2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim doktorum 11. hafta bitince yapacak canım ikili testi...

benim bildiğim 12. haftadan itibaren yapılıyo cnm.. 11. hafta bittikten sonra olmalı.. ama bi doktora danışmak daha doğru olur diye düşünüyorum

hım o zaman ben pazartesi normal kontrole gideim çünkü çok merak ediyorummmm..on gün falan sonra da testi yaptırayım..ama özel muayenehane kanı nasıl alacak acaba merak ettim..

Banada erkek gibi geldi cnm :)

Bu arada kızlar ben ikili test yaptırmamaya karar verdim Rabbim ne uygun gördüyse kabülüm aldırma gibi bişeyi düşünemem hiç bi zaman. Hiç olmazsa hamileliğimi huzurlu geçiririm kafama takmam. Rabbim bütün bebeklere ve annelere sağlık versin bide babalara onlarıda unutmayalım :)

çok saol canım :) hayırlı evlat olsun inş :) ama ben şöyle düşünüyorumhani Rabbim korusun bi risk olsa tabiki aldırmayız lakin belki erekn tedavisi teşhisi olur diye düşünüyorum şöyle ki testler % 100 sorunsuz bile çıksa yinede doğuma kadar herşey olabilir.... buda bi güvence diil ama işte belki diyorum erken tedevi için önem taşır...Rabbim hakkımızda hep hayırlılarını nasip etsin inş...
Lamia ben erkeğe benzettim, maşallah büyümüş miniğin
saol teyzesi :) kucaklarımızda görürüz inş....dr daha 14 15 haftaya kadar bekle dedi kesin olsun öyle söylücem dedi :) bakalım o ne dicek :) senin haftayı görünce kendiminki küçük geldi banada

kızlar aranızda bronşit ya da astımı olan var mı..benim normalde her yıl tekrarlayan bronşitim vardı ama gecen yıl çok üşüttüm nefes testi falan yapıldı doktor astımsın demedi ama bana astım ilaçları fısfıs falan verdi..zaten eczacı bunlar astım ilaçları falan demese doktorun astım teshisi oldugunu bilmeyecektim..ama emin değilim astım başlangıcı var ama...kalp atışı için gittiğimde doktora bronşitim astım başlangıcı oldugunu söyledim bana göğüs hastalıklarına da görünmem gerektiğini söyledi ama bnm vaktim olmadıgı için gidemedim..acaba özellikle doktor niye özellikle git dedi..doğumda sıkıntı yaratıyomu acaba...valla şimdiden okula gidip gelirken 15 dakika yürüyorum ve nefes nefese kalıyorum çok yoruluyorum..benim gibi olan var mı acaba...

Cnm bu testte sadece daum sendromu varsa yada başka bi kromozal hastalık vardı ismini hatırlamıyorum ama o varsa çıkıyomuş bunlarda tedavisi olan bi hastalık diil onun için doktorlar aldırmayı düşünmüyosan hiç bencede yaptırma boşuna diyolar. Ee bide hasta diyîpte sağlıklı doğan çok bebek var olan anneye oluyo 9 ayı kimbilir nasıl geçiriyolardır. Tabi herkesin kendi tercihi cnm bende yaptırıcaktım ama herkes aldırmıcaksan niye boşuna yaptırıyosun diyince mantıklı geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

İnanamadım, çok üzüldüm.
Geçmiş olsun Allah sağlık versin, kendine dikkat etmeye çalış zor ama Allah sabrını verir, bir sebebi var mutlaka diye düşünmek lazım sanki.
Meleğin için dua ediyorum canım.

15 dk. sonra sende 12. haftanın içinde olacaksın canım merak etme

yaa ben çıkan rahatsızlıklar sonucu tedavi aolunabilir diye biliyodum öyle ise Rabbim korusun tabi stress çekmesi çok zor....hayırlı yazılar yazsın inş Allahım .....bende testi beklerkenki stresten dolayı yaptırmıcaktım.. ama şimdi yaptırmaya karar verdim inş Rabbim hiç kimseyi evladıyla eşiyle ailesiyle sınamasın......

canım sen tedbirini al yani testini yaptır bence gerisi Allaha kalmış...tabiki biz de aldırmayacagız ama gene de içimiz rahat etsin tabi..tabiki senin düşüncen..benim de aklımda gecti ama bu sefer niye aptırmadım diye pişman olmak ta istemiyorum..Allahım sağlık versin..

canım sen tedbirini al yani testini yaptır bence gerisi Allaha kalmış...tabiki biz de aldırmayacagız ama gene de içimiz rahat etsin tabi..tabiki senin düşüncen..benim de aklımda gecti ama bu sefer niye aptırmadım diye pişman olmak ta istemiyorum..Allahım sağlık versin..

15 dk. sonra sende 12. haftanın içinde olacaksın canım merak etme
aaa onu nasıl anladınki :) ay nasıl sevindim .... sanki kocamn oldu Allahım anne yüreği işte herşeyi nasılda abartmayı seviyo

tamam tamam ben sazanlık yaptım yine :):):):):):):) saat olmuş 12 ben erken zannediyorum ilahi ben ya.......

Son düzenleme:

iyi akşamlar arkadaşlardünkü kötü haberlerden sonra daha öncede kaybım oldugundan çok etkilendim bütün gece uyumadım sabah solugu hastanede aldım bebişim son fotosu 12+0 olmuşsuz boyumuz 5.25 olmuş haftaya ikili testimiz nub teorisinde tecrübeli arkadaşlardan cinsiyet yorumu almak istiyorum şimdiden teşekkürler....

canım ultrasonun çok kötüüü.görünmüyoooo ama şunu söyleyebilirim bebğin çok elastik esnek olacak galiba:) sporcu olarak yetiştirebilirsin:)şimdiden akrobatik hareketler yapıyo baksana gene de kız diyorummm..çok narin duruyo çünkü

Son düzenleme:

Ahanda bak olmuşsun bile 12. haftalık

kızlar şimdi ben pazartesi tam 1o.haftayı bitirip 11.haftaa giriyorum..sizce ikili test yapılır mı o zman..

canım ben çarşamba gittim doktora. muhtemel doğum haftamız aynı görünüyor fakat benim erken yumurtlama vs. dolayısıyla 12+ çıktı ultrason görüntüsüne bakıp 45 mm den büyükse 2li test yapalım dedi ve 49 mm çıktığı için yapıldı. sonuç cuma çıktı ben salı gideceği hastaneye. hepimiz hayırlı sonuç alırız inşallah...

Allah sabır versin canım, geçecektir mutlaka umarım en kısa zamanda yeniden bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın

Umarım senin için herşey yolunda gidiyordur, dua ediyorum.

Topiğe nazar mı değdi? üzüntüden karnıma ağrılar girdi, Dua ediyorum sürekli Allahım bebeklerimize sağlık versin hepimizin sorunsuz hamileliği geçsin ne olur bir kayıp daha olmasın, çok üzgünüm

Ahanda bak olmuşsun bile 12. haftalık
cümlmize hayırlı uğurlu olsun inş.... böylece 12 haftanın temelini burda atmış bulunuyorum.......gerçi bugün ultrasonda 11+ 4 çıktı ama ben burdaki takvimle ilerleyeyim dr ultrasonra 2 ,3 gün yanılıyo bazen iki ileri bi geri oluyo sonra :):):):):)

Benim cumartesiden cumartesiye değişiyo, iple çekiyorum valla E doğal olarak seninde pazar

Ben nuba göre kıza benzettim canım

Olsun o hesaba görede zaten 12. haftalık olmuş oluyorsun canım farketmez yani
hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…