2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
öyledir canım, bak hem tüm belirtilerin gitmemiş, kabuslar yerli yerinde duruyor. Ne zaman gideceksiniz doktora, bir an önce gidin de bebişi üzme daha fazla annesi

12de mesaim bitiyor canım eşimi bekleyeceğim 1i bulur gitmemiz. dün forumu okuyup yattım bir yanım ordan etkilendim diyor bir yanım kötü düşünüyor. annesinin meleği sağlıklı bir şekilde duruyordur orda.
of beklemek ne kötü Allah hiçbir anneyi böyle şüpheler içinde bırakmasın

kizlar gunaydin soyle bi yakin zamani okuyum dedim nektarcim inan cok uzuldum rabbim sana ve ailene sabir versin ..
tamam canim insallah bebegin seninledir duacinim
kizlar bende persembe gunu kahverengilekelenmeyle acile gittim ceviz buyuklugundeydi leke cok korktum bebwgim sukurki benimle dun hastaneden ciktim bazi arkadaslarda da olmus galiba kahverengi korkmayin derim bana igne verdi drum prolutpn depot doguma kadar haftada 1 vurulacam
bide bazi arkadaslar kabizlik sorunu yasiyordu iyi bi durum degil brnde neler nelet kullandim ama gecmefi en sonunda drum magnorm diye bi ilac verdi bildiginiz magmezyum yani cok iyi geldi bana hem kramplrada iyi geliyor..

kızlar günaydın. off akşamdan beri çok keyifsizim nektar ve tmmm aklımdan çıkmıyor.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.. öyle ağlayasım varki.. veli toplantısı var bir de güler yüz maskesi takmak lazım...

başka bir doktora git tatlım cihaz çok fark ediyor iyi haberlerini bekliyoruz.

Nektar ne diyeceğimi bilemiyorum hepimizde aynı risk var canım inan ki.. ablamdada aynısı oldu ama 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldı..herşeyin hayırlısı tatlım..bende her ultrasona girdiğimde kalbi atıyormu diye soruyorum doktora ablamdan bildiğim için bi korku işte ama bebek kromozom bozukluğu varsa duruyor kalp yani özürlü olabilirdi ve hiç farkettirmeyede bilirdi öylesi daha zor emin ol dediğim gibi herşeyi hayırlısı tatlım.. Allahım sana yeni bir melek göndericektir ben buna inanıyorum..

nektarcım Allah asbırlar versin bitanem hiç belirtin ağrın filan yokmuydu canım çok üzüldüm gözlerim doldu Rabbim sabır versin bitanem

tmm cım inşallah canım doktor yanılıyordur inşallah

bugün bütün enerjim tükendi nedense . arkadaşlara çok özüldüm . ALLAH İNŞALLAH bebişlerini onlara tekrar gönderir .

bugün bütün enerjim tükendi nedense . arkadaşlara çok özüldüm . ALLAH İNŞALLAH bebişlerini onlara tekrar gönderir .

amin nazcım benidme canım çok sıkıldı ya doktorum son kontrolümden bir ay ara verdi dayanamıyorum ya gitsem mi acaba bir hafta kaldı ama

amin nazcım benidme canım çok sıkıldı ya doktorum son kontrolümden bir ay ara verdi dayanamıyorum ya gitsem mi acaba bir hafta kaldı ama

benide artık ayda bir çağıracak doktorum randevum 15 aralıkta benim daha çok var gitmeme :18:

benide artık ayda bir çağıracak doktorum randevum 15 aralıkta benim daha çok var gitmeme :18:

içimizi ferah tutamaktan başka çaremiz yok bitanem Allah bizim be hereksin yardımcısı olsun ya işyerindeyim kendi mi tutatamıyorum bağıra bapıra ağlamak istiyorum

çok geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla sürer hamileliğin

içimizi ferah tutamaktan başka çaremiz yok bitanem Allah bizim be hereksin yardımcısı olsun ya işyerindeyim kendi mi tutatamıyorum bağıra bapıra ağlamak istiyorum

aynen iş yerindeyim ve kontrolüme 1 ay var ikili testim normal çıktı ama bu korkuylada 1 ay nasıl bekleyeceğim ki allah yardımcımız olsun dediğn gibi..

bende işyerindeyim ve biran önce çıkış saati gelsin eve gideyim diye bakıyorum ... offf bide çok korkuyorum metrobüse falan binerken ya kusarsam kötü olursam diye amin canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH

aynen iş yerindeyim ve kontrolüme 1 ay var ikili testim normal çıktı ama bu korkuylada 1 ay nasıl bekleyeceğim ki allah yardımcımız olsun dediğn gibi..

canım ikili test olayını atlatmışsın çok şükür bizim o var bana tekrar toksoplazma testi yapılacak negatif olduğu için değerlerim Rabbim sağlıklar versin hepmizin bebişine

bende nazcım otobüse bin otobüzten in metroya bin özelde çalışıyorum atanamadım devlete

arkadaşlar bence en zoru hamileyken çalışmak.. özellikle özel sektörde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…