2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

banada kız gibi gördü birde ultrasondaki hareketlerini görmeliydin eller kollar hiç durmadı doktor bak sana şov yapıyor bebeğin dedi:)

Benim cumartesiden cumartesiye değişiyo, iple çekiyorum valla E doğal olarak seninde pazar

Ben nuba göre kıza benzettim canım
hahha ona dikkat etmemiştim bak pazarları takipteyim gerçi ben çatlaklığımda hamilelik haftalarını önden önde okuyorum ama olsun :):):):)
Olsun o hesaba görede zaten 12. haftalık olmuş oluyorsun canım farketmez yani
hayırlı uğurlu olsun
saol canımmm :):):):):):)ama dr hesabına göre 3 gün sonra 13 oluyo buna göre 1 hafta var daha ondan yani :)

Kızlar demek sizde öylesiniz benimde günüm perşembe o günü iple çekiyorum

selam kızlar ben 2012 haziran annesiyim. geçen sene bu tarihlerde biz yazıyorduk fasulye büyüklüğündeki bebeklerimizin hayallerini kuruyorduk. hiç geçmeyecek hiç doğurmayacak gibi geliyordu. şuan kızım 6 aylık oldu bile. size tavsiyem hamileliğinizin tadını çıkarın. benim hamilelik günlerim çok güzel geçti. sakin ve elimden geldiğince stressiz. kendinizi düşünmüyorsanız içinizdeki fasülyeciği düşünün. şuan gülfem elam rabbime şükür sakin ve çok mutlu bir bebek. merak ettiğiniz sorunuz olursa seve seve cevaplarım. çünkü aynı duyguları ben de yaşadım.

Canim doktor benim ikili testimi 11+2de erken oldugunu 12+1 ya da 2 de daha daha dogru sonuc verecegini söyleyerek haftaya erteledi. Forumda bir kacarkadasin 13. Haftada yaptiracaklarini okudum. Ama en dogru zamani yine doktorun soyleyecektir.

Canım benim doktorum 13ü bitirip 14 ün içinde gidelim dedi. 28 Kasımda gidiyorum ben. Son adete göre 13+0 son ultrasondaki ölçüme göre 13+2 de gidiyoruz biz yani.

Çok üzüldüm, Allah sabrını verir, geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum

hehehe onu bende yapıyorum. Önden 1 haftanın takvimini okuyorum mutlaka

Kızlar demek sizde öylesiniz benimde günüm perşembe o günü iple çekiyorum

Ne çatlağız ya bikez daha farkına vardım

Allah bağışlasın yavrunuzu. İsmide çok güzelmiş Siz arada sırada uğrayın topiğe, eminim ilerleyen zamanlarda çooook sorumuz birikir

Bak onu bende yapıyorum bi çatlaklığımız daha ortaya çıktı şimdiden 13. haftayı okudum yarın 14. haftayı okuyacağım

Ben çok etkilendim bu üç meleğin kaybından, çok üzüldüm ağladım eşim artık okuma fena oluyorsun diyor ama nafile
Öyle ki iyi haberleri olan arkadaslara birşey yazamadım ona da üzüldüm. Umarım herkes iyi haberler almaya devam eder, umarım başka kayıplar vermeyiz.
Zaten hamilelikten kaynaklı arışı duygusalım neyse devam edemiyorum zaten iyi geceler herkese.

Dualarım minik meleklere, kaybı olan annelerine...

Rabbim onlara bol bol sabır etsin inş canım .... biran önce sağlıklarına kavuşurlar inş..bir daha böyle bi acı yaşatmasın Rabbim.......

anne adayları iyi geceler herkese,bugün forumA uğrayamadık,gezmecelerdeydik biz geçmişi tam okuyamadım ama sanırım yine kayıbımız var..çok üzülüyorum böyle olunca,tabi Allahın takdiri böyle demekki...İnş Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...biz yorulduk bugün,uykuya kaaçaar

ilk günaydın benden,uyku tutmadı eşimi,saolsun benide uyandırdıyedi buçuktan beri ayaktayız pazar pazar
dilerim ki bugünden sonra üzücü haberler paylaşmayız burda,hepimizin bebekleri annelerine sımsıkı tutunur.ve sağlıcakla dünyaya gelirler
hepimize sağlıklı bir gebelik geçirmemiz için dua ediyorum arkadaşlar...
herkese hayırlı pazarlar...

Günaydın canım, günaydın kızlar.
Bende yine her zamanki gibi dikildim sabahın köründe acıkmış olarak. Ama eşimi uyandırmaya kıyamadım. Yarım saat daha geçsin çalarım kalk borusunu.

Bende herkese her gece yattığımda dua ediyorum. Rabbim kimseye minişlerinin acısını yaşatmasın. Hep güzel mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah.

amin canım inşallah...
kıyamazmışta eşinesizi taze gelinler siziuyusunlarda büyüsünler,zaten bikaç ay sonra onlarada bizede uyku yok

Günaydın güzel annisler ...
Bu hafta hep güzel haberler olsun insallah...
Mnsrozcum sen biara bir belgesel ismi paylaşmıştın, yasama yolculukmuydu adi???
Bı daha yazabilirmisin ??
Herkese güzel pazarlar :)))

günaydın kızlar....

pazarları en büyük zevkimizdi evimizde kahvaltı yapmak sonrada dısarılara akmak... şimdi kocacım yok,hava kötü ufffff sıkıntıdan patladım... gözlerimi acar acamaz ben napıcam bugun dıyorum ... annemlerın yanındayım ama insanın evı gıbısı yokmus... bugün benım yerımede gezın eğlenin pazarın tadını cıkartın olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…