2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Oyy canım.. Maşallah oğluşa Mesajın birazcık moralimi düzeltti. Allah'a şükür iyi haberler de alıyoruz. Emir bebek sağlıkla doğsun inşallahhh

Nektar ve Karakose çok uzgunum. Dun aksamdan beri kendimde değilim anca yazabiliyorum. Allahım size sabırlar versin. En kısa zamanda yeni meleklerinize kavuşursunuz insallah. Ttmm umarım sen de güzel haberlerle gelirsin biran once.

ozy demek delikanlı geliyor..
maşaallahh onaserpiliyorlar artık
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım

Ozy cim en azından senin haberinle biraz yüzümüz güldü... Maşallah oglusuna, yerim onun totosunu:)

canım çok üzüldüm, Allah sabır versin, bir daha aynı acıyı yaşatmasın. Kızın en büyük desteğin olur şimdi, elbet gidenin acısı azalmaz ama yavrun için toparlanmaya gayret edersin

tebrik ederiminşallah oğluşunun bahtı açık olur,sağlıkla kavuşursun

çok şükür canım yaa maşallah oğluşuna bu haber iyi geldi
Teşekkürler cnm:))
Ozy Allah nazarlardan saklasın sağlıkla inşallah çok sevindim ben dün geceden beri kendimde değilim elim buraya yazmaya bir gidiyo bir geliyo ama bu iyi haber teselli oldu çok şükür

Valla bende dün yazamadım üzüntümden cnm teşekkür ederimmm

Geçenlerde ilk kim öğrencek acaba dedim ben oldum:))) darısı başınıza cnm)

kırkbır kere masallh ogluna.bende senı merak edıyordum.saglıkla kucagına alırsın ınsallh.

Saol cnmm darısı başınıza:)

Oyy canım.. Maşallah oğluşa Mesajın birazcık moralimi düzeltti. Allah'a şükür iyi haberler de alıyoruz. Emir bebek sağlıkla doğsun inşallahhh

Emir olmıycak oğlumun adı takla atan bebek yapmaya çalışırken yanlışlık oldu cnm:))) teşekkürlerrr:))

ozy demek delikanlı geliyor..
maşaallahh onaserpiliyorlar artık
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım

Evet cnm delikanlım geliyoo:))) Allah hepimizin evladını bize bağışlasın..

Ozy cim en azından senin haberinle biraz yüzümüz güldü... Maşallah oglusuna, yerim onun totosunu:)

Ye teyzesi ye:)) teşekkürler..

Pimbişini görmüş canım :)))) ben tahminde bulunabilirmisiniz dedim o da tahmine gerek yok erkek dedi:))))ben şok tabi bu kadar erken söleyeceğini beklemiyodum:)

vayy be nasıl hemencecik gördü.ben de pazartesi gidecem görünürmü aceppp...peki sen ne hissediyomuydun mide bulantın çokmuydu falan:)

Son düzenleme:
arkadaslarr cooook ama cok üzgünüm dün bahsetmıstım bugun sabah özele gittim cok detaylı arastırıldı.ve bebeğimin kalbi durmus.ve kürtaj oldum okdar cok agladım kı ne diyeyim hayırlısı değilmiş annem en basından berı kıyafet alma sonuna kadar ne olcagı brllı olmaz dedıgınde kızıodum ümidimi kırma diodum yasım küçük biliom ama ben cok heveslenmıstım ona yazılar yazmsıtım sayfalarca.çook üzgünüm cok burdan hep okudum basıma gelcegı aklıma gelmezdi.allah sizlere cok güzel bi hamilelik nasip etsin.korunudumz halde süpriz olmstu ama cok sevmnmstık allahın verdıgı canı allah aldı..beni silebilrsiniz.inşallah hepiniz ii hamilelk gecırır saglıklı bı sekılde bebeklerınızı kucagına alırsınız

cnm benim basın sağolsun..ne desek boş biliyorum.Allah yeniden nasip eder inşallah cnm...acaba yol mu sarstı...kalp atışı normalmiydi peki önceden

cnm benim basın sağolsun..ne desek boş biliyorum.Allah yeniden nasip eder inşallah cnm...acaba yol mu sarstı...kalp atışı normalmiydi peki önceden
agladım kendımı sucladım doktor yolla hıc alakası yok dedi.vücut saglıksız olan bebeği 4 ay içinde atmaya calısrmıs dha yolculuktan geldıgımız gun cok ııydı doktr bıle masallah demişti.doktor yolculukla hıc alakası yok ben nelerini gördüm düşürmek için içine neleri sokup sapsaglam cocuk doguran düşşün diye ugrasıp hıc bırsekılde düşmeyen.nasibimiz yokmus napalım.

Canım Allah sabırlar versin sana( cok üzüldüm cok.. Umarım en kısa zamanda yeni meleğine kavuşursun insallah...

çok üzgünüm.. ne söylesem seni teselli etmez..
aynı şeyi yaşamış biri olarak neler hissettiğini tahmin edebiliyorum
Allahım yar ve yardımcın olsun.. Allah'ın takdiri dedim hep.. olacağın önüne geçilmiyor..
bizim için hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını bilemiyoruz..
Allahım tez zamanda sağlıkla meleğinin kardeşini göndersin sana..

vayy be nasıl hemencecik gördü.ben de pazartesi gidecem görünürmü aceppp...peki sen ne hissediyomuydun mide bulantın çokmuydu falan:)

Belki görür cnm benim bir kere bile midem bulanmadı şükür:) ilk hamile kaldığımdan beri erkek hissediyodum bende eşimde:)

Belki görür cnm benim bir kere bile midem bulanmadı şükür:) ilk hamile kaldığımdan beri erkek hissediyodum bende eşimde:)

benimki içime kız doğuyo...hamile oldugumu bilmeden rüyamda ay yüzlü bir kız çocugu görmüştüm ama sağlıklı olsun.Allah sağlık versin de ..

Son düzenleme:
benimki içime kız doğuyo...hamile oldugumu bilmeden rüyamda ay yüzlü bir kız çocugu görmüştüm ama sağlıklı olsun.Allah sağlık versin de ..
Bende hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce erkek bebek görmüştüm belki seninde içine doğmuştur cnm Allah sağlık versin gerisi önemli değil

canım ya kıyamam sana...dediğin gibi bu dünyada yiyecek lokması yokmuş meleğinin...evet demesi çok zor ama daha yaşın genc Allah sana tekrar yaşatır inşallah canım benimm..stresli bir yerde de yaşıorsun..eşinin mesleğinden de dolayıı ister istemez insan panik oluyor....doktor bile bulamıyoruz baksana halimize.Allah yardımcın olsun tatlım benim

Bende hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce erkek bebek görmüştüm belki seninde içine doğmuştur cnm Allah sağlık versin gerisi önemli değil

ben de iki-üç gn önce gördümmm...haberim yoktu hiç..baksana malum olmuş bana da olmuştur belki ama dediğin gibi sağlık versin Allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…