- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
benim doktorum 11. hafta bitince yapacak canım ikili testi...
benim bildiğim 12. haftadan itibaren yapılıyo cnm.. 11. hafta bittikten sonra olmalı.. ama bi doktora danışmak daha doğru olur diye düşünüyorum
hayırlı akşamlar hepinize... şöyle geçmişe biraz baktım ve acılı arkadaşlarımız varmış Rabbim hepsine sabır versin.... sizlerde hayırlı hamilelikler ve ve hayırlı doğumlar nasip etsin... ben topikte genital nub teorsini duydum sizlerin yazdıklarını okudum ama pek anlayamadım :) benimkinide yorumlarmısınız rica etsem :)Eki Görüntüle 555588
çok saol canım :) hayırlı evlat olsun inş :) ama ben şöyle düşünüyorumhani Rabbim korusun bi risk olsa tabiki aldırmayız lakin belki erekn tedavisi teşhisi olur diye düşünüyorum şöyle ki testler % 100 sorunsuz bile çıksa yinede doğuma kadar herşey olabilir.... buda bi güvence diil ama işte belki diyorum erken tedevi için önem taşır...Rabbim hakkımızda hep hayırlılarını nasip etsin inş...Banada erkek gibi geldi cnm :)
Bu arada kızlar ben ikili test yaptırmamaya karar verdim Rabbim ne uygun gördüyse kabülüm aldırma gibi bişeyi düşünemem hiç bi zaman. Hiç olmazsa hamileliğimi huzurlu geçiririm kafama takmam. Rabbim bütün bebeklere ve annelere sağlık versin bide babalara onlarıda unutmayalım :)
saol teyzesi :) kucaklarımızda görürüz inş....dr daha 14 15 haftaya kadar bekle dedi kesin olsun öyle söylücem dedi :) bakalım o ne dicek :) senin haftayı görünce kendiminki küçük geldi banadaLamia ben erkeğe benzettim, maşallah büyümüş miniğin
çok saol canım :) hayırlı evlat olsun inş :) ama ben şöyle düşünüyorumhani Rabbim korusun bi risk olsa tabiki aldırmayız lakin belki erekn tedavisi teşhisi olur diye düşünüyorum şöyle ki testler % 100 sorunsuz bile çıksa yinede doğuma kadar herşey olabilir.... buda bi güvence diil ama işte belki diyorum erken tedevi için önem taşır...Rabbim hakkımızda hep hayırlılarını nasip etsin inş...
saol teyzesi :) kucaklarımızda görürüz inş....dr daha 14 15 haftaya kadar bekle dedi kesin olsun öyle söylücem dedi :) bakalım o ne dicek :) senin haftayı görünce kendiminki küçük geldi banada
kızlar, beni listeden silebilirsiniz..
Bebeğimin kalbi durmuş.
Haftasıyla tam uyumlu 9+5, muhtemelen dün yada bugün olmuş..
3 doktor baktı, hepsi aynı görüşte.
Yarın kürtaj olucam.. İçim yanıyo, uyuşmuş gibiyim..
Annem benden kötü durumda...
Eve geldim şimdi, 1 tane çorabı vardı sadece bebeğimin görünce okadar kötü oldum ki..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın..
çok saol canım :) hayırlı evlat olsun inş :) ama ben şöyle düşünüyorumhani Rabbim korusun bi risk olsa tabiki aldırmayız lakin belki erekn tedavisi teşhisi olur diye düşünüyorum şöyle ki testler % 100 sorunsuz bile çıksa yinede doğuma kadar herşey olabilir.... buda bi güvence diil ama işte belki diyorum erken tedevi için önem taşır...Rabbim hakkımızda hep hayırlılarını nasip etsin inş...
