2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ikili test olayını atlatmışsın çok şükür bizim o var bana tekrar toksoplazma testi yapılacak negatif olduğu için değerlerim Rabbim sağlıklar versin hepmizin bebişine

toksoplazma bende de negatif çıktı ama problem yok dedi doktor negatif çıkması tekrar mı yapılmasını gerektiryor ki

merhaba arkadaşım, ne kadar sürdü senin lekelenmen? benim pazar günü başladı, azaldı ama bitmedi moralim bozuldu iyice bu iğneyi ilk gün bana acilde vurdular ama tekrarlamamı söylemedi dr.. ama günde 2 tane 200 mg lık progestan içiyorum. şimdi aradım 1 hafta oldu devam ediyor, dedim, ilacı 3 e çıkarttı. Rabbim yardımcımız olsun.

ne söylenir böyle bir durumda bilmiyorum. Rabbim acılarını dindirsin, tez zamanda müjdeni vermeni nasip etsin inşallah. hiç bi şekilde hazırlıklı olunmaz ki canım ya

günaydın kızlar .bugün topiğimize hüzün hakim Nectarcım çok üzüldüm.. ALLAH sabırlar versin . İnşallah hayırlı zamanda bebeğin tekrar sana gelir . topikteki herkes için dua edelim lütfen...

:) biraz da onlar yapsın. bence hamileliğin en güzel yanları bunlar :))

hiç canını sıkma canım. benim kasık ağrım hiç kesilmedi ama bebek son derece sağlıklı görünüyor. doktoruma göre kese büyüdüğü için ağrım oluyormuş. yani korkulacak birşey yokmuş.

Aynen öyle hüzünlü bugün topiğimiz. Hepimizin içi çok acıdı. Dünden beri ağlamaklıyım.
Allahım sabırlar versin. Herkesin miniklerini korusun.

Bu gece boyunca bende kabus gördüm hatta o kadar gerçektiki kalkınca da kendime gelemedim. Rabbim iki arkadaşımızada sabır versin. Ya Hay diyorum canı veren O, HasbinAllah venimelVekil diyorum bizlerin en büyük en güzel yardımcısı O Allahım sizlerede kolaylıklar versin. Ama miniklerinizi kaybetsenizde siz 2 cihanda onların annelerisiniz diğer tarafta şefaatçiniz olur inşAllah.

canım benim..ne diyeceğimi bilemiyorum..
neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..
çok üzgünümm
Allah'ın takdiri, bazı şeylerin önüne geçilmiyor..bazen bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz..
Allahım sabır versin.. yar ve yardımcın olsun nektarım
..

benmde arada devam ediyor malesef kozete gidiyorum ben doguma kadarda devam benim dr 34 haftaya kadar haftada bir kullan dedi al kullan canim zararindansa faydasi daha cok ..

kızlar günaydın dün gece nektar ve ttmm kötü haberleri yazdıgından beri çok kötüyüm..bir de nektarınkinde hiç bişey yokmuş..ultrasonda baktıgında kafasını egmiş öyle kalbi durmuş deyince içim parçalandı..yavruşum nasıl kalmış öylece...ben de çok korktum nerdeyse 1 aydır görmüyom yavrumu o yüzden pazartesi ilk işim gidip görmek onu...inşallah sağlıklıdır .Allahım kimseye yaşatmasın..

arkadaşlar bence en zoru hamileyken çalışmak.. özellikle özel sektörde..

katılıyorum canım, gerçi bebek küçükken çalışmak da bundan kolay olmayacak sanırım. Allah yine de sabrını veriyor... Ben de hamileliği ilk öğrendiğim zaman bu çalışma işine çok kafayı takıyordum, sonra da düşündüm ki hayat standartlarını bir düzeyde tutabilmek için çalışmak şart, iki gün sonra bebişim bir şey istese ve alamasam belki bundan daha çok koyar...

yani her iki durumun da avantajı ve dezavantajı var. ama benim en büyük motivasyon kaynağım, birçok anne adayı benim gibi çalışıyor, yollarda, metrolarda ayakta benim gibi yolculuk ediyor... ben en azından kimyasal solumuyorum, günde 12-13 saat çalışmıyorum vs. diye kendimi avutuyorum :))

cok uzuldum arkadasım allah sabırlar versın.allahım en kısa surede kucagını saglıklı sıhatlı bır evlatla doldursun.

bende aynı uzuntuyle okudum az once arkadsların durumlarını.allahım sabırlar versın.bana doktorum 5 haftalıkken kalbı atmıyor bunun demıstı 3 gun sonra bakalım atmıyorsa alalım demıstı o uc gun yasadıgım duygular aynen nektar ve ttmm nın duygularıydı anlatılmaz bırsey ustelık ıkı yıl sonra hamıle kalabılmıstım.allahım acılarını hafıfletsın.sende kontrolune gıt o kadar uzatma arayı ben 15 gunde bır gıdıyorum doktorda gelme demıyor.ıcımden ne zman gelırse o zaman gıdıyorum.ınan yedıklerımız ıctıklerımız soludugumuz hava hıc saglıklı degıl.rabbım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.bebegını kaybeden arkadslardan da en kısa zamnda bır bebek mujdesı alırız ınsallh.

merhaba güzel anneler
bende sizler gibi haziranda bebeğimi kucağıma alacağım Allah kısmet ederse
şu an 10 haftalık hamileyim ilk hamileliğim
5 haftada kahverengi leke geliyordu doktorum 200 mg progestan verdi ve wc dışında ayağa kalkmamamı söyledi 1 hafta sonra lekeler bitii şimdi arada bir geliyo o yüzden ilaca devam ediyorum haftaya konturolum var inş bebeğim sağlıklıdır

düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsun Allah sabrını versin inş

herkese selamlar arkadaşlar benıde lısteden çıkarabılırsınız artık bende anne adayı değilim 7 yıldır 2.cocuk için çok çabalarım oldu tyup bebek aşılama hepsini denedik baştan beri sorunlu giden gebeliğim kalp atışı duyulmadı oysakı bulantılarım vardı yolk kesesi dahı görüldü ama bekledik sancılandım ve kese bozulmaya başlayınca dun kurtaj oldum çok ağladım anlatamam ama şukurler olsunkı benım 13 yaşında bır kızım var ona sarılıyorum ama umudumu kaybetmedim bebeğini kaybeden arkadaşlarıma allah sabır versin yine olur ınşaallah rabbımın izniye cennet te bızı karşılayacaklar arkadaşlarıma teselli olsun hepinizede sağlıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı bebekleriniz olsun ınşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…