2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben gazdan epeyce çektiğim zamanlarda ara ara güvenli hareketlerle yoga yapıyorum ama o kadarına spor denemez sanırım

Bende pazar sabahı eşimle kalkıp parkta yürüdüm biraz. Tansiyonum düşük olduğu için, yürüyüşün iyi geleceğini düşündüm. Gerçekten öyle oldu. Pazar günü kendimi daha dinç hissettim. Normalde her pazar kafamı kaldıracak gücüm olmuyordu.

ben de yürüyüş istiyorum ama bulantılar yüzünden çıkamıyorum dışarıya, yavrum oksijeni anca pencereden balkondan alıyor

Günaydın Canlaaaar :)

Bende merak ettim mehseli ama haber yok :44:

Dışarıda yürüyüş yapmak bence de hem keyifli hem de iyi geliyo gerçekten. ancak hava soğudukça yürüyüş sonrası terlemeye bağlı hasta olma riskini düşünüyorum kafam karışıyor doğrusu. grip olunca bebek enfeksiyon kapıyor falan diye okudum tedirgin oldum. normalde elbette düzenli yürüyüş hamilelikte ilk yapmamız gereken aktivite ama netleşemedim bu konuda.

canım gözün aydın maşallah oğluşuna ne güzel herşey yolundaymış
Günaydınlar herkese,bebeciklerimizle beraber sendromsuz pazartesiler olsun.iyi haftalar

günaydınnn arkadaşım mutlu haftalarrr

Gunaydın herkese, ayrıntılı ultrason icin kendi doktorunuz disinda uzman bir doktordan randevu alan var mı aranızda?

benim doktorum prof ben başka doktora gitmeyi düşünmüyorum cnm

günaydın arkadaşım ben hamile kaldığımı öğreneliden beri doktorum izin verdiği için haftada 3-4 gün yürüyüş yapıyorum cnm

Günaydın kızçeler.
Herkes için çok güzel bir hafta olsun inşallah.

mehsel_eray ı merak ettim yalnız ben. Cuma günü misafirim gelecek dedi gitti sesi çıkmadı o günden sonra. Var mı haberi olan.:44:

Günaydın tokoyaycım
bende merak ettim valla Mehseli:44:

gunaydin canlar hemencik gecen haftasonunun ardinan yine is basi aglamak istiyorum cile dolduruyorum sanki gunleri sayiyoeum ben kolejde calisiyorum kpss ye hazirlaniyorum bir yandan atanamazsam calismayi birakicam seneye ataniersam da sut izni falan derken idare etmeye caliscam bakalim

Günaydınlar herkese..
Haftasonu okudum sürekli formu ama içimden yazmak gelmedi çok üzüldüm bebeğini kaybeden arkadaşlara..Benimde içimi bi huzun sıkıntı kapladı..Bebeğimizi kucağımıza alana kadar hep bu stresi yaşayacağız sanırım ne zormuş..
İnşallah arkadaşlar en kısa sürede tekrar sağlıcakla hamile kalır ve bebeklerini kucaklarına alırlar..
Sizler nasılsınız arkadaşlar bende bazı günler çok acayip şişlik oluyo çatlıcakmışım gibi hissediyorum özellikle akşam saatleri çok sıkıntı veriyo sizlerede böyle oluyomu?

günaydın cnm kötü şeyler düşünme hep iyi şeyler getir aklına
aynı sıkıntı bende de var geçen hafta özellikle mahvoldum şişkinlikten gazdan gündüz hiç karnım yok akşam sanki 5 aylık gibi oluyorum akşam yemeklerini biraz daha hafif yersem iyi geliyor rahatlıyorum

Bende de çok şişkinlik oluyor, özellikle akşamları yemekten sonra nefes almakta zorlanıyorum, karnım çatlıycak gibi oluyor.

Aslında haklısınız akşam yemeklerini gerçekten azaltmak lazım..Benim şişkinlik akşam saat 4 gibi artmaya başlıyo akşam yemeğinden sonra doruk noktası oluyo ..Geçen akşam annemlerde yemeği biraz fazla kaçırmışım o kadar kötü oldumki anlatamam korktum bişey olcak diye..Bide sabah normal olan pantolonum akşam saatlerinde artık feci sıkıyo napıcağımı şaşırıyorum...

Asıl kaynana derdi şimdi başlıyor galiba Bence var ya annenler gelir muhakkak doğumuna sanki onlar bakıyo gibi yapsınlar kıskanır ben bakayım ben bakayım der sen de lütfedip e bak bari dersin
Burunlarını kaldrımaya değmez

Benim kayınvalidem ilk çocuğumuza hamileyken ben çocuk mocuk bakamam dedi kendileri orda baksınlar bakamıyolarsa da bakıcı tutsunlar dedi yanımızda. Biz de eyvallah etmedik. Şimdi kendi kıvranıyo bakacam diye. Ha Allah uzun ömürler versin annemle babama inşaallah ona ihtiyacımız kalmaz da.

Ha bi de kayınvalidesi bakan çoğu arkadaş başından defetmeye çalışıyo. Sanırım bazı durumlarda bakıcı bile daha iyi oluyo:44:

çok takmayın ilerde nasıl olsa kesinlikle yapmam dedğiniz herşeyi yapacaksıznız:))) mesela ben emzik vermem demiştim verdim,emzircem dedim emzireemedim,ayağımda sallamam dedim salladım vs vs vs:))) korkulacakta bişey yok öylede böylede büyüyorlar.hatta o rahat hiçbirşeyden anlamayan lkurslara falan gitmemiş olan annelerin çocukları dahada iyi gelişiyor ve sağlıklı oluyor.

günaydın kızlar..gene başlamış kaynana muhabbetleri:) bakıcı konusu beni de düşündürüyor..kasıma kadar rapor alsam iyi olacak ondna sonra da bilmiyom napcam..zaten 6 saat mesaim sadece 4 saat idare edecek biri lazım bana süt izniyle..kaynanam gelse o da rahatsız kayınbabamı bırakamaz..kayınbabamda gelse şırnakta sıkıntıdan patlar valla bilmiyom napacamm.neyse sağlıklı bir şekilde doğsun da inşş..o günleri de düşünürüz inşşş

bilemiyorum belki de dediğin gibi doğunca farklı olur olmazsa da mutlaka bir çaresi bulunur ama sanırım ben öyle yapmasına bozuldum, komşunun kızına kına annesi olmaktan fln bahsedilirken...ne bileyim azıcık kıskanmış bile olabilirim:26: neden öyle yaptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…