saol teyzesi :) kucaklarımızda görürüz inş....dr daha 14 15 haftaya kadar bekle dedi kesin olsun öyle söylücem dedi :) bakalım o ne dicek :) senin haftayı görünce kendiminki küçük geldi banada
yaa ben çıkan rahatsızlıklar sonucu tedavi aolunabilir diye biliyodum öyle ise Rabbim korusun tabi stress çekmesi çok zor....hayırlı yazılar yazsın inş Allahım .....bende testi beklerkenki stresten dolayı yaptırmıcaktım.. ama şimdi yaptırmaya karar verdim inş Rabbim hiç kimseyi evladıyla eşiyle ailesiyle sınamasın......Cnm bu testte sadece daum sendromu varsa yada başka bi kromozal hastalık vardı ismini hatırlamıyorum ama o varsa çıkıyomuş bunlarda tedavisi olan bi hastalık diil onun için doktorlar aldırmayı düşünmüyosan hiç bencede yaptırma boşuna diyolar. Ee bide hasta diyîpte sağlıklı doğan çok bebek var olan anneye oluyo 9 ayı kimbilir nasıl geçiriyolardır. Tabi herkesin kendi tercihi cnm bende yaptırıcaktım ama herkes aldırmıcaksan niye boşuna yaptırıyosun diyince mantıklı geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Cnm bu testte sadece daum sendromu varsa yada başka bi kromozal hastalık vardı ismini hatırlamıyorum ama o varsa çıkıyomuş bunlarda tedavisi olan bi hastalık diil onun için doktorlar aldırmayı düşünmüyosan hiç bencede yaptırma boşuna diyolar. Ee bide hasta diyîpte sağlıklı doğan çok bebek var olan anneye oluyo 9 ayı kimbilir nasıl geçiriyolardır. Tabi herkesin kendi tercihi cnm bende yaptırıcaktım ama herkes aldırmıcaksan niye boşuna yaptırıyosun diyince mantıklı geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Cnm bu testte sadece daum sendromu varsa yada başka bi kromozal hastalık vardı ismini hatırlamıyorum ama o varsa çıkıyomuş bunlarda tedavisi olan bi hastalık diil onun için doktorlar aldırmayı düşünmüyosan hiç bencede yaptırma boşuna diyolar. Ee bide hasta diyîpte sağlıklı doğan çok bebek var olan anneye oluyo 9 ayı kimbilir nasıl geçiriyolardır. Tabi herkesin kendi tercihi cnm bende yaptırıcaktım ama herkes aldırmıcaksan niye boşuna yaptırıyosun diyince mantıklı geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
15 dk. sonra sende 12. haftanın içinde olacaksın canım merak etme
Eki Görüntüle 555649 Eki Görüntüle 555650
iyi akşamlar arkadaşlardünkü kötü haberlerden sonra daha öncede kaybım oldugundan çok etkilendim bütün gece uyumadım sabah solugu hastanede aldım bebişim son fotosu 12+0 olmuşsuz boyumuz 5.25 olmuş haftaya ikili testimiz nub teorisinde tecrübeli arkadaşlardan cinsiyet yorumu almak istiyorum şimdiden teşekkürler....
aaa onu nasıl anladınki :) ay nasıl sevindim .... sanki kocamn oldu Allahım anne yüreği işte herşeyi nasılda abartmayı seviyo
tamam tamam ben sazanlık yaptım yine :):):):):):):) saat olmuş 12 ben erken zannediyorum ilahi ben ya.......
kızlar şimdi ben pazartesi tam 1o.haftayı bitirip 11.haftaa giriyorum..sizce ikili test yapılır mı o zman..
herkese selamlar arkadaşlar benıde lısteden çıkarabılırsınız artık bende anne adayı değilim 7 yıldır 2.cocuk için çok çabalarım oldu tyup bebek aşılama hepsini denedik baştan beri sorunlu giden gebeliğim kalp atışı duyulmadı oysakı bulantılarım vardı yolk kesesi dahı görüldü ama bekledik sancılandım ve kese bozulmaya başlayınca dun kurtaj oldum çok ağladım anlatamam ama şukurler olsunkı benım 13 yaşında bır kızım var ona sarılıyorum ama umudumu kaybetmedim bebeğini kaybeden arkadaşlarıma allah sabır versin yine olur ınşaallah rabbımın izniye cennet te bızı karşılayacaklar arkadaşlarıma teselli olsun hepinizede sağlıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı bebekleriniz olsun ınşşşş
kızlar az önce bahsetmıstım kahve rengı akıntı gelıo dıye karnım baya agrıdı kadın dogum hastanesıne gittim ve alttan baktı kalp atısı görünmüo dedi.bebek duruyomus ama kalp atısı yok dedi.snra tekrar baska bıyere gıttık aynı hastaneymıs oda göremedı bu ulturason eskı pazartesı gel dedı basına böle bişey gelen vArmı.kalp durmus denılen.acıldekı ulturason detaylı degılmıs.ne kadar dogruysaa...yorumlarınızı beklıyrum cok üzgünüm cokk.halbukı okdar cok istemıstım ki.
Ahanda bak olmuşsun bile 12. haftalık
aaa onu nasıl anladınki :) ay nasıl sevindim .... sanki kocamn oldu Allahım anne yüreği işte herşeyi nasılda abartmayı seviyo
tamam tamam ben sazanlık yaptım yine :):):):):):):) saat olmuş 12 ben erken zannediyorum ilahi ben ya.......
Eki Görüntüle 555649 Eki Görüntüle 555650
iyi akşamlar arkadaşlardünkü kötü haberlerden sonra daha öncede kaybım oldugundan çok etkilendim bütün gece uyumadım sabah solugu hastanede aldım bebişim son fotosu 12+0 olmuşsuz boyumuz 5.25 olmuş haftaya ikili testimiz nub teorisinde tecrübeli arkadaşlardan cinsiyet yorumu almak istiyorum şimdiden teşekkürler....
cümlmize hayırlı uğurlu olsun inş.... böylece 12 haftanın temelini burda atmış bulunuyorum....... gerçi bugün ultrasonda 11+ 4 çıktı ama ben burdaki takvimle ilerleyeyim dr ultrasonra 2 ,3 gün yanılıyo bazen iki ileri bi geri oluyo sonra :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?