2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İddiayı kaybediyorum iyi mi.
Rüyamda ısrarla erkek çocuk görüyorum ama inatla da kız benim minişim hepiniz göreceksiniz diye havalı havalı geziyorum.
Kıvırsam mı ufaktan acaba

eee rüyanda da görmüşsün daha ne olsun..nub çizgisi de yukarda..bence iddiadan vazgec:) eee rüyalarda çıktıgına göre benim yavruşum galiba kızçe

valla geçen kim söylemişti ya baş ağrısı şiddetliyse erkek bebeğe işaret diye
sanki ikimizinkide erkek gibime geliyo du bakalım sağlıklı olsunlarda gerçi farketmez

offf off bir can sıkıntısı bir bunaltı var içimde sormayın gitsin.. ne yapsam kurtulamadım.. üstelik birde burdakı kötu haberleri görunce neye uğradıgımı şaşırdım..allah sabır versin kızlar size... cok zorrrrrr bi durum bu da mı hormonların işi yaaa(((

çük dediğinin kibarlaştırılmış biçimi,çümbül de deniyo teyzeler öyle der ya küçükken..daha bir çok ismi mevcuttur..iyikide kız çocugununki falza agızda gezmiyo..bir fıstık biliyom..öyle demesi bile gıcık :)

Son düzenleme:

Çümbül mü ilk defa duyuyorum büllüğü duydun mu peki
Aynen ya kız çocuğunun ki fazla yok iyikide yok

eee rüyanda da görmüşsün daha ne olsun..nub çizgisi de yukarda..bence iddiadan vazgec:) eee rüyalarda çıktıgına göre benim yavruşum galiba kızçe

slm kızlar ben de aaranıza yenı katıldım 15 haftalık hamileyim ama doktorlar tam görmeedi bebeişim bacaklar kapaı dıyo korodnbağıda oaradan geçiiyomuş tahmien kız dedi benim bir kızızm var rabim ona uzun ömür versin birde oğlan bebeği istiyorum rabbimden inşalah yannlş bilmişlerdir buarada nub teoriis nasıl anlıyosunuz erkek kzı dıye ben anayamadım...

valla geçen kim söylemişti ya baş ağrısı şiddetliyse erkek bebeğe işaret diye
sanki ikimizinkide erkek gibime geliyo du bakalım sağlıklı olsunlarda gerçi farketmez

Hehehe Mervem nedense bana herkes erkek diyor. Ben de etkilendim oğluşum diye seviyorum ama sürpriz de olabilir. Amaan sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil. Benim yeni yeni mide bulantılarım başladı. Sabah kustum. En kötüsü baş ağrısı. O olmasın da kusmaya bile razıyım ben.

Kız ben rüyamda gördüm göreli erkek hissediyorum du bakalım hayırlısı
yok canım kusmak çok kötü bence seninki şuan başlangıç olduğu için hafif geliyo sana
benim kusmalar taa 9-10'a yaklaşırdı kız son günler sürünerek gidiyodum kusmaya bile
baş ağrısıda yeni çıktı valla sorma mecburen çekeceğiz işte

Mlsvt, Merve02 ve Tokoyayın bebeklerini hep erkek hissediyodum bakalım tahminlerim doğru çıkıcakmı
Arzu-mu, acemiperininde kızı olacak gibi geliyor bana
Nedense kendi bebeğimin cinsiyetini hiç düşünemiyorum, kestiremiyorum ne olacak, merakla bekliyorum

Bence seninki kız gibi ya Tabi Allah bilir
ama ben öyle hissediyorumm

cnm çok ama çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun bugün hep umutluydum senden iyi haber bekledik bu forumdaki bütün arkadaşlarla ama kısmet değilmiş seni şuan çok iyi anlıyorum aynı üzücü olay geçen sene başımdan geçti ben atlattım bu üzüntüyü inşallah sen de biranönce atlatıp iyileşirsin. sen, karaköse ve nektar arkadaşlarım için çok üzgünüm Allah sizlere sabır versin biranönce iyileşip sağlığınıza ve bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle

burada benimle aynı duyguyu paylaşan annelerle buluşmak ne güzel. ben de 9 haftalık hamileyim. forumun geçmiş bölümlerini okudum. bebeğini kaybeden arkadaşlar için çok üzüldüm ve ağladım. biraz da kendi bebeğim için endişelendim. ben hep kız bebeklerini çok sevdim ve kızlar annelerine daha yakın oluyorlar diye :) yani bencilce duygularımla kızım olmasını istedim. şimdi ise tek duam sağlıklı olsun. gözü kulağı hepsi sağlıklı olsun ve ben ona iyi anne olayım. umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir ve daha sonra bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunuruz. ben 16 haziranda doğdum bebeğimde benim gb haziran bebeği olacak. çok heycanlı ve mutluyum.

Kötü haberler varmış bugün topicte..Çok üzüldüm..
Nektar,karakose,ttmm Allah sabır versin..

ttmm canım ne diyeceğimi bilemiyorum,iki gündür aldığımız haberler inan bizleride altüst etti.nektar,karaköse ve sen.Allah hepinize sabır versin ,ne desek boş,Allahın takdiri.dilerim çabuk atlatıp,bugünlerini sağlıklı bir bebekle unutursun.sağlıcakla kal...

slm kızlarr
uzun zamandır giremiyodum
bugün girdim ve kötü haberleri okuyunca çok üzüldüm.bi de üstüne bugün bi tanıdığımızında başına aynı şeyin geldiğini duyunca moralim 100kat çöktü
Rabbim hayırlısını bilir tabi ama çok üzücü oluyo
Rabbim sizlere sabır versin. eminim ki en yakın zamanda bebişlerinize tekrar kavuşacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…