2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ya bu hamileler maşalliah pazar keyfinden vazgecmemiş:) ortalarda kimse yok..olanlarda yazmıyor yaaaa...nirdesiniz yavvvvvvvvvvvvvv

ben de hiç bişey yapmak istemiom..sıkıntıdan patlıyommmm..işte yapmıyom yorulunca midem bulanıyooo

Herkeste pazar keyfi var, bende pazar sendromu Ayhh valla şehir merkezinde falan olsam 1 dk durmazdım evde Köyde olunca daha çok bunalıyo insan
Eşimde takmış hızlı okuma kitaplarına, bay geldi

Bende burdayım cnm bende yeğenimle vakit geçiriyorum ama sizide takip ediyorum :) bugün dönüyorum son günüm doyamıyo işte insan ama kocamıda özlemedim değil pazar gününde oda yanımda olsaydı keşke

Kaç yaşında yeğenin canım?
Uff varya hasret kaldım şöyle 6 aylık bebekleri falan sevmeye, kimsede yok ki şöyle çevremde gidiyim seviyim, azıcık enerji depolayım
Acayip bebek aşeriyorum

tekrar versene canım o linki

Yaşama Yolculuk Anne Karnında Yaşamın Öyküsü canım. Ben yarısını izledim. 9 part sanırım.

teşekkür ederim canım:)))) evet dün akşam ben de izledim...
teşekkür ederim mnsrozcum:))) dün akşam izledik biz de hem de ağlayarak izledim her bölümü:)))
senin bir ara yazını okumuştum ordan kalmış aklımda benim de...sabah sorayım dedim acaba benim izlediğimmiydi diye...
cnm bana doktor 21 kasıma verdi günü çarşamba günü önce kendi doktoruma gidicem ordan da şişlide oscar görüntüleme merkezi varmış orda bir doktora gidicem ikili test için...
seninki ne zamandı canım????

yaradılış mucizeleri belgeseli de güzel izlemek lazım. bebeğin oluşumunu çok güzel anlatıyor
aa ona da bakayım birara o zaman:)))

kızlar bu gece rüya gördüm hayırlısı olsun doktor 9 haftalık bebeğin doğma vakti geldi diyor nasıl oluyor diyor hesap yapıyorum yok herneyse bebeğimi normal doğumla doğuruyorum ama küçük parmak kadar ve civcive benziyor sonra büyüyor hızlıca bebeğe dönüşüyor okadar güzel bir erkek çocuğu ki anlatamam emziriyorum onu acaba süt geliyor mu ki diyorum hissediyorum resmen ev çok kalabalık herkes bebeğimi görmeye gelmiş ağzı hep süt oluyor sonra biryerde uzanıyor miniğim ordan bana gülümsüyor o kadar güzel bir bebek ki anlatamam beyaz tenli küküçk burunlu felan kucağımda sonra ayağına beşiktaş terliği var abim geliyor oda galatasaraylı kucağına almak istiyor korkuyorum birşey olacak die bana gülümsemesini emzirdiğimde nasıl çektiğini sonra kusacak gibi oluşunu endileşendiğimi,emdiğinde ağzının süt oluşunu resmen o andaydım nasıl unuturum çok güzel bir bebekti adını bile düşünmemeişiz 9 haftalık doğunca malum ama büyüdü sonrada:)n inş hayırlısı olur ayy nasıl gülümsüyordu bana anlatamam yaaa çok güzel bir bebekti hayırlısı :)

çok güzel bir rüya bence allah hayırlara çıkarsın.. inşallah rüyandaki gibi sağlıklı güzel bebeişini kucağına alırsın zamanı gelince..

Biz pazar tembelliği yaptık, kahvaltı keyfi falan. Umarım herkes için işler yolundadır.
Azıcık keyfimiz yerine gelsin diye karikatürleri paylaşmak istedim.

Tüplü olan favorim
Herkesin günü güzel geçsin

hanımlar dünden itibaren okuduğum kötü haberlerden psikolojim alt üst oldu her an birşey yaşıyacakmışım gibi geliyor veya hafif sızlama olduğunda panikliyorum, yarın 2li test randevumuz var heycanla bekliyorum ama bir o kadarda stres oldum ki hiç kafaya takmazken.

hayırlı haberlerle geliriz inşallah vede bebişimin kıpraşık hareketlerini görürüz bu sfer küçücük bile olsa çikolata yemicem bizimki yerinde duramamıştı en son

ayh maşşallah küçük adam geliyor demek, ALLAHım sağlık sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin
nasılda yatmış öyle bariz belli zaten erkekim ben diyor şuna bak

tatlım öncesinde kız demiştim ben sana herkes erkek demiş ben kız diyim bari seninde içine o doğuyormuş

bizimki doğru çıkma olasılığımız yüksek canım doktorumuz erkeğe benzettim demişti yarın kesin sonucu alırız herhalde, bende yanlız herkesin bebişlere nuba göre birşey diyebiliyorum ama kendiminkini sürekli açıp bakıyorum ya doğrumu ben mi yanlış görüyorum diye
senin bebişide görsek hemen bir tahmin yaparız canım ama bana ilk nedense erkek gibi geldi hayırlısı olsun sağlık sıhaatle:)

Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıklı haberlerini alırsınız yavrunuzun
Bizim kontrolümüzde salı günü, inşallah bende paylaşırım yine ultrason görüntüsünü, doktor bir tahminde bulunmazsa biz nuba göre yorumlarız

canım valla bende aynı durumdayım iyice korkar oldum allaha emanet miniklerimiz rabbim arkadaşlarımızın yaşadığı bu acıları bir daha kimseye yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…