arada oluyor bana da bazen tatlı tatlı kaşınıyor tatlı tatlı sancı yapıyor o zaman rahatlıyorum rahmim büyüyor diyorum eğer o olmazsa canım sıkılıyor kötü birşey değil bana göre :) olunca içim rahatlıyor benim sanki orada olduğunu hissediyorum :)
İcim acıyor hala etkisinden kurtulamadım olayların... Nektarcim, Karakose ve ttmm saglikli bir bebis icin dua ediyoruz ictenlikle size..bir kaç aya hamis olursanız bize de haber edin olur mu?
İddiayı kaybediyorum iyi mi.
Rüyamda ısrarla erkek çocuk görüyorum ama inatla da kız benim minişim hepiniz göreceksiniz diye havalı havalı geziyorum.
Kıvırsam mı ufaktan acaba
Çok ayakta kalınca benimki de çok fena ağrıyor canım.doktorm bel ağrısı için erken dedi ama ayakta kaldıysam o gün,,gece yatamiyorum bir müddet..kopacak gibi ağrıyor..
İcim acıyor hala etkisinden kurtulamadım olayların... Nektarcim, Karakose ve ttmm saglikli bir bebis icin dua ediyoruz ictenlikle size..bir kaç aya hamis olursanız bize de haber edin olur mu?
Bn bir kere erkek iki kere de kız gördüm rüyamda benimki ne olcak simdi:44:
Bir kere oldu ben de şaşırdım ama bebeğin kalbi midir ki o:44: değildir bana öyle gelmiştir gibi düşünmüştüm
Çok ayakta kalınca benimki de çok fena ağrıyor canım.doktorm bel ağrısı için erken dedi ama ayakta kaldıysam o gün,,gece yatamiyorum bir müddet..kopacak gibi ağrıyor..
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
saol canım :) çin takvimine görede kız diyo benim ki ama her gören erkek diyo :) dr hala bişiy söylemiyo :)hayırlısı bakalım sağlıklı sıhatli olsunlar inş :)
arada oluyor bana da bazen tatlı tatlı kaşınıyor tatlı tatlı sancı yapıyor o zaman rahatlıyorum rahmim büyüyor diyorum eğer o olmazsa canım sıkılıyor kötü birşey değil bana göre :) olunca içim rahatlıyor benim sanki orada olduğunu hissediyorum :)
saol canım cevap yazman bile güzel :) napsaydım tlfla çektim ondan mı acaba bulanıklığı yoksa baktığınız yer mi gözükmüyo ben orası neresi pek anlamadım da :) bacağı desen diil nettede genital bölge yazıyo e orası zaten gözükmüyo dimi :) bide benim ilk gebeliğide hep rüyamda erkek görüyodum ama kız çıktı :) bunda kız görüyorum heralde erkek çıkıcak :)
Canim doktor benim ikili testimi 11+2de erken oldugunu 12+1 ya da 2 de daha daha dogru sonuc verecegini söyleyerek haftaya erteledi. Forumda bir kacarkadasin 13. Haftada yaptiracaklarini okudum. Ama en dogru zamani yine doktorun soyleyecektir.