bende kuzenimin oğluna sordum benim neyim olsun ddim kızın dedi birde kızları sevmezmiş kızlarla oynamazmış öyle diyor :) ama kız dedi gene denemek için bi kaç kere daha sordum genede kız dedi benim için pek farketmiyor kız erkek ikiside aynı nasılsa bakalım hangisi çıkıcak bana çin takvimide kız diyor
al vallahi canım iyi oluyorda.. ama sabrın çoksa ben şimdi çıldırma noktasındayımm bir yanda müzik actım son sese ki çıldırıp bagırdıgımda duymasınlar sesimi diye...
Kızlar nasilsiniz?biz bugün mezarliktaydik arkadaşımın annesi vefat etti onun yanındaydik hem uzulduk baya hem babamizi yorduk biraz..ameliyat oldu ya biraz ayakta kaldı dizi ağrıyor simdiicimiz hiç rahat değil o yüzden...ALlah im lütfen bir müddet kötü haber almak istemiyorum artikkk..
Bu arada yarın eltim dogum yapacak ins. Minik kızımız anne karnından aramıza katılacak.dua edin güzel geçsin dogumu..yarın gece onun yanında kalabilirim..deneyim kazanayım biraz
Canım nasılsın ? Hatırladım seni. Amma zorlu yollardan geçtik.Daha dün yumurta toplamadan korkuyorduk Hayat böyle işte. Şükür bebişlerimiz bizimle. Seninkiler 3 tane melek.. Çokk heyecaan verici Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Benim erken doğum riskim var maalesef Sağlıkla gelsinler de Rabbim ne yazdıysa o olacak..
kendime yeni bi uğraş buldum
tam 1000 parçalık puzzle tabi bazen strese sokuyor bazende eğildiğim için biraz karnım ağrıyor... yawrum evladım rahatsız oluyor galiba::):) ama bi görseniz kücücük parçalar kör olucam yakında:)bu arada rüyalar anlatılmıs.. ben kız cok istiyordum perşembe gunu doktora gıtttım doktor erkek olabılır demıstı onun etkısındemı kaldım bılmıyorum ama gece ruyamda bebem geliyormus yüzünü görmüyorum ama arkadasları oyuna almıyorlarmıs onu.. gidiyorum yanlarına kızımla niye oynamıyorsunuz diyorum... aanalık duygusu şimdiden dışlanmasını üzülmesini kabul edemiyorum işte.... acaba kızmı erkekmi şu iki hafta bi geçeydi....
Bizim de bin parçacık puzzle miz var canım ama yarıda kaldı kız kulesini yapıyorduk ..yarısı gökyüzü ama mor,koyü mavi, kırmızı renkler karışımı çok zor öyle kaldı o yuzden
kızlar kasıklarımdaki tatlı atmalar kaşıntılar gitti korkuyorum şimdide nie durdu diye sürekli kendimi dinliyorum oluyordu baya baya bir sağ bir sol bazaen tatlı tatlı sancı yapardıneyse hayırslısı salı günü doktora gidicem bakalım inş hayırlı haberlerle gelriim çok zormuş ya 2 yıl hamile olmayı bekledim sanki hamile olunca herşey bitecekmiş gibi şimdide hamileyim sıkıntım bitmedi ama kötüye yormamk gerekir bugün çok güzel erkek bebek gördüm rüyamda çok mutlu oldum :) olmayan varmı kasıklarında birşey hissetmeyen
Hosbulduk canım.. Dualarin icin cok sagol..yormam ins kendimi en fazla uykusuz kalırım herhaldeHoşgeldin canım öncelikle Allah rahmet etsin ardından hayırlı olsun ve Allah bir avazda kurtarsınkal ama kendini de yorma
Biz birlikte yapıyorduk birlikte bıraktık esimle,bir hevesi gectiben bu kadar zorlanıcamı tahmin etmiyordum... strese bindikçe kocama msj atıyorum... en son o da sinirlendi aradı kaldır at onu yoksa geldiğimde ben 1000 değil 2000 parça yapıcam o puzzle diye cıldırdı hehehehhehehe
kendime yeni bi uğraş buldum
tam 1000 parçalık puzzle tabi bazen strese sokuyor bazende eğildiğim için biraz karnım ağrıyor... yawrum evladım rahatsız oluyor galiba::):) ama bi görseniz kücücük parçalar kör olucam yakında:)bu arada rüyalar anlatılmıs.. ben kız cok istiyordum perşembe gunu doktora gıtttım doktor erkek olabılır demıstı onun etkısındemı kaldım bılmıyorum ama gece ruyamda bebem geliyormus yüzünü görmüyorum ama arkadasları oyuna almıyorlarmıs onu.. gidiyorum yanlarına kızımla niye oynamıyorsunuz diyorum... aanalık duygusu şimdiden dışlanmasını üzülmesini kabul edemiyorum işte.... acaba kızmı erkekmi şu iki hafta bi geçeydi....
