- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
İnşallah canım. Amin. Ben bu bebeği çok istedim. Çok mücadele verdim. Rabbime sığındım. O'na güveniyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım %50 ihtimalle benim gibi olma riski vardı. Ben o riski alamadığım için PGT + Tüp bebek yaptırdım. Yumurtalar toplandı. Eşimin spermleri ile döllenip genetik teste girdi. Üç tane sağlıklı bulundu. Birini transfer ettiler. 2 kuzucuğum da donduruldu.O yüzden içim rahat. Ama gerekirse amniyo sentez yaptırıp testi doğrulatacağım. Bakalım. Bu işlemi yaptırdığım hastaneye ve doktorlarıma çok güveniyorum. Allah'ın izniyle inşallah bebeğim sağlıklı
inşallah canım benim hepside Rabbime emanet o neylerse güzel eyler...
evet inşallah canım üçüzlerim yolda
Canım bnm doktor ananasi kabizlik için önermişti zararlı oldugundan bahsetmedi o kadardan bise olmaz ins.bende ananası okuyunca kabızlık problemim olduğundan eşimi hemen yollayıp aldırdım. 1 dilimde yedim.İnşallah sıkıntı olmaz
Arkadasının bası sağolsun canım, anne kaybetmek gercekten zordur Allah kimselere vermesin.Eşin için de geçmiş olsun hala düzelmemiş anlaşılan.
Güzel de birşey olacakmış demek minnak katılacak aranıza. Ben de taaa lise yıllarımda yengem doğum yaptığında refakatçi olarak kaldım ama kendi bebeğimin hayali bile başka geliyor bana
aaane kadar iyi düşünmüşsün..çok iyi olmuş:)
canım maşallah maşallahRabbim nazarlardan saklasın
ilaç oldu yazdıkların inan ki.
Cnm benim çok sevindim bende dün gördüm bebeğimi ama benimde bişey yazasım gelmemişti. Bende erkek hissediyorum bakalım hayırlısı bende adını emir koyucan sandım çok şaşırdım çünkü erkek olursa emir koymayı düşünüyorum :) bana doktor 16-17. Haftada belli olur dedi seninki gerçekten çok acelecî çıkmış :)
Canım nasıl güzel geldi verdiğin haberler. Maşallah oğluşuna. Yer tetesi onu.
Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım çok meraklıyım.
Geçen gün bebişimin fotosunu eklemiştim ama belli değildi. Bunda yüzü gözü belli olmuyor ama
Belki belli olması gereken yerleri görünüyordur çocukumun.
Nuba göre yorum yapan teyzeleri bir yorumda bize.
Eki Görüntüle 555385
Maşallah canım öğrenmişsin cinsiyetini ben bile gördüm burdan çükünü
hanımlar dünden itibaren okuduğum kötü haberlerden psikolojim alt üst oldu her an birşey yaşıyacakmışım gibi geliyor veya hafif sızlama olduğunda panikliyorum, yarın 2li test randevumuz var heycanla bekliyorum ama bir o kadarda stres oldum ki hiç kafaya takmazken.
hayırlı haberlerle geliriz inşallah vede bebişimin kıpraşık hareketlerini görürüz bu sfer küçücük bile olsa çikolata yemicem bizimki yerinde duramamıştı en son
ayh maşşallah küçük adam geliyor demek, ALLAHım sağlık sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin
nasılda yatmış öyle bariz belli zaten erkekim ben diyor şuna bak
tatlım öncesinde kız demiştim ben sana herkes erkek demiş ben kız diyim bari seninde içine o doğuyormuş
bizimki doğru çıkma olasılığımız yüksek canım doktorumuz erkeğe benzettim demişti yarın kesin sonucu alırız herhalde, bende yanlız herkesin bebişlere nuba göre birşey diyebiliyorum ama kendiminkini sürekli açıp bakıyorum ya doğrumu ben mi yanlış görüyorum diye
senin bebişide görsek hemen bir tahmin yaparız canım ama bana ilk nedense erkek gibi geldi hayırlısı olsun sağlık sıhaatle:)
Maşallah oğluna canımAllah nazarlardan saklasın uzun ömür ve sağlık versin
Nuba göre yorum yapamıyorum ama çok sevimli insanın şöyle miss gibi kokulu kokulu öpresi geliyor bebecikleri maşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
benim eve yakın olan sağlıkocağına almamışlardı aile hekimliği kaydımızı. diğeri de baya uzak ve güzergah olarak ters. çalışıyorum zaten. sıkıntı benim için. eve yakın olanına kayıt yaptırabilir miym. nasıl oluyor.
