arkadaslarr cooook ama cok üzgünüm dün bahsetmıstım bugun sabah özele gittim cok detaylı arastırıldı.ve bebeğimin kalbi durmus.ve kürtaj oldum okdar cok agladım kı ne diyeyim hayırlısı değilmiş annem en basından berı kıyafet alma sonuna kadar ne olcagı brllı olmaz dedıgınde kızıodum ümidimi kırma diodum yasım küçük biliom ama ben cok heveslenmıstım ona yazılar yazmsıtım sayfalarca.çook üzgünüm cok burdan hep okudum basıma gelcegı aklıma gelmezdi.allah sizlere cok güzel bi hamilelik nasip etsin.korunudumz halde süpriz olmstu ama cok sevmnmstık allahın verdıgı canı allah aldı..beni silebilrsiniz.inşallah hepiniz ii hamilelk gecırır saglıklı bı sekılde bebeklerınızı kucagına alırsınız
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..
bana gelince dün gördüm bebişimi 4,8 cm olmuş 11+2 idik 11+5 çıktı
ikili tarama yapıldı bugün sonucunu aldım Allaha şükür temiz çıktı..
Veeeeeee bomab haberi veriyorum bi oğlum olucakkkkkk Emir Bebek
Bu kadar erken nadir görülür dedi doktor amcamız oğluşum aceleci
Şimdi dışarı çıkmam lazım detayları sonra veririm selamlarrrrr herkese
agladım kendımı sucladım doktor yolla hıc alakası yok dedi.vücut saglıksız olan bebeği 4 ay içinde atmaya calısrmıs dha yolculuktan geldıgımız gun cok ııydı doktr bıle masallah demişti.doktor yolculukla hıc alakası yok ben nelerini gördüm düşürmek için içine neleri sokup sapsaglam cocuk doguran düşşün diye ugrasıp hıc bırsekılde düşmeyen.nasibimiz yokmus napalım.
bende aynı uzuntuyle okudum az once arkadsların durumlarını.allahım sabırlar versın.bana doktorum 5 haftalıkken kalbı atmıyor bunun demıstı 3 gun sonra bakalım atmıyorsa alalım demıstı o uc gun yasadıgım duygular aynen nektar ve ttmm nın duygularıydı anlatılmaz bırsey ustelık ıkı yıl sonra hamıle kalabılmıstım.allahım acılarını hafıfletsın.sende kontrolune gıt o kadar uzatma arayı ben 15 gunde bır gıdıyorum doktorda gelme demıyor.ıcımden ne zman gelırse o zaman gıdıyorum.ınan yedıklerımız ıctıklerımız soludugumuz hava hıc saglıklı degıl.rabbım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.bebegını kaybeden arkadslardan da en kısa zamnda bır bebek mujdesı alırız ınsallh.
arkadaslarr cooook ama cok üzgünüm dün bahsetmıstım bugun sabah özele gittim cok detaylı arastırıldı.ve bebeğimin kalbi durmus.ve kürtaj oldum okdar cok agladım kı ne diyeyim hayırlısı değilmiş annem en basından berı kıyafet alma sonuna kadar ne olcagı brllı olmaz dedıgınde kızıodum ümidimi kırma diodum yasım küçük biliom ama ben cok heveslenmıstım ona yazılar yazmsıtım sayfalarca.çook üzgünüm cok burdan hep okudum basıma gelcegı aklıma gelmezdi.allah sizlere cok güzel bi hamilelik nasip etsin.korunudumz halde süpriz olmstu ama cok sevmnmstık allahın verdıgı canı allah aldı..beni silebilrsiniz.inşallah hepiniz ii hamilelk gecırır saglıklı bı sekılde bebeklerınızı kucagına alırsınız
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..
arkadaslar sizlere bişey sormak istiyorum kafamda bi sürü soru işareti var
benim doktorum 9 haftalık hamileyim ama hala test falan vermedi sizler kan testi idrar testi yaptırdınız
benden hala istemedi sizlerdende yaptırmayan oldumu
Canım nasıl güzel geldi verdiğin haberler. Maşallah oğluşuna. Yer tetesi onu.
Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım çok meraklıyım.
Geçen gün bebişimin fotosunu eklemiştim ama belli değildi. Bunda yüzü gözü belli olmuyor ama
Belki belli olması gereken yerleri görünüyordur çocukumun.
Nuba göre yorum yapan teyzeleri bir yorumda bize.
Eki Görüntüle 555385
benimki içime kız doğuyo...hamile oldugumu bilmeden rüyamda ay yüzlü bir kız çocugu görmüştüm ama sağlıklı olsun.Allah sağlık versin de ..
Canım nasıl güzel geldi verdiğin haberler. Maşallah oğluşuna. Yer tetesi onu.
Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım çok meraklıyım.
Geçen gün bebişimin fotosunu eklemiştim ama belli değildi. Bunda yüzü gözü belli olmuyor ama
Belki belli olması gereken yerleri görünüyordur çocukumun.
Nuba göre yorum yapan teyzeleri bir yorumda bize.
Eki Görüntüle 555385
erkek şekerim erkek
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
Maşallah canım öğrenmişsin cinsiyetini ben bile gördüm burdan çükünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?