2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aaane kadar iyi düşünmüşsün..çok iyi olmuş:)

bende ananası okuyunca kabızlık problemim olduğundan eşimi hemen yollayıp aldırdım. 1 dilimde yedim.İnşallah sıkıntı olmaz
Canım bnm doktor ananasi kabizlik için önermişti zararlı oldugundan bahsetmedi o kadardan bise olmaz ins.

Sagol canım..hani derler ya hamile kalinca bayanlar anne olurlar dogduktan sonra babalar,cenazede hem bir anne olarak hem de cocuk olarak çok üzüldüm..
Kendi bebegimizinki bir başka olur canım,haklisin..hayirlisiyla onları kucağımıza aldığımız günleri de görürüz ins.

aaane kadar iyi düşünmüşsün..çok iyi olmuş:)

Ben kendimi bildim bileli hastalığımın genetik olduğunu biliyordum. %50 riskim olduğunu da. Eşimle evlenirken de dürüstçe açıklamıştım. Evlilikten sonra normal yoldan hiç denemedim. Araştırmalara başladım. Önce genetik test için kanım Amerika'ya gitti. Uzun süre test sonucumu bekledim. Sonuç geldi. Bu işte en iyi hastaneyi aradım buldum. Süreç böyle başladı canım. 1 yılı aşkın bir süre testlerle , araştırmalarla uğraştık. Allah'a şükür ilk denememizde hamile kaldım. Benim hikayem böyle..

iyi geceler hamişlerrr umarım herkes güzel bi haftasonu geçirmiştir.
Biz oğluşumla bol bol yürüdük temiz hava aldık keyfimiz çok yerinde maşallah

Şimdide uyucaz artık.. Lütfen herkes kendine iyi baksın hiiiiiç kötü haber almayalım artık
İyi geceler herkeseeee

canım maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın
ilaç oldu yazdıkların inan ki.

amin cnm hepimizin meleklerini nazarlardan saklasın

valla cnm doktor sordum tahmin yapabilirmisiniz die o da benle dalga geçti önce tabi yaparım ya kızdır ya erkektir diye sonra tahmine gerek yok sizin bebeğiniz erkek dedi şok olduk eşimle beklemiyoduk o kadar kendinden emin söleyeceğini olum arsız olcak herhalde teyzesi hemen gösterdi

canım öğrenmek çok güzel bişey oğlummmm diye sevebiliyorum artık
darısı başınıza ama nedense ben kız hissettim senin miniğini
Maşallah canım öğrenmişsin cinsiyetini ben bile gördüm burdan çükünü

teşekkürler teyzesi büyük mü olcak acaba şimdiden göründüğüne göre diye dalga geçiyo herkes

teşekkürler cnmm inşallah herkesinki hemen belli olur

saol arkadaşım Allah bütün minikleri nazarlardan saklasın hayırlı ömür versin

istediğin aile hekimini seçmek yasal hakkınmış cnm tekrar konuş bence almaları lazım..sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyo

Kızlar şimdi sıcak bir duş alayım.Bebe yağımla yağlanıp yatayım..Yarın iş var malum uykusuz kalmak olmaz...

İyi gecelerr

oyle dıorm artık bende ama ıcten ıcede uzuluorm
52 kılolardaydım sonra 58 e cıktım sımdıde 62,5 kıloyum ,
neyse dedıın gıbı bebısler saglıklı olsunda gerısı bos

canım bebişler alsın tabikide ama senden çok bebişe yarayacak şeyler ye bence. şimdiden çok alırsan 5. aydan sonra sıkıntı olur çünkü konuştuğum herkes 5. aydan sonra buzdolabına kilit as dedi duramıyormuş insan...aman dikkat et bebeğe yarayacak şeylere yüklen bari o kilo alsın beslensin ohhh mis gibi olsun:))

kızlar ben de oburum hem de şimdiden ( buarada bugün bütün sayfaları okudum ama cevap yazma olanağım olmadı eşim amanlık vermıyo bu siteye baktığımı görüncede dalga geçiyo yarın sabah işe gidicem ama uyuyamadım pazartesi sendromu ile başbaşayım ben de size yazayım dedim fırsat bu fırsat :) iyi haberleri olan bütün arkadaşları çok tebrik ederimmm darısı başıma ben de 28 kasımdaki kontrolümü bekliyorum geçmiyo günlerrrrrrrrrr ...