evet akasyacım daha dün yumurtalar transferler konuşuyorduk çok şükür şimdi bebişlerimizden bahsediyoruz binlerce kez şükür...amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
senin neden erken doğum riskin var
ayy cnm bende bi hevesle aldım puzzle...nasılsa evde boş duruyorum,yaparım nolcak dedim...amaaann iyice stres sıkıntı oldu,öyleece kaç haftadır duruo masada sürünüyor resmenkocamda yanaşmıyor yapmaya,nolcak bilemediimm :26:
Hosbulduk canım.. Dualarin icin cok sagol..yormam ins kendimi en fazla uykusuz kalırım herhalde
Biz birlikte yapıyorduk birlikte bıraktık esimle,bir hevesi gectisuan masamı isgal ediyor birileri gelse bitirse diye bakıyorum. Kayınvalidem gecen cocuğunuz büyüsün de o yapsın bari dedi gecen ya da kaldırın dedi ben de o kadar zorla yaptık bozar miyim dedim..öylece duruyor şimdi
canım benimde bir kaç gün öncesine kadar batmalar filan olurdu kasıgımda ama şimdi bitti.. en azından bazenn karnım çok geriliyo başka bir sey yok.. bende korktum ama doktora gıttıgımde iyi oldugunu ögrendımm... çok dinlememe çalış kendını... salıya kadar sakin ol sonrasında zaten bebegını görunce sakinleşiceksın
canım arkadaşının başı saolsun,Allah sabır versin.Kızlar nasilsiniz?biz bugün mezarliktaydik arkadaşımın annesi vefat etti onun yanındaydik hem uzulduk baya hem babamizi yorduk biraz..ameliyat oldu ya biraz ayakta kaldı dizi ağrıyor simdiicimiz hiç rahat değil o yüzden...ALlah im lütfen bir müddet kötü haber almak istemiyorum artikkk..
Bu arada yarın eltim dogum yapacak ins. Minik kızımız anne karnından aramıza katılacak.dua edin güzel geçsin dogumu..yarın gece onun yanında kalabilirim..deneyim kazanayım biraz
kızlar kasıklarımdaki tatlı atmalar kaşıntılar gitti korkuyorum şimdide nie durdu diye sürekli kendimi dinliyorum oluyordu baya baya bir sağ bir sol bazaen tatlı tatlı sancı yapardıneyse hayırslısı salı günü doktora gidicem bakalım inş hayırlı haberlerle gelriim çok zormuş ya 2 yıl hamile olmayı bekledim sanki hamile olunca herşey bitecekmiş gibi şimdide hamileyim sıkıntım bitmedi ama kötüye yormamk gerekir bugün çok güzel erkek bebek gördüm rüyamda çok mutlu oldum :) olmayan varmı kasıklarında birşey hissetmeyen
Canım benim kendimin ortopedik problemlerim var. Boy kısalığı , skolyoz .. O yüzden tam haftasını bekleyemeyebilir maaleseff..Erken alabilirler kuzumu...
Canım benim kendimin ortopedik problemlerim var. Boy kısalığı , skolyoz .. O yüzden tam haftasını bekleyemeyebilir maaleseff..Erken alabilirler kuzumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?