saol canim tesekkur ederim cumlemicle birlikte canim..çok geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla sürer hamileliğin
canım ikili test olayını atlatmışsın çok şükür bizim o var bana tekrar toksoplazma testi yapılacak negatif olduğu için değerlerim Rabbim sağlıklar versin hepmizin bebişine
toksoplazma bende de negatif çıktı ama problem yok dedi doktor negatif çıkması tekrar mı yapılmasını gerektiryor ki
kizlar gunaydin soyle bi yakin zamani okuyum dedim nektarcim inan cok uzuldum rabbim sana ve ailene sabir versin ..
tamam canim insallah bebegin seninledir duacinim
kizlar bende persembe gunu kahverengilekelenmeyle acile gittim ceviz buyuklugundeydi leke cok korktum bebwgim sukurki benimle dun hastaneden ciktim bazi arkadaslarda da olmus galiba kahverengi korkmayin derim bana igne verdi drum prolutpn depot doguma kadar haftada 1 vurulacam
bide bazi arkadaslar kabizlik sorunu yasiyordu iyi bi durum degil brnde neler nelet kullandim ama gecmefi en sonunda drum magnorm diye bi ilac verdi bildiginiz magmezyum yani cok iyi geldi bana hem kramplrada iyi geliyor..
saolun kızlar...
Normal kontrole gitmiştik,
okadar neşeliydik..
Bizden başka bi çift daha vardı, kız ağlıyodu eşi teselli ediyodu..
Sıramı verdim onlara, okadar da dua ettim inş gülerek çıkarlar o odadan diye..
Biz girdik yıkıldık..
Hiç kanamam ağrım yoktu,
beklesem bukadar kötü olmazdım.. Hazırlıklı olurdum..
Top gibi toplamış başını gövdesine miniğim((
neyse, vardır bir hayır..
sen sosyal aktiviteden bahsediyosun , ben rutin işleri bile yapamıyorum adam deli olacak işten gelen ve sürekli sabaha kadar uyuyan bir kadın var 2,5 aydır yemek bile yapmaz oldum , sürekli uyumak dışında biiş yaptığım da yok
bu hamilelik böyle gececekse vay hallerine
güzel dilekleriniz için saolun kızlar
evet kesildi ama sağ kasığım çok ağrıyor hareket ettiğimde
kötü şeyler düşünmüyorum ama yüreğim pır pır
anlıyorsunuzdur beni
kendinize iyi bakın kızlar
haberdar ederim
günaydın kızlar .bugün topiğimize hüzün hakimNectarcım çok üzüldüm.. ALLAH sabırlar versin . İnşallah hayırlı zamanda bebeğin tekrar sana gelir . topikteki herkes için dua edelim lütfen...
Ben Bahçecide yaptırıcam cnm 2 li test 140 lira muayene ücreti de 250 lira toplam 390 liraya mal olucak
günaydın,
bu sabah uyandığımdan beri bebeğimin sanki kalbi atmıyomuş duygusu kapladı beni. bütün hamilelik belirtilerim gitmiş gibi hissediyorumgece kabus kabus üstüneydi inşallah meleğim benimledir kızlar inşallah şu an yaşadığım kuruntudur. eşime söyledim öylece kaldı mesaim 12ye kadar en yakın hastaneye gideceğiz iyi dileklerinize ihtiyacım var kızlar.
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
merhaba arkadaşım, ne kadar sürdü senin lekelenmen? benim pazar günü başladı, azaldı ama bitmedi moralim bozuldu iyicebu iğneyi ilk gün bana acilde vurdular ama tekrarlamamı söylemedi dr.. ama günde 2 tane 200 mg lık progestan içiyorum. şimdi aradım 1 hafta oldu devam ediyor, dedim, ilacı 3 e çıkarttı. Rabbim yardımcımız olsun.
peki gelişimi paralel mi gidiyordu..yoksa geride falanmı
arkadaşlar bence en zoru hamileyken çalışmak.. özellikle özel sektörde..
saolun kızlar...
Normal kontrole gitmiştik,
okadar neşeliydik..
Bizden başka bi çift daha vardı, kız ağlıyodu eşi teselli ediyodu..
Sıramı verdim onlara, okadar da dua ettim inş gülerek çıkarlar o odadan diye..
Biz girdik yıkıldık..
Hiç kanamam ağrım yoktu,
beklesem bukadar kötü olmazdım.. Hazırlıklı olurdum..
Top gibi toplamış başını gövdesine miniğim((
neyse, vardır bir hayır..
kızlar günaydın dün gece nektar ve ttmm kötü haberleri yazdıgından beri çok kötüyüm..bir de nektarınkinde hiç bişey yokmuş..ultrasonda baktıgında kafasını egmiş öyle kalbi durmuş deyince içim parçalandı..yavruşum nasıl kalmış öylece...ben de çok korktum nerdeyse 1 aydır görmüyom yavrumu o yüzden pazartesi ilk işim gidip görmek onu...inşallah sağlıklıdır .Allahım kimseye yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?