bebeğin hareketleri kaçıncı haftada başlıyor artık doktora gitsem görebilir miyim ki görenler n e zaman gördü ??

canım bende çok duygulanmıştım izlerken...
kısmet olursa 24 kasımda gidicem canım bende.

canım hangi hastanede yaptırdın?inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...

Bebeğini kaybedenlere Rabbimden sabırlar diliyorum.
Hemen toparlanıp tekrar bebek sahibi olabilmeyi rabbim nasib etsin her iki arkadaşımıza da.

Günaydın arkadaşlar..
Cumartesi yorucu bir gündü,pazar ise sürekli uyku ile geçti..
Sürekli haftasonları gezmek isteyen ben, evimizde oturalım diyen eşim..
Şu anda tam tersi durumdayız ve eşim canının çok sıkıldığını söyleyip duruyor, gezmek istiyor..
Üzülüyorum, eksik hissediyorum kendimi eşime karşı.. Moralim bozuk geçti dün..

bizde de aynı durum var, eşim sürekli bir yerlere çıkarmak peşinde bizi ama ben yataktan kalkamıyorum.Annem de bende, o da sıkılmıştır kesin, siz çıkın diyorum ona da yanaşmıyor. Ne yapalım artık, elimizden gelmiyorEşin arkadaşları ile buluşsa olmaz mı canım?

Cumartesi günü kontrolümüz vardı, miniğimi gördüm kıpır kıpırdı. Cinsiyetini de öğrendim. Kesin değil ama doktorumuz erkeğe benzetti. Allah gönlümüze göre verdi hayırlısıyla. Her şey yolunda. Bize el bile salladı. El sallarken resmini çekti doktor. Normalde 13.haftaya yeni girdim ama doktorumuz 12+6 olduğunu söyledi. Hiçbir şey yiyemediğimi halde bebeğim çok iyi. İkili testide yaptık. Hemen ultrasonda ense kalınlığını falan ölçtü herşey yolunda dedi. Birde kan verdik. Onuda haftasonu alacağız.

Bu arada ben Türkiye Hastanesi Nihal hanıma gidiyordum. Beni sinir ettiği için. c.tesi oradan çıkıp gaziosmanpaşa da Avrupa Şafak Hastanesine gittim. Bebeğimizin hareketlerini göreceğiz diye heyecanla gittik eşimle, ama kadın 2 dk içinde baktı sağlıklı, gelişimi iyi deyip kaldırdı beni ultrasondan. Cinsiyeti sordum, "görürsek söyleriz" dedi. Peki hareketlenmişmi ben birşey anlamadım dedim " görmedinmi hareket ediyordu" dedi. Resmen hastaneden moralimiz bozuk, kötü bir haber almış gibi çıktık. Hiç bir şey göremedik. Oradan çıkıp Şafağa gittik. Doktor İnci hanım, tek tek her şeyini gösterdi, hareketlerini gösterdi, benim heyecanımı anladı ona göre davrandı, daha ben sormadan cinsiyetine baktı. Birde şafaktaki ultrason cihazını görünce, türkiye hastanesindekinin ne kadar kötü olduğunu farkettim. Şafak da 4 boyutlu bile var, 4 boyutlu fotosunu da çekti miniğimin. Diğerinde bir tane resim verdi, hiçbirşey belli değil, karartılı. Çok sinir oldum. Sanırım şafağa devam edeceğim.

Bu arada ikili test fiyatı türkiye hastanesinde 242tl idi. Şafakta 75 tl verdim. Muayene ücreti ikisinde de aynı 62tl

günaydın kızlar...

ben bişi merak ettim.. bebeğim beni ne zaman hissediyor? daha dogrusu mesela şimdi karnımı oksasam filan hisseder mi? ne zaman duyar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…