2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

GEBELİKTE BAŞ AĞRISI
Sıcak soğuk uygulaması:
Sinüs baş ağrılarına sıcak soğuk kompres uygulaması oldukça başarılıdır. Günde 4 kez , her uygulamanın toplam süresi 10 dakika olacak biçimde 30’ar saniyelik süreyle .Gerilim tipi baş ağrıları için başınızın arka kısmına 20 dakika süre ile buz uygulayın, gözlerinizi kapayın ve gevşeyin ( basit bir buz torbası yada içinde soğutulabilir jel buluna özel boyun yastığı kullanabilirsiniz.)
Gebelik sırasında mümkünse baş ağrısı ile doğal yollar ile başa çıkmaya çalışın.Gebelikte baş ağrısı için Aspirin ve İbuprofen gibi ağrı kesici ilaçlar tavsiye edilmez , ancak asetaminofen içeren ağrı kesicileri doktorunuza yazdırabilirsiniz.

AYY İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ BİZİM Bİ AKRABADA DOWN SENDROMU ÇIKTI HAMİLEYKEN SÖYLEMİŞLER AMA YANILMADA OLABILIR DEMİŞ
KADINDA TABI KENDINI BU DURUMA HIC HAZIRLAMADIĞI İÇİN BEBEĞİ DOĞUNCA DUNYASI YIKILDI ÇOK ÜZÜLDÜ
RABBİM EWLATLARIMIZLA BİZİ DENEMESİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLI UZUN ÖMÜRLÜ EWLATLAR NASİP ETSİN... AMİİİİİİİNNNNN...

canım aynı şekilde benim doktorumda ananas, nar ve maydonoz yasak dedi( hiç riske girme bence, tam buğday ekmeği, kayısı, erik, üzüm kurusu bunlarda aynı işlevi görüyo, ama sen bilirsin..

geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerek kaç haftalık oldun peki azda olsa rizk kalmışdır dimi allah kucağına almayı nasip etsin....

canım aynı şekilde benim doktorumda ananas, nar ve maydonoz yasak dedi( hiç riske girme bence, tam buğday ekmeği, kayısı, erik, üzüm kurusu bunlarda aynı işlevi görüyo, ama sen bilirsin..

aaa ben çok nar yedim bulantılarımı azaltıyodu çok şükür bi problem olmadı:26: :26:
günde aç karnına hemen hemen 1 nar yıyordum...

face de bir gurup oluştursak ve orada paylaşımlarda bulunsak güzel olmaz mı? 2013 haziran anneleri diye bir grup oluştursak. ben sayfa oluşturmayı bilmiyorum ama yapan olursa güzel olur hem ileride bebeklerimizin doğumundan sonrada bağımızı koparmamış oluruz.

Canım bu tür konuşmalar yasak, davetler, grup açmalar falan.. Bunu topikte dile getirme hiç uyarı alırsın

Son düzenleme:
bilmiyordum teşekkür ederim. iyi niyetli bir fikirdi sadece. teşekkürler.

Rica ederim canım. Biliyorum ama forumunda kendine göre kuralları var işte =)
Herkesin üyeliği yokya oraya, o yüzden :)
Hatta topikte bu daha önce konuşuldu ve bikaç arkadaş uyarı aldı.

Her neyse böyle iştee (=

örnek ben aman ha yazmayın sitenin adını

Biz geldiiiik nasılsınız teyzoşları :) Bugün bi komşumun 3 yaşındaki kızı geldi karnımı sevdi aaa ama hiç büyümemiş bebek anneee diyor sonra o büyüsün tokalarımı verecem dedi .. dedim inş içine doğmuştur kızım olur hayırlısıyla

kendime yeni bi uğraş buldum
tam 1000 parçalık puzzle tabi bazen strese sokuyor bazende eğildiğim için biraz karnım ağrıyor... yawrum evladım rahatsız oluyor galiba::):) ama bi görseniz kücücük parçalar kör olucam yakında:)bu arada rüyalar anlatılmıs.. ben kız cok istiyordum perşembe gunu doktora gıtttım doktor erkek olabılır demıstı onun etkısındemı kaldım bılmıyorum ama gece ruyamda bebem geliyormus yüzünü görmüyorum ama arkadasları oyuna almıyorlarmıs onu.. gidiyorum yanlarına kızımla niye oynamıyorsunuz diyorum... aanalık duygusu şimdiden dışlanmasını üzülmesini kabul edemiyorum işte.... acaba kızmı erkekmi şu iki hafta bi geçeydi....

Bacım Allah iyiliğini vere e mi demek rüyanda oyuna almıyorlar he kıyamam kıyamam ... valla bende 1 hafta zinliyim ohh bende alayımm bari oynnarım

Bacım Allah iyiliğini vere e mi demek rüyanda oyuna almıyorlar he kıyamam kıyamam ... valla bende 1 hafta zinliyim ohh bende alayımm bari oynnarım

al vallahi canım iyi oluyorda.. ama sabrın çoksa ben şimdi çıldırma noktasındayımm bir yanda müzik actım son sese ki çıldırıp bagırdıgımda duymasınlar sesimi diye...

bu arada deseha'cım bizim doktorlarımız zaten aynı değil miydi? fatih öğüç diye hatırlıyorum seninkini de :)
bu arada tekrar kontrole gittin mi?

bende kuzenimin oğluna sordum benim neyim olsun ddim kızın dedi birde kızları sevmezmiş kızlarla oynamazmış öyle diyor :) ama kız dedi gene denemek için bi kaç kere daha sordum genede kız dedi benim için pek farketmiyor kız erkek ikiside aynı nasılsa bakalım hangisi çıkıcak bana çin takvimide kız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…