- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
herkese selamlar arkadaşlar benıde lısteden çıkarabılırsınız artık bende anne adayı değilim 7 yıldır 2.cocuk için çok çabalarım oldu tyup bebek aşılama hepsini denedik baştan beri sorunlu giden gebeliğim kalp atışı duyulmadı oysakı bulantılarım vardı yolk kesesi dahı görüldü ama bekledik sancılandım ve kese bozulmaya başlayınca dun kurtaj oldum çok ağladım anlatamam ama şukurler olsunkı benım 13 yaşında bır kızım var ona sarılıyorum ama umudumu kaybetmedim bebeğini kaybeden arkadaşlarıma allah sabır versin yine olur ınşaallah rabbımın izniye cennet te bızı karşılayacaklar arkadaşlarıma teselli olsun hepinizede sağlıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı bebekleriniz olsun ınşşşş
kızlar az önce bahsetmıstım kahve rengı akıntı gelıo dıye karnım baya agrıdı kadın dogum hastanesıne gittim ve alttan baktı kalp atısı görünmüo dedi.bebek duruyomus ama kalp atısı yok dedi.snra tekrar baska bıyere gıttık aynı hastaneymıs oda göremedı bu ulturason eskı pazartesı gel dedı basına böle bişey gelen vArmı.kalp durmus denılen.acıldekı ulturason detaylı degılmıs.ne kadar dogruysaa...yorumlarınızı beklıyrum cok üzgünüm cokk.halbukı okdar cok istemıstım ki.
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..
bana gelince dün gördüm bebişimi 4,8 cm olmuş 11+2 idik 11+5 çıktı
ikili tarama yapıldı bugün sonucunu aldım Allaha şükür temiz çıktı..
Veeeeeee bomab haberi veriyorum bi oğlum olucakkkkkk Emir Bebek
Bu kadar erken nadir görülür dedi doktor amcamız oğluşum aceleci
Şimdi dışarı çıkmam lazım detayları sonra veririm selamlarrrrr herkese
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
bu arada alttaki takvim bu kadar mı doğru çıkar yaa...sabah öğününü atladım öğle yemegine gectim...aynen çıkardım..:) küçük öğünler bile yiyemiyomki..gidip hıyar yiyem bari
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
evet nuba göre erkekayy maşallah canım benim, kocaman bi bebiş olmuş bu, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım, çok güzel bir haber. en erken cinsiyet öğrenen sen oldun heralde, darısı diğer hamişlerin başına:) nub dan anlayan kızlar fotoya göre de erkek mi sizce?? nub teorisine güvenebilir miyiz yani???
iyi geceler kızlarr bende üçüzlere hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
merve ve akasya arkadaşlarım beni tanırlar tüp bebek sayfasından
ben tüp bebekle üçüzlerime gebe kaldım haftaya durumlarına bakılacak eğer bi sorun varsa birini alabilir dedi drum hakkımızda hayırlısı olsun
normal şartlarda bende haziranda doğum yapcam kısmetse ama üçüz olunca büyük ihtimal erken doğarlarmış yinede yazmak istedim haziran annelerine
Ay CANIM olmaz mı hastanelik olacak derecede olmuştu hemde
Ama azaldı çok şükür şimdide bas ağrısınlar mide yanması çıktı
Bas ağrım çok fena gözlerim kor olacak nerdeyse
Ama az once baktım normalmiş
Seninkide azalır inş haftan biraz daha ilerlesin
Merve tatlım bende 2. tedavimde dr. tedbir amaçlı transfer sonrası 2 kutu kan sulandırıcı iğne vermişti bende de olmuştu tatlım burnum kanıyorduama sen yinede dr una belirt bunu belki dikkatli olmamız gerekir
12de mesaim bitiyor canım eşimi bekleyeceğim 1i bulur gitmemiz. dün forumu okuyup yattım bir yanım ordan etkilendim diyor bir yanım kötü düşünüyor. annesinin meleği sağlıklı bir şekilde duruyordur orda.
of beklemek ne kötü Allah hiçbir anneyi böyle şüpheler içinde bırakmasın
arkadaşlar bence en zoru hamileyken çalışmak.. özellikle özel sektörde..
herkese selamlar arkadaşlar benıde lısteden çıkarabılırsınız artık bende anne adayı değilim 7 yıldır 2.cocuk için çok çabalarım oldu tyup bebek aşılama hepsini denedik baştan beri sorunlu giden gebeliğim kalp atışı duyulmadı oysakı bulantılarım vardı yolk kesesi dahı görüldü ama bekledik sancılandım ve kese bozulmaya başlayınca dun kurtaj oldum çok ağladım anlatamam ama şukurler olsunkı benım 13 yaşında bır kızım var ona sarılıyorum ama umudumu kaybetmedim bebeğini kaybeden arkadaşlarıma allah sabır versin yine olur ınşaallah rabbımın izniye cennet te bızı karşılayacaklar arkadaşlarıma teselli olsun hepinizede sağlıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı bebekleriniz olsun ınşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?