2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla sizde var mı bilmiyorum bizde makas ve bıçak testi yapıyor büyükler ben hep makaslı yastığa oturdum kızım olucakmış

al vallahi canım iyi oluyorda.. ama sabrın çoksa ben şimdi çıldırma noktasındayımm bir yanda müzik actım son sese ki çıldırıp bagırdıgımda duymasınlar sesimi diye...

sabır ve ben çok zıtız en iyisi kalsın

Kızlar nasilsiniz?biz bugün mezarliktaydik arkadaşımın annesi vefat etti onun yanındaydik hem uzulduk baya hem babamizi yorduk biraz..ameliyat oldu ya biraz ayakta kaldı dizi ağrıyor simdi icimiz hiç rahat değil o yüzden...ALlah im lütfen bir müddet kötü haber almak istemiyorum artikkk..
Bu arada yarın eltim dogum yapacak ins. Minik kızımız anne karnından aramıza katılacak.dua edin güzel geçsin dogumu..yarın gece onun yanında kalabilirim..deneyim kazanayım biraz

Hoşgeldin canım öncelikle Allah rahmet etsin ardından hayırlı olsun ve Allah bir avazda kurtarsın kal ama kendini de yorma

evet akasyacım daha dün yumurtalar transferler konuşuyorduk çok şükür şimdi bebişlerimizden bahsediyoruz binlerce kez şükür...amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
senin neden erken doğum riskin var

Bizim de bin parçacık puzzle miz var canım ama yarıda kaldı kız kulesini yapıyorduk ..yarısı gökyüzü ama mor,koyü mavi, kırmızı renkler karışımı çok zor öyle kaldı o yuzden

keep
canımmm listede yeni gördüm senii nasılsın bebişin nasıl bulantıların geçtimi biraz yaa
bende çok fenayım bulantılarla

Bizim de bin parçacık puzzle miz var canım ama yarıda kaldı kız kulesini yapıyorduk ..yarısı gökyüzü ama mor,koyü mavi, kırmızı renkler karışımı çok zor öyle kaldı o yuzden

ben bu kadar zorlanıcamı tahmin etmiyordum... strese bindikçe kocama msj atıyorum... en son o da sinirlendi aradı kaldır at onu yoksa geldiğimde ben 1000 değil 2000 parça yapıcam o puzzle diye cıldırdı hehehehhehehe

kızlar kasıklarımdaki tatlı atmalar kaşıntılar gitti korkuyorum şimdide nie durdu diye sürekli kendimi dinliyorum oluyordu baya baya bir sağ bir sol bazaen tatlı tatlı sancı yapardı neyse hayırslısı salı günü doktora gidicem bakalım inş hayırlı haberlerle gelriim çok zormuş ya 2 yıl hamile olmayı bekledim sanki hamile olunca herşey bitecekmiş gibi şimdide hamileyim sıkıntım bitmedi ama kötüye yormamk gerekir bugün çok güzel erkek bebek gördüm rüyamda çok mutlu oldum :) olmayan varmı kasıklarında birşey hissetmeyen

canım benimde bir kaç gün öncesine kadar batmalar filan olurdu kasıgımda ama şimdi bitti.. en azından bazenn karnım çok geriliyo başka bir sey yok.. bende korktum ama doktora gıttıgımde iyi oldugunu ögrendımm... çok dinlememe çalış kendını... salıya kadar sakin ol sonrasında zaten bebegını görunce sakinleşiceksın

Hoşgeldin canım öncelikle Allah rahmet etsin ardından hayırlı olsun ve Allah bir avazda kurtarsın kal ama kendini de yorma
Hosbulduk canım.. Dualarin icin cok sagol..yormam ins kendimi en fazla uykusuz kalırım herhalde
Biz birlikte yapıyorduk birlikte bıraktık esimle,bir hevesi gecti suan masamı isgal ediyor birileri gelse bitirse diye bakıyorum. Kayınvalidem gecen cocuğunuz büyüsün de o yapsın bari dedi gecen ya da kaldırın dedi ben de o kadar zorla yaptık bozar miyim dedim..öylece duruyor şimdi

ayy cnm bende bi hevesle aldım puzzle...nasılsa evde boş duruyorum,yaparım nolcak dedim...amaaann iyice stres sıkıntı oldu,öyleece kaç haftadır duruo masada sürünüyor resmen kocamda yanaşmıyor yapmaya,nolcak bilemediimm :26:

şimdi dedim alalım diye otur örgü ör o insan psikolojisini daha çok rahatlatıyor dedi insanın kocasının psikolog olması ne biçimmiş bee

Canım benim kendimin ortopedik problemlerim var. Boy kısalığı , skolyoz .. O yüzden tam haftasını bekleyemeyebilir maaleseff.. Erken alabilirler kuzumu...

gönderin kızlar bana... bir stresle hepsini yapıp geri göndereyim.. puzzlenizi getirin çerçeveli olarak geri götürün üstelik ücretsiz:):) vayy bir iki kişi daha bulsam iyi yere tezgah açmışım diyicemm tam esnaf olucam:):)

TŞK EDERİM :) fazla dinlememek lazım aslında abartıyoruz ama işte elimde değil sizinle paylaşıyorum

canım arkadaşının başı saolsun,Allah sabır versin.
eltinde doğum yapıcakmış,şimdiden gözünüz aydındarısı sana ve bizlere inşallah

canım benimde ilk zamanlarımda olurdu,sanki adet olucakmışım gibi.şimdi ise sadece kendimi yorduğumda oluyor.mesela biraz önce eşimle sahile indik yürüyerek,biraz tempolu yürüdük sanırım.sağ kasığım ağrıdı.bebeğimde sağda sanırım...
hamile kalınca herşey biticek sanıyorduk ama daha başındaymışız meğer
rüyanda çok güzelmiş,hayırlara çıksın...

Canım benim kendimin ortopedik problemlerim var. Boy kısalığı , skolyoz .. O yüzden tam haftasını bekleyemeyebilir maaleseff.. Erken alabilirler kuzumu...

anladım canım benim hayırlısı olsun sağlıkla büyüyüp gelişirler inşallah Rabbime emanetler
benimde işte üçüz olduğundaan dolayı malum erken doğum riski var
32-33-34-35 haftalar arasında oluyormuş genelde
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı

bu arada geçmiş olsun canım benim zor gerçekten Rabbim yardım etsin

Son düzenleme:

hadi ya canım benim...Allah yardımcın olsun..inşallah süreci sağlıklı bir şekilde atlatırsın..peki çocugun gelişimi normal mi doktor bişey dedi mi..yani çocukta da sendeki problemler olabilir dımı..ırsi olabiliyor ya ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…