- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Sosyolog ben varım canım ama hiiiç keyfim yok, patlamak üzereyim pöffffffff
Sen nasılsın?
ben de hiç bişey yapmak istemiom..sıkıntıdan patlıyommmm..işte yapmıyom yorulunca midem bulanıyooo
Bende burdayım cnm bende yeğenimle vakit geçiriyorum ama sizide takip ediyorum :) bugün dönüyorum son günüm doyamıyo işte insan ama kocamıda özlemedim değil pazar gününde oda yanımda olsaydı keşke
kızlar günaydın dün paylaştıgım sitede form doldurdunuzmu sabiha paktunanın bebeğimi beklerken kitabını ücretsiz istemek için...o zaman kk da kimse yoktu...tekrar söylüyorum kitap daha çok doğum öncesi ama güzel bir kitap...ormu doldurdum 10 günde geldi hem bana hem müdüreme:)
Yaşama Yolculuk Anne Karnında Yaşamın Öyküsü canım. Ben yarısını izledim. 9 part sanırım.
teşekkür ederim mnsrozcum:))) dün akşam izledik biz de hem de ağlayarak izledim her bölümü:)))sanada günaydın canım,evet canım ismi oydu.anne karnında yaşamın öyküsü olarakta çıkıyor.tokoyayın dediği gibi 9 bölüm.herkes izlesin bence.çok etkileyici.
bu arada 2li test tarihin ne?seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynıydı...
aa ona da bakayım birara o zaman:)))yaradılış mucizeleri belgeseli de güzel izlemek lazım. bebeğin oluşumunu çok güzel anlatıyor
tekrar versene canım o linki
kızlar bu gece rüya gördüm hayırlısı olsun doktor 9 haftalık bebeğin doğma vakti geldi diyor nasıl oluyor diyor hesap yapıyorum yok herneyse bebeğimi normal doğumla doğuruyorum ama küçük parmak kadar ve civcive benziyor sonra büyüyor hızlıca bebeğe dönüşüyor okadar güzel bir erkek çocuğu ki anlatamam emziriyorum onu acaba süt geliyor mu ki diyorum hissediyorum resmen ev çok kalabalık herkes bebeğimi görmeye gelmiş ağzı hep süt oluyor sonra biryerde uzanıyor miniğim ordan bana gülümsüyor o kadar güzel bir bebek ki anlatamam beyaz tenli küküçk burunlu felan kucağımda sonra ayağına beşiktaş terliği var abim geliyor oda galatasaraylı kucağına almak istiyor korkuyorum birşey olacak die bana gülümsemesini emzirdiğimde nasıl çektiğini sonra kusacak gibi oluşunu endileşendiğimi,emdiğinde ağzının süt oluşunu resmen o andaydım nasıl unuturum çok güzel bir bebekti adını bile düşünmemeişiz 9 haftalık doğunca malum ama büyüdü sonrada:)n inş hayırlısı olur ayy nasıl gülümsüyordu bana anlatamam yaaa çok güzel bir bebekti hayırlısı :)
Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
Dün kontrolüm vardı akşam yazamadım kötü haberleri görünce sevincimi paylaşmadım.
Çok üzüldüm nektar tmmm karakose arkadaşlarım allah en yakın zamanda acınızı yeni bi melek göndererek dindirsin..
bana gelince dün gördüm bebişimi 4,8 cm olmuş 11+2 idik 11+5 çıktı
ikili tarama yapıldı bugün sonucunu aldım Allaha şükür temiz çıktı..
Veeeeeee bomab haberi veriyorum bi oğlum olucakkkkkk Emir Bebek
Bu kadar erken nadir görülür dedi doktor amcamız oğluşum aceleci
Şimdi dışarı çıkmam lazım detayları sonra veririm selamlarrrrr herkese
Canım nasıl güzel geldi verdiğin haberler. Maşallah oğluşuna. Yer tetesi onu.
Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım çok meraklıyım.
Geçen gün bebişimin fotosunu eklemiştim ama belli değildi. Bunda yüzü gözü belli olmuyor ama
Belki belli olması gereken yerleri görünüyordur çocukumun.
Nuba göre yorum yapan teyzeleri bir yorumda bize.
Eki Görüntüle 555385
Mlsvt, Merve02 ve Tokoyayın bebeklerini hep erkek hissediyodum bakalım tahminlerim doğru çıkıcakmı
Arzu-mu, acemiperininde kızı olacak gibi geliyor bana
Nedense kendi bebeğimin cinsiyetini hiç düşünemiyorum, kestiremiyorum ne olacak, merakla bekliyorum
bizimki doğru çıkma olasılığımız yüksek canım doktorumuz erkeğe benzettim demişti yarın kesin sonucu alırız herhalde, bende yanlız herkesin bebişlere nuba göre birşey diyebiliyorum ama kendiminkini sürekli açıp bakıyorum ya doğrumu ben mi yanlış görüyorum diye
senin bebişide görsek hemen bir tahmin yaparız canım ama bana ilk nedense erkek gibi geldi hayırlısı olsun sağlık sıhaatle:)
sabit telefon olmadığı için dolduramadımtşk ederim
hanımlar dünden itibaren okuduğum kötü haberlerden psikolojim alt üst oldu her an birşey yaşıyacakmışım gibi geliyor veya hafif sızlama olduğunda panikliyorum, yarın 2li test randevumuz var heycanla bekliyorum ama bir o kadarda stres oldum ki hiç kafaya takmazken.
hayırlı haberlerle geliriz inşallah vede bebişimin kıpraşık hareketlerini görürüz bu sfer küçücük bile olsa çikolata yemicem bizimki yerinde duramamıştı en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?