gerçekdenmi arkadaşım okadar mutlu oldumki eğer erkek olduğunu öğrenirsem çok mutlu olurum yanlış anlama sakın benim dünya ttlısı kızım var bide oğlum olmasını herşeyden çok istiyorum kızızm illa erkek olcak dıyo erkek kardeşi istiyo allahım o meleğimin hatrına verir inşalah ....buarada snein bebiş varmı
gerçekdenmi arkadaşım okadar mutlu oldumki eğer erkek olduğunu öğrenirsem çok mutlu olurum yanlış anlama sakın benim dünya ttlısı kızım var bide oğlum olmasını herşeyden çok istiyorum kızızm illa erkek olcak dıyo erkek kardeşi istiyo allahım o meleğimin hatrına verir inşalah ....buarada snein bebiş varmı
canım ben 11.haftadayım daha..başka çocugum yok...inşallah oğlun olur ya..bana öyle gibi geldi ama bilmiyom..bence bir daha git ayın birinde gitmişsin en son..doktorda görür artık..bize de haber ver bakalım:)
canım ben 11.haftadayım daha..başka çocugum yok...inşallah oğlun olur ya..bana öyle gibi geldi ama bilmiyom..bence bir daha git ayın birinde gitmişsin en son..doktorda görür artık..bize de haber ver bakalım:)
canım şuan 15 haftalığım ben ozman giitğimde 13 haftalıkdım 15 haftalıken giitm bebeğin bacakları kapalı olduğu için göremedi doktor hatda iki doktora giitm kız yrumunu yapdılar ama tamamn cinsel organını göremedi tahmin etdi şimdiyse 2 hafta sonra giidcem 18 haftalıken artık ozman belli olur illaki canım dua et inşalah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini....
canım şuan 15 haftalığım ben ozman giitğimde 13 haftalıkdım 15 haftalıken giitm bebeğin bacakları kapalı olduğu için göremedi doktor hatda iki doktora giitm kız yrumunu yapdılar ama tamamn cinsel organını göremedi tahmin etdi şimdiyse 2 hafta sonra giidcem 18 haftalıken artık ozman belli olur illaki canım dua et inşalah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini....
sağol cnm sağlıklı olsular dA ..iki doktorda öyle dediyse vardır bir bildklri..hem iki kız kardeş çok daha iyi anlaşır..o yüzden olsa da canını sıkma..ben olsam iki erkek çocugum olacagına iki kızım olsun daha iyi..ama Allah hayırlısını versin
iii akşamlar güzel anneler herkesler iyidir inşallah...
oyyy o ultrasondaki bebişlere maşallahh diyorum benimde aynı ama bu kadar net değil çok güzeller yaa
biz de bebişimle iyiz şükür cuma günü kontrolümüz vardı herşey yolunda sağlıklı çok şükür
12. haftamıza girdik bugün o yüzden ikili test istedi bu hafta onu yaptırıcam inşallah temiz çıkar...
Bide bu arada kitapları gelen oldumu ben hem mulipaya hemde bebeğimi beklerken adlı kitaptan istedim cuma günü
eşimi postacı aramış eşinizin adına paket var diye ama eşim uğramayı unutmuş artık nerden geldi bilmiyorum yarın elime
geçer haber veririm sizlerede
sağol cnm sağlıklı olsular dA ..iki doktorda öyle dediyse vardır bir bildklri..hem iki kız kardeş çok daha iyi anlaşır..o yüzden olsa da canını sıkma..ben olsam iki erkek çocugum olacagına iki kızım olsun daha iyi..ama Allah hayırlısını versin
nasılınız hanımlar ve bebişler... iyisinizdir umarım... geçmişi tam okuyamadım kusura bakmayın... biraz rahatsızım....kalp şeklindeydi benim rahmim ara ara kanamalarım oluyordu ve 3 ay a kadar olacaktı yani bebişim büyüyüp iyice yerleşene kadar...
ama bugün parça şeklinde kahverengi bişe geldi öğlen hemen doktorumu aradım ve gel dedi gittim...ultrasonda baktık iyiydi bebişim çok şükür kalbi atıyordu...kanama görünmüyordu doktorum önceden birikmiş olan birşeydir ve bebeğin büyüdükçe düzeliyor dedi çok sevindim ama ne olur olmaz diye iğne yedimmm...şuan iyiyim çok şükür...
sizlerde dikkatli olun bebişlerinize iyi bakınnn :))))))