hayat iste her şey bizler için zaman her seyin ilacı
Çok sevindim bebeğin iyi olmasına sağlıklı olsunda aman aman
Ben 4. Haftadan beri kullanıyorum daha da kullanacağım galiba
Kan tutacak beni yakında
kızlar iyi akşamlar,kontrolümüz vardı bugün.şükür herşey yolundaher gittiğimde kalp atışlarını dinletiyor doktorumuz 11+0 ım bugün,haftaya cumartesi test tarihimi verdi.ozamanda inşallah 12+1 olucaz.girmeden önce şeker yedim dediğiniz gibi ama öyle aman aman hareketini göremedim yavrumun.biraz elini oynattığını gördüm.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız...
canım haberlerden etkilenmişsindir korkma, git yine de için rahatlar. Benim ilk haftalarda her hafta gidiyordum şimdi iki haftada bire düştü, bir zararı yok hem de içinin rahatlamasına çok yardım ediyor bebeğini görmekgünaydın,
bu sabah uyandığımdan beri bebeğimin sanki kalbi atmıyomuş duygusu kapladı beni. bütün hamilelik belirtilerim gitmiş gibi hissediyorumgece kabus kabus üstüneydi inşallah meleğim benimledir kızlar inşallah şu an yaşadığım kuruntudur. eşime söyledim öylece kaldı mesaim 12ye kadar en yakın hastaneye gideceğiz iyi dileklerinize ihtiyacım var kızlar.
canım çok merak etmiştim seni, çok sevindim iyisincanım şimdi üçüz gebelikler biraz riskli hem anne için hemde bebişler için
erken doğma riski var falan
doktorumda dediki ayrıntılı bi bakılsın ense kalınlıklarına falan anormal bi durum varsa birisini öldürmemiz gerekebilir dedi
ama yok üçüde sağlıklıysa devam edersiniz dedi
hayırlısını diliyorum rabbimden sağlıklı olsunlarda sayısı önemli değil canım
inşallah canım inşallah psikolojiktir.canım haberlerden etkilenmişsindir korkma, git yine de için rahatlar. Benim ilk haftalarda her hafta gidiyordum şimdi iki haftada bire düştü, bir zararı yok hem de içinin rahatlamasına çok yardım ediyor bebeğini görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?