ben hamile kalmadan 4 ay once 58kilodan dukan diyeti ile 54 e inmistim boyumda 171, haliyle 34-36 arası oldugum icin gardrobu bastan basa yenilemis
daracık pantolanlar almıstım. Sonra hamile kaldım bir yandan seviniorum 4 kilo asagıdan baslıorum diye bi yandan da uzuluorum aldıklarım elimde kalcak giyemeyeceğim diye. zarla zorla bugune kdr geldik ama bugun artık pantalona lastik toka takarak giydim, aksama dogru da iyice rahatsız edince 10. haftada ilk hamile pantalonumu aldım :) besiktasta bir isim vardı pasajlardan birinde kot satan bir dukkandan aldım. cok da guzel tavsiye ederim 20 tl verdim hem de:)
geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerek kaç haftalık oldun peki azda olsa rizk kalmışdır dimi allah kucağına almayı nasip etsin....
milupaya üye oduktan sonra ne yapmamız gerekiyor,ben 'bebeğimi beklereken' diye bir ktap göremedim..
canım aynı şekilde benim doktorumda ananas, nar ve maydonoz yasak dedi( hiç riske girme bence, tam buğday ekmeği, kayısı, erik, üzüm kurusu bunlarda aynı işlevi görüyo, ama sen bilirsin..
Kızlar nasilsiniz?biz bugün mezarliktaydik arkadaşımın annesi vefat etti onun yanındaydik hem uzulduk baya hem babamizi yorduk biraz..ameliyat oldu ya biraz ayakta kaldı dizi ağrıyor simdiicimiz hiç rahat değil o yüzden...ALlah im lütfen bir müddet kötü haber almak istemiyorum artikkk..
Bu arada yarın eltim dogum yapacak ins. Minik kızımız anne karnından aramıza katılacak.dua edin güzel geçsin dogumu..yarın gece onun yanında kalabilirim..deneyim kazanayım biraz
kızlar kasıklarımdaki tatlı atmalar kaşıntılar gitti korkuyorum şimdide nie durdu diye sürekli kendimi dinliyorum oluyordu baya baya bir sağ bir sol bazaen tatlı tatlı sancı yapardıneyse hayırslısı salı günü doktora gidicem bakalım inş hayırlı haberlerle gelriim çok zormuş ya 2 yıl hamile olmayı bekledim sanki hamile olunca herşey bitecekmiş gibi şimdide hamileyim sıkıntım bitmedi ama kötüye yormamk gerekir bugün çok güzel erkek bebek gördüm rüyamda çok mutlu oldum :) olmayan varmı kasıklarında birşey hissetmeyen
canım arkadaşının başı saolsun,Allah sabır versin.
eltinde doğum yapıcakmış,şimdiden gözünüz aydındarısı sana ve bizlere inşallah
canım benimde ilk zamanlarımda olurdu,sanki adet olucakmışım gibi.şimdi ise sadece kendimi yorduğumda oluyor.mesela biraz önce eşimle sahile indik yürüyerek,biraz tempolu yürüdük sanırım.sağ kasığım ağrıdı.bebeğimde sağda sanırım...
hamile kalınca herşey biticek sanıyorduk ama daha başındaymışız meğer
rüyanda çok güzelmiş,hayırlara çıksın...
ben anneme dedim arada b, böylesanki bişe seyiriyor içimde " gazdır o gaz" dedi :44: bence kızımdır o kızım
bende ananası okuyunca kabızlık problemim olduğundan eşimi hemen yollayıp aldırdım. 1 dilimde yedim.İnşallah sıkıntı olmaz
Tecrübeli anneler sizlere sesleniyorum :)
Bu tarz paylaşımlarınızı bekliyoruz. Biz çaylakları tecrübelerinizden mahrum bırakmayın. Bin bir heves gidip kıyafet alıcaz cinsiyetleri belli olana kadar bile zor sabredicez gibi geliyo. Mesela benim annem seri üretime geçti kaç tane şey ördü koydu kenara şimdiden :) Tavsiyeleriniz sayesinde faydalı şeyler alalım bari.
