2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Rabbim sabır versin... çok üzüldüm canım. inşallah hayır ve sağlıkla gelen bebeğinin haberini de yine bizimle paylaşırsın...

canım maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın
ilaç oldu yazdıkların inan ki.

mrblar arkadaşlar :) perşembe anneme gtmiştim doktor aramştı gel gerekirse serum verelim die bulantılarım hızla kesildi perşembe gününden beri kusmam ve bulantım yok çok mtluyum nazar etmimde kendime ben doktoruma bulantım kesildi diyince ultrasona aldı ndn ddm çnkü bazen ani bulantı kesilmeleri bebeğin kalbinin durduğunun belirtisi olabiliyormuş hemen ultrasona aldı miniğim bayağı büyümüştü boyu uzamıştı ve kıpırdaktı annişi kurban olmuş sizlerin bulantıları nasıl canlarım

Allah sabır versin. Sözün tükendiği zamanlardan biri. Ama ben hep çocuğuyla imtihan olan annelerin Rabbimin katında ayrı bir yeri olduğunu düşünürüm. Elbetteki çok zordur. Tehlikesi bile beni çok yıprattı. Ama muhakkak ki her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır. Allah'ım bunun mükafatını hem dünya hem ahirette size kat kat verecektir inşAllah..

ofsss kaç gündür grmiorum neler olmuş nektarım cnm ve karakose cim sizin güzel canlarınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm nasıl bişey olduğunu bu duygunun blmek için bebek doğurmuş yada düşürmüş olmak gerekemz acınızı paylaşıyoruz allah yardımcınız olsun eşlerinizden destek alın tek başınıza kalmayın bebek kıyafeti çorabı vs. bnlarıda eşiniz kaldırsın bakmayın tkrr başınız sağolsun allahım sabırlar versin

bu hamileliğinde mi yaşadın canım bu durumu? yani doktor sonradan kalp atışını duyabildi mi? Öncesinde neden duyamamış? Allah kimsenin başına vermesin, içim her gün pır pır ediyor, bebişime bişey olacak diye... yaşayan arkadaşlara da Allah sabırlar versin...

arkadaslar sizlere bişey sormak istiyorum kafamda bi sürü soru işareti var
benim doktorum 9 haftalık hamileyim ama hala test falan vermedi sizler kan testi idrar testi yaptırdınız
benden hala istemedi sizlerdende yaptırmayan oldumu

Cnm benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tekrardan güzel haberlerini alırız. Rabbim sabır versin

Cnm benim çok sevindim bende dün gördüm bebeğimi ama benimde bişey yazasım gelmemişti. Bende erkek hissediyorum bakalım hayırlısı bende adını emir koyucan sandım çok şaşırdım çünkü erkek olursa emir koymayı düşünüyorum :) bana doktor 16-17. Haftada belli olur dedi seninki gerçekten çok acelecî çıkmış :)

Canım nasıl güzel geldi verdiğin haberler. Maşallah oğluşuna. Yer tetesi onu.

Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım çok meraklıyım.
Geçen gün bebişimin fotosunu eklemiştim ama belli değildi. Bunda yüzü gözü belli olmuyor ama
Belki belli olması gereken yerleri görünüyordur çocukumun.

Nuba göre yorum yapan teyzeleri bir yorumda bize.

Ben öğrenip ilk gittiğimde yaptırdım bikaç tüp kan aldı idrar tahlili istemediler hiç başkada hiç tahlil yaptırmadım cnm

Çok anladığımdan diil ama erkek gibi sanki cnm :)

arkadaslar benden istedi ama ben ozel muayneye gittigim icin haliyle veremedim ama bizim evin onundeki hastanede verdim idrarda verdim enfeksiyon cikti bi sase verdi ictim ama bobregime yan etki yapti kesinlikle idrar isteyin bazi drlar istemiyo ve idrar yollarindaki enfeksiyon erken doguma neden oluyo ..
bu nub yontemi ne ya ilk defa duydum .. nasil oluyor..

benimki içime kız doğuyo...hamile oldugumu bilmeden rüyamda ay yüzlü bir kız çocugu görmüştüm ama sağlıklı olsun.Allah sağlık versin de ..

aynı şekilde ben de hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün bembeyaz bir kız çocuğu görmüştüm ve o yüzden hep kız modundayım. Rabbim hayırla, sağlıklakucağımıza almayı nasip etsin de, cinsiyet işi gerçekten teferruatmış...

erkek şekerim erkek

Maşallah canım öğrenmişsin cinsiyetini ben bile gördüm burdan çükünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…