2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugün çok keyifsizdim nedenini bilmeden, buraya gelince keyiflenirim dedim ama malesef kötü haberler almışız, yazıcak birşey bulamıyorum anlamsız boş geliyor ifade edemiyorum üzüntümü kusura bakmayın.

nektar,karakose Allahım sağlık sıhaatle en kısa zamanda kucağınızı bebeklerle doldursun.

tmm umarım güzel haberlerle gelirsin bir üzüntü daha yaşamak hepimize fazla gelicektir biliyorum.

burada kısa zamanda çok şey paylaştık şu anda bile eminim herkes sizinle birlikte aynı duyguları paylaşıp üzülüyor, ağlıyor.

cok gecmiş olsun cok üzüldüm nektara karakoseye ve tmm allahın takdiri işde ne diyebilirizki bende hiç iyi değilm kanamam falan yok ama burda okuduklarım beni cok üzüyor 3gündür kasıklarımda ağrım var bebeğime bişey olduysa diye cok korkuyorum çarsambaydı kontrolüm ama dayanamadım doktorumu aradım bugün gidicem isallah bişey yoktur bebişim benimledir allahım onu korusun 3bucuk yıl sonra geldi bebişim cok korkuyorum burda yazılanları okudukca iyice psikolojim bozuldu eşim cok kızıyor okuma kötü seyleri diye ama merakda ediyorum off cok zormus

Çok üzgünüm... Laf olsun diye yazmıyorum gerçekten çok üzgünüm. Dünden beri başım ağrıyor. Allah sabırlar versin. mLsvT çok doğru söylemiş. Eminim şu an kaç aydır beraber heyecanlandığımız insanların acılarıyla burdaki herkesin de canı acıyor.

ttmm ne olur sen güzel haberlerle gel.

verende allah alanda gönül ister bebeişlerimize hiçbirşey olmasın ama taktir allahın o ne emrettiyse onu yaşıyacağız çokkkkkkkk üzgünüm ister istemez kendimi de yerinize koyuyorum szii çok iyi anlıyorum ya sabır işte

kızlar mart ayında yaşadım aynı durumu, yazdıklarınızı okuyunca kendi acımı hatırladım, inanın o kadar zor ki, hiçbir şey insanı teselli etmiyo, dünya bir anda yıkılıveriyor insanın başına.. ama allah bi şekilde sabrını da veriyor işte, insan yeniden sarılıyor hayata, yeniden bebek özlemiyle yanıp tutuşuyor. sağlıksız bebekler gelişemediği için kalbi duruyomuş bu bi teselli deil ama sağlıksız dünyaya gelen bir bebek hayatı boyunca çekecekti. offf her neyse insan hiçbişiyi kabullenemiyo şu durumda. çok çookk üzgünüm, inş en kısa zamanda toparlanırsınız. öyle korkularla geçiyor ki hamileliğim devamlı dua ediyorum allah kimseye yaşatmasın diye.. inş bende bir daha yaşamam aynı durumu, inş hiç kimse böyle bi acıyla karşı karşıya kalmaz

hemen en kötüsünü düşünme ,inşallah öyle bir durum yoktur,güzel haberler verirsin inşallah bizlere

selam kızlarr

Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..

bana gelince dün gördüm bebişimi 4,8 cm olmuş 11+2 idik 11+5 çıktı
ikili tarama yapıldı bugün sonucunu aldım Allaha şükür temiz çıktı..
Veeeeeee bomab haberi veriyorum bi oğlum olucakkkkkk Emir Bebek
Bu kadar erken nadir görülür dedi doktor amcamız oğluşum aceleci
Şimdi dışarı çıkmam lazım detayları sonra veririm selamlarrrrr herkese

canım tebrik ederim..doktor nasıl anladı..nubundan mı..pimbişini mi gördü:)detayları bekliyozz

çok şükür canım yaa maşallah oğluşuna bu haber iyi geldi

bu arada alttaki takvim bu kadar mı doğru çıkar yaa...sabah öğününü atladım öğle yemegine gectim...aynen çıkardım..:) küçük öğünler bile yiyemiyomki..gidip hıyar yiyem bari

Ozy Allah nazarlardan saklasın sağlıkla inşallah çok sevindim ben dün geceden beri kendimde değilim elim buraya yazmaya bir gidiyo bir geliyo ama bu iyi haber teselli oldu çok şükür

ayy maşallah canım benim, kocaman bi bebiş olmuş bu, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım, çok güzel bir haber. en erken cinsiyet öğrenen sen oldun heralde, darısı diğer hamişlerin başına:) nub dan anlayan kızlar fotoya göre de erkek mi sizce?? nub teorisine güvenebilir miyiz yani???

bu arada alttaki takvim bu kadar mı doğru çıkar yaa...sabah öğününü atladım öğle yemegine gectim...aynen çıkardım..:) küçük öğünler bile yiyemiyomki..gidip hıyar yiyem bari

öğünlerini atlama ciciş daha kötü olursun bak takvimindede söylüyo yi gari

kırkbır kere masallh ogluna.bende senı merak edıyordum.saglıkla kucagına alırsın ınsallh.

evet nuba göre erkek

Canım nasılsın ? Hatırladım seni. Amma zorlu yollardan geçtik. Daha dün yumurta toplamadan korkuyorduk Hayat böyle işte. Şükür bebişlerimiz bizimle. Seninkiler 3 tane melek.. Çokk heyecaan verici Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Benim erken doğum riskim var maalesef Sağlıkla gelsinler de Rabbim ne yazdıysa o olacak..

Benim de çok baş ağrım var Mervem Öldürüyor beni. Hele ki işyerinde halden de anlamıyorum. Ne yapacağım bilmem Ama Allah beterinden korusun. Bebişler sağlıkla büyüsün de biz katlanırız.

Şifam nerelerdesin kuzum :26: Özlettin kendini. Bebişin de sen de iyisin inşallah

Sorma arkadaşım. Ben de senin gibi gibiyim. Akşam evde ayağım takıldı. Düşmedim ama sendeledim. Onu bile kafaya taktım. Acaba bebeğime bişey oldu mu diye Çok pimpirikliyim. Ne olacak bilmiyorum. Dua okuyarak rahatlıyorum. Sen de öyle yap. Rabbim tüm melekleri korusun.. Aminnn..

arkadaşlar bence en zoru hamileyken çalışmak.. özellikle özel sektörde..

Aynen katılıyorum. Çoook anlayışsız ve acımasızlar.

Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin sana. İnşallah en kısa sürede yeniden 2. kere anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…