Eki Görüntüle 555279
selam kızlarr
bana gelince dün gördüm bebişimi 4,8 cm olmuş 11+2 idik 11+5 çıktı
ikili tarama yapıldı bugün sonucunu aldım Allaha şükür temiz çıktı..
Veeeeeee bomab haberi veriyorum bi oğlum olucakkkkkk Emir Bebek
Bu kadar erken nadir görülür dedi doktor amcamız oğluşum aceleci
Şimdi dışarı çıkmam lazım detayları sonra veririm selamlarrrrr herkese
Canım nasıl güzel geldi verdiğin haberler. Maşallah oğluşuna. Yer tetesi onu.
Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım çok meraklıyım.
Geçen gün bebişimin fotosunu eklemiştim ama belli değildi. Bunda yüzü gözü belli olmuyor ama
Belki belli olması gereken yerleri görünüyordur çocukumun.
Nuba göre yorum yapan teyzeleri bir yorumda bize.
Eki Görüntüle 555385
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu
CANIM MİLUPADA BEBEK BAKIM KİTABI YOLUUYORMUŞ..O YÜZDEN ÜYE OL..BOŞA ALMA
Kabızlık çeken arkadaşlar ananas gerçekten çok işe yarıyor.Hatta bilimsel olarak bile kanıtlanmış.
.: Salkl ve Doru Beslenme - Gda Sayfas :. .: Gebelikte ananas tketimi :. linkinden okuyabilirsiniz.
HeheheMervem nedense bana herkes erkek diyor. Ben de etkilendim oğluşum diye seviyorum ama sürpriz de olabilir. Amaan sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil. Benim yeni yeni mide bulantılarım başladı. Sabah kustum. En kötüsü baş ağrısı. O olmasın da kusmaya bile razıyım ben.
canım ananas benim doktorumun ilk yasakladığı meyvelerdendi. düşüğe neden oluyormuş, ilk üç ay dikkat etmek gerek dedi... bilgilerine...
Maşallah oğluna canımAllah nazarlardan saklasın uzun ömür ve sağlık versin
Nuba göre yorum yapamıyorum ama çok sevimli insanın şöyle miss gibi kokulu kokulu öpresi geliyor bebecikleri maşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
vala ben iki günde bir acildeyim baş ağrısından kusmasıda cabası kızlar 3 gündür kusmaalarım dindi ama baş ağrıarım devwam 15 hatalık oldum doktor göremedi ve kız giib dedi yani bende tutmadı sanki baş ağrıları..... bende çok erkke istiyom allahım inşalah kabul eder duamı....
slm kızlar nasılsınız ....
slm kızlar nasılsınız bende anlyamaıyorum bu nub teoriisni ben 15 haftallık oldum benimki hala göremedi bacaklar kapalı ve kordonbağı oradan geçiyo sanki kız dedi emin değilimide ekledi artık 19 haftadagidcem ayrıntılı ultrasyona ozaman beli olucakmış mutlaka ama ben bi oğlum olmasını çok istiyorum kızlar alah herkezin gönlüne göre vevrir inşalah ...
Cinsiyet hiç farketmez canım. Benim de eşim kız istiyor ama ben sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum. Baş ağrısı yüzünden ben de 1 kere doktorluk oldum. Doktor da hiçbirşey yapamıyor. sadece rapor verdi. Tansiyonu ölçtü. O kadar.
canım varsa ekle de bakalım ..tahmin de bulunalım..kızsa senin kız çok ta terbiyeliymiş
iii akşamlar güzel anneler herkesler iyidir inşallah...
oyyy o ultrasondaki bebişlere maşallahh diyorum benimde aynı ama bu kadar net değil çok güzeller yaa
biz de bebişimle iyiz şükür cuma günü kontrolümüz vardı herşey yolunda sağlıklı çok şükür
12. haftamıza girdik bugün o yüzden ikili test istedi bu hafta onu yaptırıcam inşallah temiz çıkar...
Bide bu arada kitapları gelen oldumu ben hem mulipaya hemde bebeğimi beklerken adlı kitaptan istedim cuma günü
eşimi postacı aramış eşinizin adına paket var diye ama eşim uğramayı unutmuş artık nerden geldi bilmiyorum yarın elime
geçer haber veririm sizlerede
şu an muhakkak bi sağlık ocağına bağlısındır zaten ya ona devam edersin ya da istediğin bi sağlık ocağına aldırabiliyorsun cnm.. benim kaydım annemlerin evine yakın sağlık ocağındaydı kendi mahallemdekine aldırdım..tetanoz aşısı falan vuruyolar galiba yanlış bilmiyosam.. ihmal etme git bugün bencede..
canım varsa ekle de bakalım ..tahmin de bulunalım..kızsa senin kız çok ta terbiyeliymiş
acaba 2 li testin ücreti ne kadar bilen varmı
nasıl yüklicem şimdi....yardımcı olursan sveinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?