2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gittiğiniz pasajlarda hamilelik için elbiseler de var mıydı acaba? aradığım için bir türlü bulamıyorum((

geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerek kaç haftalık oldun peki azda olsa rizk kalmışdır dimi allah kucağına almayı nasip etsin....

saol canım çok şükür şimdi iyiyim...tam günümüzde gidiyoruz 9 haftaya girdik işte doktorum gayet iyi dedi...benim risk 3 ay a kadar devam edecek büyük ihtimalle bebeğimin biraz daha büyüyüp yerleşmesi lazım benim durumumda o zaman tehlike kalkıyor ortadan...amin canım RABBİM hepimizinki sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin: nazar: :)))

kızlar ya bebişin hareketlerini hisseden varmı sanki ben arada hissediyorum
ablama söyledim bu durumu o da doğum yapalı 3 ay oldu ben böle söyleyince güldü bağırsaktır o dedi
anca 17 haftada hissediliyormuş onun içinde çok hassas olman gerekıyomuş demiş dr.:26:

canım aynı şekilde benim doktorumda ananas, nar ve maydonoz yasak dedi( hiç riske girme bence, tam buğday ekmeği, kayısı, erik, üzüm kurusu bunlarda aynı işlevi görüyo, ama sen bilirsin..

bende ananası okuyunca kabızlık problemim olduğundan eşimi hemen yollayıp aldırdım. 1 dilimde yedim.İnşallah sıkıntı olmaz

Arkadasının bası sağolsun canım, anne kaybetmek gercekten zordur Allah kimselere vermesin.Eşin için de geçmiş olsun hala düzelmemiş anlaşılan.
Güzel de birşey olacakmış demek minnak katılacak aranıza. Ben de taaa lise yıllarımda yengem doğum yaptığında refakatçi olarak kaldım ama kendi bebeğimin hayali bile başka geliyor bana

Canım o kasılmalar neredeyse benim tek hamilelik belirtim ama bazen oluyor bazen de olmuyor. Geriliyorum hiçbirşey olmayınca bişey mi oldu diye, olunca da acaba ters birşey mi oluyor diye endişe ediyorum yani bitmez...

hayırlısı yaa herşey allahtan aslında eve şöyle bir ultroson makinesimi ne alsam k, sürekli bakıp dururdum artık rahatlamak için ):):):):):)

bende ananası okuyunca kabızlık problemim olduğundan eşimi hemen yollayıp aldırdım. 1 dilimde yedim.İnşallah sıkıntı olmaz

canım bir dilimden bişi olmaz heralde düzenli yememek gerekiyor ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim. nar ve maydonoza da dikkat

kesinlikle bu mesajları bekliyoruz tecrübeli annelerden:)) ne alacağımı hiiiççç bilmiyorum 6-7 aylık olunca alışverişimi yapacam ama ne alacam ne almayacam tam bir turist gibiyim...

Arkadaşın başı saolsun.Annesizlik çok zor..Allah yardımcımız olsun

canım bir dilimden bişi olmaz heralde düzenli yememek gerekiyor ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yemedim. nar ve maydonoza da dikkat

maydanoz ve narı duymuştum..Ananas için nettebaktım az önce günde 1 dilim yenilebilir diyor..

kesinlikle bu mesajları bekliyoruz tecrübeli annelerden:)) ne alacağımı hiiiççç bilmiyorum 6-7 aylık olunca alışverişimi yapacam ama ne alacam ne almayacam tam bir turist gibiyim...

hamile bir arkadaşım sanırım şuan 7 aylık..Diyorki keşke daha önceden alsaydım bebeğimin eşyalarını şimdi çabuk yoruluyorum gezemiyorum...

kızlar ben tüp bebek tedavisi olurken ananas ii diye duymuştum bi yandan da ii değil diye duymuştum
ama ii gelir inşallah diyerek test günüme kadar hergün 2-3 dilim yedim
3 embriyo konmuştu ve o kadar ananasa rağmen üçüde bırakmadı beni bebişlerimin çok şükür
yani rabbim koruduktan sonra gerisi farketmiyo canım sende içini ferah tut 1 dilimden bişicik olmaz tatlım

İnşallah canım. Amin. Ben bu bebeği çok istedim. Çok mücadele verdim. Rabbime sığındım. O'na güveniyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım %50 ihtimalle benim gibi olma riski vardı. Ben o riski alamadığım için PGT + Tüp bebek yaptırdım. Yumurtalar toplandı. Eşimin spermleri ile döllenip genetik teste girdi. Üç tane sağlıklı bulundu. Birini transfer ettiler. 2 kuzucuğum da donduruldu. O yüzden içim rahat. Ama gerekirse amniyo sentez yaptırıp testi doğrulatacağım. Bakalım. Bu işlemi yaptırdığım hastaneye ve doktorlarıma çok güveniyorum. Allah'ın izniyle inşallah bebeğim sağlıklı

3 tane mi bebişin olacak

inşallah canım benim hepside Rabbime emanet o neylerse güzel eyler...

3 tane mi bebişin olacak

evet inşallah canım üçüzlerim yolda

Artık herşeyin çaresi var gibi görünüyor Umarım sağlıklı, hayırlı bebeğin ya da bebeklerin olur

Artık herşeyin çaresi var gibi görünüyor Umarım sağlıklı, hayırlı bebeğin ya da bebeklerin olur

Allah'a çok şükür tıp çok ilerledi. Birçok şeyin çaresi var. Genetik sorunları PGT yöntemi ile aşabiliyorlar. Amin canım. İnşallah hepimizin bebekleri hayırla ve sağlıkla gelsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…