2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
birazdan okuyacam yazdıklarınızı geçmiş bayağı uzun dün doktora gittim 10+2 dik dün önce oynamadı uyuyo dedi doktorumuz sonra bi kıpır kıpır kollarını bacaklarını hep gördük çok güzeldi çok değişikti ayın 1 inde de 2 li taramamız var

Günaydın güzel annisler ...
Bu hafta hep güzel haberler olsun insallah...
Mnsrozcum sen biara bir belgesel ismi paylaşmıştın, yasama yolculukmuydu adi???
Bı daha yazabilirmisin ??
Herkese güzel pazarlar :)))

Yaşama Yolculuk Anne Karnında Yaşamın Öyküsü canım. Ben yarısını izledim. 9 part sanırım.

canım benim astımım var çocukluğumda çok çektim ama aşı tedavisi ile kontrol altına alındı çok şükür. doktorum taaaa o zamanlar ben orta sonda iken anneme hamileliği zor geçer bilginiz olsun demiş. ben de gebe kalınca hemen doktorumla görüştüm(kadın doğum dr) astım gebeliğin ilerleyen dönemlerinde karnın büyüyünce sıkıntı verir ama çok sorun değil çünkü gebelikte tüm astım ilaçlarını kullanabiliyorsun dedi. bi sorun olmazmış. benim kafam rahat bende merdiven çıkamıyorum biraz hızlı yürüsem nefes nefese kalıyorum çabuk yoruluyorum ama fıs fıs falan kullanmıyorum. öncedende böyleydim zaten alışkınım ama hamilelikte şikayetlerim arttı. bence sende endişe etme bol bol su iç temiz havada yürüyüş yap gerekmedikçe fıs mıs kullanma kontrol edebilirsin nefesin çok daralırsa öksür hafif hafif. ama dediğim gibi çok endişe edilecek bişey yok. yinede kafan rahat etsin bi uzmana görün tabiii...

Günaydın güzel annisler ...
Bu hafta hep güzel haberler olsun insallah...
Mnsrozcum sen biara bir belgesel ismi paylaşmıştın, yasama yolculukmuydu adi???
Bı daha yazabilirmisin ??
Herkese güzel pazarlar :)))

sanada günaydın canım,evet canım ismi oydu.anne karnında yaşamın öyküsü olarakta çıkıyor.tokoyayın dediği gibi 9 bölüm.herkes izlesin bence.çok etkileyici.
bu arada 2li test tarihin ne?seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynıydı...

slmlarrrr canlarım nasılsınız anam herkesin nubunda erkek çıkmış 12 haftam dolsun bakam bnm ne ben erkek hssediorum ama bakalım :)

sağol canımm benim malesef yaşadıgım yer yürüyüs yapmaya uygun değil.şırnaktayım..anca okuldan eve evden okula toplamda 30 dakika yürüyorum inşallah yeterli olur..ya bi de tam olarak astım değilim aslında kriz falan da gecirömedim...nefes darlığı oluor..bu kış kendime dikkat etmem laızm..çok üsütmemem lazım..bakalım artık..sağol canım

öyle bastırınca acı falan olmuyo da böyle karnımın alt tarafında pıt pıt kalp atışı gibi bişi oluyo
acaba başka hissedenler var mı onu merak ettim :)

Gençpınar senle tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyo bende de oluyor ama ben galiba damarım attı falan diye düşünüyordum:)
Bugün herkese pıtırcıklarınızla beraber enerji dolu mutlu bir pazar günü geçirmenizi dilerim. Üzücü olaylardan sonra cidden morale ihtiyacımız var. Hayırlı Pazarlar:)

kızlar günaydın dün paylaştıgım sitede form doldurdunuzmu sabiha paktunanın bebeğimi beklerken kitabını ücretsiz istemek için...o zaman kk da kimse yoktu...tekrar söylüyorum kitap daha çok doğum öncesi ama güzel bir kitap...ormu doldurdum 10 günde geldi hem bana hem müdüreme:)

gunaydınnnn kızlar ya kotu haberlere gercekten cok uzuldum
keske elımızden bısı gelse
ama malesef allahın takdiri
bu durumu yasayan arkadaslarıma sabırlar dılıyorum

bebeğini kaybeden 3 arkadaşıma RAbbimden sabırlar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda tüm acılarınızı unutursunuz.

evet bu hamılelıgımde yasadım arkadasım sukurkı 3 gun sonra duyuldu dırek o doktoru degıstırdım.duyulmasaydı belkı doktora ınanacaktım aldıracaktım sapasaglam bebegımı.burda sayfada 7 haftada kalp dınleten doktorlar varken benım doktor 5,haftada kalbı atmıyor alalım dedı.cok sukur ıyıyız.buyuduk.12 haftamıza gırdık.o yuzden hep derım kı tek doktorda kalmasın kımse boyle durumlarda.allah bebegını kaybeden arkadaslarımıza sabırlar versın.

slm kızlar birkaç gündür girmiyordum.. sondan başa geçmişi okuyayım dedim ama kızlar kötü haber alan arkadaşlar var diye yazınca okuyamadım elim gitmedi zaten tüple olduğundan çok endişeliyim rüyalarıma giriyor allahıma emanet bebeğim. kötü haber alan arkadaşlarıma allahtan sabırlar dilerim tez zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşallah.. herkese mutlu güzel pazarlar dilerim..

bende hafta içi istemiştim bekliyorum şimdi

bu kitap çok güzel bir arkadaşımda vardı bakmıştım..ben de alacagım inş bunu..doğum sonrası bakım herşeyde var süper yani
elizabeth fenwick

CANIM SANA BOŞ YERE ALMA DEDİM AMA BEN ALDIM MİLUPANINKİ İNCE..BAK BURDA EN UYGUN ALIRSAN..YADA BÜYÜK BİR ŞEHİRDE YAŞIYORSAN D&R VARDIR..
D&R - Kitap | Elizabeth Fenwick | Yeni Annelik ve Bebek Bakımı 2007 | 29.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
KARGOYLA 33 E GELDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…