Kızlar nasilsiniz?biz bugün mezarliktaydik arkadaşımın annesi vefat etti onun yanındaydik hem uzulduk baya hem babamizi yorduk biraz..ameliyat oldu ya biraz ayakta kaldı dizi ağrıyor simdiicimiz hiç rahat değil o yüzden...ALlah im lütfen bir müddet kötü haber almak istemiyorum artikkk..
Bu arada yarın eltim dogum yapacak ins. Minik kızımız anne karnından aramıza katılacak.dua edin güzel geçsin dogumu..yarın gece onun yanında kalabilirim..deneyim kazanayım biraz
canım bir dilimden bişi olmaz heralde düzenli yememek gerekiyor ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim. nar ve maydonoza da dikkat
kesinlikle bu mesajları bekliyoruz tecrübeli annelerden:)) ne alacağımı hiiiççç bilmiyorum 6-7 aylık olunca alışverişimi yapacam ama ne alacam ne almayacam tam bir turist gibiyim...
bende ananası okuyunca kabızlık problemim olduğundan eşimi hemen yollayıp aldırdım. 1 dilimde yedim.İnşallah sıkıntı olmaz
canım bir dilimden bişi olmaz heralde düzenli yememek gerekiyor ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim. nar ve maydonoza da dikkat
anladım canım benim hayırlısı olsun sağlıkla büyüyüp gelişirler inşallah Rabbime emanetler
benimde işte üçüz olduğundaan dolayı malum erken doğum riski var
32-33-34-35 haftalar arasında oluyormuş genelde
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
bu arada geçmiş olsun canım benim zor gerçekten Rabbim yardım etsin
hadi ya canım benim...Allah yardımcın olsun..inşallah süreci sağlıklı bir şekilde atlatırsın..peki çocugun gelişimi normal mi doktor bişey dedi mi..yani çocukta da sendeki problemler olabilir dımı..ırsi olabiliyor ya ondan sordum
kızlar ben tüp bebek tedavisi olurken ananas ii diye duymuştum bi yandan da ii değil diye duymuştum
ama ii gelir inşallah diyerek test günüme kadar hergün 2-3 dilim yedim
3 embriyo konmuştu ve o kadar ananasa rağmen üçüde bırakmadı beni bebişlerimin çok şükür
yani rabbim koruduktan sonra gerisi farketmiyo canım sende içini ferah tut 1 dilimden bişicik olmaz tatlım
İnşallah canım. Amin. Ben bu bebeği çok istedim. Çok mücadele verdim. Rabbime sığındım. O'na güveniyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım %50 ihtimalle benim gibi olma riski vardı. Ben o riski alamadığım için PGT + Tüp bebek yaptırdım. Yumurtalar toplandı. Eşimin spermleri ile döllenip genetik teste girdi. Üç tane sağlıklı bulundu. Birini transfer ettiler. 2 kuzucuğum da donduruldu.O yüzden içim rahat. Ama gerekirse amniyo sentez yaptırıp testi doğrulatacağım. Bakalım. Bu işlemi yaptırdığım hastaneye ve doktorlarıma çok güveniyorum. Allah'ın izniyle inşallah bebeğim sağlıklı
3 tane mi bebişin olacak
Canım %50 ihtimalle benim gibi olma riski vardı. Ben o riski alamadığım için PGT + Tüp bebek yaptırdım. Yumurtalar toplandı. Eşimin spermleri ile döllenip genetik teste girdi. Üç tane sağlıklı bulundu. Birini transfer ettiler. 2 kuzucuğum da donduruldu.O yüzden içim rahat. Ama gerekirse amniyo sentez yaptırıp testi doğrulatacağım. Bakalım. Bu işlemi yaptırdığım hastaneye ve doktorlarıma çok güveniyorum. Allah'ın izniyle inşallah bebeğim sağlıklı
Artık herşeyin çaresi var gibi görünüyorUmarım sağlıklı, hayırlı bebeğin ya da bebeklerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?