Cinsiyet hiç farketmez canım. Benim de eşim kız istiyor ama ben sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum. Baş ağrısı yüzünden ben de 1 kere doktorluk oldum. Doktor da hiçbirşey yapamıyor. sadece rapor verdi. Tansiyonu ölçtü. O kadar.
İyi haberler de geliyor çok şükür, inşallah testin de sorun çıkmaz canım ben de yaptırdım geçtiğimiz perşembe haftaya sonucları alıcam bekliyorum.
Ben de her ikisine talip oldum bakalım gelecek mi? Paketi aldığında haber verirsin bakalım hangisiymiş
aaaa gerçekten miii??? ilginçmiş,çünkü bana doktorum kabızlığım için önerdikten sonra,internetten araştırıp sizinle paylaştım.Hatta bir haftadır da günde 1 dilim ananasla kabızlık sorunum çözüldü.Ama doktordan doktora elbet bakış açısı değişebilir.Ben de daha az yiyeyim bari.
nasılınız hanımlar ve bebişler... iyisinizdir umarım... geçmişi tam okuyamadım kusura bakmayın... biraz rahatsızım....kalp şeklindeydi benim rahmim ara ara kanamalarım oluyordu ve 3 ay a kadar olacaktı yani bebişim büyüyüp iyice yerleşene kadar...
ama bugün parça şeklinde kahverengi bişe geldi öğlen hemen doktorumu aradım ve gel dedi gittim...ultrasonda baktık iyiydi bebişim çok şükür kalbi atıyordu...kanama görünmüyordu doktorum önceden birikmiş olan birşeydir ve bebeğin büyüdükçe düzeliyor dedi çok sevindim ama ne olur olmaz diye iğne yedimmm...şuan iyiyim çok şükür...
sizlerde dikkatli olun bebişlerinize iyi bakınnn :))))))
Yok canım benim ilk olacak kısmetse, umarım cinsiyeti istediğin gibi olur sağlıklı olsun da
canım aynı şekilde benim doktorumda ananas, nar ve maydonoz yasak dedi( hiç riske girme bence, tam buğday ekmeği, kayısı, erik, üzüm kurusu bunlarda aynı işlevi görüyo, ama sen bilirsin..
face de bir gurup oluştursak ve orada paylaşımlarda bulunsak güzel olmaz mı? 2013 haziran anneleri diye bir grup oluştursak. ben sayfa oluşturmayı bilmiyorum ama yapan olursa güzel olur hem ileride bebeklerimizin doğumundan sonrada bağımızı koparmamış oluruz.
bilmiyordum teşekkür ederim. iyi niyetli bir fikirdi sadece. teşekkürler.
Rica ederim canım. Biliyorum ama forumunda kendine göre kuralları var işte =)
Herkesin üyeliği yokya oraya, o yüzden :)
Hatta topikte bu daha önce konuşuldu ve bikaç arkadaş uyarı aldı.
Her neyse böyle iştee (=
Eki Görüntüle 555956 Eki Görüntüle 555957 bunlar bakalım neymiş....
teşekkür ederim canım inşallak rabbim nasip eder inşallh senin kaçhaftalıkdı....sende sağlıklı kucağına aırsın inşalah
Milupanın bana gelmesi 3-4 haftayı buldu hoşuma gitti ama genede daha geniş çaplı bi kitap bizler için daha uygun olduğunu düşünüyorum :)
kendime yeni bi uğraş buldum
tam 1000 parçalık puzzle tabi bazen strese sokuyor bazende eğildiğim için biraz karnım ağrıyor... yawrum evladım rahatsız oluyor galiba::):) ama bi görseniz kücücük parçalar kör olucam yakında:)bu arada rüyalar anlatılmıs.. ben kız cok istiyordum perşembe gunu doktora gıtttım doktor erkek olabılır demıstı onun etkısındemı kaldım bılmıyorum ama gece ruyamda bebem geliyormus yüzünü görmüyorum ama arkadasları oyuna almıyorlarmıs onu.. gidiyorum yanlarına kızımla niye oynamıyorsunuz diyorum... aanalık duygusu şimdiden dışlanmasını üzülmesini kabul edemiyorum işte.... acaba kızmı erkekmi şu iki hafta bi geçeydi....
Bacım Allah iyiliğini vere e midemek rüyanda oyuna almıyorlar he kıyamam kıyamam ... valla bende 1 hafta zinliyim ohh bende alayımm bari oynnarım
canım aynı şekilde benim doktorumda ananas, nar ve maydonoz yasak dedi( hiç riske girme bence, tam buğday ekmeği, kayısı, erik, üzüm kurusu bunlarda aynı işlevi görüyo, ama sen bilirsin..
Biz geldiiiik nasılsınız teyzoşları :) Bugün bi komşumun 3 yaşındaki kızı geldi karnımı sevdi aaa ama hiç büyümemiş bebek anneee diyorsonra o büyüsün tokalarımı verecem dedi .. dedim inş içine doğmuştur kızım olur hayırlısıyla
milupaya üye oduktan sonra ne yapmamız gerekiyor,ben 'bebeğimi beklereken' diye bir ktap göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?