Canım Allah senin de üç meleğini korusun. İnşallah üçü de sağlıkla doğacaklar.. Hep olumlu düşün. Herşey iyi olacak..
oyle dıorm artık bende ama ıcten ıcede uzuluorm
52 kılolardaydım sonra 58 e cıktım sımdıde 62,5 kıloyum ,
neyse dedıın gıbı bebısler saglıklı olsunda gerısı bos
canım bebişler alsın tabikide ama senden çok bebişe yarayacak şeyler ye bence. şimdiden çok alırsan 5. aydan sonra sıkıntı olur çünkü konuştuğum herkes 5. aydan sonra buzdolabına kilit as dediduramıyormuş insan...aman dikkat et bebeğe yarayacak şeylere yüklen bari o kilo alsın beslensin ohhh mis gibi olsun:))
teşekkür ederim mnsrozcum:))) dün akşam izledik biz de hem de ağlayarak izledim her bölümü:)))
senin bir ara yazını okumuştum ordan kalmış aklımda benim de...sabah sorayım dedim acaba benim izlediğimmiydi diye...
cnm bana doktor 21 kasıma verdi günü çarşamba günü önce kendi doktoruma gidicem ordan da şişlide oscar görüntüleme merkezi varmış orda bir doktora gidicem ikili test için...
seninki ne zamandı canım????
Ben kendimi bildim bileli hastalığımın genetik olduğunu biliyordum. %50 riskim olduğunu da. Eşimle evlenirken de dürüstçe açıklamıştım. Evlilikten sonra normal yoldan hiç denemedim. Araştırmalara başladım. Önce genetik test için kanım Amerika'ya gitti. Uzun süre test sonucumu bekledim. Sonuç geldi. Bu işte en iyi hastaneyi aradım buldum. Süreç böyle başladı canım. 1 yılı aşkın bir süre testlerle , araştırmalarla uğraştık. Allah'a şükür ilk denememizde hamile kaldım. Benim hikayem böyle..
Ben onuncu haftanın başında gördüm canımbebeğin hareketleri kaçıncı haftada başlıyor artık doktora gitsem görebilir miyim ki görenler n e zaman gördü ??
bizde de aynı durum var, eşim sürekli bir yerlere çıkarmak peşinde bizi ama ben yataktan kalkamıyorum.Annem de bende, o da sıkılmıştır kesin, siz çıkın diyorum ona da yanaşmıyor. Ne yapalım artık, elimizden gelmiyorBebeğini kaybedenlere Rabbimden sabırlar diliyorum.
Hemen toparlanıp tekrar bebek sahibi olabilmeyi rabbim nasib etsin her iki arkadaşımıza da.
Günaydın arkadaşlar..
Cumartesi yorucu bir gündü,pazar ise sürekli uyku ile geçti..
Sürekli haftasonları gezmek isteyen ben, evimizde oturalım diyen eşim..
Şu anda tam tersi durumdayız ve eşim canının çok sıkıldığını söyleyip duruyor, gezmek istiyor..
Üzülüyorum, eksik hissediyorum kendimi eşime karşı.. Moralim bozuk geçti dün..
Gunaydın herkese, ayrıntılı ultrason icin kendi doktorunuz disinda uzman bir doktordan randevu alan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?