2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Maşallah oğluna canım Allah nazarlardan saklasın uzun ömür ve sağlık versin

Nuba göre yorum yapamıyorum ama çok sevimli insanın şöyle miss gibi kokulu kokulu öpresi geliyor bebecikleri maşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

iii akşamlar güzel anneler herkesler iyidir inşallah...
oyyy o ultrasondaki bebişlere maşallahh diyorum benimde aynı ama bu kadar net değil çok güzeller yaa

biz de bebişimle iyiz şükür cuma günü kontrolümüz vardı herşey yolunda sağlıklı çok şükür
12. haftamıza girdik bugün o yüzden ikili test istedi bu hafta onu yaptırıcam inşallah temiz çıkar...

Bide bu arada kitapları gelen oldumu ben hem mulipaya hemde bebeğimi beklerken adlı kitaptan istedim cuma günü
eşimi postacı aramış eşinizin adına paket var diye ama eşim uğramayı unutmuş artık nerden geldi bilmiyorum yarın elime
geçer haber veririm sizlerede

vala ben iki günde bir acildeyim baş ağrısından kusmasıda cabası kızlar 3 gündür kusmaalarım dindi ama baş ağrıarım devwam 15 hatalık oldum doktor göremedi ve kız giib dedi yani bende tutmadı sanki baş ağrıları..... bende çok erkke istiyom allahım inşalah kabul eder duamı....

canım ananas benim doktorumun ilk yasakladığı meyvelerdendi. düşüğe neden oluyormuş, ilk üç ay dikkat etmek gerek dedi... bilgilerine...

aaaa gerçekten miii??? ilginçmiş,çünkü bana doktorum kabızlığım için önerdikten sonra,internetten araştırıp sizinle paylaştım.Hatta bir haftadır da günde 1 dilim ananasla kabızlık sorunum çözüldü.Ama doktordan doktora elbet bakış açısı değişebilir.Ben de daha az yiyeyim bari.

slm kızlar nasılsınız bende anlyamaıyorum bu nub teoriisni ben 15 haftallık oldum benimki hala göremedi bacaklar kapalı ve kordonbağı oradan geçiyo sanki kız dedi emin değilimide ekledi artık 19 haftadagidcem ayrıntılı ultrasyona ozaman beli olucakmış mutlaka ama ben bi oğlum olmasını çok istiyorum kızlar alah herkezin gönlüne göre vevrir inşalah ...

Cinsiyet hiç farketmez canım. Benim de eşim kız istiyor ama ben sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum. Baş ağrısı yüzünden ben de 1 kere doktorluk oldum. Doktor da hiçbirşey yapamıyor. sadece rapor verdi. Tansiyonu ölçtü. O kadar.

canım varsa ekle de bakalım ..tahmin de bulunalım..kızsa senin kız çok ta terbiyeliymiş

tabiki öle ama benim 5 yaşında tatlı bir kızm var bide erkke olmasını herşeyden çok isterdim ama enbaşda sağlıklı olması önemli baş ağrılarım benim hiç dinmio inşaah geçer sen kaç haftalıksın öğrenebiildinmi....

İyi haberler de geliyor çok şükür, inşallah testin de sorun çıkmaz canım ben de yaptırdım geçtiğimiz perşembe haftaya sonucları alıcam bekliyorum.
Ben de her ikisine talip oldum bakalım gelecek mi? Paketi aldığında haber verirsin bakalım hangisiymiş

benim eve yakın olan sağlıkocağına almamışlardı aile hekimliği kaydımızı. diğeri de baya uzak ve güzergah olarak ters. çalışıyorum zaten. sıkıntı benim için. eve yakın olanına kayıt yaptırabilir miym. nasıl oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…